Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hı anladım canımmmm.doktorum bana glucophage yazdıgında miğde bulantısı falan olur çok afedersın ama kusma yapar falan dedı ama sakın bırakkm a dedı ilk 3-4 gün yaptı ayakta duramıyordum bıle miğde bulantısından ama sonra düzeldi canım .hakkımızda hayırlısı olsun canımm benimm opuyorumnanaktan

ya inşallah gecer canım bende öleyim hic kalkmak istemiyorum bulantıdan bi gecse hele sabahları daha kötü oluyo saol bitanem yardımcı oldugun icin

Eşim yarın ameliyat olacak,bakalım sonuç değişecek mi bilmiyorumkismile

hayırlısı osun canım şimdiden geçmiş olsun.inş.degısır sonuc canım güzel haberlerle gel..nerde amelıyat olcak eşin hangı hastanede .ücret ne canım

ya inşallah gecer canım bende öleyim hic kalkmak istemiyorum bulantıdan bi gecse hele sabahları daha kötü oluyo saol bitanem yardımcı oldugun icin

alısırsın canım alısırsın. degıl canım ne demek yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

hadı bakalım güzel haberlerini beklıyorummm olmazsada üzülme canım.olacak inş.benımd ecanım sıklıdı birazz eşim varıosekl amelıyatını ekım gibi düşünüyorrrr yanı benim anne olmam içim 2sene beklemem lazım galıba :KK43:[/QUOTE]

ay canım bugünde olmadım allahım inşallah hamileyimdir ama olucam gibi sanki ya. eşin neden ekim gibi düşünüyor

hayırlısı osun canım şimdiden geçmiş olsun.inş.degısır sonuc canım güzel haberlerle gel..nerde amelıyat olcak eşin hangı hastanede .ücret ne canım

alısırsın canım alısırsın. degıl canım ne demek yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana :)

hemde cok yardımcı oldun inan en azından pikolojikmen gecicek diee düşünüyorum ve rahatlıyorum :1hug:

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?

ben olsam hemen denerim canım benim eşim tüp bebek istemiyıor illada normal yoldan olcakmış benim elimde olsa hemen yaparım tüp bebek çünkü sabrım kalmadı

[ay canım bugünde olmadım allahım inşallah hamileyimdir ama olucam gibi sanki ya. eşin neden ekim gibi düşünüyor[/QUOTE]

yazın denıze girebılmek için tatış yapabılmek için :KK43:

hemde cok yardımcı oldun inan en azından pikolojikmen gecicek diee düşünüyorum ve rahatlıyorum :1hug:

buna sevındım canım :))

Özelden atamadım canım ya burdan yazdım uzun oldu biraz ama detaylı yazdım..kozyatağı central hastaseninde çift taraflı oldu sağa gerek yok demişti fakat çok az da damar ordada genişlemiş iki tarafı da yapalım dedi çift taraflı 900 lira nakit verdik. Tek taraflı da 850 TL idi zaten nakit olursa birşeyler yapılıyor.
neyse 2 ekim 2009 da oldu ameliyatı.Nisan ayında yani 3 hafta önce gibi hamile kaldım. Buarada ne yaptınız dersen gıdasına dikkat etti. 2 Kavanoz keçi boynuzu pekmezi yedi her sabah. ınanmıycaksın ml deki sayımız 17 milyondan 72 milyona çıktı 6 ayda ileri hız sıfırdı %12 e çıktı motilite %40 dan %51 çıktı.gerçekten sebep varikosel ise ameliyat ile çözülüyor ve değerler inanılmaz artıyor. Fakat biz 5 ay sonra ilk spermiyogramı verdik.3 ay sonra değil azalma olur canımız sıkılır diye ki düşün bu altı ayda bir altı ay sonra daha da artıyormuş..Kesinlikle bu ameliyat için çok paralar vermeye değmez.önemli olan mikrocerrahi olması Çok da fazla beklemeyin vakit önemli çünkü acele edin. Medical de de çok pahalı değil. ama bence hiç fark etmez. Kozyayağındaki de oldukça güzel bir özel hastanedir.Gittiğinde sen de beğeneceksin. Ameliyatı yapan da yusuf bey oda çok iyi bir doktor.tel:0216 410 77 97

Canım özelden atamadım ama ayrıca hızlı yanıttan gönderdim bilgin olsun.

uzun zamandan beri giriyorum ama kinseyle karşılaşamadım hapiinzi özledim kendinize iyi bakın...

esı varıkosel olanlar yardım.varkosel erkek sperm sayısını mılyonun altına dusurmezmıs mılyon altındakı erkek spermlerı ureme bozuklugundan dolyı imiş dogrumu yanı bu tur vakalarda amelıyat olunsada bır yukselme soz konusu olmazmısss:KK43:(((((((((((((
ayrıca testslerde agrı yaparmı varkosel...

Sana bunu kim söylediyse yalnış biliyo bitanem bizimki 16 milyondan 2 adete düştü varikoselden acil ameliyat oldu bazen varikosel çok çabuk ilerliye biliyor.
Rahat ol yumurtaya can weren rabbim senin içinede can wermeyi bilir bolca dua et..

Sana bunu kim söylediyse yalnış biliyo bitanem bizimki 16 milyondan 2 adete düştü varikoselden acil ameliyat oldu bazen varikosel çok çabuk ilerliye biliyor.
Rahat ol yumurtaya can weren rabbim senin içinede can wermeyi bilir bolca dua et..

Canim nerelerdesin sen . ? Hersey yolunda mi?

öncelikle herkese merhaba. benim eşimde 2006 yılında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayımı 1 milyondu. hızlarıda yavastı.6 ay ilaç kullandı sonra tedaviye devam etmek istemedi bizde konuyu kapattık.2008 yılının ocak ayınca hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiği anda ayakkabılarıma kadar bağlayan adam gitti yerine bebeği istemeyen bir insan geldi.doğum olduktan 2 ay sonrada bu çocuga bağlanmak istemiyorum benim bu çocuga verebilecek bir seyım yok diyerek diyerek bizi terk edip gitti.Sanırım bu cocugun kendinden olmadığını düşündü tam bilemiyorum...şu an kızım 18 aylık ve 15 aydır mahkemelerde resmen sürünüyoruz. yani diyeceğim allah herşeyin hayırlısını versin. Allaha binlerce sükürler olsun kızım sağlıklı en önemlisi de bu. Yani demek istediğim herşeyin hayırlısı olsun. hersey insanlar için kendinizi de fazla üzmeyin.

öncelikle herkese merhaba. benim eşimde 2006 yılında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayımı 1 milyondu. hızlarıda yavastı.6 ay ilaç kullandı sonra tedaviye devam etmek istemedi bizde konuyu kapattık.2008 yılının ocak ayınca hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiği anda ayakkabılarıma kadar bağlayan adam gitti yerine bebeği istemeyen bir insan geldi.doğum olduktan 2 ay sonrada bu çocuga bağlanmak istemiyorum benim bu çocuga verebilecek bir seyım yok diyerek diyerek bizi terk edip gitti.Sanırım bu cocugun kendinden olmadığını düşündü tam bilemiyorum...şu an kızım 18 aylık ve 15 aydır mahkemelerde resmen sürünüyoruz. yani diyeceğim allah herşeyin hayırlısını versin. Allaha binlerce sükürler olsun kızım sağlıklı en önemlisi de bu. Yani demek istediğim herşeyin hayırlısı olsun. hersey insanlar için kendinizi de fazla üzmeyin.

Canim haklisin hersey biz insanlar icin. Cok kotu gunler gecirmissin tek tesellin kizin olmali . Allah yardimcin olsun.

canım neyseki cok büyük degilmiş sorun sadece yumurtalıklarım yavaş calışıyomuş ilac verdi 2 ay kullanıcam ilacın adını yazyım sana belki kullanmışsındır glifor diee bi ilac yanında bebe aspirini folikasit verdi bakalım adetinde birgün bile gecikirse hemen arıyosun dedi okadar insanlarla ugraşmaktan yorulmuşumki salak sacma bişey söledim doktora niee dedim ben düzenli adet oluyom diee doktorda bana sen hamile kalmak istemiyomusun dedi onu icin yazdım adet olmazsan hamilesin dedi işte böle.ben sen biliyosundur diee sölemedim rahim filiminde 4 gün ilişki yasak keşke söleseydim sana ama genede sen bilirsin istersen günlerini gecir ama gene adet olmayı bekliceksin cünkü adetden 4 gün sonra filim cekiliyosun aynı şey olucak yani hakında hayırlısı en iiisini sen bilirsin:1hug:
merhaba canım umarım ilaçlar işe yararda herşey normale döner senin için.ben de bu ayı es geçmek istemedim ve çalışmalara devam ettik hayatımkaydirigubbakcemile:kedi:bakalım hayırlısı.birde yeni bir dr a gittim çok memnun kaldım önümüzdeki ay film için oraya gideceğim.bir aksilik olmazsa bundan sonra sürekli o dr a gitmeyi düşünüyorum çok güler yüzlü bir kadın ve hiç sıkılmadan herşeyi anlatıyo.bilmediğim birçok şey öğrendim.yeni dr umda sizinki sebepsiz kısırlığa giriyo dedi eşinin değerleri iyi dedi tüplerdede sorun yoksa sebepsiz sizinki dedi.bakalım canım hayat neler gösterecekyerimseniben

Arkadaşlar sonunda eşimin ameliyatı üzerinden 6 ay geçti ve ben hamileyim 3 haftalık hala inanamıyorum..Hayal gibi geliyor. Darısı tüm isteyenlere inş..Rabbim herkese hayırlısını versin..O yeterki ol desin allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın....
gözün aydın hayatım:teytey:allah hayırlısıyla sağlıklı bir hamilelik nasip etsin ve sağlıkla bebeğini kucağına almayı inşallah:Saruboceq:

LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı :CüvCüv:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı :CüvCüv:
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı :CüvCüv:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı :CüvCüv:
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi :CüvCüv:
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark 10şubat 2010'da hamile kaldı :CüvCüv:
2 temmuz 2009 emel82 2010 şubat ayında hamile haberini aldık :CüvCüv:
4 temmuz 2009 sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı. :CüvCüv:
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
26 ağustos 2009 zola
1 Eylül 2009 eftalya_35
16eylül 2009 tulu81
06 Ekim 2009 hadi ama
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı :CüvCüv:
02 ekim 2009 nzm 26 nisan 2010 hamile kadı :CüvCüv:
22 ekim 2009 duygumit 29 ocak 2010 hamile kaldı :CüvCüv:
14 aralık 2009 melike84
18 Aralık 2009 özlemilker
21 Aralık 2009 duygu3583
20 ocak 2010 bitte
18Şubat 2010 herasles
20 Şubat 2010 zencefil

arkadaşlar listede eksikler olabilir söyleyin düzeltiyim yada siz düzeltinopuyorumnanaktan

Arkadaşlar buarada varikosel ameliyatı için çok paralar vermeyin.Cem Kadıoğlu çok para alıyor.Hiç gerek yok ona bu çok basit bir ameliyat üroloji dalında asistanlara ilk yaptırılan ameliyatmış bu okadar basit yani..Üniversite hastanelerinde yada özel hastanelerin uzman üroloji doktorlarına da yaptırabilirsiniz.İyi araştırın.Hastaneleri arayıp tek tek fiyat alın. Biz sadece 1000 lira vermiştik hemde çift taraflı oldu 6 ay önce Kozyatağında özel Central hastanesine şimdi ise hamileyim yani oyüzden gözünüzde büyütmeyin cem kadıoğluna da gidip okadar paralar vermeyin yazık çünkü..
sana katılıyorum canım çok pahalı bir dr kendisi.zaten seda arkadaşımızın sadece teoman hocayla ilgili konularda yorumlarının olması dikkatimi çekiyo.kimsenin günahını almak istemem ama kendisini bu sitede başka birşey paylaşırken görmedim.

Arkadaslar simdi tup bebek merkezinden geliyoruz. Haziranin 6 sina kadar 3 embryo koyabiliriz dediler bize. Kulaktan duymadik kendimiz duyduk. Sasirdik kaldik ne yapalim bilemiyoruz esim gecen ay varikosel ameliyat oldu beklesek mi beklemesek mi? Sozde cok buyuk tepki oldugu icin haziran 6 ya kadar devler musade etmis . Varmi arkadaslar boyle birsey sizlerde merkezleri arayip ogrenebilirmisiniz?
hayatım zor bir karar bunu kendiniz verin bence.hangi hastane bu söyleyebilirmisin acaba.sizin değerlerde yükselme olmuştu yanlış hatırlamıyosam kaan beyin ilaçlarıyla.ameliyatın etkisi içinde erken belki bekleseniz doğal yoldan olurmu acaba diyede düşünüyorum.hakkınızda hangisi hayırlısıyla allah o kararı almayı nasip etsin hayatım.bu arada ben jane hanıma gittim dediğin gibi çok memnun kaldım.bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum canım.aracı olduğun içinde çok teşekkürler:1hug:

merhaba canım umarım ilaçlar işe yararda herşey normale döner senin için.ben de bu ayı es geçmek istemedim ve çalışmalara devam ettik hayatımkaydirigubbakcemile:kedi:bakalım hayırlısı.birde yeni bir dr a gittim çok memnun kaldım önümüzdeki ay film için oraya gideceğim.bir aksilik olmazsa bundan sonra sürekli o dr a gitmeyi düşünüyorum çok güler yüzlü bir kadın ve hiç sıkılmadan herşeyi anlatıyo.bilmediğim birçok şey öğrendim.yeni dr umda sizinki sebepsiz kısırlığa giriyo dedi eşinin değerleri iyi dedi tüplerdede sorun yoksa sebepsiz sizinki dedi.bakalım canım hayat neler gösterecekyerimseniben

senin adına cok sevindim canım inşallah iii olur bende ilaca başladım ama 7 gündür kullanıyorum ama inanılmaz bı bulantı sonra doktorumu aradım yarım ic dedi ama oda aynı şekilde bulantı yapıyo bugün icmedim cok kötü yaptı beni cok afedersin tuvaletden cıkamıyorum bagırsaklarımıda bozdu bakalım bu hafta işim olmazsa gitip yüz yüze görüşücem cünkü bana dişini sık diiooo kulanman lazım diooo ama zaten ben cok zayıfım iiice kilo kaypına ugradım

X