Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazel bebişim warmı heyecan walla ben burda sanki bizimki ameliyata gidecek meraktan ölüyorum.Allah yardımcınız olsun,en ksa zamanda bebiş haberini bekliyorum ona göre:ecrin_bebek:

canım hem başın saolsun haemde geçmiç olsun,her ikisindede kaybın büyük.rabbimin biçtiği ömür bu kadarmış.inşllah doktordn hayırlı haberler alırsın senın durumuna kimyasal gebelik deniyo,sağlıklı olmayan bi gebelikmiş hayırlı olmuş daha fazla büyümemiş(beni gibi 15 haftalık normal doğum)bi ker kaldın birdaha kalırsın ianşallah.öpüyorumkaydirigubbakcemile5

saol canım allahın dedigi oluyo işte cok sancı cektim olsun buda bi umutdur co üzüldüm ama faydasız hala cok üzgünüm işte herşeyin hayırlısı

saol canım allahın dedigi oluyo işte cok sancı cektim olsun buda bi umutdur co üzüldüm ama faydasız hala cok üzgünüm işte herşeyin hayırlısı

yılların özlemiydi tabi üzülünür ilk önce büyük bi mutluluk daha ne olduğunu anlamadn tarif edilmez bir acı.ama çk şüküR HAMİLE KALABİLMİŞSİN BU OLMADI KISMET BİDAHAKİNE,geç olsun güç olmasın ,çalışmalara dewam boş durmak yok.bizim annemler hep derki düşüğün peşi bitiktir.hemen bile hamile kalabilirsin ıyı geceler:dance:

leylmelek geçmiş olsun bebişim usura bkma tatlişim bu siteye bi türlü giremedim problem yaşadım öpüyorum

koskoca bir sayfa yazı yazdım ve kayboldu gitti. gönderilmemiş.. niye bu kadar kopukluk oluyor anlamıyorum. site sürekli hata veriyor. bir iyileştirme yapsalar çok iyi olacak... yazdıklarıma yazık valla. boşa gitti.pöffff.

koskoca bir sayfa yazı yazdım ve kayboldu gitti. gönderilmemiş.. niye bu kadar kopukluk oluyor anlamıyorum. site sürekli hata veriyor. bir iyileştirme yapsalar çok iyi olacak... yazdıklarıma yazık valla. boşa gitti.pöffff.

canımın içi geçmiş olsun bende 2 günden beri siteye giremiyordum kafayı yiyecektım nerddeyse.ewet ciddi problemleri war bu sitenın yazaı yazıyorum çok geç iletiliyo hayırlısı artık.by tatlım...kafamçokkarıştı

canımın içi geçmiş olsun bende 2 günden beri siteye giremiyordum kafayı yiyecektım nerddeyse.ewet ciddi problemleri war bu sitenın yazaı yazıyorum çok geç iletiliyo hayırlısı artık.by tatlım...kafamçokkarıştı

evet ya niieee böle oldu site dün giremedim bir türlü yagmurcum bugün gittim konturolle ama dış gebelikde yokmuş ama enfeksiyonum baya ilerlemiş kanamalı enfeksiyon gene ilac verdiler eşim yarın test yaptırıcak carşamba günü konturollü var 3 ay oldu ameliyat olalı bakalım ne dieecek doktoru benim doktorumda eşimin sayılarına göre ilaca başlıcak bu ay calışamıcaz senin anlıcagın bakalım ne olacak nasıl heycanlıyım anlatamam sana sonucları cok merak ediyorum:sinifsinif:

sabahleyin öyle bir yazı döktürmüştümki baharın heyacenıyla içim böyle kıpır kıpır çok güzel şeyler yazıp paylaşmıştım. bağlantı kopupta açtığımda göremeyince var ya bütün neşem gitti bir anda bilgisayara bi tane patlatasım geldi zavallı makinanın ne suçu varsa artık.... kızlar ben keçiboynuzu kürüne başladım bu hafta bide hamile kalan bir bayandan duydum bal ve polen çok iyi gelmiş ona.. onuda yapıyorum şimdi. bakalım inşallah şifa bulursam sizlerde denersiniz.

sabahleyin öyle bir yazı döktürmüştümki baharın heyacenıyla içim böyle kıpır kıpır çok güzel şeyler yazıp paylaşmıştım. bağlantı kopupta açtığımda göremeyince var ya bütün neşem gitti bir anda bilgisayara bi tane patlatasım geldi zavallı makinanın ne suçu varsa artık.... kızlar ben keçiboynuzu kürüne başladım bu hafta bide hamile kalan bir bayandan duydum bal ve polen çok iyi gelmiş ona.. onuda yapıyorum şimdi. bakalım inşallah şifa bulursam sizlerde denersiniz.

evet canım ya yazı yazıyorum bakıyorum cvplara yarım saat sonra geliyo ben tam 3 aydır keci boynuzu pekmezi iciriyorum eşime bakalım bizde yarın test yaptırıcaz eşime carşamba günü doktor konturollü var bende iii gelmişse yazarım sayfaya zaten sonuclarını yazıcam tam 3 ay oluyo ameliyat olalı herşeyin hayırlısı:gitme:

evet canım ya yazı yazıyorum bakıyorum cvplara yarım saat sonra geliyo ben tam 3 aydır keci boynuzu pekmezi iciriyorum eşime bakalım bizde yarın test yaptırıcaz eşime carşamba günü doktor konturollü var bende iii gelmişse yazarım sayfaya zaten sonuclarını yazıcam tam 3 ay oluyo ameliyat olalı herşeyin hayırlısı:gitme:

duygucum yalnız şöle bişi var canım keçiboynuzu pekmezi kürü kadar etkili değil... kendisi de öyle. kürü hem sayıyı arttırıyor hemde morfolojik bozuklukları düzeltiyor buda daha kaliteli spermlerin olması demek... şansını arttıracak bir faktör yani. bide böyle dene hem 3 ay az zaman daha 6-7 ay sonra etkisini tam gösteriyor ameliyat. 3 ay sonra kontrole çağırıyorlar doğru. ama hamilelik bu kadar zaman sonra yüzde olarak daha fazla işte nedense hatta 1 yıl sonra sonuç alanlar var canım sana tavsiyem bu kürü uygula eşine. eminim değerleri yükselecek....zaman açısındanda faydası olur böylece...

slm arkadaslar esi klomen ilacı kullanan varmı varsa bana o ilacın tam adını verebilirmi esimede almak istiyoruzda doktoru böyle bi ilac vermedi ama kullanıpta sperm sayısı yükselen cok kişi varmış bu durumda olanlar bana cvp yazarsa cok mutlu olurum simdiden tesekkürler

kızlar neden yoksunuz bir kopuklukwar ma anlamadım.kendi kendimE yazp yazıp duruyorum.sıkıldım walla.krishazel arkadasımızın eşi bugün oldu ameliyatını dualarımız onlarla,GESHENK canım yaptığın kürlerın faydasını görür bıze önümüzdeki ay mutlu haberlarını werırsin,DUYGU 3585 inşallah çarşamba günü çığlıklar atarak doktorun muayenesinden çıkrsınız mutlu habelwrinizi bizımle paylaşırsınız dört gözle beklıyorum,GAMZELııı bebişim eşim o ilacı kullanmadı ama kullanıptafayda görenler çok çalışmalara dewam .Hepinizi öptümmmmm

benim eşimde ameliyat oldu, ameliyat sonrası sperm sayısı sıfırlandı:KK43:
aradan 1.5 yıl gectikten sonra artıs basladı, tüp bebek yöntemyle şu an hamileyim ama eger zaten tüp bebekle hamilelik düşünüyorsanız eşiniz bosuna acı cekmesin sonucta riskide var bu ameliyatın bunu unutmayın

benim eşimde ameliyat oldu, ameliyat sonrası sperm sayısı sıfırlandı:KK43:
aradan 1.5 yıl gectikten sonra artıs basladı, tüp bebek yöntemyle şu an hamileyim ama eger zaten tüp bebekle hamilelik düşünüyorsanız eşiniz bosuna acı cekmesin sonucta riskide var bu ameliyatın bunu unutmayın

canım ameliyatın ne riski var?? benim eşim 2 yıl evvel oldu bir sorun yaşamadık. bize tam tersine ileride olmazsa ağrıları olur ilerler illaki olacak bunu nasılsa denildi ki bizim çok küçük bişiydi gerekli değildi yani o kadarda. ama bebek için o da olsun yeterki sorun kalmasın deyip olduk...

canım cok gecmiş olsun bende uzun zamandır yoktum babaannemi kaybetdik cenazemiz vardı bende orda hastalanamadım bir türlü test yapım pozitif cıktı inanamadım sonra kan tahlili yaptım nagatif cıktı sonra bi daha test aldım yaptım gene pozitifdi bugün izmire geldim doktorumu aradım buyük ihtimalle düşük yapmışsındır diooo cünkü hastalandım orda 3 gün sürdü ve kesildi cok sancılıydı ölüyom zannetdim yarın randevu aldım yarın ne olacagı ordaya cıkar bana cok sacma geldi ama bilmiyorum:1no2:
başın saolsun hayatım.allah geride kalanlara hayırlı uzun ömür versin.valla hayatım durumun baya ilginç bende pek anlamadım yani düşük olunca idrarda çıkıyoda kanda çıkmıyomu hiç bilmiyorum:uhm:ama arkadaşların dediği gibi eğer öyleyse bile en azından hamile kalabildiğini anladan bu çok önemli bak ben acaba hamile kalamıyormuyum bende sorunmu var anlaşılamayan diye kafayı yiyorum.allah herşeyin hayırlısı bebeğim sakın canını sıkma.daha sonraki günleri okumadan yazıyorum.umarım doktordanda güzel haberler alıp yazmışsındır buraya:1hug:

leylmelek geçmiş olsun bebişim usura bkma tatlişim bu siteye bi türlü giremedim problem yaşadım öpüyorum
saol hayatım.evet bende giremedim demekki genel bir durummuş.hayatım valla hiç anlamadım ne yesem bağırsaklarımda hareketlenme başlıyo ama çıkan birşey yok:kedi:heralde mevsimsel bir durum.aman sizde dikkat edin yediğinize içtiğinize

slm arkadaslar esi klomen ilacı kullanan varmı varsa bana o ilacın tam adını verebilirmi esimede almak istiyoruzda doktoru böyle bi ilac vermedi ama kullanıpta sperm sayısı yükselen cok kişi varmış bu durumda olanlar bana cvp yazarsa cok mutlu olurum simdiden tesekkürler
hayatım klomen hormon ilaco doktor tavsiyesi olmadan kullanmayın bence.vitaminlerde sorun olmuyorda bu tip ilaçlar bence kulaktan dolma kullanılmamalı.sonra allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım yerimseniben

kızlar neden yoksunuz bir kopuklukwar ma anlamadım.kendi kendimE yazp yazıp duruyorum.sıkıldım walla.krishazel arkadasımızın eşi bugün oldu ameliyatını dualarımız onlarla,GESHENK canım yaptığın kürlerın faydasını görür bıze önümüzdeki ay mutlu haberlarını werırsin,DUYGU 3585 inşallah çarşamba günü çığlıklar atarak doktorun muayenesinden çıkrsınız mutlu habelwrinizi bizımle paylaşırsınız dört gözle beklıyorum,GAMZELİİİ bebişim eşim o ilacı kullanmadı ama kullanıptafayda görenler çok çalışmalara dewam .Hepinizi öptümmmmm
hayatım söylediğin iyi oldu benim haberim yoktu krishazelin eşinin ameliyatından.umarım herşey yolunda gitmiştir ve değerleri en kısa zamanda artar:Saruboceq:

duygucum umarım değerler tavan yapmış bir şekilde gelirsin hayatım:Saruboceq:ama olmazsada sakın canını sıkma biliyosun bizim işimiz sabr ve zaman işi malesef öyle hemen ameliyat olunca birden değerler artmıyo hatta çoğunlukla önceki değerlerin altına düşüyo.ama umarım sizde bu olmıyacak ve ve güzel haberlerle geleceksin arkadaşım:1hug:a.s.

hayatım söylediğin iyi oldu benim haberim yoktu krishazelin eşinin ameliyatından.umarım herşey yolunda gitmiştir ve değerleri en kısa zamanda artar:Saruboceq:

Canim hersey yolunda gitti doktordan ve hastaneden cok memnun kaldik. Cok tesekkur ederim.

X