evet cift tarafli varikoseli 2000 tl ye olduk 1 gece kaldik cok memnun kaldik.
canım muayene 25 lıra mı 250 lıramı.25 bayagı uygun geldıde:)))oyleyse bı gorunuruz ona da
bence bu değerlerle ameliyat önermezler size hayatım sizede bize dedikleri gibi sebepsiz diyecekler büyük ihtimalle yani zamanının gelmesini bekliyo.hiç canını sıkma ilaç ve kürlerede devam edin sonuçta değerler nekadar yükselirse şansınız okadar artar.arı sütü+bal+polen karışımları var canım kür olarak kullanıyorsun 3 ay eczaneden bulabilirsin sayı ve harekete iyi gelir.eşim gittiğinde 25 tl di ama bu gün aradım randevu için 45 tl olmuş:sm_confused:zam yapmışlar galiba ama yinede oraya gideceğim sizin içinde uygunsa gidin bence fikir olur.allah yardımcın olsun hayatıma.s.yok canım olmaz demedı.yzde 70 normal yolla olur dedı.yuzde 30 etkıler varıkosel sızı dedı.kür kullanmadık hıc onceden. sımdı basladım kürlere artık.. bende hormon tahlılerı temız cıktı.normal hepsı.adetım duzenlıdır.polıp,mıyom,kıst yok dedı.ıkı yıl once smear cektrmıstım o da temızdı.bırtek rahım fılmı cektrmedım.bu ayda olmazsa fılm cektrcem ınsallah tuplerımde de sorun yktr.
amin canım inşallah hepinizde bu güzel haberi en kısa zamanda verirsiniz.ben daha keseyi göremedim ama cuma günü görücem inşallah.benim için dua edina.s.leylmelek canım hamıleymıssın hayırlı olsun bi arkadasımız daha hamleymıss 2nizide tebrk ederım kızar darısı bizim başımıza inş.
amin canım inşallah hepinizde bu güzel haberi en kısa zamanda verirsiniz.ben daha keseyi göremedim ama cuma günü görücem inşallah.benim için dua edina.s.
ya tatlım şimdi gördüm hamile olduğunu yazmışsın çok sewindim,hatta ağlıyorum şu an,bebişlerimi öğrendiğimdeki sewinç geldi aklıma,çok çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağındada görmeyi nasip eder inşallah kendine we bebişine çok ıyı bak Allaha emanet olun byyyyy annenelerin en güzeli...naniknanikduygucum sana inanamıyorum bende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan sonucum 370.8 lab.çocuk 2-3 haftalık falan dedi daha dr a gitmedim.bu gün bizim evlilik yıldönümümüzdü allahıma çok dua ettim eşime bu mutlu haberi bu gün vermek için rabbim şükürler olsunki kabul etti.hala inanamıyorum eminim beni anlıyorsundur.evde idrar testi yaptım kendim ilk defa çift çizgiyi gördüm.inanmadım polikliniğe gittim kan testi için 2 saat beklemek istemedim oradada idrar testi yaptım yine pozitif çıktı.akşam eşime söyledim onunla hastaneye gittik ve kan testi yaptırdım.sonucu alalı daha 1 saat oldu.allahım isteyen herkeze nasip etsin.bundan sonra dualarımda hep olacak her namazımda rabbime yalvarıcam hayırlısıyla herkeze bunu yaşatsın.daha öncede yazmıştım burada annem umrede diye dün geldi orada bol bol dua etmişti.sabah akşam meryem suresini okumuş kabenin karşısında allahım kabul etti dualarını.buradaki tüm arkadaşlarımın dualarıda orada edilen dular gibi kabul olur inşallah.allahım tüm hamilelerede hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah amiiinn)bu arda hepinizi çok seviyorum kızlar.yine hergün giremeye bilirim annem dediğim gibi dün geldi gelen giden çok oluyo oradayım bir süre.hepinizi çook öptüm
çok teşekkür ederim hayatım.bende seni merak ediyordum.sen nasılsın keyifler nasılyerimsenibenallahım inşallah sanada en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder canım.ben daha keseyi göremedim ona kafam takık şimdi dış gebelik falansa diye aslında kalbime kötübişeyde geçmiyo ama işte insan düşünmeden edemiyo.cuma ginü gidiyorum dr a bakalım görücez inşallah.allahım sağlocakla kucağıma almayıda nasipeder inşallah.kendine çok iyi bak canım allaha emanet ol.çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan:1hug:ya tatlım şimdi gördüm hamile olduğunu yazmışsın çok sewindim,hatta ağlıyorum şu an,bebişlerimi öğrendiğimdeki sewinç geldi aklıma,çok çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağındada görmeyi nasip eder inşallah kendine we bebişine çok ıyı bak Allaha emanet olun byyyyy annenelerin en güzeli...naniknanik
amin canım çok teşekkürler.allah sanada sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.sağlıcaklada bebeğini kucağına alırsınleylmelek tebrikler arkadaşım.allah kucağınıza almayı nasip etsin.darısı tüm evlat isteyen anne ve babaların başına.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim ilk 6 ay falan çocuk istemedik daha sonra karar verdik artık olsun dedik bu sefer olmadı doktora gittik bende bi sorun yok eşimde tek taraflı varikosel çıktı ve doktor eşimin ameliyat olması gerektiğini söledi.eşimin sperm değerleri çokta kötü değil ama hareket sorunu var.nisanın 22 sinde ameliyat oldu.doktor 3 tane ilaç verdi bunları kullan 2 ay sonra gel dedi belkide gelmene bile gerek kalmaz dedi.bakalım bi ümit bekliyoruz ama çok zor gerçekten sanki her ay hamile kalcakmışım gibi bekliyorum tabi sonra hayal kırıklığı oluyo tabi herşeyden önce moralimizi yüksek tutmamız lazım. allah çocuk isteyen herkese versin.burdan okuduğum yazılar bi umut oluyo valla..
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim ilk 6 ay falan çocuk istemedik daha sonra karar verdik artık olsun dedik bu sefer olmadı doktora gittik bende bi sorun yok eşimde tek taraflı varikosel çıktı ve doktor eşimin ameliyat olması gerektiğini söledi.eşimin sperm değerleri çokta kötü değil ama hareket sorunu var.nisanın 22 sinde ameliyat oldu.doktor 3 tane ilaç verdi bunları kullan 2 ay sonra gel dedi belkide gelmene bile gerek kalmaz dedi.bakalım bi ümit bekliyoruz ama çok zor gerçekten sanki her ay hamile kalcakmışım gibi bekliyorum tabi sonra hayal kırıklığı oluyo tabi herşeyden önce moralimizi yüksek tutmamız lazım. allah çocuk isteyen herkese versin.burdan okuduğum yazılar bi umut oluyo valla..
Öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de eşim 3 Mayıs' ta ameliyat oldu. Doktor bize hiçbir ilaç vermedi. Üstelik sperm değerlerimiz çok ta iyi değil. Ameliyattan sonra ağrı kesici ve antibiyotik verdi. 17 gün sonra kontrol, 3 ay sonra da değerlere tekrar bakacaz ona göre ilaç veririz dedi. Size hangi ilaçları verdi doktorunuz merak ettim. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerle görüşelim.
canim ameliyat tan 1 ay sonra benim esim de hormon testleri yaptirarak ilac kullanmaya basladi . ameliyat oncesi duumunuz neydi?
canim ameliyat tan 1 ay sonra benim esim de hormon testleri yaptirarak ilac kullanmaya basladi . ameliyat oncesi duumunuz neydi?