seda s9 cnm siz ameliyattan kurtulmuşsunuz darısı başımıza inş yakında meyvesini lırsın cnm bizimde bekldikce iyie kafamız karışıyo araştırdıkca 4 milyar cok geldi bize ama bide hastanenin iyi olmadıgını ilgi olmadıgını duyunca iştahım kactı size tam olrak kaca patladı ameliyat bizim bide cift taraflı bide arkadaşlar medikal park hasranesinde bi prof var tanıyan hastası olan varmı bide medipolde var şimdi oralarla ilgilenyorum bilgisi olan varsa paylaşsın dktr arıyorum ii bi dktr yardımcı olun arkadaşlar allah hayırlı dktrlar cıkarsın karşımıza bide ameliyattan sonra o sürec zormu geciyo
canım benim morallerinizi gerçekten yüksek tutun derim ben çünkü bizim yerindeki ileri yavaş bunların hepsini toplasam %35falan ancak ediyordu ama allah yüzümüze güldü dualarımızın sonuçlarını aldık. şimdi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum ve sizler için allah kimseyi çaresiz koymasın ben 1,5 yıldır bugünü bekledim ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. inşallah sizler de daha beklemez güzel haberler verirsiniz.
Arkadaşlar bende de 2günlük bir gecikme var.Ameliyat olalı 3,5 ay oldu.Allah'ım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir.
arkadaşlar ben ovulasyon testi kullanıyorum.reglim30 günde bir oluyor.bu ay 14. gün çift çizgi oldu değerlendirdim.yarın regli olmam lazım ben bugün tekrar ovulasyon testi yaptım.çizgi oldukça koyuydu.
sizce ovulasyon testi hamilelik konusunda fikir verirmi?umutlanmalımıyım?
teşekkür ederim canım.erken hamilelik testide yaptım oda pozitif çıktı.emin olmak için yarın doktora gidicem.
eşim varikosel ameliyatı oldu.2 ay önce.
eşim varikosel ameliyatı oldu.2 ay önce.
tebrik ederim umarım hamilesindir. benim eşimde 5 ay önce ameliyat oldu. ama hala bekliyoruz. bu aydan çok umutluyum çünkü ovulasyon testi aldım. ve o günleri değerlendirdim. hayırlısı................
bir daha ki aya bende ovulasyon testi alayım bare hangisini tavsiye edersiniz? ücret nasıl?:tomato: