• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm senin adına çok sevindim. biz de ameliyat sonrası 6. Ayımızdayız. İnş bize de bi gün nasip olur bu duygu. 3.5 senelik evliyiz. 3 senedir uğraşıp duruyoruz. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.

Keciboynuzu ozu icirdim
Keciboynuzu kürü uyguladim
Portakal suyu taze sıkıp icirdim surekli
Avakado yedirdim
Kereviz salatasi sarimsakli
Arastirmalarimla bunlar yaptim ben belki isine yarar
Insallah en kisa zaman isteyen herkese allahim nasip eder kucakları doldurur

Keciboynuzu ozu icirdim
Keciboynuzu kürü uyguladim
Portakal suyu taze sıkıp icirdim surekli
Avakado yedirdim
Kereviz salatasi sarimsakli
Arastirmalarimla bunlar yaptim ben belki isine yarar
Insallah en kisa zaman isteyen herkese allahim nasip eder kucakları doldurur
Cnm %80 nini yapıyorum dediklerinin. Kereviz ve avokado dışında. Onuda yapayım inş. Teşekkürler....

Benim eşimde ameliyat oldu 3 ay önce bizim iki çocuğumuz var zaten kaşık fıtığı teşhisi kondu ve tek yumurtda varkosal dendi dr çocuğun var mi diye sormuş eşime evet demiş eşimde neden bu ameliyattan sonra olmama ihtimali var mi demiş dr boyle bir risk var demiş ve ben su an hamileyim ve dusunmuyorduk korkmuyorduk supriz oldu
Ben de bu doktorları anlamıyorum. Bazıları ameliyat olmazsan çocuk olmaz diyor. Ameliyat olursan çocuk olmaz diyenide azda olsa duydum. Ne olacağız bizler direk tüp bebek yaptıralım oda bir ihtimal olmazsa çocuksuz yaşayalım. Doktorlara da kızıyorum çıkış yolu bulun yol gösterin bu yüzden sizlere geliyoruz. Siz bu doktora mı ameliyat oldunuz? Bu arada allah çocuklarınızı size bağışlasın bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Paylaşımınız için de teşekkür ederiz.

Ben de bu doktorları anlamıyorum. Bazıları ameliyat olmazsan çocuk olmaz diyor. Ameliyat olursan çocuk olmaz diyenide azda olsa duydum. Ne olacağız bizler direk tüp bebek yaptıralım oda bir ihtimal olmazsa çocuksuz yaşayalım. Doktorlara da kızıyorum çıkış yolu bulun yol gösterin bu yüzden sizlere geliyoruz. Siz bu doktora mı ameliyat oldunuz? Bu arada allah çocuklarınızı size bağışlasın bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Paylaşımınız için de teşekkür ederiz.
tesekkur ederim rabbim çok bekletmeden sizede nasip etsin inşallah anneliği herkes tatsin inş.

Cnm senin adına çok sevindim. biz de ameliyat sonrası 6. Ayımızdayız. İnş bize de bi gün nasip olur bu duygu. 3.5 senelik evliyiz. 3 senedir uğraşıp duruyoruz. Sanki hiç olmayacakmış gibi hissediyorum.
Evet varımıza o oldu bizim çocuğumuz vardı kaşık fıtığından olacaktı varikosalde varmış onuda yaptı düşünmedigimiz halde hamile kaldım eşimde şaşırdı sevindi

Canim keseyi gorduk gecen pazartesi kalp atisini duyamadik gecen pazartesi 5+1 haftalikti doktor 10 gun sonra gel dedi persembe gunu gidecegim kalp atisini duymak icin

Ekim ayindan itibaren son durumunuz nedir? Paylasim goremedim sizden, insallah hersey yolundadir.

Buydu canim degerler en son 2 hafta once gitti 25 milyona yukselmis hamile kalinmamasi icin problem yok demia gayet iyi oldugunu solemis gerci ben hamileymisim bilmiyoduk 1 hafta once ogrendik
Olmuyo diye umudu kesmistik mucize gibi beklemedigimiz bi anda geldi allah herkese nasil etsin insallah
Ayyy bu çok güzel işte amin canım darısı bizlere inşallah

Arkadaşlar merhabalar, burada yeniyim. Bir konu da yardımınıza ihtiyacım var, kocam ankara da varikosel ameliyatı olacak ama nerde olacak karar veremedik, eşleri Ankara da olanlar yazarsa sevinirim

Arkadaşlar merhabalar, burada yeniyim. Bir konu da yardımınıza ihtiyacım var, kocam ankara da varikosel ameliyatı olacak ama nerde olacak karar veremedik, eşleri Ankara da olanlar yazarsa sevinirim
Canım çok geçmiş olsun burda sanırım Ankara'da yaşıyan yok farklı soruların olursa yardımcı olabiliriz... varikosel kaçıncı derece kaç yıllık evlisin sperm değerleriniz nasıl çok soru sordum sanki

İlla Ankara olması lazım değil canım bu ameliyatı olan eşlerinizle ilgili nasıl sonuçlar aldınız onu da merak ediyorum

İlla Ankara olması lazım değil canım bu ameliyatı olan eşlerinizle ilgili nasıl sonuçlar aldınız onu da merak ediyorum
Canım ameliyatın 4.ayındayız ilk testte 14.900 sayı %52 hızdı 3. Ayda testi tekrarladık 35.800 hızda %38 olmuş normalde bu aşılama denicektim ama doktor subata kadar bekle olmazsa deneriz dedi çünkü eşimin değerleri düzeliyor çok şükür henüz hiç hamile kalamadım ama burda 3. Ayda hamile kalan ve 6. Ayında hamile kalan arkadaşlar var sizin durum nasıl peki

İyi bir hekimde olmanızı tavsiye ederim. Ankara’da yaşamıyorum fakat bir kaç arkadaştan Prof dr. M. Şevki Sert duymuştum araştırın başarılı bir hekimmiş umarım yardımcı olabilmişimdir.

Ankara gazi universitesi doktorlarindan profesor ali unsal beyin muayenehanesine gittik ve esim iki tarafli varikosel ameliyati oldu 12 aralik ta...3 ay sonra bakalim tekrar sperm sayisina bakilacak.batikent medicalparkta oldu ameliyat.

Ankara gazi universitesi doktorlarindan profesor ali unsal beyin muayenehanesine gittik ve esim iki tarafli varikosel ameliyati oldu 12 aralik ta...3 ay sonra bakalim tekrar sperm sayisina bakilacak.batikent medicalparkta oldu ameliyat.
Ameliyat gününü hemen veriyorlar mı bide ameliyat ücreti ne kadar bilgilendirirseniz sevinirim

Devlet hastanelerine guvenemedik bi de kalabalik sira cok...bu sekilde cok kolay hallettik.tabiki illa ozelde yapilacak diye bi sey yok.rabbim hangisi hayirliysa orayi nasip etsin...

Back