Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aşk meleği canım moralinizi bozmayın bizimde 6. ayımızda değerlerimiz çok düşüktü ama doktor 9. ayda tekrar test istedi bu sefer değerler %30 civarı arttı bence üç ay sonra tekrar test yaptırın

valla cucuxxx bence bide o dktr dene derim ama ama sen bilirsin biz sonuç aldınmı sana hbr ederim :) herşey moralle alakalı arkadaşlar güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır ben bu dogrultudayım ii geceler:)

tmm canım haber werirsin

mevlam guzel dualarına ıcabet etsın ınsallah.bızede et olurmu canım.tebrık edıyorum senı.ben daha tembellıkten bırseye baslamadım.halbukı her kapının bır anahtarı var.duada bır anahtar tabı..

aleyna keci boynuzu kürü uyguladım herşey denedim ama olmadı ilac demişsin ne ilacı aşılamadamı tutmaz canım ama sanki aşılama olursa tutacak gibi bunu cok hissediyorum bian umutsuzluğa kapılıyorum icimdeki ses tutacak diyo cok farklı birşey

işte doktorların en büyük hatalarından biri bu..bize de çok ümit verdi doktor ama hiç bir değişiklik yok niçin umut veriyorlar temkinli konuşsalar olmaz mı?üzülme canım yıkılmak yok yola devam bitkiseller takviyeler..

canım benim vitamini herkes kullanabilir sen bile kullanabilirsin eşim ameliyattan sonra ACD yada ACE diye bir vitamin ilacı kullanmıştı eczaneden sorabilirsin

tüp bebek veya aşılama şansı yok mu bizde ameiyat için karar veremiyoruz kötüye giderse diye

mevlam guzel dualarına ıcabet etsın ınsallah.bızede et olurmu canım.tebrık edıyorum senı.ben daha tembellıkten bırseye baslamadım.halbukı her kapının bır anahtarı var.duada bır anahtar tabı..

tabi canım ediyorum. tüm bebek isteyenlerle birlikte bize de ver Allahım diyorum. duada bencillik etmek doğru değilmiş zaten. kendi için istediğini mümin kardeşi için de istemeyen bizden değildir, diye hadisi şerif var.

evet canım aynen öyle bizm dokturumuz biziçok yıprattı biz değerleri kötüyse tüp bebği düşelim direk dedik ama adam bize hem yaşı bahane ederek hemde ne düşünüüdyse artık en son çare tüüp demişti biz heryolu yapalım sonra demişti
değerleri düzelicek inşallah ameliyattan sonra olucak bişeyler demişti tabi hepsi yatş oldu takdiri ilahi rabbim aratmasın en kısa zamanda hepimize nasip etsin

aleyna canım ne vitamini yan etkisi yoksa eczanedemi satılıyo yaz sen ben alıyım günde kactana icsin işe yarıyomu yarayanlar oldumu :Saruboceq:

kız vitaminlerin ne zararı olcak allaşkına sen eczaneden çinko al bide c vitamin hergün 1 er tane içir ben bunlardan başka ilaç kullanmiorum bu hafta dr gidicek ilaç werirse kullanırz...ayrıca beslenmesine dikkat et ben her akşam koca bitabak salata yapiorum yeşilliğini bol doğra çerez al ewine ama kawrulmuş olmasın hergün akşamları tw karşısında beraber yiyin her sabaha balsız kahwaltı ettirme nekadar yararlı şeyler warsa yedir yani çikolata yedir muzz çok yesin ben muzun üstüne bal döküorum benmki bayılio ben bu tarz şeyler yapiorum çünkü benm eşim keçi boynuzudue işte macunlardır bilmem ne sewmio wede içmio bende böle yapiorum bunlar bizim normal beslenme tarzımız ama biz biraz çoğalttık olması gerekenler aslında...

mikrocerrahi ile ameliyatta kötüye gitme şansı çok az..varikosel varsa tüp bebek ve aşılamanın tutma şansı da azalıyo diye biliyorum..

canım onu bende duydum ama bi okadarda warikosel amelyatından sonra tüp aşılama yapanlar war wede tutuo okuorum görüorum yani bişi atılmış ortaya ama kesin garantisi yok allah işine karışılmaz yeterki ol desin

canım biz o saydıklarını evlendiğimizden beri yiyoz kocamla keci boynuzu kürüde yaptık banamısın demedi keci boynuzu.ya bide bu vitaminlerin etkisi varmı

mikrocerrahi ile ameliyatta kötüye gitme şansı çok az..varikosel varsa tüp bebek ve aşılamanın tutma şansı da azalıyo diye biliyorum..

ama bizde morfoloji falan düzgün sayısıda çok sadece pıtırcıklarımız yavaş aşılama olur heralde ya off ne bileyim :bbo::bbo::uhm:

kızlar inş bu ramazan bize hayırlı gelir eşim işlerinden dolayı çok fazla düşemedi bu varikosel olayına şimdi ramazanda işlerim durgun olacağı için sık sık doktora gidip halletcem bu işi dedi çok sevindim eşime hiç morfoloji testi yapılmadı yani normal sperm testi yapıldı ama baş gövde gibi detaylar hiç incelenmedi bakalım özel bi yerde yaptırıp vakıf gureba ve çapada tedaviye devam etcek acaba çapa taraflarında bildiğiniz iyi bir ürolog varmı adam gibi ilgilenecek eşim için en uygun yerler oralar artık olsun bitsin şu işte sonra beklermiyiz bitkiyemi dayanırız ne yapacağımıza karar veririz.

merhaba kızlar bızım uc ayımız doldu ama esım ramazandan sonra yaptırmak ıstıyor testını.bısey olmaz deılmı.ıllede uc ay dolunca yaptırmakmı lazım.dort ay dolunca olsa olmazmı ya.kafam karısık.zaten ramazanda geldı.

fatıma zehra canım benim moralini bozmak istemiyorum ama 3 ay çok az herkesin bünyesi farklı ama sen benim sözümü tut 9 ayı doldurmadan tam sonuç vermiyor biz 6. ay test yaptırdık çok çok az değişiklik oldu doktor 9. ay tekrar istedi test şimdi daha iyi çok şükür yani demek istediğim şimdiden teste gidip moralinizi bozmayın.Beni tecrübeli olarak kabul ediyorsan böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…