Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
izmirde aşılama için nereye gitsem kızlar bir fikri olan var mı?

canım bak bu konuda ege cok iii bide eşimin doktoru sölemişti şifa hastenesi cok iiimiş en ezından şifanın hastanesi var herhangi bişeyde müdale ederler ama egede cok iii doktor fuat bey dogum hanede yeri gittiginde görürsün mütiş bi doktor

hamile arkadaşımızı tebrik ediyorum.nihayet listeyi görebileceğiz hadi arkadaşlar eşlerimvereliniortakiz art arda ameliyat oldu art arda hamile haberleri veririz inşallah.

saol bitanem bende başladım tedaviye buarada aslında gitmicektim ama kardeşim kızdı kan tahlili verdim pazartesi doktorum arıcak sonuclardan haber vericek bana bakalım ne gibi bi tedavi uygulucak sen neler yapıyosun bu aralar senin calışmalar nasıl gidiyo
canım benim hayatım bu sıralar fazlasıyla hareketli hep bir koşturma içindeyim netede fazla giremiyorum eskisi gibi o yüzden.ama umarım eskisi gibi normal hayata dönerimyerimsenibenyarın için bir dr dan randevu aldım radyolojidende randevu aldım yarın büyük ihtimalle tüplere baktırıcam sonundaeyvahedigeldismileistediğim hastane olmadı ama herşeyin hayırlısı.istediğim hastanede dr un 3 günü doluydu benimde bekleyecek günüm yoktu bende fazla önemsemedim heralde heryerde yapılan işlem aynıdır.umarım yarın akşam güzel haberlerle gelirim.benim için dua edin.eğer rahim filminden sonra bikaçgün ilişki yasaklanırsa yumurtlama dönemimi kaçırıcam malesef ama olsun ne yapalım bu ayda böyle geçsin.bu filmden sonra hamile kalanlar oluyormuş nette okudum umarım banada vesile olur zaten öyle bir umudum olmasa zor çektirirdim bu filmi benkaydirigubbakcemile3inaşallah senin içinde herşey yolunda gider canım.kan testini ne için yaptırdın canım:uhm:

Gene kimse yok,sohbet etmeye hasret kaldım ama npıyım yoksunuz işte...
canım benim inan bende akşamları gelip sohbet etmek istiyorum ama inan günler öyle yoğun geçiyoki pc başına oturacak halim kalmıyo.:hulya:sen nasılsın peki keyfin nasıl.yeni yatak rahatmı bariyerimsenibenmemnun kaldınızmı:roflol:ben yarın rahim filmi çektiricem bana dua et hayatım umarım ağrısız sızısız atlatırım bunuda.çok öpüyorum.kendine iyi bakopuyorumnanaktan:1hug:

canım benim inan bende akşamları gelip sohbet etmek istiyorum ama inan günler öyle yoğun geçiyoki pc başına oturacak halim kalmıyo.:hulya:sen nasılsın peki keyfin nasıl.yeni yatak rahatmı bariyerimsenibenmemnun kaldınızmı:roflol:ben yarın rahim filmi çektiricem bana dua et hayatım umarım ağrısız sızısız atlatırım bunuda.çok öpüyorum.kendine iyi bakopuyorumnanaktan:1hug:

Bebişim özledim sizi nerdesiniz kaç gündür?
yeni yatağım o kadar para vermemize rağmen(viskon lardan)hala bana sert gibi geliyo ama giğer şekil bayağı uğurlu geldi tabi bunda kocacığıma dayadığım macunların faydasınıda hafife almamak lazım:)))))
seni öpüyorum kendine iyi bak..:dance:

yeni yatağım o kadar para vermemize rağmen(viskon lardan)hala bana sert gibi geliyo ama giğer şekil bayağı uğurlu geldi tabi bunda kocacığıma dayadığım macunların faydasınıda hafife almamak lazım:)))))

Canim o yataga bir alisin vazgecemeyeceksiz:)

canım benim hayatım bu sıralar fazlasıyla hareketli hep bir koşturma içindeyim netede fazla giremiyorum eskisi gibi o yüzden.ama umarım eskisi gibi normal hayata dönerimyerimsenibenyarın için bir dr dan randevu aldım radyolojidende randevu aldım yarın büyük ihtimalle tüplere baktırıcam sonundaeyvahedigeldismileistediğim hastane olmadı ama herşeyin hayırlısı.istediğim hastanede dr un 3 günü doluydu benimde bekleyecek günüm yoktu bende fazla önemsemedim heralde heryerde yapılan işlem aynıdır.umarım yarın akşam güzel haberlerle gelirim.benim için dua edin.eğer rahim filminden sonra bikaçgün ilişki yasaklanırsa yumurtlama dönemimi kaçırıcam malesef ama olsun ne yapalım bu ayda böyle geçsin.bu filmden sonra hamile kalanlar oluyormuş nette okudum umarım banada vesile olur zaten öyle bir umudum olmasa zor çektirirdim bu filmi benkaydirigubbakcemile3inaşallah senin içinde herşey yolunda gider canım.kan testini ne için yaptırdın canım:uhm:

canım bende baktırdım ama ilişki yasak degildi allah yardımcın olsun inşallah aneztesi istemişsindir eger acıksa zaten adet oluyomuş gibi agrın oluyo yaa benim gene doldurdular beynimi bana bu doktorda polikistik over dioo ama bende öle belirtiler yok bikere bu rahatsızlıkta cok kilolu oluyomuşsun tüylenme cok oluyomuş adet düzensizligi oluyomuş bende tam tersi inanılmaz zayıfım 45 kiloum ben adettim her ay düzenli oluyorum bana bi ilac ismi verdi onu kardeşim kullanmıştı aşırı zayıfladı kardeşimde zaten bu rahatsızlık var ben anlamadım sonuclarımı bile görmedim doktor beni aradı ama yarın gitip sonuclarımı alıcagım sonra başka doktora randevu aldım oraya gidicem. yarın mutlaka yaz merak ederim seni

kılzar bişi soracaktım cevaplarsanız sevınırım bızım doktorumuz elınlen baktıgı zamn varıkosel var gıbı dıor bızı radyolojıye yonlendırıor radyolojıde cıkmıorr.sızın esınızde doktor varıkosel tanısını nasıl koydu renklı dbloremı gırdınız yoksa sadece ellenmı baktı...kafamız karıstı....yardımcı olun lutfen :KK43:((((((((((((((((((

kılzar bişi soracaktım cevaplarsanız sevınırım bızım doktorumuz elınlen baktıgı zamn varıkosel var gıbı dıor bızı radyolojıye yonlendırıor radyolojıde cıkmıorr.sızın esınızde doktor varıkosel tanısını nasıl koydu renklı dbloremı gırdınız yoksa sadece ellenmı baktı...kafamız karıstı....yardımcı olun lutfen :KK43:((((((((((((((((((

canım varikosel elle muayenede çıkarsa anlam taşıyomuş bizim ürolog öyle dedi genelde de öyle diyolar zaten elle muayenede çıktı daha sonra doppler de çıktı. sadece dopplerde çıkarsa ki genelde düşük great oluyo ameliyat yapmıyolar. sizinde elle muayenede emin olamamış dopplerde de çıkmamışsa ya yoktur yada çok az vardır. :lepi:

canım bende baktırdım ama ilişki yasak degildi allah yardımcın olsun inşallah aneztesi istemişsindir eger acıksa zaten adet oluyomuş gibi agrın oluyo yaa benim gene doldurdular beynimi bana bu doktorda polikistik over dioo ama bende öle belirtiler yok bikere bu rahatsızlıkta cok kilolu oluyomuşsun tüylenme cok oluyomuş adet düzensizligi oluyomuş bende tam tersi inanılmaz zayıfım 45 kiloum ben adettim her ay düzenli oluyorum bana bi ilac ismi verdi onu kardeşim kullanmıştı aşırı zayıfladı kardeşimde zaten bu rahatsızlık var ben anlamadım sonuclarımı bile görmedim doktor beni aradı ama yarın gitip sonuclarımı alıcagım sonra başka doktora randevu aldım oraya gidicem. yarın mutlaka yaz merak ederim seni
hayatım tek doktorla kalma bence muhakkak başka bir dr a daha git.umarım kötü bişey yoktur canım:1hug:bende sabah gittim dr a malesef çektiremedim.rahim filminden 4-5 gün öncesinden ilişkiye girmemek gerekiyormuş dış gebelik oluşabilirmiş yoksa.tabi ben bunu bilmiyodum nettede hiç okumamıştım öyle birşey sonrasında girilmeyeceğini okumuştum ama öncesini bilmiyodum:kedi:şimdi kararsız kaldım ya bu ayı es geçip hiç ilişkiye girmeden sadece rahim filmi çektiricem yada yumurtlama günlerimde ilişkiye girip ki o günler bu günler rahim filmini önümüzdeki aya ertelicem.içimden hiç bu ayı es geçmek gelmiyo sanki bir fırsatı kaçırıcakmışım gibi geliyo kararsız kaldım.sizce ne yapayım kızlar bu ayı esmi geçimeyvahedigeldismile

hayatım koşturuyoz işte:eek:günler baya hızlı geçiyo.şimdide annem önümüzdeki hafta umreye gidecek onun telaşı var.onunla ilgileniyorum.yatak bahane hayatım benim eşimede dr mone diye bir ilaç vermişti 1,5 aydır kullanıyo baya bi değişme varyerimsenibenneresi gelirse artıkkaydirigubbakcemileumarım bu etkiler değerlerede yansır boşa gitmez bunca emek.1,5 ay sonra test yaptırıcaz bakalım görücez sonucu.hayatım duyguya yazdıklarımı okumuşsundur.sence ne yapayım bi akıl verin öyle kalakaldım valla :uhm:bu ayı boş geçmek istemiyorum aslında.sanki olacaktakaydirigubbakcemile3ama işte ne bilim fikir verin:1hug:

Kızlarrr eşim 2 ay önce ameliyat oldu ve hala bızde bısey yok dıye uzulurken kadın dogum uzmanına gıttım.Bende de sorun cıktı yaaa prolaktinim normal sınırdan cok fazla bana dostinex yazdı.aranızda benım gıbı sıkıntı yasayan var mı?Acıl cevap beklıyorum.

hayatım önce elle teşhisi koymuş sonrada renkli doppler çektirdi eşim.ama bence dopplerde çıkmıyorsa yoktur hayatım yani olsa bile demekki daha başlangıç aşaması zaten ameliyat yapmazlar.

Son düzenleme:
Kızlarrr eşim 2 ay önce ameliyat oldu ve hala bızde bısey yok dıye uzulurken kadın dogum uzmanına gıttım.Bende de sorun cıktı yaaa prolaktinim normal sınırdan cok fazla bana dostinex yazdı.aranızda benım gıbı sıkıntı yasayan var mı?Acıl cevap beklıyorum.
geçmiş olsun canım ama malesef hiçbi bilgim yok.umarım ilaçla düzelir.peki ilk kezmi hormon testi yaptırdın sen

selam kızlar varikosel ameliyatından 10 ay geçti
bugün test yaptırdık
sayı toplamda 92 milyon önceden 36 mil. du
1 ml de 23 milyon bu da önceden 21 di
ileri hareket %15
ileri yavaş %5
değişmemiş bunlar aynı
morfoloji %7 olmuş önceden %6y dı
pek bi değişiklik olmamış yani ilaç vermiş doktor kullan hareketi arttıralım diye
nolur bilmem
ben ameliyatın 3. ayında hamile kalmıştım aslında ama 8. haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım
meğer sonuç düzelmemiş pek ve hamile kalmam tesadüfmüş
mucize olmasını beklicem yani
Allah herkese nasip etsin anne baba olmayı
sizin sonuçlar inşallah iyi çıkar:))

Merhaba kızlar,

Ben forumda yeniyim,ama okuyorum hep. Sanırım artık benim de yazacaklarım var :kedi:
3 senelik evliyiz,çocuk olmaması gerekçesiyle dr a gittiğimizde öğrendik eşimin varikoseli olduğunu. Bazıları ameliyat olsun,bazıları olmasın deyince biz de çok çelişkiye düştük,sıkı bi araştırmaya girdik. Tabii eşimin bir de aileden gelen morfolojik bozuklukları varmış,ne yapalım diye düşünürken harika bi darbe yedik,çok bilindik çok meşhur bir özel hastane sadece hasta kazanmak için sperm sayısını düşük söylüyormuş,o hastanede çıkan sayı 1,5 milyon idi,yenileyelim dedik. Çıkan sayıya inanamadık: 62,5 milyon....
Ama morfoloji bozuk olduğundan ve ileri hareketli sayısı düşük olduğundan hamilelik gerçekleşmemiş. Haftaya cuma günü Rabbim nasip ederse eşim ameliyat olacak,bakalım sonuç ne olacak....kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar eşi azo olupta varikoselıde olan kımse varmı...yada teseden önce doktorunuz varikosel ameliyatı olun dedımı..eşimin hormon ve genetık testleri normsl cıktı..ama varikosel vardı..teseden önce bize varikodel den ameliyat olun dedı..bizde sımdı cok kararsız kaldık..bu durumu yasayan varmı ..ne olur bır fıkır verın

X