Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seda s9 cnm siz ameliyattan kurtulmuşsunuz darısı başımıza inş yakında meyvesini lırsın cnm bizimde bekldikce iyie kafamız karışıyo araştırdıkca 4 milyar cok geldi bize ama bide hastanenin iyi olmadıgını ilgi olmadıgını duyunca iştahım kactı size tam olrak kaca patladı ameliyat bizim bide cift taraflı bide arkadaşlar medikal park hasranesinde bi prof var tanıyan hastası olan varmı bide medipolde var şimdi oralarla ilgilenyorum bilgisi olan varsa paylaşsın dktr arıyorum ii bi dktr yardımcı olun arkadaşlar allah hayırlı dktrlar cıkarsın karşımıza bide ameliyattan sonra o sürec zormu geciyo

hkn canım o para çok aldanmayın söylentilere paranızı kaptırmayın zaten ameliyat mucize değil illaki düzelecek diye birşey yok basit bir ameliyat 1haftada normal hayata dönüyorsun,şimdiden geçmiş olsun..

Canım bizimkisinin varikoseli ameliyattan sonra düzeldi ama sperm taşıyan damar kalınlaşmıştı.Gezmedik doktor kalmadı.Basit bir ameliyat ama sonuçları çok önemli olan bir ameliyat.eşim 20 daikada ameliyattan çıktı.Onun için işin ehlini bulmaya çalışın

inşallah canım hayırlısıyla kucağına al bebişini ve bizim için de dua et senin duaların kabul olur şimdi emii:lepi:

Bence hastane lüks değildi ama ilgi gayet iyiydi. Zaten hoca şahsen çok ilgileniyor. ameliyattan 3 saat filan sonra ayağa kalktı eşim, gece fazla sıkıntısı olmadan uyudu. Ertesi gün ise normale yakındı. Benim bu sürede anladığım kadarı ile bu basit bir ameliyat gibi gösteriliyor ama inanın pek öyle değil. Günlerce hastanede yatılan büyük bir ameliyat değil ama çok teknik ve ince bir iş. Doğru yapılmayınca fayda da sağlamıyor hatta tatsız sorunlar ortaya çıkıyor. Mutlaka araştırın ve bilinçli tercih yapın, ameliyat olmuş olmak için olmayın, şansınızı iyi kullanın. Sonra ben ameliyat oldum da niye fayda görmedim diye ortada kalan bir çok insandan biri olursunuz. Ben ilk tahlilimi yılbaşından sonra yaptırıp size yazacağım. Buradaki arkadaşlara önerim google da varikosel kelimesini arayıp çıkan ilk 10 hatta 20 sonuçtaki tüm bilgileri okumaları, reklamlara veya kulaktan dolma laflara değil ciddi sitelerdeki bilgilere göre kendilerinin karar vermeleri.

Arkadaşlar bende de 2günlük bir gecikme var.Ameliyat olalı 3,5 ay oldu.Allah'ım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir.

inşallah ikimiz de hamileyizdir diğer arkdaşlar da peşimizden gelir.salı günü teste gidicemm sizleride haberdar edicem inşallah 9 gün geçti bugün itibariyle inşallah başka bişey değildir.:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar istanbulda oturanlara fatih sultan mehmet eğitim ve araştırma hastenesini öneriyorum benim eşim oldu ve son derece memnunuz aynı ilgi bize de gösterildi tek kişilik son derece lüks odada yattı eşim ve 1 ytl bile vermedik ne ağrısı ne şişmesi oldu boşuna para tuzaklarına düşmeyinnnnnnnnnn

arkadaşlar ben ovulasyon testi kullanıyorum.reglim30 günde bir oluyor.bu ay 14. gün çift çizgi oldu değerlendirdim.yarın regli olmam lazım ben bugün tekrar ovulasyon testi yaptım.çizgi oldukça koyuydu.
sizce ovulasyon testi hamilelik konusunda fikir verirmi?umutlanmalımıyım?

bence verir diğer topiklerde okumuştum :lepi:arkadaşım inşallah hamilesindir

teşekkür ederim canım.erken hamilelik testide yaptım oda pozitif çıktı.emin olmak için yarın doktora gidicem.

eşim varikosel ameliyatı oldu.2 ay önce.

tebrik ederim umarım hamilesindir. benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu. ama hala bekliyoruz. bu aydan çok umutluyum çünkü ovulasyon testi aldım. ve o günleri değerlendirdim. hayırlısı................

mrb incili kaftan fatih mehmet araştırma hastanesin de mikro cerrahimiydi ameliyat bide dktr ismi verebilirmisin bide inş hamilesindir dualarımız beraber olsun arkadaşlar::)

tebrik ederim umarım hamilesindir. benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu. ama hala bekliyoruz. bu aydan çok umutluyum çünkü ovulasyon testi aldım. ve o günleri değerlendirdim. hayırlısı................

bir daha ki aya bende ovulasyon testi alayım bare hangisini tavsiye edersiniz? ücret nasıl?:tomato:

ben ovulasyon testi kullandım.çok faydası oldu.medi smart.çok heyecanlıtım .darısı bütün isteyenlerin başına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…