arkadaşlar hamileyim.hcg değerim 260 çıktı.
canım benim çok çok tebrik ederim. inan senin adına çok sevindim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ovulasyon testi kullandım.çok faydası oldu.medi smart.çok heyecanlıtım .darısı bütün isteyenlerin başına.
akkanarya eşim ameliyat olalı 2 ay olmuştu.yani daha test yapılmamıştı.çift taraflı olmuştu.bizim harekette sorun vardı.hızlı ve yavaş hareketli toplan%30 falandı.sayıda 26 milyon.
kızlarben soğan kürüne tekrar başlayacamda
endersaraç da şey yazıyo
öğle yemeğinden 10dakika önce ve akşam yemeğinden 10dakika önce için
ben çalışıyorum öğlede içme şansım yok
sabah içsem kahvaltıdan önce olurmu acaba
meraba arkadaşlar benim size bir sorum olacaktı.eşim 10 gün önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.ne zaman lişkiyi gireceğimizi tam olarak bilmiyoruz :kedi: birde bu saatten sonra bizim tedaviye karşılık versin diye ne tür bitkisel karışımlar kullanmalıyım.şimdiden teşşekkür ederim .beni aydınlattığınız için.zemuszemus
nnilüfern ben de çalışıyorum bu yüzden sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden on dakika önce içtim ve inanırmısın 3 cm kist 15 gün sonra yok oldu.
bir daha ki aya bende ovulasyon testi alayım bare hangisini tavsiye edersiniz? ücret nasıl?:tomato:
ben sadece sabahları yapıyorum aç karnına içiyorum işe yararmı acaba??:uhm: