Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet cift tarafli varikoseli 2000 tl ye olduk 1 gece kaldik cok memnun kaldik.

teşekkürler canım bizde tek taraflı varıjkosel var .bizede hemen hemen 1,500bulur galıba bilgi için sagol canım bende o hastaneye gitmeyi düşünüyorum eşim için deniz beye kendım pkoyum kendım içinde o hastaende iyi bi doktora gitmek istiyorum bakalım hayırlısı.o hastanede bıldıgın iyi bi kadın dogum uzmanı varmı canım

canım muayene 25 lıra mı 250 lıramı.25 bayagı uygun geldıde:)))oyleyse bı gorunuruz ona da

25mı hangi hastanede 25 medıkal parktamı muayne ücreti 25 bencede ucuz giib geldi valla.acaba250 mibilmiyorumkismile bilgi verimisiniz kızlarr

leylmelek canım hamıleymıssın hayırlı olsun bi arkadasımız daha hamleymıss 2nizide tebrk ederım kızar darısı bizim başımıza inş.

bence bu değerlerle ameliyat önermezler size hayatım sizede bize dedikleri gibi sebepsiz diyecekler büyük ihtimalle yani zamanının gelmesini bekliyo.hiç canını sıkma ilaç ve kürlerede devam edin sonuçta değerler nekadar yükselirse şansınız okadar artar.arı sütü+bal+polen karışımları var canım kür olarak kullanıyorsun 3 ay eczaneden bulabilirsin sayı ve harekete iyi gelir.eşim gittiğinde 25 tl di ama bu gün aradım randevu için 45 tl olmuş:sm_confused:zam yapmışlar galiba ama yinede oraya gideceğim sizin içinde uygunsa gidin bence fikir olur.allah yardımcın olsun hayatıma.s.

leylmelek canım hamıleymıssın hayırlı olsun bi arkadasımız daha hamleymıss 2nizide tebrk ederım kızar darısı bizim başımıza inş.
amin canım inşallah hepinizde bu güzel haberi en kısa zamanda verirsiniz.ben daha keseyi göremedim ama cuma günü görücem inşallah.benim için dua edina.s.

amin canım inşallah hepinizde bu güzel haberi en kısa zamanda verirsiniz.ben daha keseyi göremedim ama cuma günü görücem inşallah.benim için dua edina.s.

inş.keseyi görürüsün canım dualrım sneınle rabım saglıkla versın melegını kucagıuna canım darısı bizlere.:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2 senelik evliyim ilk 6 ay falan çocuk istemedik daha sonra karar verdik artık olsun dedik bu sefer olmadı doktora gittik bende bi sorun yok eşimde tek taraflı varikosel çıktı ve doktor eşimin ameliyat olması gerektiğini söledi.eşimin sperm değerleri çokta kötü değil ama hareket sorunu var.nisanın 22 sinde ameliyat oldu.doktor 3 tane ilaç verdi bunları kullan 2 ay sonra gel dedi belkide gelmene bile gerek kalmaz dedi.bakalım bi ümit bekliyoruz ama çok zor gerçekten sanki her ay hamile kalcakmışım gibi bekliyorum tabi sonra hayal kırıklığı oluyo tabi herşeyden önce moralimizi yüksek tutmamız lazım. allah çocuk isteyen herkese versin.burdan okuduğum yazılar bi umut oluyo valla..

ya tatlım şimdi gördüm hamile olduğunu yazmışsın çok sewindim,hatta ağlıyorum şu an,bebişlerimi öğrendiğimdeki sewinç geldi aklıma,çok çok sewindim Rabbim sağlıkla kucağındada görmeyi nasip eder inşallah kendine we bebişine çok ıyı bak Allaha emanet olun byyyyy annenelerin en güzeli...naniknanik

leylmelek tebrikler arkadaşım.allah kucağınıza almayı nasip etsin.darısı tüm evlat isteyen anne ve babaların başına.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle

çok teşekkür ederim hayatım.bende seni merak ediyordum.sen nasılsın keyifler nasılyerimsenibenallahım inşallah sanada en kısa zamanda tekrar anne olmayı nasip eder canım.ben daha keseyi göremedim ona kafam takık şimdi dış gebelik falansa diye aslında kalbime kötübişeyde geçmiyo ama işte insan düşünmeden edemiyo.cuma ginü gidiyorum dr a bakalım görücez inşallah.allahım sağlocakla kucağıma almayıda nasipeder inşallah.kendine çok iyi bak canım allaha emanet ol.çok öpüyorum seniopuyorumnanaktan:1hug:

leylmelek tebrikler arkadaşım.allah kucağınıza almayı nasip etsin.darısı tüm evlat isteyen anne ve babaların başına.sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle
amin canım çok teşekkürler.allah sanada sağlıklı bir hamilelik nasip eder inşallah.sağlıcaklada bebeğini kucağına alırsın a.s.

tebrikler leylmelek
darısı bize inşallah
aklına kötü şeyler getirme bence sen pozitif ol ki bebeğin de iyi olsun
sağlıkla geçir bu dönemi sağlıkla kucakla inşallah

Öncelikle çok geçmiş olsun.Benim de eşim 3 Mayıs' ta ameliyat oldu. Doktor bize hiçbir ilaç vermedi. Üstelik sperm değerlerimiz çok ta iyi değil. Ameliyattan sonra ağrı kesici ve antibiyotik verdi. 17 gün sonra kontrol, 3 ay sonra da değerlere tekrar bakacaz ona göre ilaç veririz dedi. Size hangi ilaçları verdi doktorunuz merak ettim. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerle görüşelim.

canım sızın amelıyat oncesı degerler nasıldı.yazarmısın.bırde nerde amelıyat oldu esın.ne kadara maloldu.mıkrocerrahıylemı oldu.esımde olabılır ama bız bıkac ay bklıycez.hayrlısı.insallah duzelır

canim ameliyat tan 1 ay sonra benim esim de hormon testleri yaptirarak ilac kullanmaya basladi . ameliyat oncesi duumunuz neydi?

canim ameliyat tan 1 ay sonra benim esim de hormon testleri yaptirarak ilac kullanmaya basladi . ameliyat oncesi duumunuz neydi?

Valla canım ameliyat öncesi değerlerimiz berbat..3.derece varikosel dedi doktor. Ameliyat gerektiğini söyleyince bizde ameliyat olduk. Toplam 4milyon spermimiz var, yani ml de 2milyon. %3 morfoloji, hareketlimiz de çok az. Ameliyat öncesi fsh da çok yüksek(32) çıktı.
Başka bir topikte fsh ın stresten yükselebileceğini okudum. O gün de eşim çok stresliydi. Bizim doktorumuz fsh yüksekliği kalıcı bir hasar ve tedavisi yok dedi. Kaan Aydos hocanın cevapladığı bir soruda da fsh ı yüksek çıkan bir hastaya jel vererek fsh ının düştüğünü okudum. Kafam allak pullak, her gün internetin başındayım saatlerce okuyorum. 15 gün sonra hormonlara baktırcaz. İnşallah düzgün, sağlıklı sonuçlar alırız. Allah bu yolda emek verenlerin emeğinin karşılığını versin inşallah..

Ha bu arada 1 ay sonra hormon testi yapılarak ilaç tedavisine karar verilmesini de Kaan Aydos hocanın yanıtladığı sorulardan öğrendim. Böylelikle 1 ay sonra hormon testine karar verdik. Yani kendi doktorumuza kalsak 3ay bekleyecektik.

Senin eşin hangi ilaçları kullanıyor canım? Sizin değerleriniz ameliyat öncesi ve sonrası nasıl? Eminim önceki sayfalarda anlatmışsındır derdini..Genelde okuyorum aslında. Bugün okumaktan çok yoruldum. Burada insanların birbirine umut olması harika bir şey. Allah senden de herkesten razı olsun..

bize 3 tane ilaç verdi isimleri mone,ephynal ve proviron canım ilaçlar.bunlar sperm hareklerini arttırmaya yardımcı oluyomuş.inş. hepimiz ii haberler veririz valla

miktar:3 ml
ph:8.5
viskozite:normal
sperm sayısı:37 milyon
mik. inceleme:4-5 lökosit,7-8 eritrosit
canlı:%70
hızlı doğrusal:%5
yavaş::%50
hızlı:%30
patolojik:%10
ilerlemeden hareket eden:%5
morfoloji
normal:%88
baş anomalisi:%9
kuyruk anomalisi:%1
diğer:%2
böleydi ameliyattan önceki değerler.eşim ümraniye atlas hastanesinde oldu bu ameliyatı sigortası yoktu 700 liraya oldu hiç yatmadık hastanede aynı gün akşam çıktık hiçbir zorluğu yok yani

biz bikaç doktora gittik sonuçlarımızı gösterdik değerlerimizin çokta kötü olmadığını bu değerlerle hamile kalabileceğimi ama zaman alıcağını söledi. ama bu ameliyatı olmadığı zaman ileriki yaşlarda sorunlar açıyomuş ağrı ve erkekliğin erken yaşta gitmesi bakımından.yoksa ben aşılama denemk istiyodum ama hadi bunda aşılamayla olsa ikinci çocukta yine aynı sorun devam edicek o yüzden ameliyat olması en mantıklısıydı.valla her ay bi ümit bekliyorum bu ayda ayın 20 sinde hasta olcam bakalım ama kesin olcam belirtiler var kasıklarım ağrıyo ara ara. inş. hepimiz o ii haberi veririz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…