bugünlerde çok umutsuzum.moralim bozuk.benim bebeğim olmayacak.
hıç bısey tesadüf değıldır....ıçın rahat olsun
leyl canım.2.5 yıllık evliyim.eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.(2 ay önce)10 aydır bebek istiyoruz..ama ben umutsuzum.bugünlerde çok karamsarım.sizlerinde moralini bozmak istemem.insanın bi anı anını tutmuyor.
Mrhb arkadaşlar yeni katıldım.Hem dertleşmek hemde görüşlerinizi bekliyorum.eşim 4 ay önce varikosel ameliyatı oldu sonuçlar aşağıda.Prof.dr muayane oldu.Hoca sonuçlar gayet iyi dedi.Polikistik over hastasıyım.Kızlar sonuçlar sizce nasıl
Ameliyat öncesi
Volüm:2ml
ml sperm sayı:80 milyom
tpolam sperm sayı:160 milyon
Aglünitasyon :yok
löokosit:Bakılımamış ( bir önceki spermiyogramda ml 3milyon 260 bin)
ileri hareketli:%5
yavaş hareketli:%50
Yerinde hareketli:%24
Hareketsiz:%21
Morfoloji:normal(krugere göre)
Ameliyattan 4 ay sonra
Volüm:2ml
ml sperm sayı:73 milyom
tpolam sperm sayı:146 milyo
Aglünitasyon :yok
löokosit:Nadir
ileri hareketli:%18
yavaş hareketli:%35
Yerinde hareketli:%7
Hareketsiz:%40
Morfoloji:normal(krugere göre)
canım sayısı maşallah iyi ama ileri hareketi az hareketi arttırmak içinde vitamin kullansın eşin evicap ve l-argini benim eşimin %20 idi ileri hareket vitaminleri kullandığı ay %40 oldu.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...
canım sayısı maşallah iyi ama ileri hareketi az hareketi arttırmak içinde vitamin kullansın eşin evicap ve l-argini benim eşimin %20 idi ileri hareket vitaminleri kullandığı ay %40 oldu.rabbim tüm isteyenlere nasip etsin...
derman63 ameliyattan önceki durum nasıldı
sizde durum gayet iyi görünüyor bebek için mi ameliyat oldunuz yoksa ağrı falan var mıydı boşuna ameliyat etmiş olmasınlar ne kadar zamandır korunmuyorsunuz canım