Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ilk iki aşılamanın çoğu insanda işe yaramadığını duymuştum vücut anca kendini hazırlyomuş yani 3üncü de anca tutuyomuş.bence tüpe geç boşuna aşılamayla vakit kaybetme.bi de tüpe gitmeden soğan kürünü mutlaka yap embriyonun rahime tutunmasını sağlıyomuş saraçoğlu dedi siz farkında olmadan adetle gider hamileliğiniz dedi.

merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.Biz 4 yıllık evliyiz evlendikten 2 yıl sonra çocuk istedik 1 yıl denedik olmadı.Sonunda doktora gittiğimizde eşimin çift tarflı varikosel olduğunu öğrendik.Sanki dünya başımıza yılılmıştı.Bi de doktor"çocuğunuzun olması.piyangodan para çıkması ihtimali kadar"deyince hayat orda durdu sandık.eşime mi destek olayım kendimi mi toparlıyayım bilemedim.o günü hiç unutmam muayenehaneden çıktık yağmur yağıyordu.yağmur altında gözyaşlarımızı gören yoktu.

incili kaftan benimde adetim bugündü ve olmadım ama tıpkı adet olacakmışım gibi sancım var sen adet günlerinde nasıldın adet olacakmış gibi mi hissettin yani çok meraktayım

Olmadım canım batmalar da bugün vardı.ama başka bir belirti yok mide bulantısı filan.

incili kaftan eşinin oldugu ameliyatla mikro cerrahiyle aradaki fark nedir peki blgin varmı
bide ameliyat olupta varikoselden kurtulamaz diye korkuyorum rabbim hayırlı yerler hayırlı doktorlar cıkarsın karşıma

arkadaşlar merhaba ben de yeni aranıza katıldım.eşim 14 aralıkta özel hastanede ameliyat oldu.merak edenler için söylüyorum testi için 50 tl ve ameliyat için 100 tl ödedik.şimdi allaha şükür durumu iyi.sizleri takip ediyordum.eşimin testleri normalin biraz üstündeydi.doktor ameliyat olmasan da olur demişti.fakat çift taraflı varikoseli vardı.ameliyattan sonra doktor şaşırmış varikoseli düşündüğünden büyükmüş.bence doktorunuzu iyi seçin.herkese hayırlı bebişler versin rabbim.

Olmadım canım batmalar da bugün vardı.ama başka bir belirti yok mide bulantısı filan.

ben de batma filan da yoktu sadece adet belirtileri vardı mide bulantısı da olmuyo, o kadar erken. bence 5 gün daha bekle inşallah hamilesindir:CüvCüv: ama kendini hamile diye ümitlendirme eğer hamileysen zaten sevinceksin ama değilsen daha çok üzülürsün

incili kaftan tabiiki sen güzel bi örneksin bende senin gibi cok dua ediyorum hayırlı bir yer diye ama hala tedirginim beni anlıyosundur eminimkidedigin gibi bir kac hastaneden bende fiyat aldım bir 2 milyar ve üzeri olsbilir dedi diyeri 1.350 fiyat cekti bide kayın validem bi seferde devlet hastanesine gidin dedi özellerde para için ameliyat yapıyolar hem en iyi doktorlar devlet hastanelerindedir dedi bizede mantıklı geldi rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin bide saracoglundan aldıgın kürün adı neydi ameliyattan sonra sipariş etmeyi düşünüyorum sendemi ameliyatdan sonra başladın merak ettimde

kayonvaliden çok doğru söylemiş ben devlet hastanesinde kist ameliyatı da oldum ve yumurtalığımı kistim çok büyük olduğu halde almadılar halamın kzı özelde olmuş ve yumurttalığını tekini almışlar kızlar özelde bi denetim yok ama devlette gelip hocaları hesap soruyo her sabah doktorlara evet ameliyattan sonra hem keçiboynuzu hem de sperm arttırıcı kür yaptım ki zaman kaybetmeyelim diye

nasıl adet oldun mu merakla bekliyorum 17 aralıktan beri seni takip ediyorum ama cesaret edip yazamıyorum benimde 19 aralıktı ve hala olmadım ama test yapmaya cesaret edemiyorum hatta buraya olmadığımı bile yazamıyorum her dakka bakıyorum olmuşmuyum diye ümitlenmek istemiyorum bende ağrı ,miyde bulantısı yok sadece bendede ağzım kuruyo konuşamıyorum bide ben bu ay karnıbahar kürü yaptım idrar yolları enfeksiyonu için o geçiktirebilir mi o korkutuyo beni sanki ondanmış gibi geliyo ......

ya kızlar benim eşimin ameliyat olalı 3,5 yıl oldu ama hala çocumuz olmadı acababöyle olan varmı aranızda cevap bekliyorum neolur

Son düzenleme:
Arkadaşlar varikosel ameliyatından 5 ay sonra nihayet ben de hamileyim. adetime 5 gün vardı. çok merak ettiğim için kan testi yaptırdım beta hcg 72.17 çıktı. yani hamileyim. ama daha çoooook yeni. ultrasonda görmek ve kalp atışlarını duymak için henüz çok erken. 2 yıldır uğraşıyorduk.

gözünaydın canm nekadar güsel bi haberr
gerçekten bana umut oluyor helede 2yıl deyince allah tamamına erdirsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…