- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
yağmurum size de geçmiş olsun bişeyler sorabilir miyim;yaşın kaç,kaç yıllık evlisin,sperm sayınız kaç çıktı?
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.denizbey araştırdığım kadarıyla ameliyat konusunda başarılı biri eminim başarılı bir ameliyat yapacak.siz önceki ameliyatı nerde olmuştunuzolsun şu ameliyatıda .neden denemiyosunuz dedi benim durumumu anlattı halimi yıkılışımı hak wedi sonundada dediki karınız arar herşeyi hazırlar sizdegelip olursunuz ameliyaıtı:kedi:
hakkınızda hayırlısı neyse o olsun canım.denizbey araştırdığım kadarıyla ameliyat konusunda başarılı biri eminim başarılı bir ameliyat yapacak.siz önceki ameliyatı nerde olmuştunuz
anladım canım.hakkınızda hayırlısı.allah çabalarınızı boşa çıkarmasın:Saruboceq::Saruboceq:balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış
2 kez yaptırmışsınız ama 3.yü de dene bence2 tüp bebek denemem war onuda söyliyeyim dedim
balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış[/QUOTE)
harcadığınız paraya da zamana da yazık arkadaşım.Allah yardımcınız olsun ama anne olmayı şansa bırakma,ameliyatın sonu yok 2varikoselden sonra bir de hidrosel ameliyatı çıkar mazallah başınıza,çektiğiniz sıkıntılar yanınıza kalır.çok umutsuz konuşuyorum belki ama ameliyatın hiçbir faydasını görmediğim için ve doktorlar çok düşük sperm sayısında umut verici konuşmadıkları için bunları rahatça söyleyebiliyorum.tabi karar eşinle senin ben sadece fikir vermek istiyorum çünkü benim gibi sonradan pişman olmanı istemiyorum
canım yaa çok beklemişsiniz,iyi de neden daha tüp yaptır mıyorsun,kız amma sabırlısın.seni umutsuzluğa düşürmek istemem ama benim yaptığım hatayı yapma ameliyata vereceğin parayı tüpe ver ve bir an önce anne ol derim ben,ben sabırsızlıkla evlilikte 3yılın dolmasını bekliyorum ki devlet masrafları karşılasın yoksa bir dk durmam
2 kez yaptırmışsınız ama 3.yü de dene bence
balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış[/QUOTE)
harcadığınız paraya da zamana da yazık arkadaşım.Allah yardımcınız olsun ama anne olmayı şansa bırakma,ameliyatın sonu yok 2varikoselden sonra bir de hidrosel ameliyatı çıkar mazallah başınıza,çektiğiniz sıkıntılar yanınıza kalır.çok umutsuz konuşuyorum belki ama ameliyatın hiçbir faydasını görmediğim için ve doktorlar çok düşük sperm sayısında umut verici konuşmadıkları için bunları rahatça söyleyebiliyorum.tabi karar eşinle senin ben sadece fikir vermek istiyorum çünkü benim gibi sonradan pişman olmanı istemiyorum
saol hayatım bılıyorumki benim iyiliğim için yazıyorsun bız tüp bebk dewrını kapattık ileride fıkrımız değişmezse tabi.1.5 ay kanama sırt üstü yattım işkence gibiydi.tüp de çare değil çok canım yandı sürekli wulan hormn iğneleri ortada koca bi hiçlik.bebeğim öldü bende onunla.kaç gece ağlarken rabbim yawrumla beraber benimde canımı alsaydın dıye dua ettım bılıyormusun.psikolojım yerlerdeydi.şimdi ıyıyım çok şükür ama bıdahamı asla.parasında değilim.eşimde yanaşmaz zaten o bı olsun amelıyatını sonra yolumuza bakalım.ya bıde bu hidrosel nedır bilmiyorumkismilebı anlamı warmı*?
sen de haklısın.
ben o kadar sıkıldım ki mahalle baskısından beklemeye tahammülüm kalmadı,sorular imalı bakışlar falan insan artık varsın kafamı koparsınlar ama beni gebe bıraksınlar diyor .(
balat musewi hstanesinde leon spartoya olmştık. eşim galiba deniz beye değilde onun tawsıye ettiği aynı hast başka dok olacak .1250 fiyatı o zaman deniz by gırerse 1250 daha alırmış