2 kez yaptırmışsınız ama 3.yü de dene bence
balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış[/QUOTE)
harcadığınız paraya da zamana da yazık arkadaşım.Allah yardımcınız olsun ama anne olmayı şansa bırakma,ameliyatın sonu yok 2varikoselden sonra bir de hidrosel ameliyatı çıkar mazallah başınıza,çektiğiniz sıkıntılar yanınıza kalır.çok umutsuz konuşuyorum belki ama ameliyatın hiçbir faydasını görmediğim için ve doktorlar çok düşük sperm sayısında umut verici konuşmadıkları için bunları rahatça söyleyebiliyorum.tabi karar eşinle senin ben sadece fikir vermek istiyorum çünkü benim gibi sonradan pişman olmanı istemiyorum
saol hayatım bılıyorumki benim iyiliğim için yazıyorsun bız tüp bebk dewrını kapattık ileride fıkrımız değişmezse tabi.1.5 ay kanama sırt üstü yattım işkence gibiydi.tüp de çare değil çok canım yandı sürekli wulan hormn iğneleri ortada koca bi hiçlik.bebeğim öldü bende onunla.kaç gece ağlarken rabbim yawrumla beraber benimde canımı alsaydın dıye dua ettım bılıyormusun.psikolojım yerlerdeydi.şimdi ıyıyım çok şükür ama bıdahamı asla.parasında değilim.eşimde yanaşmaz zaten o bı olsun amelıyatını sonra yolumuza bakalım.ya bıde bu hidrosel nedır bilmiyorumkismilebı anlamı warmı*?