Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bir hafta çok uzun bi gün canım yolunda gitmeyen bişimi oldu en fazla bikaç gün yatar.benim eşim akşam ameliyat oldu sabah çıkardık neden bir hafta en feksiyon falanmı kaptı

canım ya bende basta anlamadım hatta korktum neden bukadar kalıo diye ama benim nişanlım asker ve izin vermiolar memlekete gtmesine o yüzden 1 haftasını hastanede geçiriyo gatada yatıyo o yüzden sık sık kontrole ve pansumana gelemez die tutuolarmış senağlama

SıZıN EŞLERıNıZ AMELıATTAN SONRA PANSUMANA GTTıMı KIZLAR NEKDAR SIKLIKLA GTTıı YAZARSANIZ SEVıNıRıM Çok üzgünüm çoook

benim eşim pansumana falan gitmedi ben günlük temizliğini yaptım sadece.bir hafta sonra dikişlerini aldırmaya gitti sadece

ya bu sayfada takıldık arkadaslar yokmu gelısme kımsede..
benım esım olmadı daha amelıyat.doktor arastırıyoruz.ınsallah olmadan gelır bebısım..hıc sanmıyorum ama...herkese hayırlı pazarlar..

ewet malesef takılı kaldık kimse yazmioki fazla yaaa bende bakiorum kimse yok çıkiorum öle yaniii canım çok sıkılioo kızlar yaaa

sıkmayın kızlar canınızı her işde bi hayır vardır sabredin ben inanıyorum sizde umutsuzluğa kapılmayn

Selam arkadaşlar, yazmaya yazıcam ama bi gelişme olmadı ki ne yazayım ışte Nisan 19 da 3 ayımız bitti. Bugün de pazardan keçi boynuzu aldım, şimdi kaynatıyorum şifa niyetine inş işe yarar.
Sevde788 üzülme, eşin askerse özel ihtimam gösteriyorlardır:)

canım 3 ay bitmiş tekrar test yaptırdınızmı bi değişme oldumu sonuçlarda valla bizde haziranda yaptırcaz ama ozaman kadar zor sabrediyoruz

selam kızlar benim eşimde ocak ayında ameliyat oldu ilk 4 aylık periyodu doldurduk bu ay hamilelik oluşmadı ve testi tekrarladıkm 1 milyon 6 yüzbinden 5 milyona yükselmiş ama yeterli değil şu an için tabi umarım hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza eşimin ilk tahliliyle yeni tahlil sonuçlarını yazıyorum kızlar yorumlarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum artabilirmi dersiniz

ilk test

sperm sayısı : 1600000
hızlı progresyon: yüzde 2
yavaş progresyon:yüzde 8
progresif değil: yüzde 10
hareketsiz:yüzde 80

normal morfoloji:yüzde 0

yeni test sonucu

sperm sayısı :5000000

hızlı:yüzde 8
yavaş:yüzde 16
progresif değil:yüzde 10
hareketsiz:yüzde 66

normal morfoloji :yüzde 1

jızlar bu arada sizde ilk ve takip eden tahlil sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim bu sonuçlarla ilerleme sağlayıp hamile kalan varmı

SELAM anlamadığım yazdığına göre sizin artık bir sorununuz kalmamış çok şükür dimi yani zamanını bekliyor herhalde bide bu morfoloji kızmını falan pek anlayamıyorum sayı 20 milyonu aşarsa sorun giderildi demektir diyo doktorlar yanlışmı anladım yoksa ben ya kafam iyicene karıştılaelaelaelaelae

valla arkadaşlar ben de sık sık sayfaya bakıyorum ama bakınca da canım sıkılıyo müjdeli haber yok hiç .ben de bugün kırmızıları gördüm adetimin günü geçmişti ya çok heveslendik eşim tüm haftasonu bişi yok dimi dedi durdu ameliyatımızın 5. ayındayız sabah ilk idrarla test yaptık negatif ya sanki benim test yapmamı beklemiş gibi eşim evden çıkınca da hasta olduğumu gördüm zaten eşim gitmeden önce pembe bi akıntı görmüştüm o da çok üzülüyo bu ay bebek isteyeli tam bir yıl olmuş oluyo geçen yıl nisan da çalışmalara başlamıştık iki negatif aşılamamız oldu eşimle ağusyosta tüp yapalım demiştik bu sabah daha fazla beklemeyelim benim okullar kapanır kapanmaz tüpe geçelim dedik ya ne yapsak yakalayamadık keçiboynuzu kürü yapıyoz gerçi o işe yaradı spermler baya düzeldi ama sonuç 0 incir kürü yaptık sigarayı bıraktık beslenmeye baya dikkat ediyoruz bi de bu ay yeni öğrendiğim çörekotu bal tarçın üçlüsünü denicem yediğimiz fındık fıstık cevizin de haddi hesabı yok sonuç yine aynı yine aynı çok sıkıldım sizlere de hiç moral olmadı biliyorum ama sonuçta ameliyattan hemen sonuç alanlar da oluyo neyse arkadaşlar sizlere de sabır yine dertleşiriz hepinizi anlıyor hepinizi çok öpüyorum

kafan niçin karışıyor morfoloji şekil demek oluyor bizim spermlerimiz epey bozulmuştu ameliyat öncesi kiminin kafası kiminin kuyruğu anormaldi ameliyat öncesi testiste bulunan genişlemiş damar spermleri olması gerektiğinden fazla ısnmasına yolaçtığı için spermlerde şekil ve hareket bozukluğu yaratıyor spermler tahmini üç ayda bir yenilendiği için doktorlar düzelmenin en erken üç ay içinde olduğunu söylüyorlar gelelim bize evet şükür düzelme sevindirici ama denk gelmiyor işte biz de çok sılıldık çok istiyoruz beklemeye de tahammül azaldı tüpü düşünüyoruz umarım sizi aydınlatabilmişimdir hakkınızda hayırlısı olsun

geçen ay bende 10 gün geciktim daha önce çok düzenliydi kanda baktırdık yok bişi insan farketmeden ümitleniyor sonrada yıkılıyor bu zor günlerimizde allah hepimize yardımcı olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım ileri hareketli spermleriniz ve morfoloji düşük.ameliyat sayıyı yükseltmiş ama önmli olan morfoloji ve hareketli spermler.keçiboynuzu yada havuç suyu falan denedinizm bazılarının artışı 6 ay sonra belli oluyo inş sizinkininde yakında artışı olur.

maddi durumunuz iise canım normal yolla olmasını beklemeyin insan bekledikçe kafayı yiyo

bende adet oldum 3 gün önce zaten deneme yapmadık korunoduk yarına randewu aldım kendi doktoruma adet düzensizliği wardı ama öle çok diil genede önlemini alayım die bakalım adetliyken gel dedi alttan bakıliomu adetliyken ilk kez böle bişi gelio başıma bi,len varsa yazsın kızlar.

Sıkmayın canınızı daha Öncede yazmıŞım buraya amelıyattan 4 ay sonra hamıle kaldım ben doktor bır sene bekleyın demıŞtı amelıyattan sonra ınŞallah sızde alacaksınız o hayırlı haberı

amin güzelim de benm acelem yok zaten biz elimizden geleni yaptık rerisi allaha hiç acelem yok allah nezamn uygun görürse ozamn wersin

kızlar biliyorum sabretmek zor,hepiniz sabırsızlıkla hamile kalmayı bekliyorsunuz,biz de bebek isteyeli 1yıl ameliyat olalı 4ay oluyor ama ben ameliyatın üzerinden 6ay geçmeden test bile yapmayı düşünmüyorum kendi kendimizi sitrese sokmaya gerek yok,eğer yaşınız 30un altında ise en azından 6 ay bekleyin çünkü normal yolla olması hem bizleri hem eşlerimizi daha mutlu edecektir,ben 23 yaşındayım ve şimdilik aşılama da tüp de düşünmüyorum 6 aya kadar olmazsa test yapar duruma bakarım normal yolla olmayacak durumda ise belki aşılama yaparım ama tüp bebek için 1yıl beklerim.sitres yapmayın o kadar da canlarım şükredin ki tedavisi olan bir durum bizimkisi,ümidimiz var,çok daha zor sıkıntılarla baş eden arkadaşları da görüyoruz,gevşeyin hayatı kendinize de kocalarınıza da zindan etmeyin,hadi bakıyım küçük yaramaz çocuklar gibi banane ben bebek isterim diye tutturmaktan vazgeçin,elimizden geleni yaptık şimdi dua edip sabırla beklemek kaldı...

aa leyl senin yaşında küçük burdakilerin yaşı büyük saniodum senle yaşıtız sayılır benimde acelem yok kız senin gibi düşünüom walla bende 22 yaşındayım azcık ewliliğimizi yaşayalım dimi ama ben ewleneli 2 sene olucak nerdeyse sen kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…