- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim incir kürümde bu gün bitti. 21 gün yaptım. Şimdi 26 aralığı beklliyorum tamam ya da devam
akşam midemi bulandırıyor içemiyorum incir kürüne de başlayım bare nettende test araması yapayım bakayım hiç nette olucağı aklıma gelmemişti
:teytey::teytey: canım benim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tadını çıkar bu günlerin ve çok dikkattli ol artık eşinide senide tebrik ediyorumarkadaşlar hamileyim.hcg değerim 260 çıktı.
meraba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.eşim 10 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ne zaman lişkiyi gireceğimizi tam olarak bilmiyoruz :kedi: birde bu saatten sonra bizim tedaviye karşılık versin diye ne tür bitkisel karışımlar kullanmalıyım.şimdiden teşşekkür ederim .beni aydınlattığınız için.zemuszemus
arkadaşlar neler yapıyosunuz sizler böyle banada söyleyin nasıl ne zaman yapılıyo bende yapam
eftalya bende alayım benide bilgilendirir misin ? bizimde 5 aya doğru gidiyo bişey yok daha bide bende kabızlık var sürekli yaaaa
incili kaftan hayırlı olsun cnm alllah kucağına aldırmayı nasıp etsın
SLMLAR KIZLAR ben incili_kaftan83 bu nickle girmemin sebebi annemlerdeyim ve diğer nickimin şifresini hatırlamıyorum 10 gün adetim geçti demiştim bugün teste gittim 15,593 çıktı kan testim yani 6 haftalık filan hamileyim.yarın doktora gidicem inşallah hala inanamadığım için herkes gibi hamileyimmmmmm yazamadım.evleneli 2 sene oldu kızlar inanınki artık bizim çocuğumuz olmaz diyodum nedense umudum yoktu Allahtan umut kesilmez ama benim kendimden umudum yoktu.3 ay bitti eşim ameliyat olalı dediğim gibi fatih sultan mehmet araştırma hastanesinde oldu hiçbir ücret ödemedik nolur paranıza yazık etmeyin bütün ekip giriyomuş hastaneye tek bi doktor ismi veremiyorum o yüzden yarın evde olucam inşallah .sorularınız olursa ordan yanıtlarım hepiniz öpüyorum kader arkadaşlarımsınız benim Allah benim gibi sizi de şasırtsın inşallah:CüvCüv: