hayatım bu sıralar fazla giremiyorum.ne oldu canını sıkan bişeymi olduneden kimse yk ööyle moralim bozukki anlatamam hiç bişey yolunda itmiyor öyle sıkıldımki
ne güzel hayatım bundan sonrada şans hep sizinle olur inşallah:Saruboceq:morfolojidede sorun olmıyacak bence olsa öncedende olurdu.yumurta takibi yaptır hayatım sonra çatlatma iğnesi falan kesin olacak içime doğuyo:1hug:
merhaba kızlar eşleriniz varikosel için micromu yoksa normalmi ameliyat oldular
sizce hangisi daha iyi..
sigortada yada devlet hastanesinde olan arkadaşlar varmı nasıl düzelme oluyormu biz adanada olmayı düşünüyoruz ama özelmi devlet mi karar veremiyorum
bana yardımcı olurmusunuz..
saol arkadaşımolumunekankayizsmile:1hug:klomene falanmı başlayacaksın acaba adetin 3.günü çağırdığına göre.klomenle yumurtalar oluşur sonra çatlamaya yakın çatlatma iğnesi olursun sonra bol bol çalışın netten ilişki için uygun pozisyonlara bakabilirsin canım biliyorsun çok önemli hele bizim için değerler sınırda yada az oluncayerimsenibenartık ondan sonrada çekeriz halayını duygucum:teytey:.değerler içinde canını sıkma eşinede bunu yatsıtma şimdi acaba düşermi diye stres yapıp gerçekten değerleri düşürmesin.moralini yüksek tut eşinin hep olumlu konuş herşey yoluna girdi falan diyekaydirigubbakcemile5ben bu ay bir rahatım bir rahatım sorma.uzun zamandan sonra bebek meselesini kafama takmadan bir ay geçiriyorum.düşün eşim yine yoktu yumurtlama döneminde ama onu bile kafama takmadım.güneşi gördüm yaz geliyo ya tek derdim gezmekyerimsenibenumarım geçici bir mutluluk değildirde yazı böyle atlatırım çünkü artık sebepsiz ağlama krizleri falan başlamıştı delirmeden yırttım anlıycankaydirigubbakcemile3sen zaten benim melegim gibi bişey oldun artık sen olmayınca canım sıkılıyo cok rahatlıorum seninle konuşunca allah hepmize versin inan cok istiyorum bakalım bu ay adetdin 3 gün doktorum cagırdı hayırlısı inşallah eşim gene carşamba günü testini vericek inşallah düşme olmamıştır takıldım oraya bu aralar herşeyin hayırlısı arkadaşım benim
amiiiiin canım inaşallah:Saruboceq:ne güzel anlatmışsın:1hug:zor bir kış geçirdim kendi adıma ama yazı bu şekilde geçirmiycem kararlıyım ben üzülsemde üzülmesemde yaşanan yaşanılıyo giden günde geri gelmiyo.acı çekmenin sonu yok bu çukurun dibi yok yani kendini bırakırsan düşersin düşebildiğin kadar.ama dediğin gibi güneş,yazın geliyor olması bu uyanış benide uyandırdı kendime geldim umarım birdaha o kasvete geri dönmem hayat her halukarda güzel yeterki biz çekilmez yapmayalım sürekli dertleri düşünüpyerimsenibenÇALIŞMALARA DEVAM AMA TADINI ÇIKARA ÇIKARAkaydirigubbakcemile3yerimsenibengünaydın kızlar.... sıkılmayın... bende bunu çoook yapıyorum sonra bakıyorumki etrafımıda sıkan gıcık sıkıcı bir tip olmuşum... ne kötü görünüyoruz dışarıdan bakınca kimbilir. bu kadar zayıf değiliz değilmi. elbette değiliz...... olsada olmasa da şu bebekler bu zamanları çok hasar almadan vede etrafada vermeden atlatacağız sonuç ne olursa olsun..... biz elimizden geleni yapıyoruz zaten gelmeyenler için yapabileceğimiz bir şey yok kendimize zarar vermekten başka.....
sabah yağmurlu bir güne uyandım böyle zamanlarda içime hep kasvet düşer ardından arada bir güneş görünmeye başladı içimi sadece ışığı ısıtıyor güneşin beni çook mutlu ediyor... her bahar doğada yeni bir uyanış, yeni canlanma.... kupkuru ağaçlara çeşitli tatlarda,renklerde meyveler veren farklı kokularda renk renk çiçekler bezeyen Yaradan elbet bizede canlar vermeye kadir... olması imkansız görüneni olduran O.... inşallah şu günlerde yaşadığımız bahar sevincini içimizdeki filizlenmelerle tamamlar annelik gibi kutsal duyguyu bizde tattırır... hepiniz için duacıyım... Rabbim gönlümüzün muradını versin....
hayatım sayı biraz az gözüküyo ama düzelmiycek kadar değil keçi boynuzu kürüyle artar inşallah.hareket A+B %50 alt sınır harekette iyi sizde.morfolojiye gelince valla canım o bir muammakaydirigubbakcemile3eşimin ilk testinde sınır %14 tü ona göre sizinki düşük ama sonraki testte sınırı %4 e çekmişer ona görede çok iyi.ama bana sorarsan morfolojinizde iyi çünkü bizimki %3 ona bile doktorlar olur diyor.eşinde varikoselmi var canım tam anlayamadım ama eğer varsa ameliyattan sonra sayı artabilir.siz iyi bir ürolog bulun bence o sizi yönlendirsin.umarım herşey gönlünce olur.a.s.Merhaba
Başka Bir hastanede eşime sperm testi yapıldı sonuçlar aşağıda Rica etsem değerlendirebilirmisiniz.Sizce Ameliyat olmalı mı
Likefaksiyon süresi 30 dk
hacim 6ml
kıvam normal
ph 7.6
konsantrasyon 12 mil/ml
toplam konsantrasyon 72 ml/ejekulat
hareketlilik 30 dk
Hızlı İleri %A 25
Yavaş İleri %B 27
Yerinde Hareketlilik %C 3
Duran %D 45
Morfoloji
Normal %6
Anormal Başlı % 84
Anormal Boyunlu% 7
Anormal Kuyruklu % 3
Diğer Hücreler 3 mil/ml
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar
Teşekkür ederim canımhayatım sayı biraz az gözüküyo ama düzelmiycek kadar değil keçi boynuzu kürüyle artar inşallah.hareket A+B %50 alt sınır harekette iyi sizde.morfolojiye gelince valla canım o bir muammakaydirigubbakcemile3eşimin ilk testinde sınır %14 tü ona göre sizinki düşük ama sonraki testte sınırı %4 e çekmişer ona görede çok iyi.ama bana sorarsan morfolojinizde iyi çünkü bizimki %3 ona bile doktorlar olur diyor.eşinde varikoselmi var canım tam anlayamadım ama eğer varsa ameliyattan sonra sayı artabilir.siz iyi bir ürolog bulun bence o sizi yönlendirsin.umarım herşey gönlünce olur.a.s.
hayatım değerleriniz çok düşük değil o yüzden ameliyattan fayda görürsünüz diye düşünüyorum.değerler normalin çok altında olduğunda dr lar ameliyatta olsa artmaz diyo ameliyattan sonrada kürler falan yaparsınız yükselir sayıda inşallah.nekadar zamandır bekliyorsunuz canım.yaşınız kaç.ayrıca varikosel kaçıncı aşmada acaba tam olarak biliyormusun.benim eşimdede var tek taraflı ve 1.aşama o yüzden iki dr da ameliyata gerek yok dedi.istanbuldasın hayatım sanırım bahçelievlerde medical park var orada doç.dr.deniz ersev var öle hemen ameliyatta demiyor gerekliyse diyor yani eşim en son ona gitti yakınsa ona bir gözükün hem ameliyat derse başarılı bir dr da ameliyatıda orada olursunuz canım.Teşekkür ederim canım
Malesef bir varikosel var.Bir hastane varikosel ameliyatı olması gerekir dedi.Ama biz başka bir hastaneye giderek ordanda aynı sonucu almamız durumunda tekrar değerlendirmeyi uygun gördük.10 gün arayla yapılan sperm testinde ilkinde 3 milyon olan sperm sayısı son yapılanda 12 milyon olarak çıktı.Aklımız iyice karıştı.Ne yapacağımızı bilmiyoruz.Kan talili sonuçlarının çıkmasından sonra doktorla görüşüp karar vereceğiz.
hayatım değerleriniz çok düşük değil o yüzden ameliyattan fayda görürsünüz diye düşünüyorum.değerler normalin çok altında olduğunda dr lar ameliyatta olsa artmaz diyo ameliyattan sonrada kürler falan yaparsınız yükselir sayıda inşallah.nekadar zamandır bekliyorsunuz canım.yaşınız kaç.ayrıca varikosel kaçıncı aşmada acaba tam olarak biliyormusun.benim eşimdede var tek taraflı ve 1.aşama o yüzden iki dr da ameliyata gerek yok dedi.istanbuldasın hayatım sanırım bahçelievlerde medical park var orada doç.dr.deniz ersev var öle hemen ameliyatta demiyor gerekliyse diyor yani eşim en son ona gitti yakınsa ona bir gözükün hem ameliyat derse başarılı bir dr da ameliyatıda orada olursunuz canım.
Merhaba mekselina
Bende Adana da yasıyorum eşim 18 şubatta varikosel ameliyatı oldu.Adana da mikro ile ameliyat yapan doktor yok bunu baştan söyeleyeyim sana.Bizde bu yüzden Mersinde ameliyat ettirdik eşimi.Çift taraflı varikosel vardı benim eşimde.Senin eşinde ne zamandır var bu rahatsızlık tek taraflımı?Benden tavsiye ama mutlaka mikro yaptırın.
Forumda cevap yazdım ama okuyabildiniz mi bilmiyorum.Adana da ameliyat olmayı düşünüyoruz deyince bende Adana da oturuyorsunuz sandım.Profılınıze bakınca Mersınde yasadıgınızı gördüm.Mersin varikosel ameliyatı için iyi doktorların oldugu bir şehır neden Adana ? Diye sormak ıstedım.
umarım herşey yolunda gider ve en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım.değerleri çok normal olmasına rağmen 1 sene bekleyen çok var bildiğim bence sıkıntı yapmak için erken hayatım hiç moralini bozma.iyi düşün iyi olsunyerimsenibena.s.Allah razı olsun canım bana güzel moral verdin
4 senedir evliyiz son 1 senedir cocuk istiyoruz.Ben 23 eşim 30 yaşında.Varikosel 1.aşamadaymış.İnşallah şu an ki gittiğim hastaneden bir sonuç alınca deniz beye de gideriz.
canım adanadana biz özel ürolojiye gittik 2.500 küsür dedi çok pahalı benim eşimde çift taraflı var ama sag tarafta çok fazla yok sanırım tek taraflı olacak biz başkenti düşünüyoruz orada mikro ameliyat 1 000 ile 1500 arası dediler
peki canım bu devlet hastaneleri yada sigorta numune mikro yapmıyormu
benim eşimde şu anda prostatta iltihapda çıktı onun için bir sürü ilaç yazdı doktor bu hafta sonu kontrol var inş. geçmiştir prostat çok önemliymiş spermin sıvısınımı ne saglıyormuş
varikosel benim eşimde ne zamandır var bilmiyorum spermi 34 milyon başkent bu sperm degerlerine normal demişti ameliyat gerek yok demişti ama diger ürolojiler öyle demiyorlar ameliyat diyorlar biz ısrarla başkente ameliyat olmak istediğimizi söyliyecegiz
ama senin bu gittiğin yerde iyiymiş sanırım ne kadara ameliyat oldu eşin dr nasıl su anda bir gelişme artış oldumu canım..:uhm:
saol arkadaşımolumunekankayizsmile:1hug:klomene falanmı başlayacaksın acaba adetin 3.günü çağırdığına göre.klomenle yumurtalar oluşur sonra çatlamaya yakın çatlatma iğnesi olursun sonra bol bol çalışın netten ilişki için uygun pozisyonlara bakabilirsin canım biliyorsun çok önemli hele bizim için değerler sınırda yada az oluncayerimsenibenartık ondan sonrada çekeriz halayını duygucum:teytey:.değerler içinde canını sıkma eşinede bunu yatsıtma şimdi acaba düşermi diye stres yapıp gerçekten değerleri düşürmesin.moralini yüksek tut eşinin hep olumlu konuş herşey yoluna girdi falan diyekaydirigubbakcemile5ben bu ay bir rahatım bir rahatım sorma.uzun zamandan sonra bebek meselesini kafama takmadan bir ay geçiriyorum.düşün eşim yine yoktu yumurtlama döneminde ama onu bile kafama takmadım.güneşi gördüm yaz geliyo ya tek derdim gezmekyerimsenibenumarım geçici bir mutluluk değildirde yazı böyle atlatırım çünkü artık sebepsiz ağlama krizleri falan başlamıştı delirmeden yırttım anlıycankaydirigubbakcemile3
kaan bey bizede hormon testi yapıp gönderin dedi.morfoloji için hormonları uyarabiliriz ama önce değerleri görmem lazım dedi.birde antioksidan ilaç kullansın eşin dedi morfoloji için.bakalım hayatım umarım herşey güzel olur:1hug: