Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
senin adına cok sevindim canım inşallah iii olur bende ilaca başladım ama 7 gündür kullanıyorum ama inanılmaz bı bulantı sonra doktorumu aradım yarım ic dedi ama oda aynı şekilde bulantı yapıyo bugün icmedim cok kötü yaptı beni cok afedersin tuvaletden cıkamıyorum bagırsaklarımıda bozdu bakalım bu hafta işim olmazsa gitip yüz yüze görüşücem cünkü bana dişini sık diiooo kulanman lazım diooo ama zaten ben cok zayıfım iiice kilo kaypına ugradım
evet canım okudum önceki yazılarından sanırım herkezde yapıyormuş bulantıyı ama sanırım sendeki biraz fazla olmuş.pazartesi hemen dr ara ve bıraktığını haber ver bakalım ne diyecek hatta gidebilirsen pazartesi hemen git.belki daha hafif olan aynı ayarda başka ilaç vardır.çok geçmiş olsun canım.kendine iyi bak.öpüyorum.:1hug:

Merhaba,
Foruma il defa yazıyorum. Benim herşeyim normal çıktı. Pendikte bir polikliniğe gittik eşimin sayısı ve hareketliliği olmasıb gerekenin yarısı çıktı. Doktor muayenede bir şey demedi ama ultrasonda çift taraflı varikosel çıktı. Ameliyat önerildi, ben de bu forumu buldum. Bana yardımcı olurmusunuz ?

arkadaşlar listede eksikler olabilir söyleyin düzeltiyim yada siz düzeltinopuyorumnanaktan

canımın içi iyi geceler sohbetini çok özledim,bi türlü karşılaşamadık.Ben listenizde krishazel arkadaşımı göremedim eşi ameliyat olmuştuya o yüzden inşallah sonuna hamille ilaweside olur aminnn cümlemizle beraber.

öncelikle herkese merhaba. benim eşimde 2006 yılında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayımı 1 milyondu. hızlarıda yavastı.6 ay ilaç kullandı sonra tedaviye devam etmek istemedi bizde konuyu kapattık.2008 yılının ocak ayınca hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiği anda ayakkabılarıma kadar bağlayan adam gitti yerine bebeği istemeyen bir insan geldi.doğum olduktan 2 ay sonrada bu çocuga bağlanmak istemiyorum benim bu çocuga verebilecek bir seyım yok diyerek diyerek bizi terk edip gitti.Sanırım bu cocugun kendinden olmadığını düşündü tam bilemiyorum...şu an kızım 18 aylık ve 15 aydır mahkemelerde resmen sürünüyoruz. yani diyeceğim allah herşeyin hayırlısını versin. Allaha binlerce sükürler olsun kızım sağlıklı en önemlisi de bu. Yani demek istediğim herşeyin hayırlısı olsun. hersey insanlar için kendinizi de fazla üzmeyin.

Canım çok zor günler geçirmişsin Rabbim ecrini artırsın ,eğer eşinin öyle bir düşüncesi de wardsa onu öteki dünyaya hawale et hakkını orda al,yawrunla uzun sağlıklı bir ömür dileğimle.

hayatım zor bir karar bunu kendiniz verin bence.hangi hastane bu söyleyebilirmisin acaba.sizin değerlerde yükselme olmuştu yanlış hatırlamıyosam kaan beyin ilaçlarıyla.ameliyatın etkisi içinde erken belki bekleseniz doğal yoldan olurmu acaba diyede düşünüyorum.hakkınızda hangisi hayırlısıyla allah o kararı almayı nasip etsin hayatım.bu arada ben jane hanıma gittim dediğin gibi çok memnun kaldım.bundan sonra ona gitmeyi düşünüyorum canım.aracı olduğun içinde çok teşekkürler:1hug:

Memnun kalmana sevindim canim . Ama sen yinede dikkatli ol kimseye guvenme:) Sonucta hepsi kendi menfaatini dusunuyor. Ben sadece yumurta takibi icin gidiyorum oraya . sende oyle degil mi? Yoksa tedavini oradami yaptiracaksin?

Merhaba,
Foruma il defa yazıyorum. Benim herşeyim normal çıktı. Pendikte bir polikliniğe gittik eşimin sayısı ve hareketliliği olmasıb gerekenin yarısı çıktı. Doktor muayenede bir şey demedi ama ultrasonda çift taraflı varikosel çıktı. Ameliyat önerildi, ben de bu forumu buldum. Bana yardımcı olurmusunuz ?

Bebişim ultrasonla görülen warikoselleri ameliyatta yanıltıcı diyorlar tek doktorla kalmayın başkasınada görünmekte fayda var geçmiş olsun

Canımın içi kusuruma bakmazsan çıkacağım biraz uykum war gibi kendine ıyı bak

Bebişim ultrasonla görülen warikoselleri ameliyatta yanıltıcı diyorlar tek doktorla kalmayın başkasınada görünmekte fayda var geçmiş olsun

Valla birkaç gündür internette varikosel ile ilgili herşeyi okudum. Doç. Dr. Teoman Cem Kadıoğlu nun sitesi var, uzun uzun varikosel anlatıyor. Sonra uzman tv diye bir video sitesinde de izledim varikoseli o na anlattırmışlar. Sanki sadece bu konuda uzman biri gibi geldi bana. Sedas9 da hamileymiş, sedas9 bana özelden lütfen detaylı yazarmısın, bende eşimle ona gitmeyi düşünüyorum.

Özelden atamadım canım ya burdan yazdım uzun oldu biraz ama detaylı yazdım..kozyatağı central hastaseninde çift taraflı oldu sağa gerek yok demişti fakat çok az da damar ordada genişlemiş iki tarafı da yapalım dedi çift taraflı 900 lira nakit verdik. Tek taraflı da 850 TL idi zaten nakit olursa birşeyler yapılıyor.
neyse 2 ekim 2009 da oldu ameliyatı.Nisan ayında yani 3 hafta önce gibi hamile kaldım. Buarada ne yaptınız dersen gıdasına dikkat etti. 2 Kavanoz keçi boynuzu pekmezi yedi her sabah. İnanmıycaksın ml deki sayımız 17 milyondan 72 milyona çıktı 6 ayda ileri hız sıfırdı %12 e çıktı motilite %40 dan %51 çıktı.gerçekten sebep varikosel ise ameliyat ile çözülüyor ve değerler inanılmaz artıyor. Fakat biz 5 ay sonra ilk spermiyogramı verdik.3 ay sonra değil azalma olur canımız sıkılır diye ki düşün bu altı ayda bir altı ay sonra daha da artıyormuş..Kesinlikle bu ameliyat için çok paralar vermeye değmez.önemli olan mikrocerrahi olması Çok da fazla beklemeyin vakit önemli çünkü acele edin. Medical de de çok pahalı değil. ama bence hiç fark etmez. Kozyayağındaki de oldukça güzel bir özel hastanedir.Gittiğinde sen de beğeneceksin. Ameliyatı yapan da yusuf bey oda çok iyi bir doktor.tel:0216 410 77 97

anladım canım copkm sagol bilgi için teşekkürler bitanem bende bakacam hastaneye sagoll.
Canım özelden atamadım ama ayrıca hızlı yanıttan gönderdim bilgin olsun.

sagol canım gördümmm.

öncelikle herkese merhaba. benim eşimde 2006 yılında çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. sperm sayımı 1 milyondu. hızlarıda yavastı.6 ay ilaç kullandı sonra tedaviye devam etmek istemedi bizde konuyu kapattık.2008 yılının ocak ayınca hamile kaldım. hamile kaldığımı öğrendiği anda ayakkabılarıma kadar bağlayan adam gitti yerine bebeği istemeyen bir insan geldi.doğum olduktan 2 ay sonrada bu çocuga bağlanmak istemiyorum benim bu çocuga verebilecek bir seyım yok diyerek diyerek bizi terk edip gitti.Sanırım bu cocugun kendinden olmadığını düşündü tam bilemiyorum...şu an kızım 18 aylık ve 15 aydır mahkemelerde resmen sürünüyoruz. yani diyeceğim allah herşeyin hayırlısını versin. Allaha binlerce sükürler olsun kızım sağlıklı en önemlisi de bu. Yani demek istediğim herşeyin hayırlısı olsun. hersey insanlar için kendinizi de fazla üzmeyin.

senın adına çok üzüldüm canım yaamafoldumben cok haklısın rabbım herşeyin hayırlısını versınn.

Merhaba,
canım tek dr la bence ameliyat kararı vermeyin.araştır ve iyi bir dr bul eşin ona bir görünsün.varikosel ileri aşamaysa elle muayenede çıkar belki 1.aşamadadır ozamanda ameliyata gerek kalmayabilir.hakkınızda hayırlısı canım

canımın içi iyi geceler sohbetini çok özledim,bi türlü karşılaşamadık.Ben listenizde krishazel arkadaşımı göremedim eşi ameliyat olmuştuya o yüzden inşallah sonuna hamille ilaweside olur aminnn cümlemizle beraber.
merhaba hayatım.akşamları yorgun olduğumdan giremiyorum pek.sabahları vakit bulursam bakıyorum.sabahta sen yoksun:sm_confused:bende özledim gerçekten konuşmayı şu sıralar kendi durumumla ilgili kimseyle konuşamıyorum aslında keyfimde pek yerinde değil.vücudumun her ay bana yaptığı oyunlardan öyle sıkıldımki artık istemiyorum eskisi gibi adet bitiminden sonra herşeyin normal olmasını istiyorum.bu ay bir haftadır faln göğüslerim şiş geçen ay 11 de hastalandım yani şişmesi için çok erken tabi yine ümitler başlıyo:1no2:biliyorum aslında hiçbirşey olmadığını yani böyle birşey olmasa aklıma gelmiycek belki ama illa kendini hatırlatıp günlerimi mafediyo.beynimin gücünü kutluyorum hep bir oyun buluyo bakalım gerçeği nezaman olacak:nazar:

Memnun kalmana sevindim canim . Ama sen yinede dikkatli ol kimseye guvenme:) Sonucta hepsi kendi menfaatini dusunuyor. Ben sadece yumurta takibi icin gidiyorum oraya . sende oyle degil mi? Yoksa tedavini oradami yaptiracaksin?
evet hayatım ben şimdi önümüzdeki ay rahim filmi çektiricem orada zaten dr da dedim biz tüp bebek düşünmüyoruz diye.oda sizin için şu an erken dedi zaten değerlerimizi normal buldu çünkü.şimdi tüplere bir bakılsın ona göre karar alıcaz.benim düşüncem eşim şu an ilaç kullanıyo 1,5 ay sonra bitecek.tekrar test yaptırıp sonucuna göre jane hanımda ikinci aşılamayı deneyelim diyorum.bakalım allahtan herşeyin hayırlısı canım.haytım ya listede senin adın yokmuş önceden varmıydı vardıysa ne oldu hiçbir fikrim yok.şimdi senide ekliyorum listeye umarım kısa zmanda yanına hamile diye yazarız

Son düzenleme:
LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı :CüvCüv:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:CüvCüv:
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:CüvCüv:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı:CüvCüv:
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi:CüvCüv:
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark 10şubat 2010'da hamile kaldı:CüvCüv:
2 temmuz 2009 emel82 2010 şubat ayında hamile haberini aldık:CüvCüv:
4 temmuz 2009 sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı.:CüvCüv:
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
26 ağustos 2009 zola
1 Eylül 2009 eftalya_35
16eylül 2009 tulu81
06 Ekim 2009 hadi ama
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
02 ekim 2009 nzm 26 nisan 2010 hamile kadı:CüvCüv:
22 ekim 2009 duygumit 29 ocak 2010 hamile kaldı:CüvCüv:
14 aralık 2009 melike84
18 Aralık 2009 özlemilker
21 Aralık 2009 duygu3583
20 ocak 2010 bitte
18Şubat 2010 herasles
20 Şubat 2010 zencefil
22 mart 2010 krishazel

merhaba hayatım.akşamları yorgun olduğumdan giremiyorum pek.sabahları vakit bulursam bakıyorum.sabahta sen yoksun:sm_confused:bende özledim gerçekten konuşmayı şu sıralar kendi durumumla ilgili kimseyle konuşamıyorum aslında keyfimde pek yerinde değil.vücudumun her ay bana yaptığı oyunlardan öyle sıkıldımki artık istemiyorum eskisi gibi adet bitiminden sonra herşeyin normal olmasını istiyorum.bu ay bir haftadır faln göğüslerim şiş geçen ay 11 de hastalandım yani şişmesi için çok erken tabi yine ümitler başlıyo:1no2:biliyorum aslında hiçbirşey olmadığını yani böyle birşey olmasa aklıma gelmiycek belki ama illa kendini hatırlatıp günlerimi mafediyo.beynimin gücünü kutluyorum hep bir oyun buluyo bakalım gerçeği nezaman olacak:nazar:

Sanayazdığım şu an ezan okuyo,Rabbim diyorum kimin ne muradı ne dileği warsa kabul eeyle kisenin kucağını boş bırakma,bizi darda sıkıntıda koyma,eğerki yazımızda bir ewlwt yoksada bizi bununla awundur üzme rabbim amin.Ama en genede dediğime bakma bizzzze anneliği tatatır:))))

X