valla cucuxxx bence bide o dktr dene derim ama ama sen bilirsin biz sonuç aldınmı sana hbr ederim :) herşey moralle alakalı arkadaşlar güzel gören güzel düşünür güzel düşünen hayatından lezzet alır ben bu dogrultudayım ii geceler:)
meryem suresi okuyorum canım. 41 gün okuycam toplamda. sonra 3 gün oruç. buradan biri tavsiye etti. bir de yeni 4444 bitirdim. Allah kabul eder inşallah. bir de 110 besmele yazdım. üzerimde taşıyorum.
Bebek olması için yapılacak dualar - MisKokulum Anne ve Çocuk Sağlığı Forumu
esinte canım benim fazla kendini ümitlendirme hareketlilik çok az ama sorun değil ilaçlarla ve senin evde yapacağın bitkisel sıvılarla hızlandırmaya çalışabilirsin mesela keçi boynuzu , havuç suyu, bal gibi:teselli:
merhaba kızlaar bu topiği hep takip ediyordum ama ilkdefa yazdım genelde erkek inferlitesi bölümündeyim benim eşimde 11 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu özel bi hastanede ayrıca muaynanesine gittiğimiz doktor taarafından doktor herşeyin başarıyla gittiğini 6ay sonra değerlerinde değişme olcağını söyledi biz günleri sor geçirdik aama 7.ayımızda yaptığımız test sonucunda yıkıldık değerlerimizin birçoğu düşmüştü eşimde birdaha test yaptırmadı içinden gelmiyor artık doktora gitmek öylece bıraktık akışına buakşamdan itibaren havuç kürü başlıcam bakalım rabbim cümlemize nasip etsin
vitamin ilacı canım
işte doktorların en büyük hatalarından biri bu..bize de çok ümit verdi doktor ama hiç bir değişiklik yok niçin umut veriyorlar temkinli konuşsalar olmaz mı?üzülme canım yıkılmak yok yola devam bitkiseller takviyeler..
mevlam guzel dualarına ıcabet etsın ınsallah.bızede et olurmu canım.tebrık edıyorum senı.ben daha tembellıkten bırseye baslamadım.halbukı her kapının bır anahtarı var.duada bır anahtar tabı..
işte doktorların en büyük hatalarından biri bu..bize de çok ümit verdi doktor ama hiç bir değişiklik yok niçin umut veriyorlar temkinli konuşsalar olmaz mı?üzülme canım yıkılmak yok yola devam bitkiseller takviyeler..
tüp bebek veya aşılama şansı yok mu bizde ameiyat için karar veremiyoruz kötüye giderse diye
aleyna canım ne vitamini yan etkisi yoksa eczanedemi satılıyo yaz sen ben alıyım günde kactana icsin işe yarıyomu yarayanlar oldumu :Saruboceq:
mikrocerrahi ile ameliyatta kötüye gitme şansı çok az..varikosel varsa tüp bebek ve aşılamanın tutma şansı da azalıyo diye biliyorum..
kız vitaminlerin ne zararı olcak allaşkına sen eczaneden çinko al bide c vitamin hergün 1 er tane içir ben bunlardan başka ilaç kullanmiorum bu hafta dr gidicek ilaç werirse kullanırz...ayrıca beslenmesine dikkat et ben her akşam koca bitabak salata yapiorum yeşilliğini bol doğra çerez al ewine ama kawrulmuş olmasın hergün akşamları tw karşısında beraber yiyin her sabaha balsız kahwaltı ettirme nekadar yararlı şeyler warsa yedir yani çikolata yedir muzz çok yesin ben muzun üstüne bal döküorum benmki bayılio ben bu tarz şeyler yapiorum çünkü benm eşim keçi boynuzudue işte macunlardır bilmem ne sewmio wede içmio bende böle yapiorum bunlar bizim normal beslenme tarzımız ama biz biraz çoğalttık olması gerekenler aslında...
mikrocerrahi ile ameliyatta kötüye gitme şansı çok az..varikosel varsa tüp bebek ve aşılamanın tutma şansı da azalıyo diye biliyorum..