Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mesajını yeni gördüm. Ameliyat sonrası buraya pek girmedim açıkcası. Biz Şeker bayramından hemen sonra Teoman Cem Kadıoğlu hocaya ameliyat olmuştuk. Fiyat bazı yerlere göre yüksekti ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok güvendim nedense. Eşim de başkasına ameliyat olmak istemedi zaten. Ameliyat ve sonrası çok rahat geçti, Teoman hoca çok yakından ilgilendi, ağrı falan da olmadı, hemen işine gücüne döndü eşim. Biz ilk tahlili yılbaşından sonra yaptıracağız ama geçen hafta kontrole gittik, bağzı sorularımız vardı. Ağırlık kaldırma, burada okuduğum ilaçlar vs. ılk tahlile dek hiç bir ilaç vermedi, zaten otları, vitaminleri falan kesin kullanmayın diyor. Bu arada beklemede bir hanımla sohbet ettim, hediye çikolata ile gelmişle hamileymiş, içimde bir umut kıpırdadı adeta. Hem de adam önceden çift taraf ameliyat olmuş ve fayda görmemiş, hoca varislerin devam ediyor deyip çift tarafli yapmış ve kadın 5. ayda hamiş olmuş. Hepimize hayırlısı. Detay istersen ozelime mesaj yaz canım, arada gireceğim artık. Yeni yılda yeni umutlar herkese şimdiden.

Mesajını yeni gördüm. Ameliyat sonrası buraya pek girmedim açıkcası. Biz Şeker bayramından hemen sonra Teoman Cem Kadıoğlu hocaya ameliyat olmuştuk. Fiyat bazı yerlere göre yüksekti ama kendisiyle tanıştıktan sonra çok güvendim nedense. Eşim de başkasına ameliyat olmak istemedi zaten. Ameliyat ve sonrası çok rahat geçti, Teoman hoca çok yakından ilgilendi, ağrı falan da olmadı, hemen işine gücüne döndü eşim. Biz ilk tahlili yılbaşından sonra yaptıracağız ama geçen hafta kontrole gittik, bağzı sorularımız vardı. Ağırlık kaldırma, burada okuduğum ilaçlar vs. İlk tahlile dek hiç bir ilaç vermedi, zaten otları, vitaminleri falan kesin kullanmayın diyor. Bu arada beklemede bir hanımla sohbet ettim, hediye çikolata ile gelmişle hamileymiş, içimde bir umut kıpırdadı adeta. Hem de adam önceden çift taraf ameliyat olmuş ve fayda görmemiş, hoca varislerin devam ediyor deyip çift tarafli yapmış ve kadın 5. ayda hamiş olmuş. Hepimize hayırlısı. Detay istersen ozelime mesaj yaz canım, arada gireceğim artık. Yeni yılda yeni umutlar herkese şimdiden.

İnşallah sonuçlar iyi çıkar canım ya.

slm kızlar bende 2,5 senedir evliyim eşimin bütün değerleri normal olmasına rağmen 2008 ekimde eşim varikosel ameliyatı oldu aradan 1 sene geçti hala bekliyoruz bende sorun yok bir sürü tedavi uyguladık hayırlısı yakında tüp bebek deneyeceğiz.acaba ameliyattan sonra düzelma süresi ne kadardır.eşimin değerleri sürekli artıyor ama bebişim bir türlü gelmiyor.son sonuçlar böyleydi
sexsüel diyet:4
miktar:4.4
renk :eek:pak
likefaksiyon:20
viskozite:normal
ph:7.3
aglütinasyon :yok
sperm sayısı:44 milyon
sayım total:193.6 milyon
hareketlilik oranı
ileri hızlı hareket:%25
ileri hareket:%30
yerinde hareket:%10
hareketsiz:%35
morfoloji
normal 70
baş anamolisi 10
boyun anamolisi 10
kuyruk anamolisi 10
mikroskabi h.s.da 8-10 lökosit görüldü
yorum hipokinezi

ruzgar10 çok saol canım ya bizim 14 ay oldu sonuçlarda yukardaki gibi bendede bi sorun olmadığını söyledi dr.1 kere de aşılama yaptırdım zamanı gelmedi herhalde herşeyin hayırlısı canım

nermınden amelıyattan önce değerleri kaçtı cnm ltf cvp verirsen sevınrım benım eşimde amleyat oldu 5 ay önce 4 ay önce tahlılverdik sayı artmış diğerleri aynı sayı 13 milyon olmuş amelıyattan önce 3600 idi morfolojı ve hareker sorunu var hiç hereket etmiyor spermleri senın çocuğun olur normla yoldan bekle cnm

arkadaşlar benim eşimin değerleri bayağı bir kötüydü çift taraflı ameliyat oldu ve ben üçüncü ayımda hamile olduğumu öğrendim. şimdi 7 haftalık hamileyim sizlerde morallerinizi yüksek tutun inanıyorum sizlerinde en kısa zamanda yüzünüz gülecek dualarım sizlerle..

arkadaşlar benim eşimin değerleri bayağı bir kötüydü çift taraflı ameliyat oldu ve ben üçüncü ayımda hamile olduğumu öğrendim. şimdi 7 haftalık hamileyim sizlerde morallerinizi yüksek tutun inanıyorum sizlerinde en kısa zamanda yüzünüz gülecek dualarım sizlerle..

canım sen şanslıymışsın bizim de 3 ay 10 gün oldu ama bişey yok bizim sorunumuz hareket:gitme::sinifsinif:

arkadaşlar benim eşim 10 ağustosta oldu ameliyat ve bugün dördüncü aya girmiş olduk ve benim adet tarihim 5 aralık olması gerekiyodu ve o gece adet ağrısı gibi ağrı çektim hatta nasıl olsa adet oldum diye yerimden kımıldamak bile istemedim ama 5 gün geçti hala adet olmadım ayın 4 ve 5inde sinüzit için antibiyotik içtim.antibiyotik içtim diye adet olmadığımı sanıp bıraktım sizce hap geciktirir mi bu kadar karnım ara sıra ince sızı halinde ağrıyo ama yine olmuyorum.test yapmaya korkuyorum salıya kadar beklicem.hamile arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim onların ilk günleri nasıldı??:uhm::uhm:

kızlar adetinizin son günleri ateşlerinizi ölçseniz keşke ben ne zaman adet olacağımı ateş sayesinde anlıyorum mesela buğüne kadar ateşim 36,8 in üzerindeydi ama bugün 36,6 oldu yani düşüşe geçti yarın büyük ihtimal hastalanacam.bölelikle şugünmü olacam buğün mü olacam derdi kalmıyo

varikosel ameliyatı tek taraflı
ayrıca sigortada geçiyor özel bir hastane

tek arkadaşım yaşam hastanesinde sigortalılara ücretsiz.biz orda yaptırdık.hiç bir problem çıkmadı.

arkadaşlar benim eşim 10 ağustosta oldu ameliyat ve bugün dördüncü aya girmiş olduk ve benim adet tarihim 5 aralık olması gerekiyodu ve o gece adet ağrısı gibi ağrı çektim hatta nasıl olsa adet oldum diye yerimden kımıldamak bile istemedim ama 5 gün geçti hala adet olmadım ayın 4 ve 5inde sinüzit için antibiyotik içtim.antibiyotik içtim diye adet olmadığımı sanıp bıraktım sizce hap geciktirir mi bu kadar karnım ara sıra ince sızı halinde ağrıyo ama yine olmuyorum.test yapmaya korkuyorum salıya kadar beklicem.hamile arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim onların ilk günleri nasıldı??:uhm::uhm:

arkadaşım hemen eczaneden bir test alıp yapmanı öneririm. ben de7 hafatalık hamileyim ve adetim 3 gün geçmişti sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara kasılmalar ve sızı oluyordu. ve çok fazla akıntım olmuştu sanki adet olmuşum gibi o sıvının indiğini hissedip tuvalete koşuyodum ve o akıntımın kıvamı sümük gibi daha yapışkandı. bu arada idrarımda koyu renkliydi onuda test yaparken farkettim. ama herkesde aynı şey olmayabilir ama akıntı büyük ihtimalle oluyor.

allah gönlüne göre versin canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız.

canım sen şanslıymışsın bizim de 3 ay 10 gün oldu ama bişey yok bizim sorunumuz hareket:gitme::sinifsinif:

canım benim morallerinizi gerçekten yüksek tutun derim ben çünkü bizim yerindeki ileri yavaş bunların hepsini toplasam %35falan ancak ediyordu ama allah yüzümüze güldü dualarımızın sonuçlarını aldık. şimdi bebeğimi sağlıkla kucağıma almak için dua ediyorum ve sizler için allah kimseyi çaresiz koymasın ben 1,5 yıldır bugünü bekledim ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. inşallah sizler de daha beklemez güzel haberler verirsiniz.

Arkadaşlar, bu konuda epey titizlenmiş bir arkadaşınız olarak derim ki varikosel ameliyatında sorun çıkmaması tabii çok iyi ama esas önemli olan ameliyatın başarılı olması. Her ameliyat olan başarılı ameliyat olmuyor ki, bir sürü ikinci kez hatta üçüncü kez ameliyat olan, dimyata pirince giderken evdeki bulguran olanlarda var. turksaglik.net/varikosel.php sayfasındaki yazıyı dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Dilerim herkes bütçesine göre kendine uygun yeri seçer ve hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz. Biz elden geleni yapalım gerisi yüce Allahımızdan.

nermınden amelıyattan önce değerleri kaçtı cnm ltf cvp verirsen sevınrım benım eşimde amleyat oldu 5 ay önce 4 ay önce tahlılverdik sayı artmış diğerleri aynı sayı 13 milyon olmuş amelıyattan önce 3600 idi morfolojı ve hareker sorunu var hiç hereket etmiyor spermleri senın çocuğun olur normla yoldan bekle cnm

sexsüel diyet:3
miktar1.8
renk :eek:pak
likefaksiyon:20
viskozite:normal
ph:7.3
aglütinasyon :yok
sperm sayısı:30 milyon
sayım total:54.0 milyon
hareketlilik oranı
ileri hızlı hareket:%30
ileri hareket:%5
yerinde hareket:%5
hareketsiz:%25
morfoloji
normal 75
baş anamolisi 10
boyun anamolisi 10
kuyruk anamolisi 5
mikroskabi h.s.da1-2 lökosit görüldü
yorum normosperm

canım kusura bakma biraz geç oldu bizde değerlerde sorun yoktu bebek olmayınca ameliyat oldu gene bekliyoruz hayırlısı allah hepimizi bebeklerimize tez zamanda kavuştursun

arkadaşım hemen eczaneden bir test alıp yapmanı öneririm. ben de7 hafatalık hamileyim ve adetim 3 gün geçmişti sanki her an adet olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara kasılmalar ve sızı oluyordu. ve çok fazla akıntım olmuştu sanki adet olmuşum gibi o sıvının indiğini hissedip tuvalete koşuyodum ve o akıntımın kıvamı sümük gibi daha yapışkandı. bu arada idrarımda koyu renkliydi onuda test yaparken farkettim. ama herkesde aynı şey olmayabilir ama akıntı büyük ihtimalle oluyor.

allah gönlüne göre versin canım benim inşallah hayırlı haberlerini alırız.

bugün 7. gün ve bahar test yapmaya korkuyorum hiç bu kadar gecikmemişti ama salıya kadar beklicem 2 senedir tek çizgi görmekten bıktım o yüzden yine görmekten korkuyorum dünden itibaren adet ağrılarım gitti ve dediğin gibi bugün aşırı bi akıntı geldi adet oldum sandım ama değilmiş bunun dışında da çok nadir de olsa azcık midem bulanıyo başka bi belirti yok:uhm:

Arkadaşlar bende de 2günlük bir gecikme var.Ameliyat olalı 3,5 ay oldu.Allah'ım inşallah hayırlısıyla hamileyimdir.

Kızlar, eşi l arginin kullanıpda fayda gören var mı.Hareketliliği artırıyormuş.Eşim oldukça taktı ileri hareketli düşük diye.Ama kontrole gittiği prof sonuçlar iyi dedi ve ilaç vermedi.
Ama bizimki biraz pimpirikli ileri harektli düşük diyor.Ameliyat sonrası sonuç:
Ameliyattan 4 ay sonra
Volüm:2ml
ml sperm sayı:73 milyom
tpolam sperm sayı:146 milyo
Aglünitasyon :yok
löokosit:Nadir
ileri hareketli:%18
yavaş hareketli:%35
Yerinde hareketli:%7
Hareketsiz:%40
Morfoloji:normal(krugere göre