ileri hareketli %0
yavaş ileri hareketli %42
yerinde hareketli %18
hareketsiz %40
normal morfoloji %0
sperm sayısı 10 milyon
toplam sperm sayısı 30 milyon
yorumlarsanız çok sevinirim.Doktor bize bu şekilde bile olabilir demişti.Ama ameliyat olursanız şans artar dedi.Ameliyat oldu.3 ay dolacak bu ay.Bakalım hayırlısı inşallah.Dua edin arkadaşlar.
ileri hareketli %0
yavaş ileri hareketli %42
yerinde hareketli %18
hareketsiz %40
normal morfoloji %0
sperm sayısı 10 milyon
toplam sperm sayısı 30 milyon
yorumlarsanız çok sevinirim.Doktor bize bu şekilde bile olabilir demişti.Ama ameliyat olursanız şans artar dedi.Ameliyat oldu.3 ay dolacak bu ay.Bakalım hayırlısı inşallah.Dua edin arkadaşlar.
kızlar dün hsg çektirdim ve tüpler açık herşey yolunda dedi doktor.inş hayırlısıyla bu aya gelir meleğimiz
canım bende bayramdan sonra çektiricem sana anestezi uygulandımı ağrın varmı bide adetinin kaçıncı günüydü
canım kaç sene oldu siz çocuk düşünmeye başlayalı eğer daha yeniyse belke birazKızlar bende hiç çektirmedim.Acaba çektirsem mi?Ben eşimin 6 ayı doldurmasını bekliyorum.Beklemesem mi acaba?
pardon ya aycana soracaktım..:)) hsg yi
Aycank hsg çektirirken acıdımı çok, zor mu sence???
arkadaşlar günaydın.
sonunda mutlu haberi bende aldım dün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. o kadar çok mutluyum ki tarifi mümkün değil. ve eşimin daha bu ayın 24 ünde 3 ayı dolacak inanın hiç beklemiyordum ama olmuş. benim dualarım kabul oldu inşallah tez vakitte sizlerinde kabul olur. allah hepimizin yardımcısı olsun.
sevgilerimle
canım çok sevindim inşallah çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın... Alllah herkese nasip etsin... bende 6. haftaya girecem.