Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim de 2yıl olacak demek bizim de evliliğimizin de yaşları eşit seninle :)
aceleye gerek yok mevlam sağlıklı hayırlı nasip etsin de bikaç ay geç olsun nolcek :)
adamcağızları sık boğaz etmeye gerek yok sonra kendilerini kusurlu hisseder üzülürler çocuk için hayat arkadaşımı hiç üzemem ben..ama inancım var normal yolla olacağına,hem olmazsa da artık tıp ilerledi eskisi kadar zor değil tüp bebek falan yaptırırız olu biter dimi ama

evet canım adetliyken alttan muayene yapılıyo çok iğrenç ama katlanıyosun onlarda alışmış zor olmuyo ama insan psikolojik olarak kötü hissediyo üzerine çarşaf gibi bişi örtüyolar zaten.geçmiş olsun canım inş bişi yoktur

leyl sende çok sabırlısın kıss meraktan çatlamıyonmu spermler 75 günde yenileniyo işte seninkisi 4 ay olmuş bi baktır ben bile merak ettim :)))bende 24 yaşındayım kızlar hemen hemen aynı yaşlardayız ağustosda 3 sene dolacak inş. inş 3.seneme anne adayı olarak girerim

slm arkadaşlar beni de alın aranıza 1.5 yıllık evliyim 4 aydır bebek istioruz şubatta adet gecıkmesi nedeniyle doktora gittim eşimin değerlerini görmek istedi doktor ve biz şoooooooooooooookkkkkkkkkkistenince hemen bebek olur sanıodum((((((((neyse değerleri yaziym 1cc de 21 mil
ileri hareket %15
yavaş hareket%5
yerinde hareket %3
morfoloji%5
hemen aşılama olduk ama tutmadı tutmayınca eşim doktora gitti varikosel demiş ameliyat önermiş aşılamaya da uygun değerler ama ben aşılamadan korkuorum olmazsa çok üzülürüm die eşim bi doktora daha gitcek eğer o da ol derse ameliyat olcak bu arada k.boynuzu gnc den bi vitamin ve arı sütü poleni kullanıyo haftaya başka doktora gitcek ol derse mayıs ayında olur heralde ameliyat hadi ameliyat olup ta bekleyenler hamile kalın da umudum artsın ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

ben 81 doğumluyum eşim 79 sizler küçükmüşsünüz biz artık tüpü düşünüyoruz

ewetkızlar yaaa hepimiz aynı yaştayız ne güsel işte :) yaşımız genç ya olur belki allah ewlilğimizi yaşammızı istio ondan wermiodur hemn dimi ama şimdi.buarada maviumut olsun aramızdan canım merak etme bizdensin kııı sende üzülme olurr bizimde haziranda sperm testi yaptırcaz bakalım hayırlısı ben üzülmüom walla fazla atlattım o günleri

ben 81 doğumluyum eşim 79 sizler küçükmüşsünüz biz artık tüpü düşünüyoruz

SELAM bende 81 liyim arkadaşım sanırım en büyükleri biziz kızların arasında ama evlilik yılları hemen hemen aynı benim haziranda 3 yıl dolacak ve 2 nyıldır bebek istiyoruz umarım olur hayırlısı rabbimden

ah ah evet keçi boynuzu aldım eşime ama 4 ayda 2 kilo bitirmedi bakalım şimdiden sonra içer herhalde öyle tahmin ediyorum inşallah 6. ayda düzelir ne diyim düzelen varmı bu sonuçlarla

biz tam bir yıldır uğraşıyoruz mayısta 3yıllık evli olacağız değerler yükselmesine yükseldi de beklemeye sabrımız kalmadı gibi bişi ya kafayı çizmiş gibiyim hayattan zevk alamıyorum bebek işi takıntıya dönüşmeye başladı kendimi rahat bırakamıyorum herkezin dayanıklılığı farklı sonuçta.ben tüp bebeği ciddi ciddi düşünmeye başladım aslında beklesek kendi kendine olur belki ama çok yıprandım ya her ay depresyona giriyorum adet sonrası aslında benim tedaviyi kesip antidepresan başlamam lazım ama başlayamıyorum neyse ya artık hayırlısı(benin eşim sizden bir ay önce ameliyat olmuş keçiboynuzu içir çok fayda ediyo bi de evicap kullanıyo)CADIARZU

Gecen ay eŞımde varıkosel Çıktı bebek hayallerım suya dÜŞtÜ dedım hıÇ bebeĞı dÜŞÜnmedım nasıl olsa olmıcak dıye ama 5 gÜn Önce ÖĞrendımkı hamıleyım.darısı tÜm ısteyenlerın baŞına.

tebrik ederim canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin böle mutlu haberler umut oluyo hepimize

masallah kızlar sayfa ılerlemıs baya..
bende 24 yasındayım ve ıkıbucuk senelık evlıyım..
ya benım esım hala amelıyat olmadı ama..tanıdık bır doktor var onu beklıyoruz gorusmek ıcın..ınsallah amelıyata gerek kalmaz dıye dusunuyorum..ama olursada ıyı olur tabı bıran once..ben zaten ılk cocuktan sonrada korunmayı dusunmuyorum.cok zor oldu zaten ders aldım derım heralde..rabbım hayırlısını nasıp etsın herkese tabıkı o daha onemlı..

listemiz;
15temmuz 2008 Fadik
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 eşi ameliyat oldu,19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
kurnaz ameliyat yakında
fatıma zehra -beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
ayknds-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)

kızlar bunu kopyalayıp ekleme ve düzeltme yapabilirsiniz

mavioje arkadaşım bana sorarsan aşılama veya tüp bebek için artık geç kalmayın,ameliyat olalı çok zaman geçmiş zaten,bir de ilk çocuk için erken bir yaş sayılmaz ilkini tedaviyle yap kafan kulağın rahat etsin artık ondan sonra ikincisi ne zaman gelirse gelsin der rahat ederiniz,hadi bakalım şimdi aşılama tarihi alacağın günü bize haber vermeni bekliyoruz,allah yardımcın olsun..

ya ben çocuk olayından vazgeçtim korkuorum yaa iş ciddiye binince bu hafta çalışmalara başlicaz ama vazmı geçsem nee içimde korku war

heeyyy pest etmek yok hem neden korkuyorsun ne güzel anne olacan evin içine bi neşe gelecek.ama sorumluluğun kat kat aratcak artık sen ve eşin olmayacak ilk önce meleğin olacak v.s. hazır değilsen sen bilirisin ama hamilleik süresi seni hazırlıyo zaten.bende en çok lohusalık döneminden korkuyorum çünki 6 gün süren adet dönemine bile dayanamıyorum psikolojim mahvoluyo 40 gün ne yapacaksak(
sanki hamile kaldım çocuk doğdu lohusalık dönemi kaldı hıh benmkide laf işte:)))))))

leyl canım biz varikoseli öğrenir öğrenmez aşılama yaptırdık tabi 0 ileri hızlıyla tutmadı.geçen ay 2.aşılamayı yaptırdık ileri hızlı%15 morfoloji de düzelmişti ama yine tutmadı bu ay kendi haline bıraktık yine sonuç aynı bizde okullar kapanınca tüp bebeğe geçmeye karar verdik sana katılıyorum yaşım da çok genç değil hem ilk çocuk olsun ikinciye hiç korunmayacam diye düşünüyorum ben ne bileyim böyle olacağını bi de bir buçuk yıl korunmuştuk şaka gibi ya siz aşılama mı yaptırmayı düşünüyosunuz?

ya aslında ameliyattan sonra 1 kavanoz keçi boynuzu içirdim keçi boynuzuda aldım ama 4 ayda 2 kilo bile bitiremedi yani bitirmedi bakalım şimdi tekrar devam ilaca gelince doktor ilk 4 ayı bekledi tahliliş yapın ona göre ilaç vericem dedi doktorumuz yurt dışında onu bekliyoruz canım sizin değerler ne kadardı ameliyattan önce ve ne kadar yükseldi

kızlar bu arada hepinize bişey söyliyim eşim bugün ahmet marankiyle görüştü tahlillerini falan gösterdi maranki sigarayı kesinlikle bırakmasını keçi boynuzunu ve bal fındık ve ceviz karışımını önerdi ama hakiki bal olacakmış ayrıca tüp bebeği düşünmeyin zamanla düzelecektir sonuçlar dedi bide bitkilerle bir ilaç yapacak hani doktorların verdiği ialçlar varya onların özünü oluşturan bitkilermiş ilaçlarla beraber kullanırsın demiş ya kızlar bide herkes ameliyat öncesi ve sonrası tahlil sonuçlarını yazsa güzel olurdu karşılaştırma yapabilirdik ve kim ne durumdayken sonuçlar hamile kaldı anlardık ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…