bir hafta çok uzun bi gün canım yolunda gitmeyen bişimi oldu en fazla bikaç gün yatar.benim eşim akşam ameliyat oldu sabah çıkardık neden bir hafta en feksiyon falanmı kaptı
bize ameliyat fayda etti çok şükür ameliyat öncesi ileri hızlımız 0,sayımız 25milyon morfolojimiz%2 idi.ameliyattan 3ay geçtikten sonra ileri hızlımız%15 sayımız130milyon morfolojimiz%84 oldu aşılama yaptırdık dr olumluydu ama sonuç yine negatif oldu olmayacağı varsa olmuyor biz de biraz ara verelim dedik keçiboynuzu kürü+evicap kullanıyoruz 4.ayımızı da bitirdik bakalım hayırlısı.....
SELAM anlamadığım yazdığına göre sizin artık bir sorununuz kalmamış çok şükür dimi yani zamanını bekliyor herhalde bide bu morfoloji kızmını falan pek anlayamıyorum sayı 20 milyonu aşarsa sorun giderildi demektir diyo doktorlar yanlışmı anladım yoksa ben ya kafam iyicene karıştılaelaelaelaelae
valla arkadaşlar ben de sık sık sayfaya bakıyorum ama bakınca da canım sıkılıyo müjdeli haber yok hiç .ben de bugün kırmızıları gördüm adetimin günü geçmişti ya çok heveslendik eşim tüm haftasonu bişi yok dimi dedi durdu ameliyatımızın 5. ayındayız sabah ilk idrarla test yaptık negatif ya sanki benim test yapmamı beklemiş gibi eşim evden çıkınca da hasta olduğumu gördüm zaten eşim gitmeden önce pembe bi akıntı görmüştüm o da çok üzülüyo bu ay bebek isteyeli tam bir yıl olmuş oluyo geçen yıl nisan da çalışmalara başlamıştık iki negatif aşılamamız oldu eşimle ağusyosta tüp yapalım demiştik bu sabah daha fazla beklemeyelim benim okullar kapanır kapanmaz tüpe geçelim dedik ya ne yapsak yakalayamadık keçiboynuzu kürü yapıyoz gerçi o işe yaradı spermler baya düzeldi ama sonuç 0 incir kürü yaptık sigarayı bıraktık beslenmeye baya dikkat ediyoruz bi de bu ay yeni öğrendiğim çörekotu bal tarçın üçlüsünü denicem yediğimiz fındık fıstık cevizin de haddi hesabı yok sonuç yine aynı yine aynı çok sıkıldım sizlere de hiç moral olmadı biliyorum ama sonuçta ameliyattan hemen sonuç alanlar da oluyo neyse arkadaşlar sizlere de sabır yine dertleşiriz hepinizi anlıyor hepinizi çok öpüyorum
selam kızlar benim eşimde ocak ayında ameliyat oldu ilk 4 aylık periyodu doldurduk bu ay hamilelik oluşmadı ve testi tekrarladıkm 1 milyon 6 yüzbinden 5 milyona yükselmiş ama yeterli değil şu an için tabi umarım hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza eşimin ilk tahliliyle yeni tahlil sonuçlarını yazıyorum kızlar yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum artabilirmi dersiniz
ilk test
sperm sayısı : 1600000
hızlı progresyon: yüzde 2
yavaş progresyon:yüzde 8
progresif değil: yüzde 10
hareketsiz:yüzde 80
normal morfoloji:yüzde 0
yeni test sonucu
sperm sayısı :5000000
hızlı:yüzde 8
yavaş:yüzde 16
progresif değil:yüzde 10
hareketsiz:yüzde 66
normal morfoloji :yüzde 1
jızlar bu arada sizde ilk ve takip eden tahlil sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim bu sonuçlarla ilerleme sağlayıp hamile kalan varmı