Canım benim çok teşekkür ederim Çok güzel şeyler söylemişsin bu yazdıklarım bana gerçekten Umut oldu Biz de şu an tek sıkıntım Morfoloji dediğin gibi strese girmemeye çalışıyorum Eşimi de strese sokma Maya çalışıyorum Şu an küre olarak Keçiboynuzu pekmezi ile Çakşır kökü tozunu karıştırıp yediriyorum eşime O sayıyı arttırdığını düşünüyorum Bir de doktorun verdiği vitamin var onu kullanıyor arı sütü bal polen karışımı bir bal var onu yiyor onun Morfoloji iyi geldiğini okumuştum internette ama ne kadar düzelir düzelmez bilmiyorum sıfır Morfoloji ile de hamile kalanları nadir de olsa forumda okuduğum Senin de yazman çok güzel oldu akışına bıraktım artık yani Elimizden geleni biz yaptık gerisi Allah'ın takdiri kısmet, Allah bağışlasın yavrunuBenim esimin morfoloji 0di hamile kaldim yani strse girmeyin bence hareketlinizde gayet iyi yinede kürlerle desteklemek isterseniz ben sperm hareket hizi ve sayı icin eşime keçiboynuzu kaynatip icirip yedirmistim, havuc suyu sıkmıştım birde e vitamini kullanmistik. Ins tez zamanda guzel haber alırsınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık "Varikoselden sonra sperm testi" bakarmısınız 😔
- Konu Sahibi M i h r a
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- erkek ınferlitesi gebe kalamama gebe kalamamak gebelik gebelik isteyenler hamile kalamama hamilelik hamilelik 2020 hamilelik isteyenler infilite morfoloji morfoloji bozukluğu semen analizi sperm sperm analizi sperm azlığı sperm bozukluğu sperm test sonucu sperm testi varikosel varikosel ameliyat varikosel ameliyatı olanlar
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Allah'a şükür gelişimi olduğu için Yatıp kalkıp şükrediyorum dua ediyorum çünkü sayısı çok güzel arttı ameliyattan ve kullandığı yediği vitaminlerden Sonra yavaş yavaş olacak umudum var. Biz elimizden geleni yapıyoruz duamızı ediyoruz gerisi Allah'ın takdiri İçimi ferah tutuyorum artık zamanla öğreniyor insan sanırım ☺ Güzel dilekleriniz için çok teşekkürTahliliniz iyi gonlunuzu ferah tutunsaglicakla gelsin bebeginiz su dgerle cocuk olur stres yapmayin ve sukur edin hep
- 6 Aralık 2019
- 75
- 132
- 13
Saol canim Allah razi olsun. Zaten sen eşine gerekli herşeyi vermişsin gerisi Allah'a kalmış. Bol dua edin meryem suresi oku streside en aza indirgedinmi bence tutma ihtimali cok yüksek. Rabbim senin gibi isteyen herkesin tez zamanda kucağını doldursun canim ins sevincli haberler alirsinCanım benim çok teşekkür ederim Çok güzel şeyler söylemişsin bu yazdıklarım bana gerçekten Umut oldu Biz de şu an tek sıkıntım Morfoloji dediğin gibi strese girmemeye çalışıyorum Eşimi de strese sokma Maya çalışıyorum Şu an küre olarak Keçiboynuzu pekmezi ile Çakşır kökü tozunu karıştırıp yediriyorum eşime O sayıyı arttırdığını düşünüyorum Bir de doktorun verdiği vitamin var onu kullanıyor arı sütü bal polen karışımı bir bal var onu yiyor onun Morfoloji iyi geldiğini okumuştum internette ama ne kadar düzelir düzelmez bilmiyorum sıfır Morfoloji ile de hamile kalanları nadir de olsa forumda okuduğum Senin de yazman çok güzel oldu akışına bıraktım artık yani Elimizden geleni biz yaptık gerisi Allah'ın takdiri kısmet, Allah bağışlasın yavrunu
Amiiin isteyen herseye annelik duygusunu yasatsin rabbim evlatlari olanlara allah evlatlarina uzun omur versin hamile olanlara kolay dogumlar eylesin bol bol dua ediyorum hem kendim icin hem isteyen herkes icin ve esma hüsna okuyorum birde kuzum icimi ferahlatiyorSaol canim Allah razi olsun. Zaten sen eşine gerekli herşeyi vermişsin gerisi Allah'a kalmış. Bol dua edin meryem suresi oku streside en aza indirgedinmi bence tutma ihtimali cok yüksek. Rabbim senin gibi isteyen herkesin tez zamanda kucağını doldursun canim ins sevincli haberler alirsin
- 6 Aralık 2019
- 75
- 132
- 13
Çok iyi yapıyorsun canım yer gök dua senin başkasına bile ettiğin dua döner dolaşır fazlasıyla seni bulur. İnşallah iyi haberlerini yine burdan yazarsın cok mutlu olurum senin adınaAmiiin isteyen herseye annelik duygusunu yasatsin rabbim evlatlari olanlara allah evlatlarina uzun omur versin hamile olanlara kolay dogumlar eylesin bol bol dua ediyorum hem kendim icin hem isteyen herkes icin ve esma hüsna okuyorum birde kuzum icimi ferahlatiyor
- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
evet ama ameliyat olduysanız düzelir.. 6 ay 1 yıl arasında değişim gösteriyor genellikle.. ama 0 morfoloji ile gebe kalan var.. bence çok takılma.. hızınız iyi... kafaya takmadan değerlendirmeye bak
Eklentiler
- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
Benim esimin morfoloji 0di hamile kaldim yani strse girmeyin bence hareketlinizde gayet iyi yinede kürlerle desteklemek isterseniz ben sperm hareket hizi ve sayı icin eşime keçiboynuzu kaynatip icirip yedirmistim, havuc suyu sıkmıştım birde e vitamini kullanmistik. Ins tez zamanda guzel haber alırsınız
- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
Pluviophile benim eşimde ileri hareketliliği 0 canlı sperm sayısı 5milyon bende anne olabilirmiyim yani ümit varmı bize doktor olmaz dedi neler yaptınız peki
- 25 Kasım 2020
- 6
- 2
- 1
- 34
Kızlar benim testimi de yorumlarsanız sevinirim. Varikosel veya hormon testlerinde bişey çıkmadı bir ilaç verdi sadece 3 ay kullanın dedi. Bunun yanında keçiboynuzu kürü uyguluyorum bir aydır.teşekkürler şimdiden yorum yapacak arkadaşlara
Eklentiler
Morfoloji icin biraz detox yapın vücut detoksu ayrica sigara asla ve asla kullanmamali kullanıyorsa derhal bırakmalı ic çamaşır pamuk olsun ve antioksidan ağırlıklı takviyeler alir at kuyruğu bitkisi yanilmiyorsam morfolojiye cok iyi geliyor birde solgar e vitamini ile solgar q10 bence iyi gelecektir
Cevabim sizeydi etiketi unuttum kusura bakmayınMorfoloji icin biraz detox yapın vücut detoksu ayrica sigara asla ve asla kullanmamali kullanıyorsa derhal bırakmalı ic çamaşır pamuk olsun ve antioksidan ağırlıklı takviyeler alir at kuyruğu bitkisi yanilmiyorsam morfolojiye cok iyi geliyor birde solgar e vitamini ile solgar q10 bence iyi gelecektir
- 7 Ağustos 2019
- 377
- 616
- 103
- 33
Nerde ameliyat oldunuz devlette yaptiracaz ama nasıl olacak bilmiyorumMerhaba eşim varikoselden ameliyat oldu bu ameliyattan sonra ki test sonucu esimde ameliyattansonra düşüş olmuş cidden anne olamayacağımı dusunyorum
- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Merhabalar çok yere yazdım ama yorumlayan olmadı. Acaba sperm testimizi yorumlayabilir misinizsayınız hızınız gayet iyi yeterli zaten ameliyattan öncede çok kötü değilmiş
morfoloji düzelmemiş sadece
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
Gayet iyi sorun yk cnmMerhabalar çok yere yazdım ama yorumlayan olmadı. Acaba sperm testimizi yorumlayabilir misiniz
Eki Görüntüle 2740321
- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Ay çok teşekkürler. Peki hızında sanki problem var gibi onu arastıralımmıGayet iyi sorun yk cnm
- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
- 648
İdeali %32 olması istenir fakat tek başına değerlendirmezAy çok teşekkürler. Peki hızında sanki problem var gibi onu arastıralımmı
Sizin değerleriniz sayınız morfolohiniz hızınızda gayet iyi
- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.757
- 248
Hakkınızı helal edin çok sağolunİdeali %32 olması istenir fakat tek başına değerlendirmez
- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
Merhaba eşim bugün test verdi ileri hareketi 0 dan 15 çıktı smdi yerinde hareketli 15 ileri hareket 15 canlı sperm düştü 5 milyondu smdi 2 milyona düştü nie dusyo kafayı yicem ileri hareketliliği zar zor arttırdık ama canlı sperm düştüİdeali %32 olması istenir fakat tek başına değerlendirmez
- 25 Aralık 2020
- 150
- 83
- 28
- 34
Benim esimin morfoloji 0di hamile kaldim yani strse girmeyin bence hareketlinizde gayet iyi yinede kürlerle desteklemek isterseniz ben sperm hareket hizi ve sayı icin eşime keçiboynuzu kaynatip icirip yedirmistim, havuc suyu sıkmıştım birde e vitamini kullanmistik. Ins tez zamanda guzel haber alırsınız