bende adet oldum 3 gün önce zaten deneme yapmadık korunoduk yarına randewu aldım kendi doktoruma adet düzensizliği wardı ama öle çok diil genede önlemini alayım die bakalım adetliyken gel dedi alttan bakıliomu adetliyken ilk kez böle bişi gelio başıma bi,len varsa yazsın kızlar.
ben 81 doğumluyum eşim 79 sizler küçükmüşsünüz biz artık tüpü düşünüyoruz
canım ileri hareketli spermleriniz ve morfoloji düşük.ameliyat sayıyı yükseltmiş ama önmli olan morfoloji ve hareketli spermler.keçiboynuzu yada havuç suyu falan denedinizm bazılarının artışı 6 ay sonra belli oluyo inş sizinkininde yakında artışı olur.
SELAM bende 81 liyim arkadaşım sanırım en büyükleri biziz kızların arasında ama evlilik yılları hemen hemen aynı benim haziranda 3 yıl dolacak ve 2 nyıldır bebek istiyoruz umarım olur hayırlısı rabbimden
Gecen ay eŞİmde varİkosel Çıktı bebek hayallerİm suya dÜŞtÜ dedİm hİÇ bebeĞİ dÜŞÜnmedİm nasıl olsa olmİcak dİye ama 5 gÜn Önce ÖĞrendİmkİ hamİleyİm.darısı tÜm İsteyenlerİn baŞına.
biz tam bir yıldır uğraşıyoruz mayısta 3yıllık evli olacağız değerler yükselmesine yükseldi de beklemeye sabrımız kalmadı gibi bişi ya kafayı çizmiş gibiyim hayattan zevk alamıyorum bebek işi takıntıya dönüşmeye başladı kendimi rahat bırakamıyorum herkezin dayanıklılığı farklı sonuçta.ben tüp bebeği ciddi ciddi düşünmeye başladım aslında beklesek kendi kendine olur belki ama çok yıprandım ya her ay depresyona giriyorum adet sonrası aslında benim tedaviyi kesip antidepresan başlamam lazım ama başlayamıyorum neyse ya artık hayırlısı(benin eşim sizden bir ay önce ameliyat olmuş keçiboynuzu içir çok fayda ediyo bi de evicap kullanıyo)CADIARZU
mavioje arkadaşım bana sorarsan aşılama veya tüp bebek için artık geç kalmayın,ameliyat olalı çok zaman geçmiş zaten,bir de ilk çocuk için erken bir yaş sayılmaz ilkini tedaviyle yap kafan kulağın rahat etsin artık ondan sonra ikincisi ne zaman gelirse gelsin der rahat ederiniz,hadi bakalım şimdi aşılama tarihi alacağın günü bize haber vermeni bekliyoruz,allah yardımcın olsun..
biz tam bir yıldır uğraşıyoruz mayısta 3yıllık evli olacağız değerler yükselmesine yükseldi de beklemeye sabrımız kalmadı gibi bişi ya kafayı çizmiş gibiyim hayattan zevk alamıyorum bebek işi takıntıya dönüşmeye başladı kendimi rahat bırakamıyorum herkezin dayanıklılığı farklı sonuçta.ben tüp bebeği ciddi ciddi düşünmeye başladım aslında beklesek kendi kendine olur belki ama çok yıprandım ya her ay depresyona giriyorum adet sonrası aslında benim tedaviyi kesip antidepresan başlamam lazım ama başlayamıyorum neyse ya artık hayırlısı(benin eşim sizden bir ay önce ameliyat olmuş keçiboynuzu içir çok fayda ediyo bi de evicap kullanıyo)CADIARZU