Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
mrb kızlar ben aslında bu formları çok uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü üye olamadım. benim de eşim bi çoğunuzun eşi gibi varikosel ameliyatı oldu sayımız 3 milyondu. 2 ağustos 2008 de. ameliyattan 2 ay sonra ben hamile kaldım. yavrumu 3.5 aylıkken düşürdüm . biz bu arada sperm testi yaptırmamıştık amltan sonra. bebeğim düşünce tekrar test yaptırdık. sayımız 1.300ne düşmüştü. eşim artık dr falan gitmek istemiyooo. çok korkuyorum. her ay sabırla bekliyorum olmuyo. siz bu duyguları bilirsiniz aslında anlatmama bile gerek yok. bana bişeyler söyleyin nolu çok kötüyüm

canım bebeğin izin üzüldüm allah sabır versin sen hamile kalabiliyosun sonuçta buna sevinmelisin sadece daha zamanı gelmemiştir bekleyin eşinede yardımcı ol onlar için bu gurur meselesi bide biz burda yada dışarda birileriyle konuşup rahatlıyoruz onlar bunu kimseye anlatamıyolar içlerinde kalıyo stres yapıyolar bence canını sıkma canım daha öncede olmuş ilerdede olacaktır senin bebeğin.sayı kadar morfolojide önemli ileri hareketli nasıldı eşine kürler uygula canım.umudunuzu yitirmeyin

hoş geldin aramıza tlyvz bu doktorlarda delimi ne biri ameliyattan sonra herşey düzelecek diyolar diğeri ameliyatın bi faydası yok. biz kime inanacaz:uhm:

hoşbuldum :1hug: bende bilmiyorum neye inancağımı kafamçokkarıştı canım adım tülay listeyede bu şekilde yazarmısın teşekkürler...

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldı
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

Aramıza hoşgeldin canım.3milyonla hamile kaldığına göre üzülmene gerek yok inşallah yine kalabilirsin fakat sayı düşmüş diyorsun,şimdi benim gittiğim doktorların söylediklerini harmanlayıp çıkardığım sonuç şudur;ameliyatın üzerinden 1yıl geçmesini bekleyin hamile kalmazsanız ve spermiyogram sonucu da normal yolla olmaz diyor ise tedaviye(tüpbebek falan) başlayın.bence 1yıl dolduktan sonra bir daha spermiyogram yaptırıp ona göre tüpe geçin,ben öyle yapmayı düşünüyorum...

hulyammmmm hoş geldin aramıza ben de leyl e katılıyorum bide sunu düşünüyorum eşinin morfolojisi nasıl morfoloji çok önemli ameliyat sonrası düzelmedi mi biz de ameliyat olduk ama sonuç alamadık henüz bu ay aşılama denicez eşini ikna edip aşılama deneyebilirsiniz tabi önce spermiyogram yaptırsanız daha iyi olur diye düşünüyorum

merhaba kızlar.bızımde 13 agustosta uc ay doluyor.ben bıraz bekleyelım dıyorum ramazan falan gecsın oyle test yaptıralım esım tutturmus yok uc ay dolunca yaptırıcam dıyor.koca benden heveslı anacım durduramıyorum.merak edıyor duzelme olmusmu dıye.ben uzulmesını ıstemıyorum.morfolojıde duzelme pek olmuyor cunku.zaten bızım sayı mılımde 70 mılyondu hareket %80 lere kadar cıktı.kecıboynuzu yapıyorum uc ay dolucak nerdeyse.amelıyat oncesı baslamıstık bız.
aynen arkadaslara katılıyorum bızım en az altı ay en cok bır sene beklememız lazım.ondan sonra asılama ve tup bebek..
benım kasım sonu uc yılım bıtıyor ama.aralık gıbı hemen baslıcaz allah nasıp ederse asılamalara..olmazsada tup bebek..ama ne olursa olsun rabbım hepımıze hayırlısını nasıp etsın ınsallah..
herkese hayırlı pazarlar..

BEKLEMEK ÇOK ZOR BENİM EŞİM DE ÇOK HEVESLİ GEÇEN AY KIRMIZI KARTI GÖRÜNCE BEN EŞİM BU AY AŞILAMA DENEYELİM BELKİ OLUR DEDİ AŞILAMA BENİM AKLIMDA YOKTU BU AY SİZİN İÇİN DE HAYIRLISI OLSUN:Saruboceq:

bizimde 10 gün sonra 3 ay doluyor ama bilmiyorum çok kararsızım test yaptırsakmı biraz daha beklesekmi?çünkü korkuyorum ya yükselmemişse ya daha kötü olduysa yaaaaaalar çok yani çok zor bu işler yaaaaaa

Morfoloji tam olarak neydi onu hatırlayamıyorum ama ameliyattan sonra miktar artmıştı hareketli yüzdesi artmıştı. Tek düşen sayıydı yani. Bana tüp bebek o kadar uzak bi ihtimal ki kızlar. O yüzden çok korkuyorumm aslında.

bizimde 10 gün sonra 3 ay doluyor ama bilmiyorum çok kararsızım test yaptırsakmı biraz daha beklesekmi?çünkü korkuyorum ya yükselmemişse ya daha kötü olduysa yaaaaaalar çok yani çok zor bu işler yaaaaaa

canım bence 6ay dolsun öyle test yaptırın boşuboşuna moralinizi bozmayın,zaten 1yılın dolmasını istiyor doktorlar harekete geçmek için.siz bilirsiniz,biz 5ay sonra yaptık moralimizi bozduk ama doktor yine de 1yılı bekleyin dedi o halde gerek yokmuş dedim artık 1yıl dolana kadar bu konuyla ilgili doktora falan uğramam diyorum...

kızlar üzülmeyin Allah tan isteyin herşey O'nun takdiriyle olur.Biz 1 yıl korunmadık hamile kalamadım.umudumu kaybetmiştim ben artık.en son ocak 15 te eşim varikoselden ameliyat oldu.doktor 3 ay sonra kontrole gel dedi eşime hemen düzelmezmiş sperm sayıları 3 ay sonra ilaç tedavisi verecekti ama gerek kalmadı.ameliyattan sonra 1 hafta ilişki yasak dedi ama biz bir ay bekledik yine de.ve ben bir gece çok çoook içten yalvardım Allah'a beni duymuş olacak ki ilk denemede hamile kaldım.şu an 4.5 aylık hamileyim bir oğlum olacak allah izin verirse.isteyen herkese nasip etsin inşallah.

pavri senin adına çok sevindim Allah oğluşunu size bağışlasın herkes sizin gibi şanslı olamıyor bizim ameliyatın üstünden 6 ay geçti kafamçokkarıştı

slm kızlar eşim yarın doktora gidicek ameliyat için gün alıcak önümüzdeki hafta olur büyük ihtimal.panik yaptım şimdi ailelere de haber vermedik.kolay ameliyat dediler biz de telaşlandırmak istemedik kimseyi zaten kimse bilmio sorunu.Allah yardımcımız olsun hepimizin

canım spermler kendini 75 günde yeniliyolar sizinkisi ameliyat olduğu için düzelmemiş bence rabbim ol demiş olmuş:lepi:

pavri senin adına çok sevindim Allah oğluşunu size bağışlasın herkes sizin gibi şanslı olamıyor bizim ameliyatın üstünden 6 ay geçti kafamçokkarıştı

bitanem sakın kendini yıpratma herşeyin zamanı var ikinizde sağlıklıysanız elbette ki olacak Allah a dua et çok içten iste hayırlısı neyse o zaman nasip edecek bebişinizi size merak etme

ayy kimse uğramamış buraya( kızlar eşimin 3 ayı doldu buğün itibariyle bu aralar yaprıracaz testi valla bekleyemem daha fazla çatlayacam meraktan.içimdeki ses artış olduğunu sölüyo inş öledir.sizinlede paylaşırım sonuçları alınca.ben buay ovulasyon testide kullandım kızlar haftaya adet tarihim ve ateşim de çok yüksek.inş tutmuştur bu ay

ay ınsallah canım ya.valla ne guzel olur.bızede ılac gıbı gelır.benımde amelıyattan sonrakı ılk ayım.hıc umutlu deılım tabıkı.ama bellımı olur rabbım ol dedıkten sonra..
ay hadı kızlar ya guzel haberler verelım burdan hep..delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…