bu sonuçlar seninmi canımın içi 18 mil da hiç canlı yk mu anlamadım.deniz by ne dedi size ne kadar şans werdi.Ameliyat sonrası gelişme olurmuymuş yazarsan sewinirım.ikimizinde amelıyat tarihlerii yakın gebelik tarihlerimizde aynı olr inşallahkaydirigubbakcemile5
ben geçen yıl hamile kaldım ve bebişim karnımda öldü( bencede morfoloji önemli bu nedenle... eşim ameliyat olalı bugün 3 ay doldu.. rabbim bizimde yüzümüze güler inşallahh... inşallah sizde sorunsuz güzel bir ameliyat geçirir ve bebişnize kavuşursunuz...
Sayi 18 milyon ml de
hareketli 37
ama ileri hareketli 0
morfoloji de 0
bakalim varikosel ileri hareket ve morfoloji sorununu cozermi
esim 1 sene antidepresan kullandi baya agir antidepresan belkide o bozdu morfolojiyi . antidepresanida birakti 1 ay once .
Sayi 18 milyon ml de
hareketli 37
ama ileri hareketli 0
morfoloji de 0
bakalim varikosel ileri hareket ve morfoloji sorununu cozermi
esim 1 sene antidepresan kullandi baya agir antidepresan belkide o bozdu morfolojiyi . antidepresanida birakti 1 ay once .
ah canım ne yaramazlığı afedersin tümgece tuvaletteydim:kedi:sanırım mideyi bozmuşum.halada devam ediyor çok halsizim kemiklerim ağrıyor resmen.yaramazlık yapacak halim bile yok canımkafamçokkarıştıbu akşam misafir wardı o yüzden bu saatlere kaldım herkesler uyumuşlmaz:yoksa yaramazlıkmı yapıyorsunuz çalışmalara dewam demek:kedi:
Ah canim insallah ya . 2 farkli depresyon ilaci kullandi esim yuksek dozda. Belkide morfolojimizi o bozmustur. Ilaclari birakti . Varikoselide duzeltecek insallah ondan sonra dogal yolla olur .krishazel kullandığınız ilçlar kesin bozdu morfolojıyı aynısını bızde yasadık hiç merak etme çok güzel gelişmeler olcaaak sizde 3 ay sonra inanamıyacaksın sonuçlara aha buraya yazıyorum herkes görsün
Ah canim insallah ya . 2 farkli depresyon ilaci kullandi esim yuksek dozda. Belkide morfolojimizi o bozmustur. Ilaclari birakti . Varikoselide duzeltecek insallah ondan sonra dogal yolla olur .
miktar 2
görünüm gri opak
Reaksiyon alkalen
sıvılaşma 15 dk.
viskozite normal
1cc de sperm sayısı 3 milyon
tüm ejakulatta sperm sayısı 6 milyon
1 saat hareketlilik %60
2 saat hareketlilik %50
Normal Yapılı %80
Baş Anomalisi %8
Kuyruk Anomalisi &2
Mikroskobik inceleme 1-2 lökosit
Merhaba test sonuçlarımız yukarıdaki gibi.doktor varikosel ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.Ama eşim kararsız sizce ne yapmalıyım.Ameliyat olmadan çocuk sahibi olmamız zormu yukarıdaki değerlere bakarak.
şu an eşimin ağrısı yok ama çok üzgüncanım eğer varikosel çok ileri durumda ise ameliyat gerekebilir yok normal ise bizim gibi boşuna olmuş olursun.sonuçların da normalin altıda ama bu sonuçları bitkisel desteklerle arttırıp normal yolla çocuk sahibi olanları çok gördük yani bence senin durumuın vahim değil,inşallah sen de hayırlısıyla bebek sahibi olursun ..
şu an eşimin ağrısı yok ama çok üzgün
çocuk sahibi olmak için yapılması gereken ne varsa yapmak istiyor ama kararsız.Devlet hastanesinde olmasını tavsiye edermisin.Maddi açıdan sıkıntılı dönemdeyiz.
İlgin için teşekkürler leyl
ah canım ne yaramazlığı afedersin tümgece tuvaletteydim:kedi:sanırım mideyi bozmuşum.halada devam ediyor çok halsizim kemiklerim ağrıyor resmen.yaramazlık yapacak halim bile yok canımkafamçokkarıştı
miktar 2
görünüm gri opak
Reaksiyon alkalen
sıvılaşma 15 dk.
viskozite normal
1cc de sperm sayısı 3 milyon
tüm ejakulatta sperm sayısı 6 milyon
1 saat hareketlilik %60
2 saat hareketlilik %50
Normal Yapılı %80
Baş Anomalisi %8
Kuyruk Anomalisi &2
Mikroskobik inceleme 1-2 lökosit
Merhaba test sonuçlarımız yukarıdaki gibi.doktor varikosel ameliyatı olmam gerektiğini söyledi.Ama eşim kararsız sizce ne yapmalıyım.Ameliyat olmadan çocuk sahibi olmamız zormu yukarıdaki değerlere bakarak.
canım cok gecmiş olsun bende uzun zamandır yoktum babaannemi kaybetdik cenazemiz vardı bende orda hastalanamadım bir türlü test yapım pozitif cıktı inanamadım sonra kan tahlili yaptım nagatif cıktı sonra bi daha test aldım yaptım gene pozitifdi bugün izmire geldim doktorumu aradım buyük ihtimalle düşük yapmışsındır diooo cünkü hastalandım orda 3 gün sürdü ve kesildi cok sancılıydı ölüyom zannetdim yarın randevu aldım yarın ne olacagı ordaya cıkar bana cok sacma geldi ama bilmiyorum:1no2: