Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim inan kendim kadar sevindim bak nasip 2 mizin aynı anda kalmasıymış ben cok inanıyordum ama senin hamile kalacagına inan sen bana ne cvp yazdın diee bakmak istedim sen bu siteye ilk üye oldugumda bana cok yardımcı oldun tapiiidiyer arkadaşlarda cok saolsun herkez yardımcı oldu ama ne bileyim işte öle mutlu oldumki inan bende cizgileri görünce inanamadım hata test bozukdur diee bitane daha aldım düşün artık sabahı zor ettim anlıyosundur beni canım allah kucagımıza almayı nasip atsin hayırlı evlatlarımız olsun ne olur kendine iii bak yorma kendini ben cok şükür cok iiim ama işte annem hastanede yatıyo şuan ama olsun iii düşünmeye calışıyorum en azından iii ellerde onu biliyorum allahım isteyen herkeze versin öpüyorum seni cok:1hug:
ya canım yaa:1hug:inan hamile olduğunu okuyunca inanamadım eşimede hemen söyledim aynı günde iki şok oldu bana anlıycan.gerçekten kısmette aynı zamanda hamile kalmakta varmış:lepi:aynı şehirde olsaydık görüşürdük seni çok merak ettim hayatım olumunekankayizsmilebilemmi hayatım ya ben şu an bile etrafımdakilere galiba hamileyim diyorum bir türlü hamileyim diyemedim hep bir şüphe var içimde belki dr a gidince geçer bu durumum.amin canım allah tüm hamilelere ve bizede hayırlı bir hamilelik ve rahat bir doğum nasip eder inşallah ve tabi sağlıklı hayırlı evlatlar:emir_bebek:isteyen herkeze nasip etsin mevlam:Saruboceq: inşallah buradaki herkezi 2010 yılında hamile olarak görürüz:Saruboceq:annenede hayırlı şifalar versin rabbim korktuklarınızdan emin eylesin.çook öpüyorum canım.arada bir gelirsin yine görüşürüzopuyorumnanaktan

duygucum sana inanamıyorum bende bu gün hamile olduğumu öğrendim kan sonucum 370.8 lab.çocuk 2-3 haftalık falan dedi daha dr a gitmedim:nazar:.bu gün bizim evlilik yıldönümümüzdü allahıma çok dua ettim eşime bu mutlu haberi bu gün vermek için rabbim şükürler olsunki kabul etti.hala inanamıyorum eminim beni anlıyorsundur.evde idrar testi yaptım kendim ilk defa çift çizgiyi gördüm.inanmadım polikliniğe gittim kan testi için 2 saat beklemek istemedim oradada idrar testi yaptım yine pozitif çıktı.akşam eşime söyledim onunla hastaneye gittik ve kan testi yaptırdım.sonucu alalı daha 1 saat oldu.allahım isteyen herkeze nasip etsin.bundan sonra dualarımda hep olacak her namazımda rabbime yalvarıcam hayırlısıyla herkeze bunu yaşatsın.daha öncede yazmıştım burada annem umrede diye dün geldi orada bol bol dua etmişti.sabah akşam meryem suresini okumuş kabenin karşısında allahım kabul etti dualarını.buradaki tüm arkadaşlarımın dualarıda orada edilen dular gibi kabul olur inşallah.allahım tüm hamilelerede hayırlı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah:KK43:amiiinn)bu arda hepinizi çok seviyorum kızlar.yine hergün giremeye bilirim annem dediğim gibi dün geldi gelen giden çok oluyo oradayım bir süre.hepinizi çook öptüm

Canım hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza inşallah:)) Senin adına inan ki cok sevindim.

Ozaman sana baska bir kadin dogum doktoru onerecegim o hastanede:) Insallah hersey sorunsuz gecer . cok opuyorum canim benim.
hayatım bir arkadaşım o hastanede yeni doğum yaptı doktorundan çok memnundu şimdi adını hatırlayamadım ama ona gitmeyi düşünüyorum.amin hayatım çok saol en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyorum bence seninde haberlerini alıcaz öyle hissediyorum.bilmiyorum içimden öyle geçiyo umarm doğrudur.:1hug:

Canım hayırlı ugurlu olsun darısı basımıza inşallah:)) Senin adına inan ki cok sevindim.
çok teşekkürler canım.herşeyin bir zamanı var çok inanıyordum buna bizmki şimdiymiş umarım sizinkide biran önce dolar.ama şuna inan bu haberi alınca beklediğim hergüne değmiş diyosun ve iyikide beklemişim diyosun çünkü hamileliğin değerini daha iyi anlıyosun anne olmanın kıymetini.rabbim herkeze nasip etsin:Saruboceq:

ya canım yaa:1hug:inan hamile olduğunu okuyunca inanamadım eşimede hemen söyledim aynı günde iki şok oldu bana anlıycan.gerçekten kısmette aynı zamanda hamile kalmakta varmış:lepi:aynı şehirde olsaydık görüşürdük seni çok merak ettim hayatım olumunekankayizsmilebilemmi hayatım ya ben şu an bile etrafımdakilere galiba hamileyim diyorum bir türlü hamileyim diyemedim hep bir şüphe var içimde belki dr a gidince geçer bu durumum.amin canım allah tüm hamilelere ve bizede hayırlı bir hamilelik ve rahat bir doğum nasip eder inşallah ve tabi sağlıklı hayırlı evlatlar:emir_bebek:isteyen herkeze nasip etsin mevlam:Saruboceq: inşallah buradaki herkezi 2010 yılında hamile olarak görürüz:Saruboceq:annenede hayırlı şifalar versin rabbim korktuklarınızdan emin eylesin.çook öpüyorum canım.arada bir gelirsin yine görüşürüzopuyorumnanaktan

evet canım ya aynı şehirde olsak görüşüdük kesin ama olsun sendn haber alayım iii oldugunu duyayım yeter bana ara aragir habersiz bırakma beni düşünsene aynı zamanlarda dogum yapacagız hemen hemen ya o kadar mutluyumki herkez arıyo teprik ediyo ben unutuyorum yakınlarım arayın aaa ben hamileyim diiyorum cok tuhaf bi duygu buuu kalp atışlarınıda bi duysam ayın 21 de allahım nasip derse duyacagız benim 5 haftam bu hafta önümüzdeki haftayani 6 haftada duyuluyomuş ay inanmıyorum ya sana bunları bile yazıyorum şuan ben kendime inanmıyodum salmıştım hatırlıyosan unutmuşdum ve hamile oldugumu bilmiyodum bütün eve temizlige başlamış ve bitirmişdim cokda agır işler yaptım ama güzel allahım korumuş onu cok şükür dudgumdan beri eşim yapıyo işleri beni habersizbırakma doktora git bana mutlaka yaz kac haftalıksın seni cok seviyorum öpüyorum cok allaha emanet ol sen ve bebişin:1hug::sm_cool:

hayatım bir arkadaşım o hastanede yeni doğum yaptı doktorundan çok memnundu şimdi adını hatırlayamadım ama ona gitmeyi düşünüyorum.amin hayatım çok saol en kısa zamanda seninde güzel haberlerini bekliyorum bence seninde haberlerini alıcaz öyle hissediyorum.bilmiyorum içimden öyle geçiyo umarm doğrudur.:1hug:

Ah canim umarim dogrudur:) Medical parka beraber dogum yapariz ozaman iste:))
Cok dikkat et kendine ve bebisine.

hayatım sana diyebileceğim tek doktorla kalmayın ameliyat kararını vermek için.eşim en son bahçelievler medical parkta deniz erseve gitmişti ameliyata gerek yok dedi yani ameliyat deseydi biz dünden razıydık herşey umut bizim için biliyosun ama çok şükür para için eşimi ameliyat etmedi ve şimdi hamileyim.belki onun verdiği ilaçlarda etkili olmuştur bilemiyorum.okuduklarıma kalırsa bence varikoselde tüm değerlerde bir düşme varsa ameliyat etkili olabiliyo birde sınırın çok altında olmıycak sanırım.aslında en önemlisi rabbimin ol demesi.ben hiç isyan etmedim hep aynı duayı ettim hayırlısıysa olsun dedim çok şükür oldu.inan her zaman dua ediyorum hayatım annemde hep dua ediyo zaten kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah.

canım tabı tek dr. la kalmıycaz.dr bıze sızın varıkoselle hamıle kalma sansız % 70 dedı.yanı % 30 etkılıyor sımdılık dedı.ama bız teoman cem kadıoglunu duyduk uzman tvde.burdada okudum.ona bayagı guvendım.bı onada goruncek tabı yıne bıkac ay sonra spermıygram yaptrsında ona gore gıderız dr.a amelıyat derse yaptrcaz.ama o dr. da cok pahalı.4000 tl.offff bu bızı bayagı kascak.ama baskalarınıda okudum ıse yaramayan amelıyatlar da olmus.o yuzden ısın ehlı olsun dıyoruz.denız ersev ne kadar ıstıyor kı.mıkrocerrahıylemı yapıyor amelıyatı.yaparsa dıye soruyorum.bızım degerler 27 mılyon 1cc de.91 mılyon toplamda.morfolojı % 75, ileri hareket % 20,yavasta % 20 hareketsız % 40 cıktı.yaaa bu degerlerele amelıyat olursa sansı nedır bılıyormusun.rabbım herkese versın yaaa.ne guzel bır duygudur annelık.:Saruboceq:

canım tabı tek dr. la kalmıycaz.dr bıze sızın varıkoselle hamıle kalma sansız % 70 dedı.yanı % 30 etkılıyor sımdılık dedı.ama bız teoman cem kadıoglunu duyduk uzman tvde.burdada okudum.ona bayagı guvendım.bı onada goruncek tabı yıne bıkac ay sonra spermıygram yaptrsında ona gore gıderız dr.a amelıyat derse yaptrcaz.ama o dr. da cok pahalı.4000 tl.offff bu bızı bayagı kascak.ama baskalarınıda okudum ıse yaramayan amelıyatlar da olmus.o yuzden ısın ehlı olsun dıyoruz.denız ersev ne kadar ıstıyor kı.mıkrocerrahıylemı yapıyor amelıyatı.yaparsa dıye soruyorum.bızım degerler 27 mılyon 1cc de.91 mılyon toplamda.morfolojı % 75, ileri hareket % 20,yavasta % 20 hareketsız % 40 cıktı.yaaa bu degerlerele amelıyat olursa sansı nedır bılıyormusun.rabbım herkese versın yaaa.ne guzel bır duygudur annelık.:Saruboceq:

canim biz teoman beye gittik ilk once ama ameliyati deniz beye olduk . sakin test yapip gitmeyin teoman beye bakmiyor bile onun orda yaptiracaksin tekrar gerci ayni cikiyor test sonuclari ama bakmiyor ,
deniz bey 2000 e yapiyor cok memnun kaldik biz,

canim biz teoman beye gittik ilk once ama ameliyati deniz beye olduk . sakin test yapip gitmeyin teoman beye bakmiyor bile onun orda yaptiracaksin tekrar gerci ayni cikiyor test sonuclari ama bakmiyor ,

canım bız capada yaptrcaz testı .orda yapılana bakıyrmus.degılmı?

capadakı sperm testını devlet karsılıyormu acaba.yada fıyat orda ne kadar.teoman beyde ne kadar.

mrb canımm hersey dahıl 2000mı hastane yatıs falan benım eşimde varıkosel amelıytaı olcak bende denız bey düşünüyorum bakalım.inş.melegıne kavusursun canım

hamile olan duygu ve leylmelek arkadaşlarımı tebrik ediyorum,hayırlı olsun listeye eklemeyi unutmayın bize de umut oluyorsunuz.

mrb canımm hersey dahıl 2000mı hastane yatıs falan benım eşimde varıkosel amelıytaı olcak bende denız bey düşünüyorum bakalım.inş.melegıne kavusursun canım

evet cift tarafli varikoseli 2000 tl ye olduk 1 gece kaldik cok memnun kaldik.

evet canım ya aynı şehirde olsak görüşüdük kesin ama olsun sendn haber alayım iii oldugunu duyayım yeter bana ara aragir habersiz bırakma beni düşünsene aynı zamanlarda dogum yapacagız hemen hemen ya o kadar mutluyumki herkez arıyo teprik ediyo ben unutuyorum yakınlarım arayın aaa ben hamileyim diiyorum cok tuhaf bi duygu buuu kalp atışlarınıda bi duysam ayın 21 de allahım nasip derse duyacagız benim 5 haftam bu hafta önümüzdeki haftayani 6 haftada duyuluyomuş ay inanmıyorum ya sana bunları bile yazıyorum şuan ben kendime inanmıyodum salmıştım hatırlıyosan unutmuşdum ve hamile oldugumu bilmiyodum bütün eve temizlige başlamış ve bitirmişdim cokda agır işler yaptım ama güzel allahım korumuş onu cok şükür dudgumdan beri eşim yapıyo işleri beni habersizbırakma doktora git bana mutlaka yaz kac haftalıksın seni cok seviyorum öpüyorum cok allaha emanet ol sen ve bebişin:1hug::sm_cool:
canım sen keseyi gördün sanırım ben daha o aşamaya gelemedim malesef.dün dr aradım 1 hafta daha bekle daha çok küçük dedi.önümüzdeki hafta cuma yada perşembe randevu alıcam umarım keseyi görürüm.dua et benim için.hiç kasıklarımda falan ağrı yok hiçbir belirtim yok sadece göğsüm şiş korkuyorum o yüzden ya keseyi görmezsem diye.sende durum ne ağrı falan varmı.ah hayatım ben neler yaptım neler en son öğrendiğim gün pazar arabası ağzına kadar dolu zorla merdivenlerden çekiyodum sonrasında çok belim ağrımıştı tabi..dikkat et kendine hayatım allaha emanet ol bende seni çok öpüyorum.umarım sende hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın.:1hug:

hayatım ameliyatı kaça yapıyor bilemiyorum ama sanırım teomen bey kadar pahalı değil ama oda mikrocerrahide uzman bir doktor araştırırsan görürsün kendisi doç.zaten.muayene 25 tl en azından bir görünsün eşin bakalım ne diyecek.hayatım değerleriniz çok iyiymiş bence sorunlu bir değer gözükmüyor hepsi sınırın üzerinde yanlış değilsem.kür ilaç falan kullanıyormusunuz maşşallah değerleriniz iyi bence.kür ve ilaçla dahada arttırmaya bakın bana kalırsa.bu değerlerle olmazmı dedi doktorunuz anlamadım.peki sende bir sorun varmı canıma.s.

hamile olan duygu ve leylmelek arkadaşlarımı tebrik ediyorum,hayırlı olsun listeye eklemeyi unutmayın bize de umut oluyorsunuz.
çok teşekkürler hayatım.benim eşim ameliyat olmamıştı o yüzden listeye eklemedim ama duygucum hamilelik tarihini yazsın hemen ekliyim.:1hug:

hayatım ameliyatı kaça yapıyor bilemiyorum ama sanırım teomen bey kadar pahalı değil ama oda mikrocerrahide uzman bir doktor araştırırsan görürsün kendisi doç.zaten.muayene 25 tl en azından bir görünsün eşin bakalım ne diyecek.hayatım değerleriniz çok iyiymiş bence sorunlu bir değer gözükmüyor hepsi sınırın üzerinde yanlış değilsem.kür ilaç falan kullanıyormusunuz maşşallah değerleriniz iyi bence.kür ve ilaçla dahada arttırmaya bakın bana kalırsa.bu değerlerle olmazmı dedi doktorunuz anlamadım.peki sende bir sorun varmı canıma.s.

yok canım olmaz demedı.yzde 70 normal yolla olur dedı.yuzde 30 etkıler varıkosel sızı dedı.kür kullanmadık hıc onceden. sımdı basladım kürlere artık.. bende hormon tahlılerı temız cıktı.normal hepsı.adetım duzenlıdır.polıp,mıyom,kıst yok dedı.ıkı yıl once smear cektrmıstım o da temızdı.bırtek rahım fılmı cektrmedım.bu ayda olmazsa fılm cektrcem ınsallah tuplerımde de sorun yktr.

canım muayene 25 lıra mı 250 lıramı.25 bayagı uygun geldıde:)))oyleyse bı gorunuruz ona da

X