Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba ecrin87, özel mesaj atmışsın ama 50 defa foruma yazmadığım için sistem sana özelden cevap vermeme müsaade etmedi. Benim eşim Teoman Kadıoğlu hocaya özelde ameliyat oldu,biz çok memnun kaldık. Yılbaşından sonra hamileliğim belli oldu, daha sonra da eşimin sayı ve hareketliliği artarak tamamen normale geldi. Özelden cevap veremediğim için kusura bakma, buradan yazışalım. 50 yazıya da fazla kalmamış zaten. sevgiler.

Merhaba ecrin87, özel mesaj atmışsın ama 50 defa foruma yazmadığım için sistem sana özelden cevap vermeme müsaade etmedi. Benim eşim Teoman Kadıoğlu hocaya özelde ameliyat oldu,biz çok memnun kaldık. Yılbaşından sonra hamileliğim belli oldu, daha sonra da eşimin sayı ve hareketliliği artarak tamamen normale geldi. Özelden cevap veremediğim için kusura bakma, buradan yazışalım. 50 yazıya da fazla kalmamış zaten. sevgiler.

anladım canım olsun özel yada burası farketmez canımm.ben belkı görmezssın dıye ozelden yazmıstım.ne kadar ücret odedınız canım eşin ne kadar yattı ne kadar zamanda düzeldi.biz haziran temmuz gibi tatıkle cıkmak istiyoruzz.eger amelıyat süresi cok uzun oluyorsaa eylul ekıme erteelttırmek zorunda kalcaz amelıyatı onun için sordum canımm.

slm canım senın adına çok sevındım darısı bizlere inş...rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm.

Teşekkür ederim canım amin İnş.Allah büyük ben inanıyorum burdaki herkes hamiş kalıcak umudunuzu kesmeyin.İsyan etmeyin.a.s

Arkadaşlar buarada varikosel ameliyatı için çok paralar vermeyin.Cem Kadıoğlu çok para alıyor.Hiç gerek yok ona bu çok basit bir ameliyat üroloji dalında asistanlara ilk yaptırılan ameliyatmış bu okadar basit yani..Üniversite hastanelerinde yada özel hastanelerin uzman üroloji doktorlarına da yaptırabilirsiniz.ıyi araştırın.Hastaneleri arayıp tek tek fiyat alın. Biz sadece 1000 lira vermiştik hemde çift taraflı oldu 6 ay önce Kozyatağında özel Central hastanesine şimdi ise hamileyim yani oyüzden gözünüzde büyütmeyin cem kadıoğluna da gidip okadar paralar vermeyin yazık çünkü..

anladım canım olsun özel yada burası farketmez canımm.ben belkı görmezssın dıye ozelden yazmıstım.ne kadar ücret odedınız canım eşin ne kadar yattı ne kadar zamanda düzeldi.biz haziran temmuz gibi tatıkle cıkmak istiyoruzz.eger amelıyat süresi cok uzun oluyorsaa eylul ekıme erteelttırmek zorunda kalcaz amelıyatı onun için sordum canımm.

3500-4000 arası bir para alıyor.Bence gereksiz özel hastanelerin iyi uzman üroloji doktorları var hatta üniversite hastanelerini bile düşünebilirsin biranönce araştırıp olsun zaman önemli çünkü sonrasında da en az 6 ayınız var.bildiğim kadarı ile 40 dk sürüyo ameliyat, o gün ayağa kalkabiliyor. 2-3 gün içersinde de toparlanıyor zaten eşim yine de evhamlandığı için 1 hafta izin yapmıştı evde ve 3. gün dışarlarda gezdi düşün artık..o kadar basit bir operasyon yalnız mikro cerrahi olacak biliyosunuz galiba..

Teşekkür ederim canım amin İnş.Allah büyük ben inanıyorum burdaki herkes hamiş kalıcak umudunuzu kesmeyin.İsyan etmeyin.a.s

amın canım cok sagol bitanemm

3500-4000 arası bir para alıyor.Bence gereksiz özel hastanelerin iyi uzman üroloji doktorları var hatta üniversite hastanelerini bile düşünebilirsin biranönce araştırıp olsun zaman önemli çünkü sonrasında da en az 6 ayınız var.bildiğim kadarı ile 40 dk sürüyo ameliyat, o gün ayağa kalkabiliyor. 2-3 gün içersinde de toparlanıyor zaten eşim yine de evhamlandığı için 1 hafta izin yapmıştı evde ve 3. gün dışarlarda gezdi düşün artık..o kadar basit bir operasyon yalnız mikro cerrahi olacak biliyosunuz galiba..

benim gittiğim hastaneye gitti eşim ürolojıyee tek taraflı amelıyat olcakmıss.onun içinn fiyat aldık özel hastane olmasına ragmen ssk varsa tek taraf 500 dedi ssk yoksa 1100 istedilerr hem eşimde doktorundan memnun kalmıs ama ben bılmıyorum mikro cerrahımı ne olcak bunu bilmiyorum iştee.neyse canıjm bilgi için sagoll 3500-4000 çok para yaaa o kadar paraya gider tup bebek yaptırırım.ben en iyisi bakayımm heem basuıt bı amelıyatmıs ne güzeel hemen ayaga kalkmıs esım benım eşimde yazın tatıle gitcerz diyee amelıyat olmak istemiyorr denıze falan giremem diyorr.söyliyeyimdee birana önce amelıyat olsun barri.bilgi için sagol canımmm.

merhaba arkadaşlar benim eşimde 3 marttta ameliyat oldu tek taraflı sol varikosel umutla bekliyorum bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. ayrıca biz özel hastanede hiç para vermeden yaptırdık ameliyatı siz neden bu kadar ücret ödüyorsunuz anlamadım

bende özel hastanede sadece yatak parası verdik oda 100 ytl

slm canım öncelıkle sanada geçmiş olsunn.ben ilk başta farlutal kullandımm adet oldum adetımın 3,günü hormon testi yaptılar temiz çıktı çok şükürr.sonraa yinee farlutal verdı doktroum çünkü 2-3ayda adet olyorumm.adetim bittikten sonra yumurta takıbı yapıldı haftada 2-3kez gittim 2hafta boyuncaa ama malesef yumurtlayamadımm.sonra tekrar farlutal verdı doktorum hasta oldum 5,günü kloemne başladım sabah akşam 1tane içtim 5gün boyunca sonra tekrar yumurta takıbım yapıldı yine bişey yok yine yumurtlayamamıs sonraa doktorum bana glucophhage ve folıc plus yazdıı gebelıgı kolaylastırıyormuss.glucophageyi 6ay kullanmam lazımmıs.doktorum benden rahım filmi istedı.çektirdim cok şükür bişey cıkmadı tüpler ve rahım temiz bişey yokk.tam iğne tedavisine başlayacaktık.iğneyle yumurtlama kolay oluyormuss.iğneler yumurtaları iyi geliştiriyorlarmıss.sonra doktorum iğneye başlamadan öncee eşinin sprem sonuncalarına bakalım dedı.sprem testi yaptırduık ve değerleri düşük çıktı.doktorum bu sonuclaa aşılama yapabılırız dedi.ama ben istemedim tutmama ihtimalı cok yüksekti çünküü.şimdi eşimin amelıyatı için iyi bi hastae ve doktor bakıyoruz.bulunca amelıyat olcak. inş.sonra bende iğneye başlıyacam.bidee kızkende adet düzensizliği vardı hangi doktora gittiyseem diana35verdi hem tüylerin çoğalmasını engelliyormus hemde adeti düzene sokuyormuss.şimdiden geöçmiş olsun canımm.inş.kalıtelı kalıtelı yumurtaların olurrr.

saol bitanem verdigin bilgiler icin bende adet düzensizligi yok cok şükür ama hormonlarım biraz yüksek banada 2 aylık bi tedavi başladı kullandıgım ilacın adı glifor ama inanılmaz bulantı yaptı sonra doktorumu aradım yarım icmemi söleydi onuda yaptım ama hala bulantım kesilmedi gene bugün aradım biraz sık dişini diooo bana en az10 gün kullan diooo bunu yanı sıra bebe aspirini verdi bide folbiol verdi bakalım inşallah hayırlısı olur tekrar teşekkür ederim :1hug:

Arkadaşlar sonunda eşimin ameliyatı üzerinden 6 ay geçti ve ben hamileyim 3 haftalık hala inanamıyorum..Hayal gibi geliyor. Darısı tüm isteyenlere inş..Rabbim herkese hayırlısını versin..O yeterki ol desin allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın....

canım gözün aydın allah kucagına almayı nasip etsin inşallah. bizlerede duva et bol bol hamilelerin duvası kabul olurmuş:Saruboceq:

esı varıkosel olanlar yardım.varkosel erkek sperm sayısını mılyonun altına dusurmezmıs mılyon altındakı erkek spermlerı ureme bozuklugundan dolyı imiş dogrumu yanı bu tur vakalarda amelıyat olunsada bır yukselme soz konusu olmazmısss:KK43:(((((((((((((
ayrıca testslerde agrı yaparmı varkosel...

merhaba arkadaşlar benim eşimde 3 marttta ameliyat oldu tek taraflı sol varikosel umutla bekliyorum bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım. ayrıca biz özel hastanede hiç para vermeden yaptırdık ameliyatı siz neden bu kadar ücret ödüyorsunuz anlamadım

inş.bebeşin gelir canımmm.bende anlamadım valla özel hastane ssk olmasına ragmen 500istedıler kafam karıstı

bende özel hastanede sadece yatak parası verdik oda 100 ytl

100 çok iyi yaaa jangi hastanede yaptırdınız canım.nerde oturuyomm

saol bitanem verdigin bilgiler icin bende adet düzensizligi yok cok şükür ama hormonlarım biraz yüksek banada 2 aylık bi tedavi başladı kullandıgım ilacın adı glifor ama inanılmaz bulantı yaptı sonra doktorumu aradım yarım icmemi söleydi onuda yaptım ama hala bulantım kesilmedi gene bugün aradım biraz sık dişini diooo bana en az10 gün kullan diooo bunu yanı sıra bebe aspirini verdi bide folbiol verdi bakalım inşallah hayırlısı olur tekrar teşekkür ederim :1hug:

hı anladım canımmmm.doktorum bana glucophage yazdıgında miğde bulantısı falan olur çok afedersın ama kusma yapar falan dedı ama sakın bırakkm a dedı ilk 3-4 gün yaptı ayakta duramıyordum bıle miğde bulantısından ama sonra düzeldi canım .hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimm opuyorumnanaktan

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?

esı varıkosel olanlar yardım.varkosel erkek sperm sayısını mılyonun altına dusurmezmıs mılyon altındakı erkek spermlerı ureme bozuklugundan dolyı imiş dogrumu yanı bu tur vakalarda amelıyat olunsada bır yukselme soz konusu olmazmısss:KK43:(((((((((((((
ayrıca testslerde agrı yaparmı varkosel

inşallah canım ya daha bugünde tık yok inşallah hamileyimdir:enbuyukkk::enbuyukkk:[/QUOTE]

hadı bakalım güzel haberlerini beklıyorummm olmazsada üzülme canım.olacak inş.benımd ecanım sıklıdı birazz eşim varıosekl amelıyatını ekım gibi düşünüyorrrr yanı benim anne olmam içim 2sene beklemem lazım galıba :KK43:

X