- 24 Nisan 2009
- 225
- 0
- 41
incili kaftan cooooooooookkkkkkkkkkk muuutluu olduuuuuuummmmmm senin adına ben bu gün senin tavsiyenle atih sultan mehmet araştırma hastanesinde bir prof var onu aradım bilgi almak için ve oradaki santralle konuştum ve mikro cerrahi yapmadıklarını söledik başka bi teknik uyguluyolarmış ya sen bana dktr ismi yazsan cok memnun olucam senin eşini ameliyat eden dktrun adını ve mikro cerrahimi bunu yaz lütfen cok acil tavsiyen için cok saol:)[/Q
doktor ismi önemli değil çünkü eşim sormuş doktora beni hanginiz ameliyat ediceksiniz diye o da biz ekip olarak giriyoruz ameliyata demiş.mikrocerrahi değildi bizimki de .ama ne ağrı çekti eşim ne şişkinlik hiç bi sorun yaşamadı.kızlar eğer eşininz sperm sonuçları varikoselden etkileniyosa ameliyat iyi sonuç veriyo yani vücutta bi sorun yoksa.o yüzden 3500 tl de verseniz de hiç para vermeseniz de ameliyat varikosel kaynaklıysa işe yarıyo.ama istanbuldaki herkese fatih sultan mehmet araştırma hastanesini öneriyorum.biz yazın gittik o yüzden hiç sıra beklemedik.kışın nasıl olur bilmiyorum