Mesajını yeni gördüm. Ameliyat sonrası buraya pek girmedim açıkcası. Biz Şeker bayramından hemen sonra Teoman Cem Kadıoğlu hocaya ameliyat olmuştuk. Fiyat bazı yerlere göre yüksekti ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok güvendim nedense. Eşim de başkasına ameliyat olmak istemedi zaten. Ameliyat ve sonrası çok rahat geçti, Teoman hoca çok yakından ilgilendi, ağrı falan da olmadı, hemen işine gücüne döndü eşim. Biz ilk tahlili yılbaşından sonra yaptıracağız ama geçen hafta kontrole gittik, bağzı sorularımız vardı. Ağırlık kaldırma, burada okuduğum ilaçlar vs. ılk tahlile dek hiç bir ilaç vermedi, zaten otları, vitaminleri falan kesin kullanmayın diyor. Bu arada beklemede bir hanımla sohbet ettim, hediye çikolata ile gelmişle hamileymiş, içimde bir umut kıpırdadı adeta. Hem de adam önceden çift taraf ameliyat olmuş ve fayda görmemiş, hoca varislerin devam ediyor deyip çift tarafli yapmış ve kadın 5. ayda hamiş olmuş. Hepimize hayırlısı. Detay istersen ozelime mesaj yaz canım, arada gireceğim artık. Yeni yılda yeni umutlar herkese şimdiden.