Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi bayramlar herkese kızlar şimdiden
dilerim bi daha ki bayramda kanımız burnumuzda oluruz:))))))))))))))hepimiz

kanımız demişimpppppppppppp
karnımız burnumuz da işte bööle:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
ard arda peş peşe gelir haberler inşallah

Selam geleceğin anneleri,hem de en fedakar en cefakar anneleri..Bayramınızı şimdiden kutluyorum biliyorum ki herkes sadece bayram telaşını düşünürken bizler bir de gördüğümüz herkes bebek sorusunu soracak diye şimdiden sıktıntı etmeye başladık,içinizi ferah tutun,o soranlardan kaçı daha bebeğini kucağına almadan onun için bunca fedakarlığa katlanmıştır,kaçı bunca gözyaşı döküp yolunu gözleyip Allah'a anne kelimesini duymak için yalvarmıştır.Rabbim inşallah sevdiği kulunu imtihan eder diyip asla umudumuzu yitirmeyeceğiz,bu gün çok önemli bir gün dilerim rabbimden bizlerin de yuvalarını çocuk cıvıltılarıyla şenlendirir,eşlerimize o elleri öpülesi aslan baba adaylarına rüyalarımıza giren güzel haberi vermeyi nasip eder.Hepimizin yuvası ailesi çok kıymetli dışarıdan gelecek hiçbir olumsuzluğun kapımızdan içeriye girmesine izin vermeyelim,bayramımız bayram tadında geçsin inşallah...

aycan canım biz bebek isteyeli 2 buçuk sene olacak mafoldumben ama benim adetimin 10. günü çekilecek

canım doktorunla görüş ve çektir bence.bişi olacağından değil ama eğer herhangi bir sorun varsa erken öğrenip tedavisine başlarsın yoksada zaten için rahat olur hem hsg çekildikten sonra sağlıklı anne babaların çocukları oluyomuş kısa sürede.çünkü ilaç tüpleri iice açıyomuş benim çok tanıdığım var hsg çekildikten sonra 3 ay içinde hamile kalan

bütün arkadaşlarımın bayramı mübarek olsun herkes in allah gönlüne göre versin kalbinden ne geçiriyorsa en kısa zamanda gerçekleştirsin inş.
leyl canım benim çok güzel tarif etmişsin duygularımızı. rabbim yardımcımız olsun

merhaba,ben 6 yıllık evliyim eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu tedavi gördü fakat değişen hiç birşey yok 6yıldır uğraşıyoruz

ya drum bendende istedi aslında hsg.randevuda almıştım büyük bi cesaret geldi.sonra bi korku kapladı içimi.gidemedim.o gün bugündür erteliyorum.eşimde ameliyat olalı tam 5 ay oldu.3 . 4. ayda hamile kalmazsam gider çektirirm diyodum.korkuyorum ya.

Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. İnşallah rabbim hepimizin gönlüne göre verir de bir an önce hayırlısıyla hamiş kalıveririz.

arkadaşlar medi smart ovulasyon testi kullanan varmı?eşim varikosel ameliyatı oldu.doktor yumurta takibinin faydası olur demişti.medi smart aldım umarım faydası olur.

kızlar tecrübelerinize ihtiyacım var eşim 1.5 ay içinde 3 kez spermiogram yaptırdı hepsinde sonuç sıfır. hormonları normal çıktı . çift taraflı varikosel varmış ve haftaya ameliyat olacak . doktorlar sperm çıkar veya çıkmaz bişey demiyorlar . bu durumu yaşayan varmı ameliyattan sonra sperm çıkışı olan var mı

canım o kadar güzel yazmışsın ki okurken kendimi tutamadım aynı sorunları yaşayan insanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar.o kadar çok içimize atıyoruz ki eşlerimizle bile paylaşamıyoruz üzülmesinler diye. çünkü onlar bizim için herşeyden değerliler. kimseyle de paylaşamıyoruz bize acıyacaklar sanıyoruz ahh yazık çocukları olmuyormuş diye düşünmelerini bile istemiyoruz. bazen de ne günahımız vardı da biz anne baba olmayı niye haketmedik diye düşünüyoruz ama hep içimizden hiç kimseye söyleyemiyoruz. yaptığımız hiçbir şeyden zevk alamıyoruz hep onun eksikliği var içimizde. artık beklemek istemiyoruz ama ne çare geliyor ki elimizden. ama yine de Allah'tan hep hayırlısını diliyoruz. en kısa zamanda kucağımıza gelsin diye......

merhaba benim eşimdede tek tarafta çift varikosel vardı geçen sene ameliyat oldu ama hala sperm testi yaptırmadık ama ameliyatın faydası varmış doktorumuz öyle demişti ben bu ay aşılama yaptırıcam bakalım tutucakmı geçen ameliyattan önce tüp bebek denemiştik bir buçuk aylık düşük yaptım ama şuan ameliyat oldu diye ümidim var aşılama için inşallah sizinde ameliyat başarılı geçer allahım herkesin yüzünü güldürsün allahım herkesi bebek sahibi yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…