• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar iyi akşamlar adetim 3 gun geçti simdi acilde test yaptirdik degerim 7.66 cikti doktor hamilesin veya hamile degilsin diyemem iki gun sonra testi tekrarla dedi degeri bole olup yukselen varmi

Kizlar iyi akşamlar adetim 3 gun geçti simdi acilde test yaptirdik degerim 7.66 cikti doktor hamilesin veya hamile degilsin diyemem iki gun sonra testi tekrarla dedi degeri bole olup yukselen varmi
5 ten yukarisi hamilelik diyolar canim. İnsallah vardir sninde. Gec dollenmistir belki. Haber ver bizlerede. İnsallah bebegin seninledir :)

Hadi bakalım inşallahhhhh hayırlı haber verirsin esinde ameliyat olalı ne kadar olmuştu canım

5 ten yukarisi hamilelik diyolar canim. İnsallah vardir sninde. Gec dollenmistir belki. Haber ver bizlerede. İnsallah bebegin seninledir :)
Inşallah canim inşallah Allah razi olsun hemen yazacagim 2 gun sonra test yaptiktan sonra Rabbim isteyen herkese nasip etsinn inşallah sizlerden dua bekliyorum

Kizlar iki gun önce degerim 7.66 idi şimdi 30.4 olmus doktor kesin bise demedi kimyasal gebelik olabilir dedi kafam karisti

Kizlar iki gun önce degerim 7.66 idi şimdi 30.4 olmus doktor kesin bise demedi kimyasal gebelik olabilir dedi kafam karisti
Cnm ben adet günü test yaptırmıştım 6.1 ile başladım 4 gün sonra 113 oldu tamam kesin hamileyim dedim herkese söyledik kutlamalar falan filan sonra düşük yaptım. Kimyasal gebelik oluştu. Onun için 1500 olmadan kesin deme hatta keseyi gör kalp atışını duy öyle herkese duyur. İnş gebesidir düşük olmaz.

Cnm ben adet günü test yaptırmıştım 6.1 ile başladım 4 gün sonra 113 oldu tamam kesin hamileyim dedim herkese söyledik kutlamalar falan filan sonra düşük yaptım. Kimyasal gebelik oluştu. Onun için 1500 olmadan kesin deme hatta keseyi gör kalp atışını duy öyle herkese duyur. İnş gebesidir düşük olmaz.
Canim cok uzuldum gercekten valla biz herkese söyledik 2 bucuk yillik ewliyiz hic hamile kalmadim mutlulukla tutamadik icimizde kimyasal gebelikte olsa sonucta hamilesin bu duygu bile mutlu ediyor insanı Rabbim nasip eder insallah

Adetiim 5 gun gecmis adetingecmis bu deger dusuk diyorlar bnde iyi dusunmeye çalışıyorum belki gec dollenmedir diye sonucta iki kaytan fazla artmis umudumu kaybetmiyorum
Ayy canım benim inşallah öyledir haber verirsin ben hiç gebe kalmadım bilmiyorum böyle şeyleri

kizlar varikosel için ankarada önerebileceğiniz bir doktor var mı?

Kizlar bugun yine gttik kan verdim degeer 67.bise cikti iste doktor iki kati artiyor bu iyi bise dedi ama beklicez keseyi gorene kadar kalp atisini duyana kadar dedi adetim 3 gun gectiginde degerim 7.66 idi 5 gun gectiginde 30.4 idi gunde 67 kusur olmus sizce nasil degerler

Kizlar bugun yine gttik kan verdim degeer 67.bise cikti iste doktor iki kati artiyor bu iyi bise dedi ama beklicez keseyi gorene kadar kalp atisini duyana kadar dedi adetim 3 gun gectiginde degerim 7.66 idi 5 gun gectiginde 30.4 idi gunde 67 kusur olmus sizce nasil degerler
İnşallah sorunsuzdur hamileliğin geç döllenme filandır , hepimiz bu duyguyu yaşarız bi an önce inşallah :KK61:

İnşallah teşekkür ederim canım Allah razi olsun Rabbim herkese yasatsin anneliği bizde sewinemedik bile cok net olmayinca beklicez bakalim
İnşallah bi an önce sevincini yaşarsınız doya doya. Dua et bol bol sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah

Back