Kesinlikle ne varsa dogadan var.bizde caksir suyu zeytinyaginda bekletilmis incir(extradan ben kendimce birseyler kattim arastirmalarim dogrultusunda)ve emodex diye antioksidan vitamin kullaniyoruz.doktor birsey vermemisti bize benim zorlamamla emodexi aldirdim cunku ilk 3 ay birsey vermemelerinin nedeni ameliyatlarinin basarisini gormek.ama ben destegin sart olduguna inaniyorum.bu sitedende cok sey ogrendim.yardimci olan tum arkadaslarimada minnettarim.
Dusugun varikosel kaynakli oldugunu dusunuyorum bende cunku sagliksiz embrio tutunamayip dusuyor.benimki cok tuhaf bi gebelik sureciydi uzun hikaye...
Ve son olarakta sunu soyliyim biz ilk doktora gittigimizde sizin bu degerlerle kesinlikle dogal yolla bebeginiz olmaz tup bebek yapalim dedigi ay hamile kalmistim.yani demem o ki doktorlar sadece ilmini okuyup elinden geldigince yardimci olmaya calisan(hepsi icin gecerli degil bu sözüm sinek sersemken okuyup ahkam kesenlerde var) senin benim gibi insanlar.kesinlikle,cok zor,imkansiz gibi terimlerine bunu yasadiktan sonra asla inanmiyorum.Rabbim en tez zamanda bekletmeden aratmadan sanada banada isteyen ve hakeden herkesede saglikli hayirli salih ve saliha evlatlar nasip etsin kardesim