- 24 Nisan 2009
- 225
- 0
- 41
incili kaftan cooooooooookkkkkkkkkkk muuutluu olduuuuuuummmmmm senin adına ben bu gün senin tavsiyenle atih sultan mehmet araştırma hastanesinde bir prof var onu aradım bilgi almak için ve oradaki santralle konuştum ve mikro cerrahi yapmadıklarını söledik başka bi teknik uyguluyolarmış ya sen bana dktr ismi yazsan cok memnun olucam senin eşini ameliyat eden dktrun adını ve mikro cerrahimi bunu yaz lütfen cok acil tavsiyen için cok saol:)[/Q
doktor ismi önemli değil çünkü eşim sormuş doktora beni hanginiz ameliyat ediceksiniz diye o da biz ekip olarak giriyoruz ameliyata demiş.mikrocerrahi değildi bizimki de .ama ne ağrı çekti eşim ne şişkinlik hiç bi sorun yaşamadı.kızlar eğer eşininz sperm sonuçları varikoselden etkileniyosa ameliyat iyi sonuç veriyo yani vücutta bi sorun yoksa.o yüzden 3500 tl de verseniz de hiç para vermeseniz de ameliyat varikosel kaynaklıysa işe yarıyo.ama istanbuldaki herkese fatih sultan mehmet araştırma hastanesini öneriyorum.biz yazın gittik o yüzden hiç sıra beklemedik.kışın nasıl olur bilmiyorum
merhaba kızlar yeni doktorumdan geliyorum doktorum aşılama tutma şansın düşük dedi bir sefer aşılama yaptırdık tutmadı inanın 1 ayda bir milyar harcadık onun yerine tüp bebek yapmayı düşünüyoruz moralimiz sıfırında altında ne yapacağımızı bilemiyoruz sizce ne yapıyım ne olur yardım edin
incilikaftan tebrik ederim.allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.bizleride unutma emi.dua et neolur.hamilelerin duası kabul olurmuş.senin eskiden hissetiklerin benim şimdiki hislerim.sanki hiç bebeğimiz olmucak,ben anne lafını çocuğumun ağzından duyamıcakmışım gibi geliyo.allah bizede nasip eder inşallah.zor beklemek çok zor.allah kimseyi bu yolda oyalamasın.[/
aynı hisler beni zamanında çok üzdü arkadaşım. eşimi başka çocukları severken görünce ona da üzülüyodum sanki herkes bize acıyomuş gibi geliyodu.sizlre her aklıma geldiğinde dua ediyorum burda hamile haberi alınca hep sadece başkalrının hamileliğini duyucam sanıyodum kızlar inanın hala inananmıyorum.Allahım sizleri de sevindirsin en yakın zamanda inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Biz 4 yıllık evliyiz evlendikten 2 yıl sonra çocuk istedik 1 yıl denedik olmadı.Sonunda doktora gittiğimizde eşimin çift tarflı varikosel olduğunu öğrendik.Sanki dünya başımıza yılılmıştı.Bi de doktor"çocuğunuzun olması.piyangodan para çıkması ihtimali kadar"deyince hayat orda durdu sandık.eşime mi destek olayım kendimi mi toparlıyayım bilemedim.o günü hiç unutmam muayenehaneden çıktık yağmur yağıyordu.yağmur altında gözyaşlarımızı gören yoktu.
benim hiç bir belirtim olmadı ama hiç bir ümit ve hayal de kurmadım çünkü bu umutlar 2 senedir beni çok yıktı.çok şükür beklemediğim ve ümir etmediğim bi zamanda adetim gecikti 1 hafta gecikti ama hala olucam ben adet diyodum ve adet ağrısı ilk bir hafta peşini bırakmıyo zaten.10 gün gecikince kan testiyle öğrendim çünkü idrarda tek çizgi görmek artık benim için kabustu.şimdi hamile olduğumu bildiğim halde alıcam bi idrar testi ve yapıcam o tek çizgi korkusunu atmam lazımsüprizzzzz
adet oldun mu bugün umut ?ben incilikaftan olmadıysan belirtiler aynı oluyoincili kaftan benimde adetim bugündü ve olmadım ama tıpkı adet olacakmışım gibi sancım var sen adet günlerinde nasıldın adet olacakmış gibi mi hissettin yani çok meraktayım
Olmadım canım batmalar da bugün vardı.ama başka bir belirti yok mide bulantısı filan.
incili kaftan eşinin oldugu ameliyatla mikro cerrahiyle aradaki fark nedir peki blgin varmı
bide ameliyat olupta varikoselden kurtulamaz diye korkuyorum rabbim hayırlı yerler hayırlı doktorlar cıkarsın karşıma[/QUOT
önünde bi örnek var o kadar korkmana gerek yok gerçi o korkuları ben de çok yaşadım çok günler başıma ağrılar girdi eşim ameliyat olunca kafam rahatladı son dakkaya kadar korkuyodum.microyu internetten araştırabilirsin.merak etme o doktorlar da işinin ehli araştırma hastanesi olduğu için baştan savma hiçbirşey yapmıyolar.ama yine de sen bilirsin tabi.bolca dua et.biz kaç yer gezip fiyat aldık.teoman cem kadıoğlundan ameliyat günü bile aldık ama fiyat bana çok geldiği için hep dua ettim Allah o hastaneyi çıkardı karşımıza hamdolsun.
incili kaftan tabiiki sen güzel bi örneksin bende senin gibi cok dua ediyorum hayırlı bir yer diye ama hala tedirginim beni anlıyosundur eminimkidedigin gibi bir kac hastaneden bende fiyat aldım bir 2 milyar ve üzeri olsbilir dedi diyeri 1.350 fiyat cekti bide kayın validem bi seferde devlet hastanesine gidin dedi özellerde para için ameliyat yapıyolar hem en iyi doktorlar devlet hastanelerindedir dedi bizede mantıklı geldi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bide saracoglundan aldıgın kürün adı neydi ameliyattan sonra sipariş etmeyi düşünüyorum sendemi ameliyatdan sonra başladın merak ettimde
Olmadım canım batmalar da bugün vardı.ama başka bir belirti yok mide bulantısı filan.
Arkadaşlar varikosel ameliyatından 5 ay sonra nihayet ben de hamileyim. adetime 5 gün vardı. çok merak ettiğim için kan testi yaptırdım beta hcg 72.17 çıktı. yani hamileyim. ama daha çoooook yeni. ultrasonda görmek ve kalp atışlarını duymak için henüz çok erken. 2 yıldır uğraşıyorduk.