Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ATP08 kanaman çok hafif olup hemen kesildiyse telaşlanmana hiç gerek yok canım...3-4 saat boyunca belirgin kanama geçirirsen vakit kaybetmeden doktorunu ara.bide ilk 3 ay ilişkide pek bulunma derim ben..bebeğinin tutunabilmesi için bu 3 ay senin için çok önemli unutma.bebeğin şimdiden hayırlı olsun allah seni bebeğinden eşinide herikinizden ayırmasın....:1hug:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi dikkate alıcam. Peki bu kasık ağrıları normalmidir acaba?

atp08 cnm eşinin değerleri kaçtı merak ettim ne mutlu sana allah kucağına almayı nasıp etsın lütfen cvp veririsen sevinirim cnm lütfen cvp ver değerleri kaçtı eşinin

Ameliyattan önce sayı 14 milyondu. Canlılık iyi fakat diğer değerler düşüktü. Ameliyattan sonra henüz tahlil yaptırmadık.

atpo8 cnm cok mutlu oldum böyle mutlu haberlerle insan daha mtlu oluyo ve gercekten cok umutlanıyo bigün bende verebilcekmiyim böle mutlu haberler die neyse ama sana sormak istedigim bişeyler var sperm sayınız hareketleri ve morfoloi nasıldı aslında bu kadar cabuk etki ettigine cok şaşırdım genelde 3 veya 6 aydan sonra etki edicegini duyuyoruz hep bizimde kısmetse bayramdan sonra ameliyat allahım inş bende senin gibi 1 ay gecince hemen hamile kalırım.amiiinnn

İnşallah Allah sizede nasip eder. Ameliyattan önce sayı 14 milyon, hareketler düşüktü canlılık normasl seviyedeydi. Bu kadar erken etki etmesine bizde şaşırdık. Ama şuan kasık ağrılarım var. Bu beni çok korkutuyor.

sedas9 cnm bizde bayramdan sonra teoman beye ameliyat için sözleştik ama biz özel hastanenin yerini falan sormadık ogün sperm sayımızda düşüklük oldugunu ögrenince moral bozukluguyla dogru düzgün birşey soramadım kendi hastanesi klinigi var gibi bişeyler duydum bu dogrumu bilgin varmı bide ameliyat için size verdigi fiat nedir bunu mrak ettim
Çok memnun oldum canım, biz Kadıoğlu hastanesinde ameliyat olacağız Teoman hocaya, en uygun fiyatlı orası ameliyat yaptığı yerler arasında. ama hastane hocanın değil, bir arkadaşınınmış sadece isim benzerliği olduğunu söyledi. Fiyatı bu hastanede standart, bekleme odasında sordum, herkese aynı veriyor, özelden yazarım. Bir de daha lüks hastanelerde yapıyor ama neredeyse 2 misline yakın. Sonuçlarda fark olmadığını sadece lükslük farkı olduğunu söyledi. Zaten çoğunluk Kadıoğlu hastanesini seçiyor orada anladığım kadarıyla..

ATP08 Canım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..ben de rizedeyim..çok sevindim senin adına..14 milyonla hamile kalman çok güzel..bize de umut oldu...1 ayda ameliyat etki göstermez diye düşünüyorum..çünkü vücut ürettiği spermleri stoklar..yani ameliyat sonrası düzelmiş olan spermler henüz faaliyete geçmemiştir...Allah'ım ol demiş olacağı varmış..ne güzel olmuş..kanaman için de doktorun falan varsa ara,yada bi görün..için rahatlar hem..tekrar tebrikler.darısı tüm bebek isteyenlerin başına..

Arkadaşlar dün gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Eşim 1 ay önce ameliyat oldu ve ben şimdi hamileyim. Bu kadar erken olabileceğini tahmin etmiyordum. Çok mutluyum. Ama bi kaç konu beni düşündürüyor. Benim adet dönemlerim ağrılı geçerdi. Şuan hamile olduğum halde o kadar şiddetli olmasada kasıklarımda yine ağrılarım var. 2 gün önce eşimle birlikte olmuştum ve çok az kanamam olmuştu. Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Sizce bunlar normalmidir? Açıkçası ben biraz korkuyorum. Allah herkesin hakkına hayırlısını nasip etsin.
hamilelik belirtiler adet belirtileri ile aynı olabiliyormuş.dr bir görüş istersen kanama için,kanamalı gecen hamileliklerde var.bu arada çok tebrik ederim.allahım ol dedikten sonra oluyor işte hamen.darısı başımıza artık
tunacım sizin gibi bizimde değerlerimizin yükseleceğini garanti etse doktor büyük bir oh çekip ameliyatımızın gününü huzurla beklicem ama doktorumuz umutlandırmak istemiyor sanırım....bide sperm azlıgı vs... olayların kimi zaman varikosele bağlı olmayıp altında başka nedenler olabileceğinden bahsediyor......inşallah bizim sperm problemlerimiz tamamen varikosele bağlıdırda 3 ay sonra size hamiş haberi veririm..:CüvCüv: allah herkesin kucağını doldursun.......aslında benim bir tane kızım var 4.5 yaşında bizim olayımız sekonderinfertile....1 yıl 3 ay öncede karnımda 13 haftalık bebeğim öldü,benim yazılarımı okuyan arkadaşlar hatırlamışlardır heralde...ölü gebeliğimin nedeninin spermlerden kaynaklandığını düşünüyor doktorum.....velhasıl allah herşeyin hayırlısını versin....hiç bebeği olmayan arkadaşlarada allah sabır sabır sabır versin....

canım bizede garanti vermedi.ama en azından elimizde bu olan sperm sayısından daha fazla sperm sayımız olur dedi.630 bindi bizim.1 milyon bile değil yani.ilerde hiç kalmaya bilrde dedi.bakalım artık haıyrlsı

Dediğiniz gibi yarın doktora görüneceğim. ınşallah bir sorun yoktur. Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.

kızlar mrb doktordan yeni geldim benim aşılama kaldı bidahaki aya araya bayram girio doktorum bayram boyu yokmuş benim aşılamada bayrama denk gelmiş başkası gelcekmiş doktorum sıkıştıra sıkıştıra yapmayalım dedi bidaki adetinde gel rahat rahat yapalım daha iyi olur dedi bu arada kızlar aktarcıya gittim sorunumuzu anlattık oda bize bi ilac önerdi yüzde yüz sonuc alırsınız deneyip sonuç aldığını söyledi eğer sonuç alamazsanız ben burdayım dedi isterseniz size piyasa ürünü vereyim dedi ama o bukadar etkili olmaz cakşır otu keciboynuzu bilmem ne zaman kaybı dedi adam cok emindi bu arada ben yumurtlama adet sancıları için söyledim bana biilac önerdi cok iyimiş biliosunuz bende problem yok bitkisel ilaç kullansam zararı olurmu kızlar hem eşim hem ben kullancam bu ay inşallah büyük bi patlama olcak

kızlar mrb doktordan yeni geldim benim aşılama kaldı bidahaki aya araya bayram girio doktorum bayram boyu yokmuş benim aşılamada bayrama denk gelmiş başkası gelcekmiş doktorum sıkıştıra sıkıştıra yapmayalım dedi bidaki adetinde gel rahat rahat yapalım daha iyi olur dedi bu arada kızlar aktarcıya gittim sorunumuzu anlattık oda bize bi ilac önerdi yüzde yüz sonuc alırsınız deneyip sonuç aldığını söyledi eğer sonuç alamazsanız ben burdayım dedi isterseniz size piyasa ürünü vereyim dedi ama o bukadar etkili olmaz cakşır otu keciboynuzu bilmem ne zaman kaybı dedi adam cok emindi bu arada ben yumurtlama adet sancıları için söyledim bana biilac önerdi cok iyimiş biliosunuz bende problem yok bitkisel ilaç kullansam zararı olurmu kızlar hem eşim hem ben kullancam bu ay inşallah büyük bi patlama olcak

canım hiç üzülme bi arkadaş vardı burda aşılaması iptal oldu çok üzülmüştü o ay kendiliğinden hamile kaldı senin de öyle olur inşallah hayır vardır bun da da güzel haberlerini alırız dilerim sen bol bol çalış bu ara

Dediğiniz gibi yarın doktora görüneceğim. İnşallah bir sorun yoktur. Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.

hayırlı olsun hamileliğin canım çok tebrik edrim sağlıkla kucağına alırsın inşallah mucize gibi 1 ay sonra senden sonra liste de patlama olur inşallah...
geçen adetimden 2 gün falan önce ilişkiden sonra bende de kanama oldu bi kaç damla ama sonra adet geldi:))))))))))umutlar bi daha ki aya 24 ünde 3 ay biticek darısı bizim başımıza inşallah
doktor kontrolünü aksatma kasık ağrısı normal bence .kanama nın da önemli bişi olduğunu düşünmüorum devam etse sorun var diebilirdik ama rahat ol yine de kontrolünü aksatma
tekrar tebrikler Allah tamamına erdirsin

ATP08 canım çok sevindim ALLAH tamamına erdirir inşallah darısı bizim başımıza inşallah

canım merhaba, benimde eşim 2temmuzda tek taraflı sol tarafından ameliyat oldu. ekimde tekrar yaptırıcaz testi düzelme olmusmu diye.
aktar bir ilac onerdi demişsin ? ismi neymiş ki ? birde sanırm sende istanbullusun, nerede bu aktarcı bizde alalım merak ettim doğrusu :KK66:)
bi hamişimiz varmış sanırım,tebrik ederimmm canım,allahım kucagına da almayı nasip etsin.

canım merhaba, benimde eşim 2temmuzda tek taraflı sol tarafından ameliyat oldu. ekimde tekrar yaptırıcaz testi düzelme olmusmu diye.
aktar bir ilac onerdi demişsin ? ismi neymiş ki ? birde sanırm sende istanbullusun, nerede bu aktarcı bizde alalım merak ettim doğrusu :KK66:)
bi hamişimiz varmış sanırım,tebrik ederimmm canım,allahım kucagına da almayı nasip etsin.

canım ben istanbul içinde oyurmuyom koca eli tarafında oturuyom aktarcının kendi hazırladığı özel bir ilac ismini bilmiom benim eşimde tek taraflı sol tarafında 1 sene önce ameliyat oldu ama hala olmadı üzülme olur inşallah kimisinin ameliyattan 1 ay sonra oluyo allah yardımcın olsun kardeşim:Saruboceq:

Gecmis olsun canım,.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda bebişlerimizi almak nasip olur insallah.

bende bi aktarcıya gitsem sorunu anlatsam verirler mi acaba bize de bir karısım ?

hiç bitkisel birşey kullanmadık, keçi boynuzu kürü yaptım bir kaç kere, beğenmedi içmedi eşim :sinifsinif:

belki böyle bi karısım olursa kullanır.

keçiboynuzunun suyunu içemeyen bu karışımları hiç kullanamaz canım eğer aynı şeylerden bahsediyorsak bizde ank da çok tanınan bi aktarcıdan yaptırdık tamamen bitkisel karışımlardan oluşuyo özellikle vucudun neye ihtiyacı varsa en çok ondan katılıyo polen pekmez bal üzüm vs. yani bir çok baharat tabi hepsi karışınca iğrenç bi şey ortaya çıkıyo ama bikaç ay içinde işe yarıyo kullanan herkes hamile kalıyomuş tabi bu vesile Rabbim istiyo ilaçlarda sebep oluyo

Arkadaşlar dün gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Eşim 1 ay önce ameliyat oldu ve ben şimdi hamileyim. Bu kadar erken olabileceğini tahmin etmiyordum. Çok mutluyum. Ama bi kaç konu beni düşündürüyor. Benim adet dönemlerim ağrılı geçerdi. Şuan hamile olduğum halde o kadar şiddetli olmasada kasıklarımda yine ağrılarım var. 2 gün önce eşimle birlikte olmuştum ve çok az kanamam olmuştu. Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Sizce bunlar normalmidir? Açıkçası ben biraz korkuyorum. Allah herkesin hakkına hayırlısını nasip etsin.

bence yerleşme kanaması filan olabilir boşuna üzülme kaç yıllık evlisin arkadaşım kızlar ben 16sında olucam adet inşallah eşim ameliyat olalı tam bir ay olucak bize de bayram hediyesi verse keşke Rabbim bi mucize olsa da bizde hamile olsakopuyorumnanaktan

keçiboynuzunun suyunu içemeyen bu karışımları hiç kullanamaz canım eğer aynı şeylerden bahsediyorsak bizde ank da çok tanınan bi aktarcıdan yaptırdık tamamen bitkisel karışımlardan oluşuyo özellikle vucudun neye ihtiyacı varsa en çok ondan katılıyo polen pekmez bal üzüm vs. yani bir çok baharat tabi hepsi karışınca iğrenç bi şey ortaya çıkıyo ama bikaç ay içinde işe yarıyo kullanan herkes hamile kalıyomuş tabi bu vesile Rabbim istiyo ilaçlarda sebep oluyo

evet canım rabbim isterse olur zaten ilaclar vesile dedigin gibi. Benim kociş biraz uyuzcuktur kaydirigubbakcemile3 bi sekilde yediririm ben onu yaptırdıktan sonra.
ama işte nerede yaptırıcam ? her aktarcı bilirmi acaba gidip söylesek böyle böyle diye. ?

canım orda araştır bulmazsan eşinin sonuçlarını gönder ben burdan aktarcıya gösteririm test so nuçlarına göre yapıyo kişiye özel istersen burdan gönderirim size ama dediğim gibi nazlı bi eşin varsa zor benimki bi kaşık yiyo ama burnumdan getiriyo:)))

selam arkdaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım benim eşimdede varikosel var kasımayında meliyatolcak bende buraya bişisormak içingirdim ve sorumun cevabı sanırsam anında karşıma çıktı atp arkadaşımız hamile hemde ameliayttan hemen 1ay sora ölemi okadar erkenmi oluyo
peki maeliyattan hemensora ilişkiye girilebiliyomu benim çokfazla bilgim yok bilgi verirsniz sevinirim..

buarad atp allah kucağına almaknasipeder inşallah canım gözünaydın

Tamam canım öyle yapayım ben, bakayım burada olmazsa karsıya giderim,eminönüne mısır çarsısına orada anlayan birisi mutlaka cıkar. ışin kotusu eşimin spermiogram testleri,hastane de dosyada, vermediler bize. Ekimde 3ayımız doluyor tekrar istemişti dr yaptırıcaz tekrardan. insallah duzelme olmustur.
Hemde ne nazlı varya,diyorum bazen bir bebekle böyle ugrasıyorum 2.bebekte gelirse ne yaparım ben diyorummm kaydirigubbakcemile3
Kendisi gecen gece hic bisi yokken olmazsa tüp bebek yaptıralım dedi,şok oldum ben. Daha yeni evliyiz,olur allah'ın izniyle dedim bende.Umutsuzluga kapıldı sanırım, bende moral verdim işte. nitekimde öyle daha 10aylık evliyiz,5aydır korumuyoruz zaten ameliyat olalı 2ay oldu.
sağol canım cok teşekkür ederim. eğer burada bulamazsam sana haber veririm ben opuyorumnanaktan

X