- 28 Mart 2009
- 5.761
- 7
iim canım sağol bizimde 5 ay oldu 6 ay dolsunda bi test yaptırcaz ona göre belli olacak sonuç daha önceki testte sonuçlar ii çıkmıştı normal yolla olabilir dedi doktor ama beklemedeyiz hala.hayırlısı olsun hepimiz için bence tek tek gün saymayın arkadaşlar zamana bırakın beyninizi rahat bırakın ben ateş ölçmeyi ovulasyon testlerini falan bıraktım artık Rabbim biliyo nezaman olacağını biz ne yaparsak yapalım boş oyüzden kendimizide eşimizide yıpratmayalımmrb kızlar keşke ameliyattan sonra hamile sayımız artsa da umutlansak sayfa dolsa taşsa 24 ünde 2 ay bitecek bizim ameliyat olalı.bir yanım her an herşey olabilir o gün çok yakın diyo bir yanım da dur bakalım millet 1 sene sonra bile beklio diyo.
kafalar hep karışık aycank sen ne yaptın sanırım son test çok iyiydi dilerim yakında hepimizin bebeği gelir.
mrb kızlar desteğinize ihtiyacım var benim eşim varikosel ameliyatı oldu bir sene önce ve hala hareketli sperm sayısı az doktorumuz bize aşılama adayı olduğumuzu söyledi bende hic bir sorun cıkmadı 1 ay sonra aşılama deniyecem eşimin sperm değerleri şöyle ph.8 miktar 2 cc,normal hareketli %5,yavaş hareketli%10,hareketsiz%85 morfoloji normal yapılı %36,başanomalisi%46boyunanomalisi%4kuyrukanomalisi%14 sizce bu değerlerle hamiş kalabilirmiyim yardımınıza ihtiyacım var
cnm muayne ücreti 2oo ytl ama gercekten ii bi dktr bilmiyorum inş bizede hayırlı olur benim eşimde sayı ii hareketlilik düşük dedi ve bi sperm tahlili daha istedi hemen alt katında tümlab labratuarı var oraya verdik tahilili pazartesi sonuç dedi eşimin yaşıda cok genc bu ii dedi inş ya tek duam o ameliyatdan sonra sonuçun ii cıkması sende gitmeyi düşünüyosan mutlaka git memnun kalırsın allah yardımcımız olsun:)
canım hızlı hareketli sayınız az morfoloji fena değil,sayıyı anlamadım sayı önemli 25 milyonun üzeriyse gebelik olur fakat geç gerçekleşebilir..bence de aşılama yaptır..allahtan hayırlısı..