Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kendimi namaza werdim dua ediorum okadar huzuluyumki en azından sıkıntım gitti ve içim öle bi coşkuluki sanki hamilemişimde onun keyfini sürüomuşum gibi neyse çok yazdım kızlar ama deneyin bu yöntemleri hak wericeksiniz:teselli:
yer gök dua ile kızlar doktorlar kürler ilaçlar hep vesile rabbim istediken sonra herşey olur.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hakkımızda hayırlısı ne ise onu versin
bu arada kızlar benim adetime 3-4 gün kaldı ve ateşim çok yüksek inş bu ay yüzüm güler müjdeli haberi veririm:)))
kızlar slmm bende buraya daha önce yazmıştım nişanlımın varikosel olduğunu duyunca sizlerden bilgi almak amacıyla saolsun arkadaslar sorularımı yanıtladı bizim günümüzde geldi çattı nişanlım yarın ameliat olcak ikimizde çok endişeliyiz sadece elle muayene oldu sperm testi filan olmadı ve asker olduğu için gatada ameliyat olucak umarım iyi gecer bekliyoruz sizlerin ameliyat olan eşlerinizin ameliyat sonrası rahatsızlıkları oldumu yada ağrı filan nişanlım hemen ameliattan sonra tekrar askeriyeye dönecek
cnm. herhangi bir. rahatsızlık olmuyor zaten aml. 25 30 dak. falan sürüyor. çok basit bir aml. yani. için rahat olsun.