• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba ben de bu sebepten ötürü bebek sahibi olamıyordum. Eşim 18 Mayıs'ta ameliyat oldu. 30 Ekim'de tekrar değerleri ölçtürdük. Çok iyi bir değişim olmuştu (mutlaka ameliyatın etkisi de çok yüksekti) ama ben bu değişimi doktorun bir ay önce verdiği Progeny-m ilacına bağlıyorum. Pahalı bir ilaç kabul ediyorum ancak değerlerimizin düzelmesine çok yardımcı oldu. Eşim 1 ay kullandı. Kutu bitmeden ben hamile olduğumu öğrendim dün. Yani varikosel ameliyatından sonra 6 ay dolmadan hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Canım bizde kullanıyoruz progeny 3.kutu bitmek üzere ameliyat olalı yarın 3 ay olcak test yapilcak ben hala hamile kalamadim nasip

İnşallah umarım ki olur. Benim dediğim vitaminde tüm vitaminlerin karışımıydı. Keçiboynuzunun ben bir yararını göremedim. Ben direkt sonuçları karşılaştırmalı yükleyeyim ordan bakabilirsiniz
anladım canım bu ayın 27 sinde bizimde testimiz var umarım ilaçlar ve kür fayda etmiştir dualarınıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar benim eşimde 17 Haziran'da ameliyat oldu henüz test yaptırmadık. L carnitin ve folbiol falan kullanıyor. Aranızda bunları kullanan var mı?

Merhaba arkadaşlar benim eşimde 17 Haziran'da ameliyat oldu henüz test yaptırmadık. L carnitin ve folbiol falan kullanıyor. Aranızda bunları kullanan var mı?
Merhaba ameliyattan önce kaçtı sayınız eşim de folik asit çinko ace plus selenyum kullanıyor sıvı l carnitine aldım ama yüzüne bakmıyor haftada bir spor yaparsa spordan önce içiyor sadece o yüzden işe yarayacağını sanmıyorum sizinki hangi marka

Merhaba ameliyattan önce kaçtı sayınız eşim de folik asit çinko ace plus selenyum kullanıyor sıvı l carnitine aldım ama yüzüne bakmıyor haftada bir spor yaparsa spordan önce içiyor sadece o yüzden işe yarayacağını sanmıyorum sizinki hangi marka
40 milyon civarıydı yıkanmış hali. Eşler bizim kadar çaba göstermiyor malesef biraz zorla oluyor. L carnitine kapsül olandan kullanıyor bi de solgarın kapsülü var Q enzim Q ten falan yazıyo onda da

40 milyon civarıydı yıkanmış hali. Eşler bizim kadar çaba göstermiyor malesef biraz zorla oluyor. L carnitine kapsül olandan kullanıyor bi de solgarın kapsülü var Q enzim Q ten falan yazıyo onda da
Sayınız iyiymiş aslında hareket miydi sorununuz

Tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aşağıda test sonuçlarınızı paylaşmışsınız ama ben elle yazılanları yorumlayamıyorum sayılar kaç acaba tam olarak

Amin teşekkür ederim. Allah size ve tüm isteyenlere versin. Genel olarak söyleyeyim:

Ameliyat öncesi değerler:
Sayı 1ccde 30 milyon
Morfoloji: %3

Ameliyat sonrası değerler:
Sayı 1ccde 102 milyon
Morfoloji: %4

Canım bizde kullanıyoruz progeny 3.kutu bitmek üzere ameliyat olalı yarın 3 ay olcak test yapilcak ben hala hamile kalamadim nasip

Merhaba en kısa zamanda iyi haberler almanızı diliyorum. Sizi en iyi anlayanlardanım. İlk 3 ayda ben de hemen hamile kalacağıma inanıyordum. Ama anladım ki spermlerde gerçek yenilenme 6 ay içinde oluyor. Yoksa benim eşim hiçbir şeye dikkat etmedi. Kür denemedi, ilaç almadı son geçen aya dek, sigarayı bırakmadı vs. Zamanın etkili olduğunu düşünüyorum. He ameliyattan hemen sonra Progeny-m kullansaydı belki de ben de hemen cevap alamayabilirdim. Ama aylardır okuduğum yazılara göre 6. aya kadar sabırlı olmanız. Sonrasında her şey netleşmeye başlayacaktır.

anladım canım bu ayın 27 sinde bizimde testimiz var umarım ilaçlar ve kür fayda etmiştir dualarınıza ihtiyacım var

Kadın doğuştan annedir derler doğası gereği. Babalık sonradan öğrenilir. O yüzden biz kadınların içgüdüsel olarak bunu bu kadar istememiz kadar doğal bişi yok. Olmayabilir de olabilir de. Her şey Allah'tan. Size tavsiye edebileceğim tek şey şu: Ben her ay ovulasyon vs hesaplama yaparken geçen gün örnek verme günü tam ovulasyona denk geldiğinden (5 günlük perhiz de eklenince) tutmayacağını bilip önümüzdeki ay için plan yapıyordum ve tuttu. Sağlık elbette önemli ama beyin vücudu ciddi etkiliyor. Rahat olmaya çalışın. Umarım en iyi haberleri alırsınız. Elbette dua edeceğim.

Amin teşekkür ederim. Allah size ve tüm isteyenlere versin. Genel olarak söyleyeyim:

Ameliyat öncesi değerler:
Sayı 1ccde 30 milyon
Morfoloji: %3

Ameliyat sonrası değerler:
Sayı 1ccde 102 milyon
Morfoloji: %4
Amin inşallah çok iyi artmış sayınız inşallah bize de nasip olur

Kadın doğuştan annedir derler doğası gereği. Babalık sonradan öğrenilir. O yüzden biz kadınların içgüdüsel olarak bunu bu kadar istememiz kadar doğal bişi yok. Olmayabilir de olabilir de. Her şey Allah'tan. Size tavsiye edebileceğim tek şey şu: Ben her ay ovulasyon vs hesaplama yaparken geçen gün örnek verme günü tam ovulasyona denk geldiğinden (5 günlük perhiz de eklenince) tutmayacağını bilip önümüzdeki ay için plan yapıyordum ve tuttu. Sağlık elbette önemli ama beyin vücudu ciddi etkiliyor. Rahat olmaya çalışın. Umarım en iyi haberleri alırsınız. Elbette dua edeceğim.
Cnm biz ameliyat olalı 5. Ayımız bitti 6. Aya girdik. 3. Dereceli varikosel vardı. Sayımız bu ay düzeldi. Sayı ve hız bu ay düzeldi. Lökosit 3.2 ve yuvarlak hücre 9 milyon çıkmış. Bide prolaktinin çok yüksek çıktı. İnş bizde sonuç alırız.cumartesi adet günüm dün kan testi yaptırdık. Negatif sayı yükseldiği için umutluydum bu aydan yine hüsran oldu. Çok üzgünüm Allah kimseyi bu kadar zor bi imtihanla sınamasın inş. Çocuk görünce içim sızlıyor. Eksik hissediyorum kendimi. Sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum. Öğrenilmiş çaresizlik yaşıyorum galiba.

Inşallah düzelir. Ben 6 ay bekleyip öyle yaptırmak istedim daha çok düzelir belki diye. Bir umut işte
Bizimde 4 ay oldu bu ay tekrar vericez test ilaç kullanmadık ilk 3 ay bu ay kullandık bakalım faydası oldu mu olduysa ilaçla devam etcez olmazsa tüpe başlıcaz

Bizimde 4 ay oldu bu ay tekrar vericez test ilaç kullanmadık ilk 3 ay bu ay kullandık bakalım faydası oldu mu olduysa ilaçla devam etcez olmazsa tüpe başlıcaz
Eşim ameliyat olduğundan beri o 3 ilacı kullanıyor ama ne kadar fayda etti tabi Allah bilir. Inşallah sizin değerleriniz duzelmistir. Biz ameliyattan önce Tüpte denedik o da olmadı. Hayırlısı bakalım.

Eşim ameliyat olduğundan beri o 3 ilacı kullanıyor ama ne kadar fayda etti tabi Allah bilir. Inşallah sizin değerleriniz duzelmistir. Biz ameliyattan önce Tüpte denedik o da olmadı. Hayırlısı bakalım.
Aynen canım hayırlısı olsun Allah sabır versin hepimize inşallah 6. Ayı bekleyebiliyorsun ne güzel ben de sabır yok hemen olsun istiyorum işte

Aynen canım hayırlısı olsun Allah sabır versin hepimize inşallah 6. Ayı bekleyebiliyorsun ne güzel ben de sabır yok hemen olsun istiyorum işte
3.5 yıldan beri bekliyorum napim. Klomen aşılama tüp bebek kürler vs birçok şey deneyip bekledik biraz daha bekleriz zaten olmayınca olmuyo işte. Emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Back