- 22 Şubat 2017
- 90
- 54
- 8
- 32
Benim eşim ameliyat olali 15 ay oldu aama hala hamile kalamadim 2 ay once klomen tedavisinide biraktim 3 ay klomen tedavisi gordum gecen ay 22 sinde adet oldum esimin arkadasi meryem anaotu getirmis vermis esime bende internetten okudum falan baya hamile kalan varmis bu otla bunu bu ay uyguladik cevat aksit hocanin tarif ettigi gibi uzerimde de tasiyirum sag gogsumun uzerine koydum adet gunume 3 gun kaldi heycanli bekleyis suruyor duanin acamayacagi kapi yok insallah bu ay mutlu oluruz yumurtlama gununden iki gun once otu uzerimde tasimaya basladim ve ayin 8 inden beri hergun meryem suresini okuyorum Rabbim yardimcimiz olsun cok zor bi durum biz 23 aylik evliyiz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz ama olmadi insallah olur bu yolla olmadi ekim ayinin sonuna dogru acibadem bursaya gidecegim şahin tezeroglu diye bir doktor varmis cok iyi diye duydum benim esimin kuzenide onda tedavi oldu ve simdi hamile bakalim sonucu yazacagim bu aykini Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sabir versin bizlere