duygucum sana inanamıyorum bende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan sonucum 370.8 lab.çocuk 2-3 haftalık falan dedi daha dr a gitmedim
.bu gün bizim evlilik yıldönümümüzdü allahıma çok dua ettim eşime bu mutlu haberi bu gün vermek için rabbim şükürler olsunki kabul etti.hala inanamıyorum eminim beni anlıyorsundur.evde idrar testi yaptım kendim ilk defa çift çizgiyi gördüm.inanmadım polikliniğe gittim kan testi için 2 saat beklemek istemedim oradada idrar testi yaptım yine pozitif çıktı.akşam eşime söyledim onunla hastaneye gittik ve kan testi yaptırdım.sonucu alalı daha 1 saat oldu.allahım isteyen herkeze nasip etsin.bundan sonra dualarımda hep olacak her namazımda rabbime yalvarıcam hayırlısıyla herkeze bunu yaşatsın.daha öncede yazmıştım burada annem umrede diye dün geldi orada bol bol dua etmişti.sabah akşam meryem suresini okumuş kabenin karşısında allahım kabul etti dualarını.buradaki tüm arkadaşlarımın dualarıda orada edilen dular gibi kabul olur inşallah.allahım tüm hamilelerede hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah
amiiinn)bu arda hepinizi çok seviyorum kızlar.yine hergün giremeye bilirim annem dediğim gibi dün geldi gelen giden çok oluyo oradayım bir süre.hepinizi çook öptüm