- 18 Şubat 2009
- 25
- 0
canım ben kendim adetimin 8. günü başlayıp 15 gün boyunca soğan kürü yaptım. 2 bardak klorsuz suyu kaynatıyorsun kaynamakta olan suyun içine 1 adet orta boy yemeklik kabukları açık renk olan soğanı(kabuğun bir katını soyup) dörde bölüp atıyosun 5 dakika kaynatıp ılıyınca süzüp sabah ve akşam ya da öğle yemeklerinden on dakika önce içiyorsun bu rahmi temizliyor mesale benim kistimi yok etti. ve adetimi düzenledi. eşin içn ise sperm sayısını arttırmak için 1 hafta sabah- akşam sonra 3 ay boyunca sadece akşam yatarken kulanılmak üzere keçiboynuzu kürü kullanıyorsun. 6-7 adet keçboynuzunu kaynamakta olan 2.5 su badağı suya atıyorsun 5 dk. kısık ateşte kaynatıp 20 dk. dinlendrp eşine içiriyosun.
annem der ki boş durma boşa çalış. inşallah boşa olmaz ama durup beklemektense birşeyler yapmak daha iyidir.
merhaba kızlar size özel birsey soracam sizin eşleriniizn menisinde katılaşma oldu ameliyattan sonra benım eşimin menisinde kaılaşmöa oldu ben farettım çok katı sıvıvnın içinde katı parçacıklar oluştu sizdede böyle birsey varmı acaba neden böyle oldu inşallah hekesın gönlüne göre veriri allahım
Mesajını yeni gördüm. Ameliyat sonrası buraya pek girmedim açıkcası. Biz Şeker bayramından hemen sonra Teoman Cem Kadıoğlu hocaya ameliyat olmuştuk. Fiyat bazı yerlere göre yüksekti ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok güvendim nedense. Eşim de başkasına ameliyat olmak istemedi zaten. Ameliyat ve sonrası çok rahat geçti, Teoman hoca çok yakından ilgilendi, ağrı falan da olmadı, hemen işine gücüne döndü eşim. Biz ilk tahlili yılbaşından sonra yaptıracağız ama geçen hafta kontrole gittik, bağzı sorularımız vardı. Ağırlık kaldırma, burada okuduğum ilaçlar vs. İlk tahlile dek hiç bir ilaç vermedi, zaten otları, vitaminleri falan kesin kullanmayın diyor. Bu arada beklemede bir hanımla sohbet ettim, hediye çikolata ile gelmişle hamileymiş, içimde bir umut kıpırdadı adeta. Hem de adam önceden çift taraf ameliyat olmuş ve fayda görmemiş, hoca varislerin devam ediyor deyip çift tarafli yapmış ve kadın 5. ayda hamiş olmuş. Hepimize hayırlısı. Detay istersen ozelime mesaj yaz canım, arada gireceğim artık. Yeni yılda yeni umutlar herkese şimdiden.
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Biz 4 yıllık evliyiz evlendikten 2 yıl sonra çocuk istedik 1 yıl denedik olmadı.Sonunda doktora gittiğimizde eşimin çift tarflı varikosel olduğunu öğrendik.Sanki dünya başımıza yılılmıştı.Bi de doktor"çocuğunuzun olması.piyangodan para çıkması ihtimali kadar"deyince hayat orda durdu sandık.eşime mi destek olayım kendimi mi toparlıyayım bilemedim.o günü hiç unutmam muayenehaneden çıktık yağmur yağıyordu.yağmur altında gözyaşlarımızı gören yoktu.
neyse şoku atlattıktan sonra çare aramaya başladık ve eşim şubat 2009 da amaliyat oldu.Amaliyattan önce sayı 0 ken şimdi sayı ml.de 66 milyon.Önce rakama inanmadık morfoloji dahil herşey düzelmişti.Doktorumuzla görüştük ve artışın normal olduğunu asıl faydanın 6.aydan sonra görüldüğünü söyledi.Ben de bu ay hsg çektirdim rutin jinekolojik muayeneler herşey normal.Yumurtlama tarihimi doktor kontrolünde hesaplayarak malum günleri aktif geçirdik.EEeeee sonuç mu beklemedeyim.....yarın adet günüm kasıkta batmalar,adet olcakmış gibi ağrılar,ağız kuruluğu,idrar renginde ve kokusunda farklılıklarAma içimde kötü bir his "kendini kandırma" diyi bas bas bağrıyoo...bu arada adetime 5 gün ve 2 gün kala idrar testlerim negatif ve yine beklemedeyimm