• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim sabah aksam ic genelde oyle yaziyorlar tqdi kotu ama deger ibrahim sarcoglundan yardim alablirsn cnku o kur kur devam ediyo bu sekilde faydali olablr sogan suyunu mutlaka yap mesela temizlesin ne biliym arkasindan incir kuru geliyir

Arkadaşlar merhaba,
Benim hikayem biraz uzun. 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Amh yani yumurta rezervim 0.14 . Erken menapoz. gün geçtikçe de yumurtam azalıyor. Eşim 2 kere semen testi yaptırdı sorun yok.
* Geçen yıl 1 aşılama yumurtada kist oluştuğu için yarım kaldı.
*1 tüp bebek denemesi, 2 yumurta toplama diye girdim ama tek yumurta sıvısı çıktı oda kalitesiz olduğu için döllenmedi.
*Ara vermek gibi lüksüm olmamasına rağmen kafamı toplamak için ara verdim bu arada tatil, düğün telaşı derken geciktiğim için doktora gittim ve yumurtlama dönemim olduğunu sol tarafta 2 yumurtam olduğunu öğrendim. 17 Eylül de çatlatma iğnesi oldum ve günleri değerlendirdik. Bugün öğrendim ki sonuç negatif gebelik yok. Bugün ki doktorum çakşir otunu araştır dedi.

Sziler bu çakşir konusunda bilgilisiniz, Bana da bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.

-Ben yumurta kalitesi ve adeti artması için kullanacağım. Dişi ve erkek Çakşir varmış benim için uygun olan hangisi?
-Kullanımına ne zaman başlayacağım? Ne kadar kullanacağım?
-Nasıl hazırlayacağım?

İsteyipte olmaması çok zor, Allah tan başka kapımızda yok . Elimizde olsa karnımızı yarıp bebek koyarız içine, yakasına sarılıp neden çocuğum olmuyor diyeceğimiz kimse yok. Rabbim bize yardım etsin.
Canim bu caksir genelde erkek bitkisidir.yumurta gelisimi icin daha baska kürler var.incir kürü havuc kürü gibi.(nette var arastirirsan )bende gecen gun çaglanin programda sunu gördüm.adam baya iddali konustu sanada atayim bi bak istersen

20180920_114933.jpg

Canim sabah aksam ic genelde oyle yaziyorlar tqdi kotu ama deger ibrahim sarcoglundan yardim alablirsn cnku o kur kur devam ediyo bu sekilde faydali olablr sogan suyunu mutlaka yap mesela temizlesin ne biliym arkasindan incir kuru geliyir
denedim, şimdi inciri düzenli olarak yiyorum. Kür yaramadı :/

canım bizim değerler düşmüş ameliyattan sonra promen k vermiş acaba proxeed mi alsam ya
Bizimde cabuk iyilesti cok sukur.bugun ameliyat olali 41gun oldu.birsey sormak istiyorum ek takviye bisey yazmamisti bize doktor sonradan sordugumda neofortil kullanabilirsiniz dedi.emodex proxeed plus kullanip sonuc alan daha fazla burda.sizlerin tavsiyeleri nedir kizlar bi fikrinizi alsam

Merhaba benimde eşimin progresif %10, hareketsiz %50, hızlı hareketli 20, yavaş hareketli % 20 vizkozite artmış ve not olarak çok sayıda aglutine olmuş sperm yazıyor çok tedirginim durum ciddi midir teşekkürler

Merhaba benimde eşimin progresif %10, hareketsiz %50, hızlı hareketli 20, yavaş hareketli % 20 vizkozite artmış ve not olarak çok sayıda aglutine olmuş sperm yazıyor çok tedirginim durum ciddi midir teşekkürler
B3nim bldgm vizkozite suresi 20 dk ile 60 dk arasi olyr yani spermn cozunup rahme yuzme suresi gini tabi bu sure uzadikca spermlr öluyir aglutine d kumelesme spermlrn brnine yapismasi dye blyrm tabi sen bunu doktoruni sor ve bunun icn bsylr istylrsn

B3nim bldgm vizkozite suresi 20 dk ile 60 dk arasi olyr yani spermn cozunup rahme yuzme suresi gini tabi bu sure uzadikca spermlr öluyir aglutine d kumelesme spermlrn brnine yapismasi dye blyrm tabi sen bunu doktoruni sor ve bunun icn bsylr istylrsn
Teşekkür ederim. Doktor muayene etmeden ultrason için randevu vermiş. Bakalım ne çıkacak

Kizlar esim temmuzda varikoselden ameliyat olmustu.6ay sonra ocakta test yaptik sayida azalma hizda artis vardi.hemen k.boynuzu kurune ve proxed plus kullandirmaya basladim ve 2aydirda keciboynuzu kuru bal polen arisutu karistirip veriyorum.proxedi 3 kutukullandik dahada almadik.henuz tahlil vermedik.ameliyattan kac ay sonra duzelme olup hamile kaldiniz.tavsiyeleriniz varsa yazarsaniz mutlu olurum

Kizlar esim temmuzda varikoselden ameliyat olmustu.6ay sonra ocakta test yaptik sayida azalma hizda artis vardi.hemen k.boynuzu kurune ve proxed plus kullandirmaya basladim ve 2aydirda keciboynuzu kuru bal polen arisutu karistirip veriyorum.proxedi 3 kutukullandik dahada almadik.henuz tahlil vermedik.ameliyattan kac ay sonra duzelme olup hamile kaldiniz.tavsiyeleriniz varsa yazarsaniz mutlu olurum
Merhaba benim eşim de haziranda ameliyat oldu ekimde test verdi ileri hızda problem vardı bizim ileri hız düzelmemişti henüz 4 ay olmuştu ameliyat olalı çünkü bizde proxeed kullandık 2 kutu bitirdi bende ek olarak k.boynuzu özü polen çakşır kökü veriyorum hala bi gebelik oluşmadı önümüzdeki hafta tekrar test vericez bakalım 😕

canım doğal kürlerin çok faydası var, bu kullandıklarının hepsi zaten sana söyleyecek olduklarımız kabak çekirdeği de çok faydalı biz onuda yiyorduk.. varikosel kaçıncı derece idi bu da çok önemli. 3-6-9 ay gibi aralıklarla kontrol ediyorlar. sana tavsiyem yılma ve devam et. ben 3 buçuk yıl sonra hamile kaldım çünkü bizimki ağır varikoseldi 3. derece. iyileşmesi çoook zaman aldı. herkes şunu söyleyecek
- rahat olun, kafaya takmayın
+ama bu pek mümkün olmuyor, en azından benim için olmadı. kendimi çook yıprattım çok üzdüm.
- doktorlar çocuğunuz olur deneyin diye sizi gönderecek sürekli,
+ olur olurda ne zaman olur ? bu da çok önemli
aşılamayı hiç önermem, çok faydasız ve masraflı bir uygulama. değerleriniz düzeldiğinde klomen + çatlatma deneyin canım onuda 1-2 kere , baktınız olmuyor yıpratmayın kendinizi tüp yapın derim.
herşeyi denemiş, aşılama + klomen+ tüp ( transfer yapılmadan hamile kaldım :)) normal yoldan çocuk sahibi olacak biriyim inşallah. ama bu kadar beklemeye değermiydi, üzülmeye HAYIR.
UMARIM SEN TEZ ZAMANDA KAVUŞURSUN YAVRUNA:KK200:

Merhaba benim eşim de haziranda ameliyat oldu ekimde test verdi ileri hızda problem vardı bizim ileri hız düzelmemişti henüz 4 ay olmuştu ameliyat olalı çünkü bizde proxeed kullandık 2 kutu bitirdi bende ek olarak k.boynuzu özü polen çakşır kökü veriyorum hala bi gebelik oluşmadı önümüzdeki hafta tekrar test vericez bakalım 😕
Bizden 1 ay once olmussunuz.sizinde 9ay olmus ameliyat olali birdaha test yaptirmadiniz mi o 4 aydan sonra

canım doğal kürlerin çok faydası var, bu kullandıklarının hepsi zaten sana söyleyecek olduklarımız kabak çekirdeği de çok faydalı biz onuda yiyorduk.. varikosel kaçıncı derece idi bu da çok önemli. 3-6-9 ay gibi aralıklarla kontrol ediyorlar. sana tavsiyem yılma ve devam et. ben 3 buçuk yıl sonra hamile kaldım çünkü bizimki ağır varikoseldi 3. derece. iyileşmesi çoook zaman aldı. herkes şunu söyleyecek
+ama bu pek mümkün olmuyor, en azından benim için olmadı. kendimi çook yıprattım çok üzdüm.
aşılamayı hiç önermem, çok faydasız ve masraflı bir uygulama. değerleriniz düzeldiğinde klomen + çatlatma deneyin canım onuda 1-2 kere , baktınız olmuyor yıpratmayın kendinizi tüp yapın derim.
herşeyi denemiş, aşılama + klomen+ tüp ( transfer yapılmadan hamile kaldım :)) normal yoldan çocuk sahibi olacak biriyim inşallah. ama bu kadar beklemeye değermiydi, üzülmeye HAYIR.
Amin amin aminnn canim insaAllah.dediklerin cok dogru ama iste ademogluyuz illaki takiliyor.bide benim yas 34 ondan bu acelem.derecesi 2ydi sanirim sol tarafta.microcerrahiyle olduk.8.ayin icindeyiz bakalim

Rabbim sagsalim size kavustursun meleginizi:KK200::nazar:bende 2 senedir bekliyrm melegimi.gecen sene subatta bi dusugum var nedeni bilinemeyen insaAllah busefer saglikli sihatle gelir benim minişimde:dua:

Back