- 6 Haziran 2009
- 4
- 0
- 41
hoş geldin aramıza tlyvz bu doktorlarda delimi ne biri ameliyattan sonra herşey düzelecek diyolar diğeri ameliyatın bi faydası yok. biz kime inanacaz:uhm:
mrb kızlar ben aslında bu formları çok uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü üye olamadım. benim de eşim bi çoğunuzun eşi gibi varikosel ameliyatı oldu sayımız 3 milyondu. 2 ağustos 2008 de. ameliyattan 2 ay sonra ben hamile kaldım. yavrumu 3.5 aylıkken düşürdüm . biz bu arada sperm testi yaptırmamıştık amltan sonra. bebeğim düşünce tekrar test yaptırdık. sayımız 1.300ne düşmüştü. eşim artık dr falan gitmek istemiyooo. çok korkuyorum. her ay sabırla bekliyorum olmuyo. siz bu duyguları bilirsiniz aslında anlatmama bile gerek yok. bana bişeyler söyleyin nolu çok kötüyüm
mrb kızlar ben aslında bu formları çok uzun zamandır takip ediyorum ama bir türlü üye olamadım. benim de eşim bi çoğunuzun eşi gibi varikosel ameliyatı oldu sayımız 3 milyondu. 2 ağustos 2008 de. ameliyattan 2 ay sonra ben hamile kaldım. yavrumu 3.5 aylıkken düşürdüm . biz bu arada sperm testi yaptırmamıştık amltan sonra. bebeğim düşünce tekrar test yaptırdık. sayımız 1.300ne düşmüştü. eşim artık dr falan gitmek istemiyooo. çok korkuyorum. her ay sabırla bekliyorum olmuyo. siz bu duyguları bilirsiniz aslında anlatmama bile gerek yok. bana bişeyler söyleyin nolu çok kötüyüm
merhaba kızlar.bızımde 13 agustosta uc ay doluyor.ben bıraz bekleyelım dıyorum ramazan falan gecsın oyle test yaptıralım esım tutturmus yok uc ay dolunca yaptırıcam dıyor.koca benden heveslı anacım durduramıyorum.merak edıyor duzelme olmusmu dıye.ben uzulmesını ıstemıyorum.morfolojıde duzelme pek olmuyor cunku.zaten bızım sayı mılımde 70 mılyondu hareket %80 lere kadar cıktı.kecıboynuzu yapıyorum uc ay dolucak nerdeyse.amelıyat oncesı baslamıstık bız.
aynen arkadaslara katılıyorum bızım en az altı ay en cok bır sene beklememız lazım.ondan sonra asılama ve tup bebek..
benım kasım sonu uc yılım bıtıyor ama.aralık gıbı hemen baslıcaz allah nasıp ederse asılamalara..olmazsada tup bebek..ama ne olursa olsun rabbım hepımıze hayırlısını nasıp etsın ınsallah..
herkese hayırlı pazarlar..
bizimde 10 gün sonra 3 ay doluyor ama bilmiyorum çok kararsızım test yaptırsakmı biraz daha beklesekmi?çünkü korkuyorum ya yükselmemişse ya daha kötü olduysa yaaaaaalar çok yani çok zor bu işler yaaaaaa
kızlar üzülmeyin Allah tan isteyin herşey O'nun takdiriyle olur.Biz 1 yıl korunmadık hamile kalamadım.umudumu kaybetmiştim ben artık.en son ocak 15 te eşim varikoselden ameliyat oldu.doktor 3 ay sonra kontrole gel dedi eşime hemen düzelmezmiş sperm sayıları 3 ay sonra ilaç tedavisi verecekti ama gerek kalmadı.ameliyattan sonra 1 hafta ilişki yasak dedi ama biz bir ay bekledik yine de.ve ben bir gece çok çoook içten yalvardım Allah'a beni duymuş olacak ki ilk denemede hamile kaldım.şu an 4.5 aylık hamileyim bir oğlum olacak allah izin verirse.isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kızlar üzülmeyin Allah tan isteyin herşey O'nun takdiriyle olur.Biz 1 yıl korunmadık hamile kalamadım.umudumu kaybetmiştim ben artık.en son ocak 15 te eşim varikoselden ameliyat oldu.doktor 3 ay sonra kontrole gel dedi eşime hemen düzelmezmiş sperm sayıları 3 ay sonra ilaç tedavisi verecekti ama gerek kalmadı.ameliyattan sonra 1 hafta ilişki yasak dedi ama biz bir ay bekledik yine de.ve ben bir gece çok çoook içten yalvardım Allah'a beni duymuş olacak ki ilk denemede hamile kaldım.şu an 4.5 aylık hamileyim bir oğlum olacak allah izin verirse.isteyen herkese nasip etsin inşallah.
pavri senin adına çok sevindim Allah oğluşunu size bağışlasın herkes sizin gibi şanslı olamıyor bizim ameliyatın üstünden 6 ay geçti kafamçokkarıştı
ayy kimse uğramamış buraya( kızlar eşimin 3 ayı doldu buğün itibariyle bu aralar yaprıracaz testi valla bekleyemem daha fazla çatlayacam meraktan.içimdeki ses artış olduğunu sölüyo inş öledir.sizinlede paylaşırım sonuçları alınca.ben buay ovulasyon testide kullandım kızlar haftaya adet tarihim ve ateşim de çok yüksek.inş tutmuştur bu ay