• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin canim aminnn.bizim ilk ozel hastanede yaptirdigimizda toplam sperm 24milyondu sonra tup bebek merkezinde yaptirdk toplam sperm 6 milyon hiz %25 cikmisti.bu degerlere imkansiz demisti syn doktor!ama o ay hamile kaldim.en son ameliyat oncesi
1ccde:3milyon
Totalde:6milyon
Ileri hiz:%15
Yavas ileri:%10
Ameliyat sonrasi tahlil yaptirmadik henuz
Sperm sayısı ameliyattan sonra yükselmiştir zaten canım fakat bundan daha kötü değerlerle bile kalan var zaten 1 tanesi yeterli

Sperm sayısı ameliyattan sonra yükselmiştir zaten canım fakat bundan daha kötü değerlerle bile kalan var zaten 1 tanesi yeterli
Evet 1 tanesi yeterli fakat saglikli ve hizli olan 1 tanesi.varikosel dna yapisini bozup dollenmeyi olumsuz etkileyebiliyormus.insaAllah tez zamanda saglikla hamile kalip kucagimiza alabiliriz yavrularimizi

Hmm tesekkur ederim.bu hapi hic duymamistim.ne guzelki size etki edip vesile olmus zamanida gelmis demekki.darisi basimiza
İnternetten araştırabilirsiniz baya etkili bir ilaç eşim ilacı aldıktan sonra ekstra bir güç geldiğini söylüyordu:) şimdi bıraktı artık yoksa baya zorlanıyordu yani)

İnternetten araştırabilirsiniz baya etkili bir ilaç eşim ilacı aldıktan sonra ekstra bir güç geldiğini söylüyordu:) şimdi bıraktı artık yoksa baya zorlanıyordu yani)
Tamam canim aklimda olsun.biz emodex kullaniyoruz simdilik.bununda baya methini duydum.bakalim hayirlisi olsun

Sizin adınıza çok sevindim Bekleyelim görelim bakalım bizde bende elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalışıyorum işten şimdi geldim mutfaktayım mesala Çakşırı zar zorda olsa içiriyorum hatta önce onları hazırlıyorum.Bitkilere çok inanıyorum .Sizin sonuçlarınızı nasıldı hatırlıyor musunuz.
Ameliyattan önce Ameliyattan sonra
A 0 A 5
B 5 B 30
C20 C15
D 75 D 50
1 ml de 4.8 milyon çıktı ilkinde 1 hafta sonra verilen örnekte yine 1 ml de 13.4 milyondu sanırım ancak ameliyattan sonra totalde 230 milyona yükseldi.
Cok aşırı bir artış olmadı aslında Doktorumuz da bu yüzden yolun başında olduğumuzu söyledi ve 3 ay sonra tekrar testi tekrarlatmak için çağırdı ama kısmet nasip bu değerlerle de hamile kalınabilir.

Değerleri anlaymadım .Zaten çözemedim şu ileri hızları bizim testimiz öyle değil çnkü ileri hareket yüzde 15 diye yaziyo ki 230 milyon çok iyi bi değer ameliyattan ne kadar sonra test verdiniz ameliyat olalı ne kadar zaman oldu

Ameliyattan önce Ameliyattan sonra
A 0 A 5
B 5 B 30
C20 C15
D 75 D 50
1 ml de 4.8 milyon çıktı ilkinde 1 hafta sonra verilen örnekte yine 1 ml de 13.4 milyondu sanırım ancak ameliyattan sonra totalde 230 milyona yükseldi.
Cok aşırı bir artış olmadı aslında Doktorumuz da bu yüzden yolun başında olduğumuzu söyledi ve 3 ay sonra tekrar testi tekrarlatmak için çağırdı ama kısmet nasip bu değerlerle de hamile kalınabilir.
Siz hamileydiniz dimi

Siz hamileydiniz dimi
Evet hamileyim 40+2 yim şu an normal doğumu bekliyorum. Ameliyattan 3 ay sonra ilk sperm örneğini vermişti eşim ertesi gün de 4 haftalik hamile olduğumu öğrenmiştim. Ameliyattan önce yaklaşık toplamda 21 milyon olan sperm sayısı ameliyattan 3 ay sonra 230 milyona yükseldi. İleri hareket 0 di 5 oldu bunu bizim aldığımız hastanede A ile gösteriliyordu. Yerinde hareketli 5 iken 30 oldu bu terimleri de bize doktorumuz sürekli açıkladı önemli olan da bu iki hareketin hızlarınin yüksek olmasıymis neyse ki ameliyattan sonra kısa zamanda doğal yollardan beslenerek hamile kaldim ve yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle takip etmiştim ki zaten ben düzenli adet görüyordum bu yüzden takip etmem çok zor olmadı ve o günlerde birlikte olduk. Siz de bu şekilde düzenli olarak yapabilirsiniz.

Evet hamileyim 40+2 yim şu an normal doğumu bekliyorum. Ameliyattan 3 ay sonra ilk sperm örneğini vermişti eşim ertesi gün de 4 haftalik hamile olduğumu öğrenmiştim. Ameliyattan önce yaklaşık toplamda 21 milyon olan sperm sayısı ameliyattan 3 ay sonra 230 milyona yükseldi. İleri hareket 0 di 5 oldu bunu bizim aldığımız hastanede A ile gösteriliyordu. Yerinde hareketli 5 iken 30 oldu bu terimleri de bize doktorumuz sürekli açıkladı önemli olan da bu iki hareketin hızlarınin yüksek olmasıymis neyse ki ameliyattan sonra kısa zamanda doğal yollardan beslenerek hamile kaldim ve yumurtlama günlerimi ovulasyon testiyle takip etmiştim ki zaten ben düzenli adet görüyordum bu yüzden takip etmem çok zor olmadı ve o günlerde birlikte olduk. Siz de bu şekilde düzenli olarak yapabilirsiniz.
Ovulasyon testini 2 aydır kullnıyorum daha önce kullandığında yakalamştım ama 2 defadır yakalmaydmyakalmaydm bu ay kısmetse çoklu olankardan alıcam benimde adetlerin düzenli aslında yanlş zamanlarda yaptım muhtemelen Rabbim bebeğiniiz sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallahh

Amin
Ovulasyon testini 2 aydır kullnıyorum daha önce kullandığında yakalamştım ama 2 defadır yakalmaydmyakalmaydm bu ay kısmetse çoklu olankardan alıcam benimde adetlerin düzenli aslında yanlş zamanlarda yaptım muhtemelen Rabbim bebeğiniiz sağ salim kucağınıza almaya nasip etsin inşallahh
Amin insallah sizlere de nasip etsin en kısa zamanda hayırlı haberlerinizi okuyalım burada.

Off ya beklemek nekdr zor nekdr sıkıcı.ameliyat olalı 70gün oldu tamam gunler cabuk geciyor ama sabahtan aksama tek basima butun isleri bitirdikten sonra yapayalniz evde tek basina vakit gecirmek de cok zor.elhamdülillah rahatim belki rahatmi batti dersiniz ama simdi bi bebegim olsaydi diyip diyip kucuk odaya giriyorum.oturdugum yerden onun emekleyerek salona gelisini hayal ediyorum uykusundaymista agliyomus gibi sesler hayal ediyorum.kafayi yemek mi bu umuda hayal katmakmi bilemedim...Rabbim yalvariyorum daha fazla bekletme beni ve isteyen herkesi...icimi dokmek istedim kizlar kusurumu hoş görün lütfen

Off ya beklemek nekdr zor nekdr sıkıcı.ameliyat olalı 70gün oldu tamam gunler cabuk geciyor ama sabahtan aksama tek basima butun isleri bitirdikten sonra yapayalniz evde tek basina vakit gecirmek de cok zor.elhamdülillah rahatim belki rahatmi batti dersiniz ama simdi bi bebegim olsaydi diyip diyip kucuk odaya giriyorum.oturdugum yerden onun emekleyerek salona gelisini hayal ediyorum uykusundaymista agliyomus gibi sesler hayal ediyorum.kafayi yemek mi bu umuda hayal katmakmi bilemedim...Rabbim yalvariyorum daha fazla bekletme beni ve isteyen herkesi...icimi dokmek istedim kizlar kusurumu hoş görün lütfen
Emin ol çalışmakta zor ban şimdi eve geldim hem iş hem bu sorunlar Rabbim yardımcımız olsun ama sabırlı olmak gerek biraz daha ne zaman gelecekleri belli değil kendini oyalayan şeyler bulmalısın .

Arkadaşlar merhaba,
Benim hikayem biraz uzun. 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim. Amh yani yumurta rezervim 0.14 . Erken menapoz. gün geçtikçe de yumurtam azalıyor. Eşim 2 kere semen testi yaptırdı sorun yok.
* Geçen yıl 1 aşılama yumurtada kist oluştuğu için yarım kaldı.
*1 tüp bebek denemesi, 2 yumurta toplama diye girdim ama tek yumurta sıvısı çıktı oda kalitesiz olduğu için döllenmedi.
*Ara vermek gibi lüksüm olmamasına rağmen kafamı toplamak için ara verdim bu arada tatil, düğün telaşı derken geciktiğim için doktora gittim ve yumurtlama dönemim olduğunu sol tarafta 2 yumurtam olduğunu öğrendim. 17 Eylül de çatlatma iğnesi oldum ve günleri değerlendirdik. Bugün öğrendim ki sonuç negatif gebelik yok. Bugün ki doktorum çakşir otunu araştır dedi.

Sziler bu çakşir konusunda bilgilisiniz, Bana da bilgilerini paylaşırsanız sevinirim.

-Ben yumurta kalitesi ve adeti artması için kullanacağım. Dişi ve erkek Çakşir varmış benim için uygun olan hangisi?
-Kullanımına ne zaman başlayacağım? Ne kadar kullanacağım?
-Nasıl hazırlayacağım?

İsteyipte olmaması çok zor, Allah tan başka kapımızda yok . Elimizde olsa karnımızı yarıp bebek koyarız içine, yakasına sarılıp neden çocuğum olmuyor diyeceğimiz kimse yok. Rabbim bize yardım etsin.

Amin canim amin ben bi kac kere ictim bende sorun yok cok sukur esime destek olmk ictim sorun spermlerde aktara dordum disisi erkegi varmis diye.yok oyle birsey dedi .Ama cok yerde okudum ki varmis aktar bilmiyordu bence iyi bildigun biyere sor.derim sogan ve incir kurunu denemissindir belki birde bal polen karisimi car onuda deneyebilirsin .Nacizane fikrom Rabbim yardimcimiz olsun 4 sene az bi sure degil.İnsallah en kisa zamanda mutlu haberi alirsin

Amin canim amin ben bi kac kere ictim bende sorun yok cok sukur esime destek olmk ictim sorun spermlerde aktara dordum disisi erkegi varmis diye.yok oyle birsey dedi .Ama cok yerde okudum ki varmis aktar bilmiyordu bence iyi bildigun biyere sor.derim sogan ve incir kurunu denemissindir belki birde bal polen karisimi car onuda deneyebilirsin .Nacizane fikrom Rabbim yardimcimiz olsun 4 sene az bi sure degil.İnsallah en kisa zamanda mutlu haberi alirsin

İnşallah. Aldım caksir kökü üzerinde kullanım şekli yazıyordu kaynamış suyu üstüne döküp demlendirin diyordu. Denedim az önce bir fincan. ben de okudum dışı ve erkeği diye ama alım yaparken tek bir şey veriyorlar. ama internette gerçekten nasıl kullanılması gerektiği hakkında doğru düzgün bir bilgi yok Normalde incir kürleri soğan kürleri adetin 2. Günü 3. Günü şu kadar miktarda falan diye yazıyor ama caksir kökü ile alakalı bir bilgi yok.

Evet canim caksirla ilgili bilgi yok .Fayda goren cok ama herkes duyduguna gore kullanmis .Bende bal polen ari sutu propls karisimina koydum tozunu esim her sabah 1 tatli kasigi kadar yiyor bide aksamalri kokunu kayanttim 1 bardak ondan iciyor taze yapiyorum bekleyince daha kotu...

Z
Evet canim caksirla ilgili bilgi yok .Fayda goren cok ama herkes duyduguna gore kullanmis .Bende bal polen ari sutu propls karisimina koydum tozunu esim her sabah 1 tatli kasigi kadar yiyor bide aksamalri kokunu kayanttim 1 bardak ondan iciyor taze yapiyorum bekleyince daha kotu...
Ne yapsan tadı kotu ben kendim için istiyorum yumurta kalitesi için . Üzerinde kaynamış suya atıp demleyin yazıyor ama ne zaman kullanacağım yazmıyor

Back