hayatım tek doktorla kalma bence muhakkak başka bir dr a daha git.umarım kötü bişey yoktur canım:1hug:bende sabah gittim dr a malesef çektiremedim.rahim filminden 4-5 gün öncesinden ilişkiye girmemek gerekiyormuş dış gebelik oluşabilirmiş yoksa.tabi ben bunu bilmiyodum nettede hiç okumamıştım öyle birşey sonrasında girilmeyeceğini okumuştum ama öncesini bilmiyodum:kedi:şimdi kararsız kaldım ya bu ayı es geçip hiç ilişkiye girmeden sadece rahim filmi çektiricem yada yumurtlama günlerimde ilişkiye girip ki o günler bu günler rahim filmini önümüzdeki aya ertelicem.içimden hiç bu ayı es geçmek gelmiyo sanki bir fırsatı kaçırıcakmışım gibi geliyo kararsız kaldım.sizce ne yapayım kızlar bu ayı esmi geçimeyvahedigeldismile
canım neyseki cok büyük degilmiş sorun sadece yumurtalıklarım yavaş calışıyomuş ilac verdi 2 ay kullanıcam ilacın adını yazyım sana belki kullanmışsındır glifor diee bi ilac yanında bebe aspirini folikasit verdi bakalım adetinde birgün bile gecikirse hemen arıyosun dedi okadar insanlarla ugraşmaktan yorulmuşumki salak sacma bişey söledim doktora niee dedim ben düzenli adet oluyom diee doktorda bana sen hamile kalmak istemiyomusun dedi onu icin yazdım adet olmazsan hamilesin dedi işte böle.ben sen biliyosundur diee sölemedim rahim filiminde 4 gün ilişki yasak keşke söleseydim sana ama genede sen bilirsin istersen günlerini gecir ama gene adet olmayı bekliceksin cünkü adetden 4 gün sonra filim cekiliyosun aynı şey olucak yani hakında hayırlısı en iiisini sen bilirsin:1hug: