Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar eşim aralığın 21 inde varikosel ameliyatı olcak inş hayırlısı olsun artık rabbim gülsün inş bizlerin yüzünede.opuyorumnanaktan mafoldumben

canım benim ya iyi yorumlayan arkadaşlar olacak ama ben bildiğim kadarıyla söyleyeyim, sperm hareketlerinde a ile b tolanır a= ileri hareketli b=yerinde hareketli onların toplamı %60 ediyor bence iyi bir rakam morfoloji kötü, normal morfoloji %14 ve üzeri sizinki malesef 0 ,sayıda 10 milyonmuş oda 25 milyon olması gerekiyor ben bu kadar biliyorum ama diğer arkadaşlarda yorumlasın belki bi eksiğim vardır Allah yardımcınız olsun yinede üzülme bizdede bu değerler vardı şimdi 1 seneyi geçti ameliyat olalı, herşey düzelir merak etme:teselli:

canım bu değerler ameliyattan sonraki değerlermi eğer öyleyse üzülme 9 aydan sonra değerler iyileşmeye başlıyor bizimki öyleydi doktor nasıl doğaldan olur dedi anlamadım hareket iyi ama diğerleri iyi değil morfoloji spermin yapısıdır o %0 çok düşük bizimki %6 biz aşılama yaptırdık tutmadı ama üzülme verecek olan Allah sen ondan yardım dile :Saruboceq:

o zaman ameliyata 3 ay olduysa değerlerde bir farklılık olmaz ancak 6 ve 9 aydan sonra değişir diye biliyorum bizimki öyle değişti

kızlar dün hsg çektirdim ve tüpler açık herşey yolunda dedi doktor.inş hayırlısıyla bu aya gelir meleğimiz

kızlar dün hsg çektirdim ve tüpler açık herşey yolunda dedi doktor.inş hayırlısıyla bu aya gelir meleğimiz

canım bende bayramdan sonra çektiricem sana anestezi uygulandımı ağrın varmı bide adetinin kaçıncı günüydü

Kızlar bende hiç çektirmedim.Acaba çektirsem mi?Ben eşimin 6 ayı doldurmasını bekliyorum.Beklemesem mi acaba?

canım bende bayramdan sonra çektiricem sana anestezi uygulandımı ağrın varmı bide adetinin kaçıncı günüydü

Kızlar bende hiç çektirmedim.Acaba çektirsem mi?Ben eşimin 6 ayı doldurmasını bekliyorum.Beklemesem mi acaba?
canım kaç sene oldu siz çocuk düşünmeye başlayalı eğer daha yeniyse belke biraz

pardon ya aycana soracaktım..:)) hsg yi

Aycank hsg çektirirken acıdımı çok, zor mu sence???

valla kızlar gözünüzde büyütmeyin herşeyden önce korkmadan gidin ben size en ayrıntılı analatıyım içiniz rahatlasın.adetimin 8 günü gittim ben adet bitiminden bi iki gün içerinde gitmeniz gerekiyo.hsg çekilmeden bi saat önce kas gevşetici iğne ve ağrı kesici vuruldum. bi saat sonra yattığımda korkmayacam bu kadar acıdan ne olacak sanki buna dayanamzsam doğumu nasıl yapacam dedim ve ağrıyı hissettiğim an hamile kaldığımı düşünür rahatlarım diye kendi kendimi avutuyordum.çünki gitmeden önce neler okudum yok bayılanlar yok kurban kesmiş gibi kanaması olanlar vs...ilk önce demirden bi alet var zaten her muayenede kullanılıyo onu koyup içime bi ilaç sıktı doktor zaten o ialç sıkıldığında bi ağrı oluyo sadece 1-2 dk sürüyo o ağrı sadece bu.o ilaçda tüpleri açıyo yayılıyo o sıra şiddetli bi adet ağrısı gibi en fazla 2 dk sürüyo yatıp kalkman 5 dk sürüyo zaten.ben çok rahat bıraktım kasmadım hiç kendimi doktorumda dedi rahat bıraktığın için bukadar hafif geçti diye kendinizi sıkarsanız kasıklarınız kasılır ve hiç bi işlem yolunda gitmez rahat olun.zaten ağrıyı hissettim bi kere ahh dedim sonra hemşire arkadışımdı tüplerin açık diye bağırdı şükürler olsun deyip ağrıyı falan unuttum.ayağa kalktığımda az bi kanamam oldu şuandada lekelenme şeklinde ara ara geliyo.yarım saat sonrada bi rötgen çektiler ilcın nasıl yayıldığına bakmak için okadar zaten yürüyerek eve geçtim sadece bikaç dk sancı için anestezi uygulamayın çünki benden kaç saat önce bi hsg çektiler anestezili akşam saat 6 da kız hala sersem gibiydi kendinde değildi.bende kalktım hoplaya zıplaya eve gittim. rahatlamanız için bayağı uzattım.ama anestezili tavsiye etmiyorum.benim nerdeyse 3,5 sene olacak ondan çektirdim eğer 1 sene dolmadıysa çektirmeyin bide ankaradaysanız 29 mayıs hastanesi var orası çok kolay çekiyolarmış ama 300 tl istediler bende abartılı buldum ameliyat mı olacamda lokman hekim hastanesinde elif hanıma çektirin derim doktor da çok önemli o sırada seni çok rahatlatıyo

canım çok sevindim inşallah çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın... Alllah herkese nasip etsin... bende 6. haftaya girecem.

canım çok sevindim inşallah çocuğunu sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın... Alllah herkese nasip etsin... bende 6. haftaya girecem.

canım benim çok teşekkür ederim. benimde bugün 5+0 ama sen bayağı erken öğrendin galiba ultrason slonucuna göre mi 6 haftaya gireceksen yoksa sata göre mi? birde dioktor senden test istedi mi;? bilgi verirsen çok sevinirim.

aycan canım biz bebek isteyeli 2 buçuk sene olacak mafoldumben ama benim adetimin 10. günü çekilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…