valla canım listemiiz gördün sadece bir hamilemiz var inş çoğalacak. ameliyattan önce ileri hareketli %15 yavaş %30 du yavaşıda hızlandırırsak inş bi sorun kalmayacak.sayımız normaldi morfolojide %8 di. bizim haziranda 3 ay dolacak ozaman tekrarlıyacaz testi inş düzelir ozaman kadar.marankinin dediklerini hemen hemen uyguladık zaten eşimle ben sigara içiyorduk çocuk için ikimizde 1 seneyi geçti bırakalı.düzenli keçiboynuzu kürü havuç suyu içiyo fındıkla cevizide normal yiyo valla biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış ol diyecek olacak Olmazsa da napıım Rabbimden gelen herşeye razıyım
amelıayttan once 2milyon,4 milyondu eşimin sperm sayısı amelıattan snra 40mılyon oldu 2.derecden avrıkosel vardı 6ay sonra tahlılyaptırdı doktorumz.
14aysonra yıne tahlıl yaptırdık45mıly cıktı sonuc
18ay oldu yanı 1bucuk yıloldu eşim amelyatolalı hamılelık yok henüz.
ama bızım söle bı durumuuz var 2mılyonken hamıle kladım ben.ama sğlıksız gebelıkoldu kapl atışalrı duuylmadı kurtaj oldum
arkadaşlar be 3 gündür siteye giremiyorum şuanda çok zor girdim ve düşüyo geri ,sizdede varmı böle bi sorun
evet canım sitede varmış sorun geçti şimdi.ya arkadaşlar bişe sorcam eşim varikosel ameliyatı olacak.heralde haziran da çünkü ben ancak o zaman uygun olcam.çok korkuyorum eşim kimseye haber vermeyelim dio.basit bi ameliyatmış.ama ben korkuyorum nasıl oluyo anlatırmısınız ağrı sızı çok oluyomu?genel anestezi mi yoksa sadece o bölge mi uyuşturuluyo???yardım lütfeeeen
--------------------------------------------------------------------------------
benim eşim de tek taraflı varikosel ameliyatı oldu.
1 ARALIK 2008 değeri:18.600.000
mart 2008de ameliyat oldu
27 AĞUSTOS 2008 değeri:14.200.000
en son 9 mart 2009 da gitti ameliyattan bir sene sonra 11.400.000 oldu.sonuçlar düşünce
doktor tüp bebek yaptırın canlı hücreleri kaybetmeyin dedi.
eşim keçiboynuzu suyunu içti ve ısırgan tohumu çörekotu bal karışımını yedi (günde iki defa)
şimdi 6 haftalık hamileyim,geçen hafta keseyi gördük bu cuma yine gideceğiz. düşük tehlikem var.:1rolleyes:
siz de deneyin inşallah olur.
canim benim esimde tek tarafli varikoselden ameliyat oldu cok basit bi ameliyat esim sabah oldu aksami eve geldik sadece bolge uyusturuluyo kasiktan oluyo 3 yada 4 dikis oluyo basit yani hic korkma allahim bol sifalar versin