Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yağmurum size de geçmiş olsun bişeyler sorabilir miyim;yaşın kaç,kaç yıllık evlisin,sperm sayınız kaç çıktı?

canımın içi yaşım 31 ,9 senelik ewliyim,3.4 ml en sonuncu test %20 toplam hareketli ama esim. ameliyat öncesi azospermdi hiç yktu.7 senedir uğrasıyoruz.

olsun şu ameliyatıda .neden denemiyosunuz dedi benim durumumu anlattı halimi yıkılışımı hak wedi sonundada dediki karınız arar herşeyi hazırlar sizdegelip olursunuz ameliyaıtı:kedi:
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.denizbey araştırdığım kadarıyla ameliyat konusunda başarılı biri eminim başarılı bir ameliyat yapacak.siz önceki ameliyatı nerde olmuştunuz

hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.denizbey araştırdığım kadarıyla ameliyat konusunda başarılı biri eminim başarılı bir ameliyat yapacak.siz önceki ameliyatı nerde olmuştunuz

balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış

balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış
anladım canım.hakkınızda hayırlısı.allah çabalarınızı boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq:

canım yaa çok beklemişsiniz,iyi de neden daha tüp yaptır mıyorsun,kız amma sabırlısın.seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama benim yaptığım hatayı yapma ameliyata vereceğin parayı tüpe ver ve bir an önce anne ol derim ben,ben sabırsızlıkla evlilikte 3yılın dolmasını bekliyorum ki devlet masrafları karşılasın yoksa bir dk durmam

2 tüp bebek denemem war onuda söyliyeyim dedim
2 kez yaptırmışsınız ama 3.yü de dene bence

balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış[/QUOTE)

harcadığınız paraya da zamana da yazık arkadaşım.Allah yardımcınız olsun ama anne olmayı şansa bırakma,ameliyatın sonu yok 2varikoselden sonra bir de hidrosel ameliyatı çıkar mazallah başınıza,çektiğiniz sıkıntılar yanınıza kalır.çok umutsuz konuşuyorum belki ama ameliyatın hiçbir faydasını görmediğim için ve doktorlar çok düşük sperm sayısında umut verici konuşmadıkları için bunları rahatça söyleyebiliyorum.tabi karar eşinle senin ben sadece fikir vermek istiyorum çünkü benim gibi sonradan pişman olmanı istemiyorum

canım yaa çok beklemişsiniz,iyi de neden daha tüp yaptır mıyorsun,kız amma sabırlısın.seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama benim yaptığım hatayı yapma ameliyata vereceğin parayı tüpe ver ve bir an önce anne ol derim ben,ben sabırsızlıkla evlilikte 3yılın dolmasını bekliyorum ki devlet masrafları karşılasın yoksa bir dk durmam

iyide bebişim tüp te çözüm değil ikinci denememde ikiz tuttu ikisininde kalbi durdu sağlıksız gebelik dendi büyük lnı 15 hafta taşıdın ölü kardeşıyle doğurmak zorunda kaldım.3 byana konunan emprıyoların 1 tanesının kromozomları bozukmuş we o kısı dusuk yapıyormuş.tüp bebek normal gebeik gibi degıl.%60 kanamalı geçırıyo tum hamıleıği boyunca yatıyo.kaç kşi gördüm yapıp doğurup psikolojısı bozulan.onlar bıze bu dunyayı toz pembe gösterıyo ama değil.

sen de haklısın.
ben o kadar sıkıldım ki mahalle baskısından beklemeye tahammülüm kalmadı,sorular imalı bakışlar falan insan artık varsın kafamı koparsınlar ama beni gebe bıraksınlar diyor .(

2 kez yaptırmışsınız ama 3.yü de dene bence

balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış[/QUOTE)

harcadığınız paraya da zamana da yazık arkadaşım.Allah yardımcınız olsun ama anne olmayı şansa bırakma,ameliyatın sonu yok 2varikoselden sonra bir de hidrosel ameliyatı çıkar mazallah başınıza,çektiğiniz sıkıntılar yanınıza kalır.çok umutsuz konuşuyorum belki ama ameliyatın hiçbir faydasını görmediğim için ve doktorlar çok düşük sperm sayısında umut verici konuşmadıkları için bunları rahatça söyleyebiliyorum.tabi karar eşinle senin ben sadece fikir vermek istiyorum çünkü benim gibi sonradan pişman olmanı istemiyorum

saol hayatım bılıyorumki benim iyiliğim için yazıyorsun bız tüp bebk dewrını kapattık ileride fıkrımız değişmezse tabi.1.5 ay kanama sırt üstü yattım işkence gibiydi.tüp de çare değil çok canım yandı sürekli wulan hormn iğneleri ortada koca bi hiçlik.bebeğim öldü bende onunla.kaç gece ağlarken rabbim yawrumla beraber benimde canımı alsaydın dıye dua ettım bılıyormusun.psikolojım yerlerdeydi.şimdi ıyıyım çok şükür ama bıdahamı asla.parasında değilim.eşimde yanaşmaz zaten o bı olsun amelıyatını sonra yolumuza bakalım.ya bıde bu hidrosel nedır bilmiyorumkismilebı anlamı warmı*?

hidrosel gelelde başarısız varikosel ameliyatından sonra o bölgede su toplamasıdır fakat sadece görüntü kirliliğidir zararı yok ve gebeliğe engel değildir.
Allah yardımcımız zor şeyler bunlar.
ben çıkıyorum fıstık sonra görüşürüz..

sen de haklısın.
ben o kadar sıkıldım ki mahalle baskısından beklemeye tahammülüm kalmadı,sorular imalı bakışlar falan insan artık varsın kafamı koparsınlar ama beni gebe bıraksınlar diyor .(

canım benim bk gözlerim doldu .şu insanlar ykmu.kım senın hakkında olumsuz bişe düşünüyorsa rabbim onların ayaklarına da sarsınki hatalarını anlasınlar.sen bna bakma ben kötü bi hamılelık geçırdim o yğzden töwbe ettım herkes öyle değl.ama sana özel umut tüp bebeği tawsiye ederim.koşuyolunda.yada kaıköy şifa hastanesi enver kurtu.bu işi para için yapanlardan değil.adam gibi adam tawsıye ederım.

kızlar herkez kendi yolunda bir çile çekiyo kimi tüp bebekte kimi ameliyatta ama işte yapacak birşey yok.al birini vur diğerine durumu yani.çekilecek çile varmış birşeyler neden oluyo çekiyoruz yoksa ilk tüp bebek denemisinde hamile kalanda var varikosel ameliyatı sonrası hamile kalanda.allahım daha fazla bu yollarda yıpranmadan isteyen herkeze nasip etsin.amiinn

kızlar bende çıkıyorum.çoook öpüyorum hepinizi.opuyorumnanaktan

Ben diger doktorlarida taniyorum cunki biz hepsine gittik.
Onlarda iyi Orkunt bey var mesela cok iyi bir doktor . Doc dr Gokhan beyde oyle .
Ama Yaptirabilirseniz Deniz beye yaptirin canim ya o cok tecrubeli bu konuda. Zaten ilk ameliyatiniz basarisiz olmus bence riske atmayin .
2000 tl ye yapiyor aslinda biz haftaya ona ameliyat olacagiz.

Bu arada arkadaslar sayi azligi olanlar arttirabilir onun caresi var
sabah endol
aksam trental 400
ve 3 ay keciboynuzu

bizim 2 ayda 9 milyondan 19 milyona cikti . Simdide varikosel ameliyati olacagiz.

Arkadaslar varikosel varsa ve bundan dolayi morfoloji bozuksa tup bebektede sorun yasaniyor. Biz bizzat denedik olmadi. Bundan dolayi varikosel ameliyatina karar verdik .
Bizde ilk duydugumuzda ne gerekk var tup bebek deneriz dedik ama urolog spermleri duzeltmeden sakin tup bebek yapmayin demisti nitekim haklida cikti .

X