Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım seni çok iyi anlıyorum:teselli:
bende her ay yapılan sperm testlerinde ufakta olsa bir düzelme görmek istedim hep ama malesef 6. ayın sonunda bile aynıydı
gene sizin ileri hareket var
bizim ileri hareket hep %0 di hemde morfoloji %1
ama Allahıma şükür ameliyattan sonra 7. ayda bir mucize oldu
beni bu değerlerle hayatta bulmaz dediğim bir mucize
bol bol dua ettim okuduğum ayetler oldu
ne olur umudunuzu yitirmeyin
böyle şeyleri okumak bana acaba bende bir gün dedirtir morel verirdi
sizi gerçekten çok iyi anlıyorum
dularımda ve kalbimdesiniz
bide en önemlisi bu düşünceyi kafanızdan atın biliyorum zor ama
ben annemler taşınacağı anada koşturmaca kardeşimde nişanlandı o arada koşturmaca sonunda öğrendim
rabbime bin şükür sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım geçmiş olsun inşallah kısa sürede düzelir sonuçlarınız
benim eşiminde ara ara ağrıları olurdu anlaşılan ara ara ağrılara olacak
ama eğer çok şiddetliyse bi dr una görünse iyi oluryerimseniben

teşekkür ederim sağolasın arkadaşım inşallah önemsiz bişeydir.bu arada hamilesin değilmi ben yanlış anlamadım.ay çok sevindim ne güzel haberler bunlar ya .allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin.sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısıda hepimizin başına olsun inşallah.

canım teşekkür ederim sağolasın inşallah amin
darısı sizlerin başına :Saruboceq::Saruboceq:

geçmiş olsun canım bende burda okudum ameliyattan sonra ara sıra ağrısı olanlar oluyomuş biizmde 3 aya yaklaştı eşime özellikle soruyorum ağrın oluyomu diye yok diyo.doktorunuza bi sorun isterseniz normaldir belki

Allah razi olsun arkadaşım inan bana senin mutlu haberini aldıktan sonra içimde hep bir umut oluyor seni düşününce,sırf bu yüzden de tüp bebek için beklemek istiyorum.tavsiyelerin varsa dinlerim.eşimle ölü gibiyiz,kayınvaliden mutlu haberinizi aldığım gün ister en uzun sıcak zamanda olsun rabbime şükür orucu adadım diyor.Rabbim bebeğini size bağışlasın,bizleri dualarda buluştursun..

selam kızlar.ya bei neden listeye eklemediniz.bende yazmıştım ama kimse okumadı sanırım.benim eşim ocakta ameliyat oldu.şubatta hamile kaldım.şuan 3 aylık hamileyim...çok mutluyum rabbim dileyen herkese nasip etsin en kısa zamanda....

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldı
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

hadi bakalım 3 kişi hamile kaldı hihoyyyt bakalım 17 kişi kaldık :)ammada warmışız yawww turkbayragi

arkadaşlar hamile kalanlar ameliyat öncesi ve sonrası test sonuçlarını yazarlarsa çok iyi olur...karşılaştırma yapabilmek adına yani...

arkadaşlar hamile kalanlar ameliyat öncesi ve sonrası test sonuçlarını yazarlarsa çok iyi olur...karşılaştırma yapabilmek adına yani...

Hanımlar dün o maral bozukluğuyla doktor doktor gezdik,önce eşimin doktoruna gittik;az da olsa ilerleme var bana kalırsa bekleyin çok zor ama imkansız değil dedi,ordan çıkıp bir tüpbebek merkezine gittik adam bu şartlar altında mikroenjeksiyondan başka çareniz yok boşu boşuna beklersiniz değerleriniz kötüye de gidebilir dedi tabi bizim moral yine eksilerde,eşim cumaya gitti ben eve ama bizim orda bir hastane var oranın jinekoloğuna da danışayım dedim,o da bekleyin zaten tüp yaptıracaksanız 1milyonla 5milyon aynıdır ameliyatın 1yılını doldurun dedi,biz de bekleme kararı aldık hep şükrettiğim birşey var ki yaşım genç de beklemek fikrini seçebiliyorum.velhasılı ameliyatın 1yılını doldurmasını bekleyip olmazsa tüpe geçeceğiz,mevlam o aşamaya gelmeden bir mucize nasip etsin inşallah...

canım burda ne mucizeler okuyoruz asla olmaz diyenlerin bile oluyo ki sizin azda olsa şansınız var bol bol dua ile hayırlısyla olur zaten.ama bu süreçte çok sabır ister bekleyebilirim diyosanız bekleyin bir yıl sonra artış olduğunda iiki beklemişizde diyeceksiniz olmadığında boşa beklemiizde yani bunlar isizn elinizde ama 6, aydan sonra değişen çok oluyo canım inş siiznde öle olur 6, aydan sonra herşey değişir

diyorum ki nasıl olsa tüp bebekten başka yolu yok mu,o zaman acelem de yok,ameliyat 1yılını doldurur benim de en azından aklımda şüphe kalmaz,bizim gibi olupta normal olanları duyunca acaba beklesemiydik demem,1yıl bekledim olmadı derim,üzgünüm ama kafam rahat kötü de olsa kesin konuşulması insanın önünü görmesini sağlıyor,mevlamdan ümit kesilmez 7aya kadar dua ile sabrı yoguup hayata karıcağız...

bekli bu bekleyiş sana çok hayırlı gelecek canım çünki aman nasıl olsa bi sene bekleyecez deyip kafandan atacaksın canım rahat olacaksın bebek içinde değilse eşinle birlikte olmak için beraber olacaksın buda seni bebeğe götürecek ben öle umuyorum canım:))

inşallah canım ağzından bal damlıyor,eşimin doktoru tüp bebek merkezleri ne kadar da olsa ticari amaçlı merkezler ordaki doktor gelin tüp yapalım der dedi ve haklı çıktı adam moralimizi epey bozdu,sayı düşükse yapı da bozuktur imkansız falan dedi,ama benim gittiğim kadın doğumcu bekleyin ve eşini ameliyat eden doktoru dinleyin dedi,eşimin doktoru da,biz mucizelere çok tanık olduk gibilerinden konuşunca bekleyelim belki dedik biz de.kayınvalidem durumu bildiği için çok üzldü dün iyi haber de veremeyince yıkıldı resmen ama ümidimizi yitirmiyoruz çünkü biliyoruz ki mevlamın katında imkansız diye birşey yoktur verdiğinde de bilinmez hikmetler gizlidir...

slm kızlar benim eşimde varikosel ameliyatı oldu 22 nisanda 3 ay dolmasını bekliyoruz değerler düzelmişmi diye bu ay hsg çekildim normal çıktı Allahım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.ben varikosel ameliyatından sonra olur diye bekliyordum fakat gittiğim bir dr bana değerlerin çokta düzelmesini bekleme dedi ve moralim bozuldu eşimede dedim şimdi sen boş yeremi ameliyat oldun diye ama bu dr ları anlamak zor biri öyle diyor biri başka çok yoruldum ama pes etmiyorum tabiki eşim ilk tahlil verdiğinde toplam değeri 7milyon 200 ameliyat olmadan önce keçiboynuzu felan yaptım tabi bi çok şey tek keçiboynuzu değil değerler 2. teste toplam 15 milyon 600 oldu.şimdi temmuz sonunda verecek test bakalım sonuç ne olacak...

hoş geldin aramıza tlyvz bu doktorlarda delimi ne biri ameliyattan sonra herşey düzelecek diyolar diğeri ameliyatın bi faydası yok. biz kime inanacaz:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…