valla allahtan eşim pek zorluk çıkarmıyo benimde üzüldüğümü görüyo dediğiim yapıyo o yüzden:)olsun canım ameliyat olunca herşey düzelir inş.bende başlıyorum spora kilom yok ama bu kilomu koruyım bu zaman zarfında bende kilo almaya müsaitim hamile kalınca eminim baya kilo alırım.canım eşin hangi hastanede ameliyat olcak
oh ne güğzel valla canım iyi içsin bakalım.amelıyatı ben medıkalpark bahcelıevlerde denız erseve yaptırmayı düşünüyorum bu benım düşüncem tabı eşim ne der bılemem hem kendım içinde orda daha yenı tedavıye başladım hemde denız ersev mıkroo cerrahı yapıyormuss.
yok canım normal deneme.ama bız 3 yıl korunduk 28 yasındayım.olsun dedıgımızdede olmadı.bırde varıkosel cıktı basımıza.offf bızım grade 3 shunt tıpı varıkoselmıs solda.bu ne demekse.3. derecelerde amelıyat sansı ne.yanı amelıyatla duzelme sansı ne
hıı anladım canım benım bende 23 yaşındayım canım ocakda tedavıye başladım 2yıllık velıyım pko oldugunu duyduktan sobnar başladık tedavıyee.3,derec son noktaymıs yanı amelıyat sartilaç falan vermedı doktor amelıyatan sonraa vercekmıss.3,derece en son ve en iyi sonuc verenmıss duyduguma göree amelıyattan sonra 3 ay arayla test yapıyorlarmıs düzelme oranı yüksek yanı canımm.sizede geçmiş olsun canım