- 20 Şubat 2018
- 12
- 9
- 1
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz ikisini de kullanmistik canım hangisinden daha çok fayda gördünüz dersen sayı bakımından sorun varsa proxceed daha çok arttırdı, ama hız ve morfolojiyi ve DNA hasarina emodex daha iyi geliyor sanırım. Sen durumuna göre karar verBizimde cabuk iyilesti cok sukur.bugun ameliyat olali 41gun oldu.birsey sormak istiyorum ek takviye bisey yazmamisti bize doktor sonradan sordugumda neofortil kullanabilirsiniz dedi.emodex proxeed plus kullanip sonuc alan daha fazla burda.sizlerin tavsiyeleri nedir kizlar bi fikrinizi alsam
Sagol canim.ya bizim ameliyat oncesi degerlerimizBiz ikisini de kullanmistik canım hangisinden daha çok fayda gördünüz dersen sayı bakımından sorun varsa proxceed daha çok arttırdı, ama hız ve morfolojiyi ve DNA hasarina emodex daha iyi geliyor sanırım. Sen durumuna göre karar ver
canım bizimde 1CC de 7milyondu 36yi gördük çok şükür, Bence siz proxceed kullanin kuzu, bizde hiç hızlı ileri yoktu sizin mmorfoloji de iyi zaten 4normal.Sagol canim.ya bizim ameliyat oncesi degerlerimiz
1ccde:3milyon
Toplam:6milyon
Ileri hiz%15
Yavas ileri hiz:%10
Morfoloji konsantrasyon azligi nedeniyle bakilamamistir diyodu ondan onceki testlerde %4dü
Bilemedim simdi ne kullansam bizim hepsi dusuk sanirim
Cok iyi cok sukur canim.peki sizde ameliyat oldunuzmu varikoseldenÜzülme
canım bizimde 1CC de 7milyondu 36yi gördük çok şükür, Bence siz proxceed kullanin kuzu, bizde hiç hızlı ileri yoktu sizin mmorfoloji de iyi zaten 4normal.
Olduk canım ağır varikosel dediler bize ama hız ve morfolojide çok fark olmadı yine, ileri hızlı yüzde 5oldu sadece,Cok iyi cok sukur canim.peki sizde ameliyat oldunuzmu varikoselden
Sperm kendini 72 gunde yeniler.1 ay iyilesmek icin cok erken.ek takviye sart.doktorunuz takviye vitamin ilac verdimiKızlar yardımmmm!
eşim geçen ay varikosel ameliyatı oldu, o ay yaptığımız testte sperm sayısında problem yok sadece ileri hareket %5 ti, varikosel ameliyatından sonra bu ileri aktif spermler 1 ayda Düzelirmi?
Hayır hiç bişey vermedi, ameliyattan sonra sadece antibiyotik kullandıSperm kendini 72 gunde yeniler.1 ay iyilesmek icin cok erken.ek takviye sart.doktorunuz takviye vitamin ilac verdimi
Bizede vermemisti.sadece antibiyotik ve agri kesici.ek takviye sart bence ben aldim doktora sorarak baslattim.ilk 3 ay genelde birsey vermiyor doktorlar.nedeniyse ameliyatin basarisini olcmekHayır hiç bişey vermedi, ameliyattan sonra sadece antibiyotik kullandı
Sizde sperm sayı problemi mi vardı yoksa ileri aktif problemimi? Ayy bu sorunlarla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim çok mutsuzum ya.Bizede vermemisti.sadece antibiyotik ve agri kesici.ek takviye sart bence ben aldim doktora sorarak baslattim.ilk 3 ay genelde birsey vermiyor doktorlar.nedeniyse ameliyatin basarisini olcmek
Aysecim sizin gayet iyi degerleriniz.bizumki gibi olsa kafayi yersin oyleyse:)ileri hiziniz dusuk sadece %4müş.yerinde hizli hareket %41falan galiba cunku toplam %45 iyi bence.caksir suyunu bi arastir isterseSizde sperm sayı problemi mi vardı yoksa ileri aktif problemimi? Ayy bu sorunlarla karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim çok mutsuzum ya.
İlerlemesi için ne kullansam acaba ya
Ben kıbrıslıyım, inan burda o aktar dediğiniz marketlerden yok türkiyeden getirtmem lazım o sudan. Offff çok bunaldım bu sorunlardan artık. Bazen nefes alamam.Aysecim sizin gayet iyi degerleriniz.bizumki gibi olsa kafayi yersin oyleyse:)ileri hiziniz dusuk sadece %4müş.yerinde hizli hareket %41falan galiba cunku toplam %45 iyi bence.caksir suyunu bi arastir isterse
Uzulme degerleriniz sandigin kadar kotu degil.istersen eczanelerden ek takviye albilirsin doktoruna danisarakBen kıbrıslıyım, inan burda o aktar dediğiniz marketlerden yok türkiyeden getirtmem lazım o sudan. Offff çok bunaldım bu sorunlardan artık. Bazen nefes alamam.
Arkadaşlar merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama ben yaz namerhabalar hanımlar eşim 6ocakta ameliyat oldu o nedenle giremedim kaç gündür siteye,ameliyatı merak edenler,benden cevap bekleyenler ve benim tecrübeli arkadaşlara sorular sormam için böyle bir konu açtım.
öncelikle ameliyattan bahsedeyim;eşim çift taraflı ameliyat oldu bir buçuk saat kadar sürdü,belden aşağısı uyuşturularak yapıldı,öğlen ameliyatı yapıldı akşam çıktık kalan oluyormuş ama eşim çıkmak istedi,biz sadece eşimin anne ve babasına söyledik,çok zor bir ameliyat değil eşim ameliyat günü de dahil 3gün evde dinlendi sonra işe gitti,ameliyattan sonra iğneden mi bilmiyoruz eşim baş ağrısından şikayet etti hep,diğer türlü ağrı aşırı yok dedi.doktor ağrı kesici ve antibiyotik yazdı antibiyotiği içsin dedi onu içti ama ağrı kesici içmedi maşallah,ilk günler oturup kalkma biraz zor oluyor yürüme sünnet çocuğu gibi lülülülülülü yatarken de bacaklarının arasına yastık koyarak yatıyor.siz bakmayın benim böyle detaylı anlattığıma korkulacak bişey yok...doktor 1haf yıkanma dikişlere su değmesin,1hafta 10gün kendini hiç zorlama ilişki yasak falan dedi.
ve de kızlar belki yadırgıyacaksınız ama gülün diye anlatıyorum cehaletimi mazur görün,biz varis yumurtalıkta diye ameliyat yumurtaklıklardan yapılıyor sandık ama karının altı yumurtalıkların üstündeki iki kesiği(çift taraflı yapıldığından) görünce öğrendik laelaelaelaelae.velhasılı kelam ameliyat böyleydi sorularınız varsa cevaplarım.
benimde bu ameliyatı daha önce geçirip hamile kalan arkadaşlara sorum olacak;ne kadar sürede hamile kaldınız keçiboynuzu içiriyorum eşime ayrıca tavsiyelerinizi bekliyorum...
Ameliyat oldumu esiniz?olduysa nezmn oldu?ameliyattan sonra basarili sonuclar alan cok var.sayfada mevcut okuyun istersenizArkadaşlar merhaba üzerinden yıllar geçmiş ama ben merak ediyorum .Bizimde aynı sorunumuz var Başaralı sonuçlar alabildiniz mi şimdiden çok teşekürler.
EvetAmeliyat oldumu esiniz?olduysa nezmn oldu?ameliyattan sonra basarili sonuclar alan cok var.sayfada mevcut okuyun isterseniz