Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlarrr eşim 2 ay önce ameliyat oldu ve hala bızde bısey yok dıye uzulurken kadın dogum uzmanına gıttım.Bende de sorun cıktı yaaa prolaktinim normal sınırdan cok fazla bana dostinex yazdı.aranızda benım gıbı sıkıntı yasayan var mı?Acıl cevap beklıyorum.

bende de vardı aynı problem merak etme 1 ayda düşüyo normal sınıra .sen bir dahaki ay hamile kalırsın Allahın izniyle merak etme.ama dostinexten sonra 1 ay hamile kalmamayı öneriyolar.sonraki aya bırakın bebeği .eşimde varikoselden ameliyat olunca 3. ayda hamile kaldım az daha sabır olumunekankayizsmile

selam kızlar varikosel ameliyatından 10 ay geçti
bugün test yaptırdık
sayı toplamda 92 milyon önceden 36 mil. du
1 ml de 23 milyon bu da önceden 21 di
ileri hareket %15
ileri yavaş %5
değişmemiş bunlar aynı
morfoloji %7 olmuş önceden %6y dı
pek bi değişiklik olmamış yani ilaç vermiş doktor kullan hareketi arttıralım diye
nolur bilmem
ben ameliyatın 3. ayında hamile kalmıştım aslında ama 8. haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
meğer sonuç düzelmemiş pek ve hamile kalmam tesadüfmüş
mucize olmasını beklicem yani
Allah herkese nasip etsin anne baba olmayı
sizin sonuçlar inşallah iyi çıkar:))

Arkadasim sonuclariniz kotu degilki bu sonuclarla hamilelik olusabilir.
doktor esinize hizi arttirmak icin hangi ilaci verdi?

Merhaba kızlar,

Ben forumda yeniyim,ama okuyorum hep. Sanırım artık benim de yazacaklarım var :kedi:
3 senelik evliyiz,çocuk olmaması gerekçesiyle dr a gittiğimizde öğrendik eşimin varikoseli olduğunu. Bazıları ameliyat olsun,bazıları olmasın deyince biz de çok çelişkiye düştük,sıkı bi araştırmaya girdik. Tabii eşimin bir de aileden gelen morfolojik bozuklukları varmış,ne yapalım diye düşünürken harika bi darbe yedik,çok bilindik çok meşhur bir özel hastane sadece hasta kazanmak için sperm sayısını düşük söylüyormuş,o hastanede çıkan sayı 1,5 milyon idi,yenileyelim dedik. Çıkan sayıya inanamadık: 62,5 milyon....
Ama morfoloji bozuk olduğundan ve ileri hareketli sayısı düşük olduğundan hamilelik gerçekleşmemiş. Haftaya cuma günü Rabbim nasip ederse eşim ameliyat olacak,bakalım sonuç ne olacak....kaydirigubbakcemile2

Gecmis olsun arkadasim.
Zaten tek sperm testiyle hicbir doktor kesin yorum yapmiyor en az 3 tane istiyorlar.
Hangi hastane bu bilelimde bizde magdur olmayalim.
Ameliyati neede yaptiracaksiniz?

Gecmis olsun arkadasim.
Zaten tek sperm testiyle hicbir doktor kesin yorum yapmiyor en az 3 tane istiyorlar.
Hangi hastane bu bilelimde bizde magdur olmayalim.
Ameliyati neede yaptiracaksiniz?

çamlıca medicana canım,ve doktor öyle patavatsızca açıkladı ki yaşadığım psikolojik çöküntü için bile dava açmayı düşünüyorum. Ameliyat olacağımız hastane Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi,devlet hastanesi yani,doktorumuz da Turgut Alp. Bakalım haftaya cuma ameliyat işte,Rabbim nasip ederse...

çamlıca medicana canım,ve doktor öyle patavatsızca açıkladı ki yaşadığım psikolojik çöküntü için bile dava açmayı düşünüyorum. Ameliyat olacağımız hastane Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi,devlet hastanesi yani,doktorumuz da Turgut Alp. Bakalım haftaya cuma ameliyat işte,Rabbim nasip ederse...

Cok gecmis olsun insallah hersey yolunda gider.

inşallah krishazel dediğin gibi olur
zaten bu değerlerle hamilelik oluştu ama devam etmedi malesef

kızlar doktor
ace plus selenyum diye ilaç vermiş hareket için günde 1 tane alınacak
8-9 milyon fiyatı denemek isterseniz

inşallah krishazel dediğin gibi olur
zaten bu değerlerle hamilelik oluştu ama devam etmedi malesef

kızlar doktor
ace plus selenyum diye ilaç vermiş hareket için günde 1 tane alınacak
8-9 milyon fiyatı denemek isterseniz

Multuvitamin icmiyormu esiniz onun icinde selenyum ve cinko var zaten . icmiyorsada icsin mutlaka ve mumkunse arginmax olsun. Doktorlar onu tavsiye ediyor.

bi ilaç kullanmıyoruz arginmax ı bi dönem kullandık ama şimdi sadece bu
bi de keçiboynuzu:))

ınşallah herkes uyguladığı kürlerden fayda görürr kimsenin kucağı booş kalma...

bende de vardı aynı problem merak etme 1 ayda düşüyo normal sınıra .sen bir dahaki ay hamile kalırsın Allahın izniyle merak etme.ama dostinexten sonra 1 ay hamile kalmamayı öneriyolar.sonraki aya bırakın bebeği .eşimde varikoselden ameliyat olunca 3. ayda hamile kaldım az daha sabır olumunekankayizsmile

Ayyyy canım benim senin dediklerinin uğurlu geleceğine inanıyorum bana:)))Evet ya dostineksten sonra bır ay kadar da korunmayı dusunuyorum.Bu arada ısyerınde bır arkadasımda vardı aynı sorun prolaktını fazlaydı.Ama esınde herhangı bır problem yoktu.Oda dostineks ıctı ve kullanırken hamıle kalmıs inşallah saglıklı olur bebegı cok korkuyorum onun ıcınde.Çok tesekkur ederım ıyı dıleklerın ıcın tekrar a.s.

arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin, eşim 09.07.2009 tarihinde varikoselden ameliyat oldu şimdi 7+6 haftalık hamileyim, ilk bebeğimiz tüp bebekti şimdi doğal, bol bol dua edin

kılzar bişi soracaktım cevaplarsanız sevınırım bızım doktorumuz elınlen baktıgı zamn varıkosel var gıbı dıor bızı radyolojıye yonlendırıor radyolojıde cıkmıorr.sızın esınızde doktor varıkosel tanısını nasıl koydu renklı dbloremı gırdınız yoksa sadece ellenmı baktı...kafamız karıstı....yardımcı olun lutfen :KK43:((((((((((((((((((

Selam Esra:)

Bende Adana dan Esra:)Memnun oldum.Benım esımde de varıkosel el tanısı ıle kondu.Ultrasonda hıc bakmadılar bıle.Ama ılerı derecede ve cıft taraflıydı esımde varıkosel.Senın profılıne gırdıgımde 6. denenmemde hamıleyım sonunda yazmıssın.Eger oyleyse cok sevındım adına:))Darısı basıma:))

Kızlarrr eşim 2 ay önce ameliyat oldu ve hala bızde bısey yok dıye uzulurken kadın dogum uzmanına gıttım.Bende de sorun cıktı yaaa prolaktinim normal sınırdan cok fazla bana dostinex yazdı.aranızda benım gıbı sıkıntı yasayan var mı?Acıl cevap beklıyorum.

canim merhaba bende seninle ayni sorunu paylasiorum bildigin giiide esim 2 ay önce testis kanseri nedeniyle testisinin teki alindi ve bende 3 aydan beri pravidel diye bi ilac kullaniorumm prolaktin seviyesini düsürüor günde iki sefer yarim yarim aliom vala düsürüor benimkini bu ilac ama ilaci biraktigimda tekrar yükselior ve dr hamile kalana kadar devam dedi bi zarari olurmu diye sordum hamile kaldigindan süphelendigin an ilaci birak dedi ama esim öle olunca malesef tabi hamile kalma sansim cok düsük normal yolla ama ben ilaca devam ediorumm hayirlis olsun izine gidip geleyimde 6. ayda gidiorum 7. ayda gelecem orucuda cikardiktan sonra tüp tedavisini baslayacagiz inslh dr la görüsmeye gidecem özel bi klinikten randevü aldik alamnyada yasiorum, ben bu arada :KK70: hayirlsi olsun diorumm herseyin:Saruboceq:

Selam Esra:)

Bende Adana dan Esra:)Memnun oldum.Benım esımde de varıkosel el tanısı ıle kondu.Ultrasonda hıc bakmadılar bıle.Ama ılerı derecede ve cıft taraflıydı esımde varıkosel.Senın profılıne gırdıgımde 6. denenmemde hamıleyım sonunda yazmıssın.Eger oyleyse cok sevındım adına:))Darısı basıma:))

bnde memnun oldum canım yok renklı dblrde cıkmadı bugun tahlıl verecez yarın sonuc alıcaz dua edınde kızlar ılaclar ıse yaramıs olsun.ayrıca o benım yazım deıl baska arkadsım yazısı :))))allhımı söletıyor yoksa :))))))))6.ayımdayım korunmaı bırakalı

canım aynı sorun bende cıktı benimde yüksekti aynı ilacı banada yazdı ve kullandım şimdi normalle döndü cok güzel bi ilac merak etme düzelirsin cok yüksek olsa gögüsten süt geliyo ama hic korkma cok iii bi ilac

canim merhaba bende seninle ayni sorunu paylasiorum bildigin giiide esim 2 ay önce testis kanseri nedeniyle testisinin teki alindi ve bende 3 aydan beri pravidel diye bi ilac kullaniorumm prolaktin seviyesini düsürüor günde iki sefer yarim yarim aliom vala düsürüor benimkini bu ilac ama ilaci biraktigimda tekrar yükselior ve dr hamile kalana kadar devam dedi bi zarari olurmu diye sordum hamile kaldigindan süphelendigin an ilaci birak dedi ama esim öle olunca malesef tabi hamile kalma sansim cok düsük normal yolla ama ben ilaca devam ediorumm hayirlis olsun izine gidip geleyimde 6. ayda gidiorum 7. ayda gelecem orucuda cikardiktan sonra tüp tedavisini baslayacagiz inslh dr la görüsmeye gidecem özel bi klinikten randevü aldik alamnyada yasiorum, ben bu arada :KK70: hayirlsi olsun diorumm herseyin:Saruboceq:

Canım benim yaaa bizler çok azimle ve yılmadan mücadeleye devam ederek bebeklerimize kavuşacağız.Allah'ın izni ile en yakın zamanda sevinçli haberlerimizi tek tek vereceğimize inanıyorum.

canım aynı sorun bende cıktı benimde yüksekti aynı ilacı banada yazdı ve kullandım şimdi normalle döndü cok güzel bi ilac merak etme düzelirsin cok yüksek olsa gögüsten süt geliyo ama hic korkma cok iii bi ilac

Tesekkur ederim canım.Benım goğüsten de ara ara süt geliyordu bakalım inşallah faydası olur.

X