Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar amelıyattan öncekı degelerınız nasıldı
ameliyat öncesi değerler
ml sperm sayısı 18milyon
toplam 72milyon
ileri hızlı %7
ileri yavaş %30
morfoloji krugere göre %5 eşim 4 ay önce çift taraflı varikosel ameliyatı oldu

bizimki 10 milyondu
şimdi bilemiyorum ay sonunda belli olacak biz ilaç ve bitkisel takviyelerede devam ediyoruz bol bol dua ediyorum rabbim kimseyi ihmal etmez imtihan eder bu imtihanıda alnımızın akıyla geçicez

bizimki 10 milyondu
şimdi bilemiyorum ay sonunda belli olacak biz ilaç ve bitkisel takviyelerede devam ediyoruz bol bol dua ediyorum rabbim kimseyi ihmal etmez imtihan eder bu imtihanıda alnımızın akıyla geçicez

sizin 3 ayınız dolmadı daha bide çift taraflımı oldu canım inşallah rabbim dualarımızı kabul eder

proxeed plus adında bir ilaç kullanıyoruz keçi boynuzu pekmezi 4 kilo yedirdim adama şimdide zeytinyağında beklemiş incir adam 12 kilo birden aldı fındık fıstık onları hiç saymıyorum

Arkadaşlar benim eşimde de varikosel vardı. Aml. önce 3 defa aşılama yaptırdım tutumadı. Daha sonra eşim aml. Oldu. Ve ben 2 ay sonra hamile kaldım. şimdi 2,5 yaşımda kızım var. Allah yardımcınız olsun ama keisnlikle aml. çok faydası var.

pazartesi doldu canım şubat 10 da olmuştu çift taraflı oldu

biz sizden 1 ay önce olmuşuz bizim doldu ama eşim vermeye pek yanaşmıyo bizde arı sütü bal polen karışımı larginin selenyum çinko kullanıyoz bakalım hayırlısı verince sonuçlarını yaz canım

ayyy ne güzel maşallah büyütmüşsün bile darısı bize inşallah

ya aslında doktora göre 8 ay hiç olmazsa 6 ay beklememiz lazımmış ama ben beklemek istemiyorum daha fazla ya azalma varsa diye zaten artmadıysa yada az arttıysa tüp bebek denicem

canım benim inan kendim kadar sevindim bak nasip 2 mizin aynı anda kalmasıymış ben cok inanıyordum ama senin hamile kalacagına inan sen bana ne cvp yazdın diee bakmak istedim sen bu siteye ilk üye oldugumda bana cok yardımcı oldun tapiiidiyer arkadaşlarda cok saolsun herkez yardımcı oldu ama ne bileyim işte öle mutlu oldumki inan bende cizgileri görünce inanamadım hata test bozukdur diee bitane daha aldım düşün artık sabahı zor ettim anlıyosundur beni canım allah kucagımıza almayı nasip atsin hayırlı evlatlarımız olsun ne olur kendine iii bak yorma kendini ben cok şükür cok iiim ama işte annem hastanede yatıyo şuan ama olsun iii düşünmeye calışıyorum en azından iii ellerde onu biliyorum allahım isteyen herkeze versin öpüyorum seni cok:1hug:

Ozaman sana baska bir kadin dogum doktoru onerecegim o hastanede:) Insallah hersey sorunsuz gecer . cok opuyorum canim benim.

canım benim allah isteyen herkeze nasip etsin benim eşimin ameliyat olmadan önce sınırda dedi doktor sonra iii bi doktor bulduk gittik doktor ameliyat dedi cünkü gün gecdikce sayı düşücek dedi sonra ameliyat olmasına karar verdik doktor bize ameliyatdan sonra 3 ay beklememizi söledi 3 ay doldu test yaptık sonuclar süperdi hata eşimin doktoru şaşırdı nasıl hamile kalamadın demişti tam bu ay 5 ayımız doluyodu ve ben adetimi bekliyodum tedaviye başlıcakdımki hamile oldugumu ögrendim eşimede hic ilac başlamadı sonuclar cok iii dieee ama ben keci boynuzu pekmezi cok icirdim sende dene istersen

Allah kucaginiza almayida nasip etsin cok sevindim. Allah bizlerede nasip eder insallah.
Duygu cum senide tebrik ediyorum.

cok saol canım allah sizlerede nasip etsin inşallah sizlere bol bol duva etdiyorum inanın buna beklemenin nedemek oldugunu biliyorum ve hic unutmucam beklme süresini umarım en kısa zamanda sende kalırsın:1hug:

Leylmelek ve duygu bu haberlere çok sevindim inşallah sağsalim kucağınıza alırsınız bizim içinde dua etmeyi unutmayın a.s. a.s.

amin inşallah saglık evlatlarımız olur sorunsuz hamileligimiz olur hepinize duva ediyorum allah bebek isteyen herkeze versin kimsenin kucagını boş bırakmasın

ya kızlar bız ıkı aydır denedık ama olmadı.sımdı ıkı ay cok erken dıyceksınız ama ben 28 yasınadyım.3 yıl korunduk.bırakınca hemen olur sanıyorduk.yaa ne aptalmısız.neyse ıkı ay olmayınca yaşta var.barı testlerı yaptralım dedık bısı varmı.esımde varıkosel cıktı.ozel bı hastanede spermıyogram yaptrdık.sayı 1ccde 27 mılyon.totalde 91 mıly. ılerı hareket % 20 yavas % 20.hareketsız % 40 cıktı.toplam canlı sperm sayısı % 60.cansız sperm % 40 cıktı. morfolojı who ya gore bakılmıs % 75 cıktı.degerler sınırda.ama dahada duser dıye korkuyorum.amelıyat olur ama duzelme oluyor mu.yoksa bız bıraz daha mı denesek kendımız.ben tabı rahım fılmı cektrmedım.acaba tuplerımde bısı varmı dıye takmaya basladım.bıdahakı aya hsg cektrmeyı dusunuyorum.bu ayda deneyelım dedık.bendede bısı cıkmazsa hamıle kalma sansım nedır?benım yumurtalıklarda kıst,mıyom,polıp yokmus.hormon testlerımde normal.bıtek hsg cektrmedım.ınsallah acıkıtır.yaa esım amelıyat olmadan hamıle kalsam ne guzel olurdu.amelıyat cok pahalı.4000 lıraymıs teoman beyde.bilmiyorumkismile

yaa keske amelıyattan snra bızımde degerler super olsa.bakalım ınsallah.lutfen bızım ıcınde dua edın.hamılenın duası kabul olurmus.ben kecıboynuzu pekmezı yedırıyorum.kecıboynuzu kürü de yapıyorum.zeytınyagda ıncıred verıyorum ve bal-arısutu-polen karısımı.tabı bunlara pzt basladık.ekstradan bısı yapmak gerekırmı.ilac falan.rabbım sızede evlatlarınızı saglıkla kucagınıza almayı nasıp eder.ınsallah bızıde fazla bekletmeden verır bebıslerımızı aminnn:Saruboceq:

hayatım sana diyebileceğim tek doktorla kalmayın ameliyat kararını vermek için.eşim en son bahçelievler medical parkta deniz erseve gitmişti ameliyata gerek yok dedi yani ameliyat deseydi biz dünden razıydık herşey umut bizim için biliyosun ama çok şükür para için eşimi ameliyat etmedi ve şimdi hamileyim.belki onun verdiği ilaçlarda etkili olmuştur bilemiyorum.okuduklarıma kalırsa bence varikoselde tüm değerlerde bir düşme varsa ameliyat etkili olabiliyo birde sınırın çok altında olmıycak sanırım.aslında en önemlisi rabbimin ol demesi.ben hiç isyan etmedim hep aynı duayı ettim hayırlısıysa olsun dedim çok şükür oldu.inan her zaman dua ediyorum hayatım annemde hep dua ediyo zaten kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…