Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
rüzgar tbrk ederim ederim ameliyattan önce değerleriniz kaçtı şimdi kaç cnm cvp yazarsan sevınırım çok mutlu oldum hamile olduğuna darısı hepmizin başına

tebrikler rüzgar.allah kucağına almayı nasip etsin.darısı bizim başımıza inşallah.lütfen bizim içinde dua et olurmu..

ayy çok sevindim rüzgar10...foruma neşe kattın.Allah tamamına erdirsin inşallah..Darısı da bizim başımıza...

ben ovulasyon testi kullandım.çok faydası oldu.medi smart.çok heyecanlıtım .darısı bütün isteyenlerin başına.

Tebrik ederim rüzgar Allah tamamına erdirsin darısı da burdaki herkese olsun yeni yılda yeni bebekler doldursun topiği
tekrar tebrikler Allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin

Ayyyy rüzgar öyle sevindim ki anlatamam.Tebrik ederim.Kolay bir gebelik geçirip hayırlısıyla alırsın kucağına bebeğini inşallah.Bizlerede çok dua et.Ayrıca bizi ziyaret etmeyi unutma.

kızlarben soğan kürüne tekrar başlayacamda
endersaraç da şey yazıyo
öğle yemeğinden 10dakika önce ve akşam yemeğinden 10dakika önce için
ben çalışıyorum öğlede içme şansım yok
sabah içsem kahvaltıdan önce olurmu acaba

meraba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.eşim 10 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ne zaman lişkiyi gireceğimizi tam olarak bilmiyoruz :kedi: birde bu saatten sonra bizim tedaviye karşılık versin diye ne tür bitkisel karışımlar kullanmalıyım.şimdiden teşşekkür ederim .beni aydınlattığınız için.zemuszemus

ilşkiye başlama zamanı herkese göre değişir.çünkü herkesin iyileşme süreci farklıdır.biz keçiboynuzu ve havuç kürü kullandık.

akkanarya eşim ameliyat olalı 2 ay olmuştu.yani daha test yapılmamıştı.çift taraflı olmuştu.bizim harekette sorun vardı.hızlı ve yavaş hareketli toplan%30 falandı.sayıda 26 milyon.

akkanarya eşim ameliyat olalı 2 ay olmuştu.yani daha test yapılmamıştı.çift taraflı olmuştu.bizim harekette sorun vardı.hızlı ve yavaş hareketli toplan%30 falandı.sayıda 26 milyon.

canım benim ya inanırmısın çok mutlu oldum eşimle ayı oda da olmasak ağlayacaktım ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et olurmu yerimseniben

arkadaşlar hamileyim.hcg değerim 260 çıktı.

arkadaşım tebrik ederim benim eşimde 5 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Şu anda bütün değerleri normal ama bizim bebiş gelmemek için hala ısrar ediyor ben de eşime keçiboynuzu kendim de soğan ardndan incir kürü uyguluyoru ayrıca bu ay ovulasyon testide aldım. yumurtlama günleri çalıştık bakalım bu ay olacak mı? 26 aralık tarihini bekliyorum. umarım herkesin hayırlı haberlerini alırız.

nnilüfern ben de çalışıyorum bu yüzden sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden on dakika önce içtim ve inanırmısın 3 cm kist 15 gün sonra yok oldu.

canım biz 1 ay beklemiştik. doktor 4 ay içnde değerler normale döner demişti öyle de oldu ben şu anda eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum. ve pekmezini yediriyorum . kendiniçin ise kist veya iltihap var sa soğan kürü yumurtlama için peşine incir kür uygulaabilirsin

bir daha ki aya bende ovulasyon testi alayım bare hangisini tavsiye edersiniz? ücret nasıl?:tomato:

canım ben predictor marka aldım. ama bile bile kazıklandım çünkü internetten sipariş vermeye vaktim yoktu ogün adetimin 14. günüydü. nitekim testi alıp yaptığımda koyu renk çift çizgiyi gördüm. 5 tane test 35 tl. bir dahaki sefere netten sipariş vercem(inşallah bir dahaki sefer olmaz)orada fiyatlar daha uygun. ama en azından yumurtlama günümü kesin gördüm ve değerlendirdm boşa gitmedi diye düşünüyorum

ben adetten sonra 8. gn başladım. 15 gün yaptım sonra incir kürüne geçtim. her zaman geciken adetim tam zamanında geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…