Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar biz bu akşam test yaptırcaktık yarın pazar olduğu için kruger testini yapamayız dedi doktorumuz salı gününe kaldı ayy iice heyecanladım.sayı sorunumuz yoktu zaten ileri hareketli %15 morfolojide %8 di.bakalım havuç suyuyla keçi boynuzun nekadar faydası oldu.

kızlar mrb biz dün 3. aşılamamızı olduk ama sonuç pek iç açıcı değil ameliyattan 3 ay sonra spermiyogram yaptırmıştık sayı 130 mil ileri hızlı%15 idi dün aşılamada yine sperm verdik ameliyatın 6. ayı sonuç sayı 76 mil ileri hızlı %5 e düşmüş o kadar havuç suyu evicap bi etki olmuş olmasına yüzdemiz düşmüş moraller bozuldu tabi ama %15 le de tutmamıştı tutacak oldumu zaten bi tanesi beceriyo o işi offff bize tüp bebek yolları gözüküyo galiba hep olmazsa tüp yaparız diyodum ama inanamıyorum bunun bizim başımıza gelmiş olmasına . varikoselden önce ileri hızlı % 0 dı sayı 25 milyondu artış var olmasına ama sonuç bi türlü gelm,iyo bu aşılamamız da tutmazsa temmuzda tatile çıkmayı düşünüyoruz hem kafa dağıtırız hem de tekrar demenek için enerjimiz olur döndükten sonra da kısmet olursa tüp bebeğe geçmek istiyoruz

canım senin adına çok üzüldüm ne söleirki bilemiyorum neden bukadar düşüş olmuş acaba eşin sigara içiyosa havuç suyu ters etki yapar.imkanınız varsa tüp bebek yaptırın canım yaptırıp öle tatile çıkın bence hem düşünmemiş olursun orda kafandan çıkar.hayırlısı olsun buda bizim sınavımız

mrb kızlar eşim de bu pazartesi değil de haftaya pazartesi olacak ameliyatı 22 haziran sanırım ekleyin listeye ve çok dua edin lütfen herkese bol şanalar

arkadaşlar mutlaka spermiyogramlarınızı tüp bebek merkezlerinde yaptırın özel hastanelerde yapılanlar insanı inanın çok yanıltıyo bizi yanılttığı gibi çünkü bakan emriyolog olması lazım bizde bio kimyacı(labaratuar doktoru:)bakmıştı ve çok fark vardı bilginizeee...

canım senin adına çok üzüldüm ne söleirki bilemiyorum neden bukadar düşüş olmuş acaba eşin sigara içiyosa havuç suyu ters etki yapar.imkanınız varsa tüp bebek yaptırın canım yaptırıp öle tatile çıkın bence hem düşünmemiş olursun orda kafandan çıkar.hayırlısı olsun buda bizim sınavımız

canım eşim sigara içmiyo bilmiyoruz neden düşüş oldu şoktayız biz %25 olmuştur bu çabalarla diyoduk bi ay vücudum dinlensin diye tatil dönüşü tüp bebeği düşünüyoruz çünkü bu ay iğneler çok yıprattı belki tatilde stressiz kendiliğinden gelir örnrkleri çok insan umut ediyo işte öptüm canım:1hug:

merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım.Yazılarınızı okuyordum sürekli zaten ama üye olup bende yazayım dedim :) Ben 7aylık evliyim 3aydır korunmayı bıraktık. Israrım üzerine eşim bir ürolog'a göründü sol tarafında varikosel oldugu teşhis edildi. Spermiogram istedi,sperm sayısı normal çktı fakat hızlı ileri hareketli,yerinde hareketsiz bu değerleri düşük çıktı. Ameliyat teşhisi kondu,tahlilleri falan herşeyi yapıldı. Devlet hastanesinde olucak ameliyatı.Dr herhangi bir gün vermedi, haziran ayı içerisinde mutlaka olur dedi çok yoğun ameliyatları varmış kanserli hastalar çokmuş ondan bu ay içinde haber vericem dedi. bizde beklemedeyiz bakalım.. hayırlısı allah'tan.
Bu ameliyat sonrasında sonuc alan bir sürü insan var inşallah bizde sonuc alırız. :Saruboceq:

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldı:nazar:
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:nazar:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:nazar:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
22 haziran 2009 maviumutolsun

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
Aica - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

canım biz testleri özel lab yaptırıyoruz çünkli eşim işten çıkıp gidiyo izin alma sorunu var.bi doktor tanıdığımız var adam bekliyo eşim gelene kadar normalde o saatte hiçbir lab test yapmaz.tüpbebek merkezlerinde istenilen saatte yapılıyo mu ve fiyatı nekadar.biz kruger ve spermiyoğramı 60 tl yaptırıyoruz

özel labaratuar derken?yani sperm laboratuarlarıda var sırf sperm bakıyolar onlarmı?ben özel hastanenin tüp bebek merkezinde yaptırıyorum hiçbişey söylemeden.spermiyoram yaptırmak istiyorum diyorum zaten krugere göre bakıyolar fiatta 60tl civarında.saatleri var tabi ama zaten sabah vermek en doğrusu diyolar daha hareketli oluyoya .hafta içi 08:30 17:00 arası cumartesi 09:00 12:00 arası çalışyolar ben genelde eşimin işi nedeniyle cumartesi sabah baktırıyorum.27 sinde düşünüyoz biz de bakalım hayırlısı inşallah.

canım biz testleri özel lab yaptırıyoruz çünkli eşim işten çıkıp gidiyo izin alma sorunu var.bi doktor tanıdığımız var adam bekliyo eşim gelene kadar normalde o saatte hiçbir lab test yapmaz.tüpbebek merkezlerinde istenilen saatte yapılıyo mu ve fiyatı nekadar.biz kruger ve spermiyoğramı 60 tl yaptırıyoruz

aycank,özel laboratuarlarda yapılan testlere asla güvenme,tecrübeyle sabittitir...ve arada o kadar fark oluyor ki,tamamen yanlış yönlendirilirsiniz.
Kabul görmüş bir tüp bebek merkezinde ,cumartesi yada pazar gününe randevu alıp gidebilirsiniz..buradaki merkezlerde ve hastanelerde 100 tl.

ya arkadaşlar vallahi içime kurt düştü ne yapacaz şimdi ankarada yaptırabileceğimiz bi yer varmı nerede yaptırabilirim bana yardımcı olun ozaman.çünki biz ilk önce ank lokman hekim hast yaptırdık ileri hareketli 0 çıktı sonra bir ay sonra özel lab yaptırdık ileri har. %15 çıktı doktorumuz lokmna hekimin sonucuna yanlış dedi bizde o lab güvendik.şimdi ankarada nerde yaptıracaz.bide sabah gidip hemen test yaptırsa eve gelip banyosu var yani işe geç kalma olayı çok oluyo bu lab bizi akşam 7-8 e kadar bekliyo

Kızlar ben de eŞıme spermıogram ıÇın randevu aldımmm
ınŞ bu defa sonuÇlar 24 hazırana sonuÇlar 2 gÜn sonra ÇıkıyormuŞŞ dua edın nolur. Allah ım hepımıze bebek Özlemıyle yanan her kuluna kollarına yavrular nasıp eylesınn. Umutlarımız yıtırtmesınn.

ya kızlar soyledıgınız fıyatlar ne kadar yuksek.bız kocaelı unuversıte hastanesındekı tup bebek unıtesınde yaptırıyoruz sadece 20 tl.anlamadım gıttı neden bu kadar cok tutuyor.ordada morfolojıye bakılıyor.sızde arastırma hastanelerınde yaptırsanız olmazmı.hem devlet sonucta daha guvenılır oluyor..

kızlar int araştırma yaptım GEN - ART tüp bebek merkezine çarşamba sabahına randevu aldım.umarım burası güvenilirdir

hadi hayırlı aycank sonuçlarınızı merakla bekliyorum.bizimde ameliyat tarihlerimiz aynı bizde çok merak ediyoz sen bi baktır bakalım hayırlısıyla inşallah yükselmiştir arkadaşım.

merhaba arkadaşlar

benim eşimde ürolojiye gitti ileri hızlı 0 maalesef sayı iyi ama canlı 57 milyon toplam 114 milyon eşime ne der doktor bilmiyorum ama ilk yaptırdığı teste göre düşmüş ilt testte canlı 80 milyon toplam sayı 180 milyondu usg çektirdi ve çift taraflı varikosel çıktı çeken doktor önemli bişey değil demiş kendi doktor söyler zaten demiş ameliyat olurmu acaba yarın gidecek gerçi ama bilmiyorum :KK43:((

varikosel varsa ameliyat şart canım çift taraflıymış zaten.en yakın zamanda ameliyat olsun eşin

kızlar ben yumurtlama takibi için dr gittiğimde eşimin varikosel ameliyatı olduğunu söyledim 3 ay dolsun öyl ebaşlayalım takibe dedi eşinin sonuçlarına bakalım dedi.ama dedi çokta düzelmesini bekleme çokmoralim bozulmuştu boşyeremi ameliyat oldu ne yani anlamadım gitti.

X