Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu sonuçlar seninmi canımın içi 18 mil da hiç canlı yk mu anlamadım.deniz by ne dedi size ne kadar şans werdi.Ameliyat sonrası gelişme olurmuymuş yazarsan sewinirım.ikimizinde amelıyat tarihlerii yakın gebelik tarihlerimizde aynı olr inşallahkaydirigubbakcemile5

Sayi 18 milyon ml de
hareketli 37
ama ileri hareketli 0
morfoloji de 0

bakalim varikosel ileri hareket ve morfoloji sorununu cozermi

esim 1 sene antidepresan kullandi baya agir antidepresan belkide o bozdu morfolojiyi . antidepresanida birakti 1 ay once .

ben geçen yıl hamile kaldım ve bebişim karnımda öldü:KK43:( bencede morfoloji önemli bu nedenle... eşim ameliyat olalı bugün 3 ay doldu.. rabbim bizimde yüzümüze güler inşallahh... inşallah sizde sorunsuz güzel bir ameliyat geçirir ve bebişnize kavuşursunuz...

Insallah canim
ama tup bebek merkezleri ameliyati onermiyor gelin biz yapalim diyor
Sonrada dusukle sonuclaniyor

Sonuca tup bebek bile yapacak olsak varikoseli halletmeli ve sperm kalitesini arttirmaliyiz,

Sayi 18 milyon ml de
hareketli 37
ama ileri hareketli 0
morfoloji de 0

esim 1 sene antidepresan kullandi baya agir antidepresan belkide o bozdu morfolojiyi . antidepresanida birakti 1 ay once .

benim eşimde deprasyonn ilaçlarını cok kullanmıstı bir ara vermişti sperm testi 3 milyondu sperm sayısıı ilçalrdan dolayı 4 tane hücre kalmıstı ilaçları kesip diyetle 200 bine cıkardık morfoloji feln sıfırdı mikotese ooldu tüp bebkde o dönemde cok stres yasatııgı için yumurtalar kalitesiz oldu vede tutmadı... deprasyon ilaçları insanı bitiriyor. streste öyle

Sayi 18 milyon ml de
hareketli 37
ama ileri hareketli 0
morfoloji de 0

kızlar bizim sayılar hep böyle deidi iyi olduğu normal olduğu dönemlerde wardı. işta gelki bizimki düşüş olduğu dönemde panik atakta oldu,biz aşılamaya geçtiğimiz dönemde morfoloji sıfırdı o yüzden ertelendi 2sene içersindede çok çabuk ilerleyen warikoselsenden değerler sıfırladı işta lk ameliyatla 3.5 mıl çıktı morfolojide düzeldi.ama zaten dok dediğine göre ilaç kaynklı morfoloji ilaç bıarktıktan en az 3 ay sonra düzeliyormuş.rabbım inşallah ikinci ameliyatı hayırlı yapar son iki seneden beri çektiğimiz zorlukların mükafatını görürüz.sağlıklı rabbime hayırlı bi kul,bana hayırlı bı ewladı kucağıma almayı nasip eder.yahya eymenımı hiç unutmadım rabbıme sözüm hala gEçerli yahya koycam ismini.ey rabbım rüyalarımda gödügüm o kumral oğlan çocugunu sewmwyı nasip et amingamyoncuiremsu:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

krishazel kullandığınız ilçlar kesin bozdu morfolojıyı aynısını bızde yasadık hiç merak etme çok güzel gelişmeler olcaaak sizde 3 ay sonra inanamıyacaksın sonuçlara aha buraya yazıyorum herkes görsün

bu akşam misafir wardı o yüzden bu saatlere kaldım herkesler uyumuş:eek:lmaz:yoksa yaramazlıkmı yapıyorsunuz çalışmalara dewam demek:kedi:

bu akşam misafir wardı o yüzden bu saatlere kaldım herkesler uyumuş:eek:lmaz:yoksa yaramazlıkmı yapıyorsunuz çalışmalara dewam demek:kedi:
ah canım ne yaramazlığı afedersin tümgece tuvaletteydim:kedi:sanırım mideyi bozmuşum.halada devam ediyor çok halsizim kemiklerim ağrıyor resmen.yaramazlık yapacak halim bile yok canımkafamçokkarıştı

geçmişler olsun... nasıl gidiyor diğer arkadaşlar çalışmalarınız?? varmı bu ay müjdeli hberler???

krishazel kullandığınız ilçlar kesin bozdu morfolojıyı aynısını bızde yasadık hiç merak etme çok güzel gelişmeler olcaaak sizde 3 ay sonra inanamıyacaksın sonuçlara aha buraya yazıyorum herkes görsün
Ah canim insallah ya . 2 farkli depresyon ilaci kullandi esim yuksek dozda. Belkide morfolojimizi o bozmustur. Ilaclari birakti . Varikoselide duzeltecek insallah ondan sonra dogal yolla olur .

Ah canim insallah ya . 2 farkli depresyon ilaci kullandi esim yuksek dozda. Belkide morfolojimizi o bozmustur. Ilaclari birakti . Varikoselide duzeltecek insallah ondan sonra dogal yolla olur .

bebişim inşalllah dualarımız o yönde.deniz by bızım sonuçlarla normal yolla olamaz dedi çok küçük iht imal dedi size normal yolla olur bu değerler değişir mi dedimi öpüyorum tatalı rüyalar

miktar 2
görünüm gri opak
Reaksiyon alkalen
sıvılaşma 15 dk.
viskozite normal
1cc de sperm sayısı 3 milyon
tüm ejakulatta sperm sayısı 6 milyon
1 saat hareketlilik %60
2 saat hareketlilik %50
Normal Yapılı %80
Baş Anomalisi %8
Kuyruk Anomalisi &2
Mikroskobik inceleme 1-2 lökosit

Merhaba test sonuçlarımız yukarıdaki gibi.doktor varikosel ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.Ama eşim kararsız sizce ne yapmalıyım.Ameliyat olmadan çocuk sahibi olmamız zormu yukarıdaki değerlere bakarak.

miktar 2
görünüm gri opak
Reaksiyon alkalen
sıvılaşma 15 dk.
viskozite normal
1 saat hareketlilik %60
2 saat hareketlilik %50
Normal Yapılı %80
Baş Anomalisi %8
Kuyruk Anomalisi &2

Merhaba test sonuçlarımız yukarıdaki gibi.doktor varikosel ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.Ama eşim kararsız sizce ne yapmalıyım.Ameliyat olmadan çocuk sahibi olmamız zormu yukarıdaki değerlere bakarak.

canım eğer varikosel çok ileri durumda ise ameliyat gerekebilir yok normal ise bizim gibi boşuna olmuş olursun.sonuçların da normalin altıda ama bu sonuçları bitkisel desteklerle arttırıp normal yolla çocuk sahibi olanları çok gördük yani bence senin durumuın vahim değil,inşallah sen de hayırlısıyla bebek sahibi olursun ..

canım eğer varikosel çok ileri durumda ise ameliyat gerekebilir yok normal ise bizim gibi boşuna olmuş olursun.sonuçların da normalin altıda ama bu sonuçları bitkisel desteklerle arttırıp normal yolla çocuk sahibi olanları çok gördük yani bence senin durumuın vahim değil,inşallah sen de hayırlısıyla bebek sahibi olursun ..
şu an eşimin ağrısı yok ama çok üzgün
çocuk sahibi olmak için yapılması gereken ne varsa yapmak istiyor ama kararsız.Devlet hastanesinde olmasını tavsiye edermisin.Maddi açıdan sıkıntılı dönemdeyiz.
İlgin için teşekkürler leyl

şu an eşimin ağrısı yok ama çok üzgün
çocuk sahibi olmak için yapılması gereken ne varsa yapmak istiyor ama kararsız.Devlet hastanesinde olmasını tavsiye edermisin.Maddi açıdan sıkıntılı dönemdeyiz.
İlgin için teşekkürler leyl

evet doktorlara bakarsanız bu değerlerle normal yolla çocouk sahıbı olmak mucize ama biz burad okadar mucize gördükki moral olsun dıye yazıorum

1 ablamın eşi son derecede varıkoselden amelıyat olmus nısanlıyken sonra 2 yıl hiç korunmadılar amelıyattan sonra bıle 2-3 mılyonu geçmıodu sperm sayısı tabıkı cok bılmış doktorlar tobe yarabbım tanrılar ya kesınlıkle tup bebek demısler normal yolla asla olmaz demişler veee 2.yıl dolarken normal yolla hamıle kaldı ablam sonra ılk bebeği 10 aylıkken 2.ye kazara hamıle kaldı normal yoldan ve suan maaşallahh 3 çocuğu var bu mucize değilde ne hani olmazdı?

2 okuldaki öğretmen arkadaşlardan biri daha bekarken bi jinekoloğa gıdıo ve senın kesınlıkle çocuğun olmaz diyor çok sayıda çikolata kisti varmış hatta arkadaş nişanlacağı zaman benim çocuğum hiç olmayacak yinede benımle evlenecekmisin dıye sormuş şimdiki eşine...veee evlendıklerı ılk ay hamıle kalmışş suan 3 tane çocouğu var hepsıde doğal yoldan
ister normal kadın ıster erkek faktoru olsunn rabbımın ol demesı yeter...

amelıyat konusuna gelınce amelıyatı yapacak dr iyi olduğu surece korkmayın ama mutlaka ıyı arastırın doktor kmonusunda basarı bı dr olsun cunku dıyelım amelıyattan sonra cok fazla duelme olmadı asılama yada tup bebek bıle yapılacak olsa doktorlar ılkolarak amelıyat olmayı onerıolar yoksa düşük teklıkesı oluyor,,
amelıyatınızı olmaya karar verırsenız amelıyattan sonra 3 ay keçiboynuzu kürü uygulayın arı sütü,polen,ginseng,gingko biloba ve panax ve haftada 3 kez avakado sperm sayı ve hız artırıcı damar açıcı olarak kullanabılırısınız allah şifalar versin

kızlar merhaba uzun zamandır yoktum babaannemi kaybetdik memeleketdeydim kızlar sanırım hamileyim ama düşük yapıyorum cünkü idrarda cıkıyo kanda cıkmıyo ve 3 gün adet gördüm cok sancılıydı ben normalde 7 gün görüyorum bugün doktorumla görüşttüm yarın gidicem ama oda aynısını sölüyo düşük yapıyo olabilirsin diooo yarın ne oldugu ordaya cıkıcak ama cok üzüldüm inanılmaz üzüldüm keşeke evimde kalsaydım ama ne yapayım bi yandanda cenazemizi vardı

ah canım ne yaramazlığı afedersin tümgece tuvaletteydim:kedi:sanırım mideyi bozmuşum.halada devam ediyor çok halsizim kemiklerim ağrıyor resmen.yaramazlık yapacak halim bile yok canımkafamçokkarıştı

canım cok gecmiş olsun bende uzun zamandır yoktum babaannemi kaybetdik cenazemiz vardı bende orda hastalanamadım bir türlü test yapım pozitif cıktı inanamadım sonra kan tahlili yaptım nagatif cıktı sonra bi daha test aldım yaptım gene pozitifdi bugün izmire geldim doktorumu aradım buyük ihtimalle düşük yapmışsındır diooo cünkü hastalandım orda 3 gün sürdü ve kesildi cok sancılıydı ölüyom zannetdim yarın randevu aldım yarın ne olacagı ordaya cıkar bana cok sacma geldi ama bilmiyorum:1no2:

miktar 2
görünüm gri opak
Reaksiyon alkalen
sıvılaşma 15 dk.
viskozite normal
1 saat hareketlilik %60
2 saat hareketlilik %50
Normal Yapılı %80
Baş Anomalisi %8
Kuyruk Anomalisi &2

Bence sizin sorununuz kurlerle duzelir. Hizli hareketli ve morfolojide sorun yok.
Ankaradan Kaan Aydos a yazin size mutlaka ilac verecektir .bizimkisini 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikartti.
Sabah endol
Aksam Trental 400 mg hap verdi . 10 tl falan tutuyor sanirim ikisi

Birde her aksam keci boynuzu kuru yaptik

Gecmis olsun

canım cok gecmiş olsun bende uzun zamandır yoktum babaannemi kaybetdik cenazemiz vardı bende orda hastalanamadım bir türlü test yapım pozitif cıktı inanamadım sonra kan tahlili yaptım nagatif cıktı sonra bi daha test aldım yaptım gene pozitifdi bugün izmire geldim doktorumu aradım buyük ihtimalle düşük yapmışsındır diooo cünkü hastalandım orda 3 gün sürdü ve kesildi cok sancılıydı ölüyom zannetdim yarın randevu aldım yarın ne olacagı ordaya cıkar bana cok sacma geldi ama bilmiyorum:1no2:

canım hem başın saolsun haemde geçmiç olsun,her ikisindede kaybın büyük.rabbimin biçtiği ömür bu kadarmış.inşllah doktordn hayırlı haberler alırsın senın durumuna kimyasal gebelik deniyo,sağlıklı olmayan bi gebelikmiş hayırlı olmuş daha fazla büyümemiş(beni gibi 15 haftalık normal doğum)bi ker kaldın birdaha kalırsın ianşallah.öpüyorumkaydirigubbakcemile5

X