Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayatım tek doktorla kalma bence muhakkak başka bir dr a daha git.umarım kötü bişey yoktur canım:1hug:bende sabah gittim dr a malesef çektiremedim.rahim filminden 4-5 gün öncesinden ilişkiye girmemek gerekiyormuş dış gebelik oluşabilirmiş yoksa.tabi ben bunu bilmiyodum nettede hiç okumamıştım öyle birşey sonrasında girilmeyeceğini okumuştum ama öncesini bilmiyodum:kedi:şimdi kararsız kaldım ya bu ayı es geçip hiç ilişkiye girmeden sadece rahim filmi çektiricem yada yumurtlama günlerimde ilişkiye girip ki o günler bu günler rahim filmini önümüzdeki aya ertelicem.içimden hiç bu ayı es geçmek gelmiyo sanki bir fırsatı kaçırıcakmışım gibi geliyo kararsız kaldım.sizce ne yapayım kızlar bu ayı esmi geçimeyvahedigeldismile

canım neyseki cok büyük degilmiş sorun sadece yumurtalıklarım yavaş calışıyomuş ilac verdi 2 ay kullanıcam ilacın adını yazyım sana belki kullanmışsındır glifor diee bi ilac yanında bebe aspirini folikasit verdi bakalım adetinde birgün bile gecikirse hemen arıyosun dedi okadar insanlarla ugraşmaktan yorulmuşumki salak sacma bişey söledim doktora niee dedim ben düzenli adet oluyom diee doktorda bana sen hamile kalmak istemiyomusun dedi onu icin yazdım adet olmazsan hamilesin dedi işte böle.ben sen biliyosundur diee sölemedim rahim filiminde 4 gün ilişki yasak keşke söleseydim sana ama genede sen bilirsin istersen günlerini gecir ama gene adet olmayı bekliceksin cünkü adetden 4 gün sonra filim cekiliyosun aynı şey olucak yani hakında hayırlısı en iiisini sen bilirsin:1hug:

bnde memnun oldum canım yok renklı dblrde cıkmadı bugun tahlıl verecez yarın sonuc alıcaz dua edınde kızlar ılaclar ıse yaramıs olsun.ayrıca o benım yazım deıl baska arkadsım yazısı :))))allhımı söletıyor yoksa :))))))))6.ayımdayım korunmaı bırakalı

Dualarım seninle iyi olur inşallah canım eşin.Hmm bende profılde sonunda hamileyim yazınca sen sandım.Hayırlısı ama sıkma canını sende hersey yoluna girer inşallah.

mrb arkadaşlar benım eşimde varikosel amelıyata olcak benıde aranıza alırmısınız

sagol canım bende pko var eşimdede varıkosel cıktı amelıyta olcak iyi bir doktor ve hastane arıyorum yardımcı olursanız sevinriim

istanbullu olsaydım yardımcı olabılırdım bızde yazın gıdıcez tatıl amaclı burdakı doktor varıkosel yok dedi ama ıstanbulda arastırma yapacaz.

sagol canım bende pko var eşimdede varıkosel cıktı amelıyta olcak iyi bir doktor ve hastane arıyorum yardımcı olursanız sevinriim

Benim esim varikoselden gecen ay ameliyat oldu. Medical Park BAhcelievlerde Doc Deniz Ersev e . Cok memnun kaldik . TAvsiye ederiz.

Ben de eşimin Eylül sonunda mikrocerrahi ameliyatını yapan Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu nu tavsiye ederim. Çapanın hocası ama özel ameliyatlarını özel hastahanelerde yapıyor. Eşimin sayı ve hareketliliği 4-5 ayda tamamen normal değerlere yükseldi ve ben de hamileyim Allahıma şükür. Ayrıca doktor ve insan olarak da çok memnun kaldık kendisinden, defalarca sms ve mail ile sorularımı sabırla cevapladı, bize hep umut ve güç verdi. Yalnız muayene ameliyat ücreti biraz yüksek ama bence varikosel konusunda kesin bir numara, zaten bu ameliyatı Türkiyede ilk başlatmış ve 3000 kişiden fazla yapmış. Ayrıca Dr. Deniz Ersev için de iyi şeyler duydum ama herkes yaşadığını bilir tabii...

Ben de eşimin Eylül sonunda mikrocerrahi ameliyatını yapan Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu nu tavsiye ederim. Çapanın hocası ama özel ameliyatlarını özel hastahanelerde yapıyor. Eşimin sayı ve hareketliliği 4-5 ayda tamamen normal değerlere yükseldi ve ben de hamileyim Allahıma şükür. Ayrıca doktor ve insan olarak da çok memnun kaldık kendisinden, defalarca sms ve mail ile sorularımı sabırla cevapladı, bize hep umut ve güç verdi. Yalnız muayene ameliyat ücreti biraz yüksek ama bence varikosel konusunda kesin bir numara, zaten bu ameliyatı Türkiyede ilk başlatmış ve 3000 kişiden fazla yapmış. Ayrıca Dr. Deniz Ersev için de iyi şeyler duydum ama herkes yaşadığını bilir tabii...

senın adına cok sevındım esımde yazın ona gıtmek ıstıyr ama ınş allh nasıp etmez o zamna kadar benım bebesımde gelır

canım gecmiş olsun canım pko icin ne gibi tedavi gördün şuan banada ilac başladılar pkoların kullandıgı ilaclardan benim yumurtalıklarım yavaşmış biraz ondan merak etdim ne gibi bi ilac kulanıyosun dieee

canım allah kucagına almayı nasip etsin allah bizim kucaklarımızıda boş bırakmasın benimde eşim aralıkda ameliyat oldu 3 ayda cok yükseldi sonucları bakalım bizde inşallah en kısa zaman bebişimize kavuşuruz

canım çok sevindim allah bizede nasip eder inşallah. benim eşimde ekim ayında varikosel ameliyatı oldu fatih park medical de ali nejat eğilmez çok başarılı ve sorunsuz bi ameiyattı 6 ay geçti geçen hafta test sonuçlarımızda %0 olan ileri hızlı hareketli %30 yükseldi ileri yavaş hareketleri %10 dan %25 e yükseldi bu ikisi %50 yi geçmeliydi ve başardık artık bekliyoruz bizde 6 ay dah süremiz var. hastaneyi ve doktorumuzu herkese tavsiye ederim ameliyat 800 tlydi

fatih park medical ali nejat hocayı tavsiye ederim. çok rahat bi ameliyat hemen o gün çıkıyosunuz hastaneden bir hafta istiahat veriyolar sormak istediğin bişi olursa sor canım

Arkadaşlar sonunda eşimin ameliyatı üzerinden 6 ay geçti ve ben hamileyim 3 haftalık hala inanamıyorum..Hayal gibi geliyor. Darısı tüm isteyenlere inş..Rabbim herkese hayırlısını versin..O yeterki ol desin allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın....

istanbullu olsaydım yardımcı olabılırdım bızde yazın gıdıcez tatıl amaclı burdakı doktor varıkosel yok dedi ama ıstanbulda arastırma yapacaz.

sagol canım bilgi için teşekkürlerr.

Benim esim varikoselden gecen ay ameliyat oldu. Medical Park BAhcelievlerde Doc Deniz Ersev e . Cok memnun kaldik . TAvsiye ederiz.

mrb.canım bilgi için teşekkürler medıkal park çok iyi bir hastane diye duymustum bende ama biraz pahalı gibi.ne kadara çıktı amelıyat sizeee.bilgi verirsen sevınırım

slm canım senın adına çok sevındın melegın gelıyor demek.rabbim saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın bitanemm.bilgi için sagoll.ne kadara cıktı amelıyat sizee.bana bi fiyat verirmisin canımmm.bende bi araştırayımm

canım gecmiş olsun canım pko icin ne gibi tedavi gördün şuan banada ilac başladılar pkoların kullandıgı ilaclardan benim yumurtalıklarım yavaşmış biraz ondan merak etdim ne gibi bi ilac kulanıyosun dieee

slm canım öncelıkle sanada geçmiş olsunn.ben ilk başta farlutal kullandımm adet oldum adetımın 3,günü hormon testi yaptılar temiz çıktı çok şükürr.sonraa yinee farlutal verdı doktroum çünkü 2-3ayda adet olyorumm.adetim bittikten sonra yumurta takıbı yapıldı haftada 2-3kez gittim 2hafta boyuncaa ama malesef yumurtlayamadımm.sonra tekrar farlutal verdı doktorum hasta oldum 5,günü kloemne başladım sabah akşam 1tane içtim 5gün boyunca sonra tekrar yumurta takıbım yapıldı yine bişey yok yine yumurtlayamamıs sonraa doktorum bana glucophhage ve folıc plus yazdıı gebelıgı kolaylastırıyormuss.glucophageyi 6ay kullanmam lazımmıs.doktorum benden rahım filmi istedı.çektirdim cok şükür bişey cıkmadı tüpler ve rahım temiz bişey yokk.tam iğne tedavisine başlayacaktık.iğneyle yumurtlama kolay oluyormuss.iğneler yumurtaları iyi geliştiriyorlarmıss.sonra doktorum iğneye başlamadan öncee eşinin sprem sonuncalarına bakalım dedı.sprem testi yaptırduık ve değerleri düşük çıktı.doktorum bu sonuclaa aşılama yapabılırız dedi.ama ben istemedim tutmama ihtimalı cok yüksekti çünküü.şimdi eşimin amelıyatı için iyi bi hastae ve doktor bakıyoruz.bulunca amelıyat olcak. inş.sonra bende iğneye başlıyacam.bidee kızkende adet düzensizliği vardı hangi doktora gittiyseem diana35verdi hem tüylerin çoğalmasını engelliyormus hemde adeti düzene sokuyormuss.şimdiden geöçmiş olsun canımm.inş.kalıtelı kalıtelı yumurtaların olurrr.

canım çok sevindim allah bizede nasip eder inşallah. benim eşimde ekim ayında varikosel ameliyatı oldu fatih park medical de ali nejat eğilmez çok başarılı ve sorunsuz bi ameiyattı 6 ay geçti geçen hafta test sonuçlarımızda %0 olan ileri hızlı hareketli %30 yükseldi ileri yavaş hareketleri %10 dan %25 e yükseldi bu ikisi %50 yi geçmeliydi ve başardık artık bekliyoruz bizde 6 ay dah süremiz var. hastaneyi ve doktorumuzu herkese tavsiye ederim ameliyat 800 tlydi

fatih park medical ali nejat hocayı tavsiye ederim. çok rahat bi ameliyat hemen o gün çıkıyosunuz hastaneden bir hafta istiahat veriyolar sormak istediğin bişi olursa sor canım

teşekkürler canım bilgi için coksagol bitaneem.inş.meleğin gelirrrr

Arkadaşlar sonunda eşimin ameliyatı üzerinden 6 ay geçti ve ben hamileyim 3 haftalık hala inanamıyorum..Hayal gibi geliyor. Darısı tüm isteyenlere inş..Rabbim herkese hayırlısını versin..O yeterki ol desin allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın....

slm canım senın adına çok sevındım darısı bizlere inş...rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımmm.

tebrikler allah kucağınıza almayı nasip etsin.sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle

X