ekledim hayatım.buraya gelip haber vermedi heralde yada ben kaçırdım.siz hamile kalınca unutmayın yazın tamammı herkeze umut olsunyerimsenibenemel82 de hamileymiş şubatta söylemişti galiba
ekledim hayatım.buraya gelip haber vermedi heralde yada ben kaçırdım.siz hamile kalınca unutmayın yazın tamammı herkeze umut olsunyerimseniben
hayatım niye umudum az diyorsun bak siz keçiboynuzu küründen fayda görmüşsünüz bence onu tekrar edin.deniz bey eşime mone ve evicap400 vermişti siz ilaç istemedinizmi.hayatım bak biz okadar ilaç alıyoruz keçiboynuzu kürünüde yaptık ikinci testte değerlerde değişme yoktu siz demekki ilaç ve kürlerle yükseltebileceksiniz bunu bu önemli bence.ihmal etme canım eşinle ilgilen arısütü+bal+polen karışımı falan al fındık fıstık tık ağzınakaydirigubbakcemile3şimdi ameliyata tekrar karar verdinizmi.birde varikosel tekrarlarmıymış yoksa önceki ameliyat başarılımı olmamış bu önemli çünkü ameliyat olanlar içinmemenun kaldık kasap değilmiş en azıdan konuşkan espırılı ama umudumuz az
hayatım canını sıkma bu çok sık yaşanan birşey eminim eşinin dr da aynı şeyi diyecek değerler önce düşüp sonra yükseliyormuş hayatım muhakkak sende okumuşsundur.sakın canını sıkma zaten 2 ay test için çok erken 3 ayda yaptırmak daha doğru.6.ayında değerleri yükselenler var.lütfen umudunu kaybetme.eşinede geldiğinde bunu anlat bu beklenen birşeymiş de sonraki aylarda tekrarlayın testi hayatımçok mutsuzum hanımlar sonuçlar kötüymüş yükselmeyi bırak düşüş olmuş,eşimin sesi çok kötü geliyordu tlfnda ben de boşver zaten 5ay bekleyecektik yine beklemeye devam ederiz dedim,imtihan işte napalım hakkımızda taktir edileni yaşayacağız dünden beri hep hayal kurdum bir telefonla yıkıldı,eşimin durumunu düşünemiyorum şimdi nasıl işe devam ediyordur canım benim.şunu öğrendim ki sonuçları kötü olanlara ameliyat yapılmamalı direk tüp bebek yapılmalı yoksa çok yıpranıyor insan,başıma ağrı girdi nasıl geçer böyle 5ay bilemiyorum
canım sıkma canını aşılamayla doğal yolla gebelik arasında %5 %10 luk bir fark var değerler ilaçla kürle yükselirse normal yolla bile hamile kalabilirsin.şimdi sen neler yapabilirsin değerleri artırmak için onları araştır hayatım.yılmak yookcanım sıkıldı şimdi
hayatım niye umudum az diyorsun bak siz keçiboynuzu küründen fayda görmüşsünüz bence onu tekrar edin.deniz bey eşime mone ve evicap400 vermişti siz ilaç istemedinizmi.hayatım bak biz okadar ilaç alıyoruz keçiboynuzu kürünüde yaptık ikinci testte değerlerde değişme yoktu siz demekki ilaç ve kürlerle yükseltebileceksiniz bunu bu önemli bence.ihmal etme canım eşinle ilgilen arısütü+bal+polen karışımı falan al fındık fıstık tık ağzınakaydirigubbakcemile3şimdi ameliyata tekrar karar verdinizmi.birde varikosel tekrarlarmıymış yoksa önceki ameliyat başarılımı olmamış bu önemli çünkü ameliyat olanlar için
hayatım canını sıkma bu çok sık yaşanan birşey eminim eşinin dr da aynı şeyi diyecek değerler önce düşüp sonra yükseliyormuş hayatım muhakkak sende okumuşsundur.sakın canını sıkma zaten 2 ay test için çok erken 3 ayda yaptırmak daha doğru.6.ayında değerleri yükselenler var.lütfen umudunu kaybetme.eşinede geldiğinde bunu anlat bu beklenen birşeymiş de sonraki aylarda tekrarlayın testi hayatım
canım sıkma canını aşılamayla doğal yolla gebelik arasında %5 %10 luk bir fark var değerler ilaçla kürle yükselirse normal yolla bile hamile kalabilirsin.şimdi sen neler yapabilirsin değerleri artırmak için onları araştır hayatım.yılmak yook
nasıl yükselmez yaa burada sende okuyorsun yaşananları.bence vitamin takviyesi kullanabilirsiniz hiçbir zararıda olmaz proxeed plus sayıya iyi geliyo yan etkiside yok ama fiyatı yüksek 110tl ayda iki kutu gidiyor.sen bir araştır hayatımilaçla bu değerler yükselmez dedi .diğer ameliyat nasıl yapıldı dedi eşimde normal çıplak gözle dedi(belden aşağısı uyuşturulmuştu gördü o yüzde)dewam eden warikosel war dedi galiba eden ıyı edemedi.tekrarlama değil yani.ameliyat olacak kurleree de zaman başlarım inşallah .haftaya dedi bıraz önce ewe gelsin bı daha konuşurum onla
canım biz ameliyat olalı 1yıldan fazla oldu ama ameliyattan önceki değerle aynı sayı yani ameliyatın HİÇ faydası olmamış boşuna eşime de bana da eziyet etmişiz,umut dünyası işte ya tutarsa diyip girdik bu işe ama öğrendiğimiz gün tüp bebek yaptırsaydım keşke diyorum
hayatım ben diğer arkadaşla karıştırmışım 1 yıl oldu demekbilmiyorumkismilebiran önce başlayın ozaman hayatım tüp bebek tedavisine demekki eşinin değerlerinin düşük olma nedeni varikosel değilmiş bu bünyedende kaynaklanabiliyor biliyorsun benim eşşiminde morfolojisi bu yüzden düşük vücut o şekilde üretiyo yani.nasıl bir durum biliyorum bende mücadele ediyorum ama sonunda banada tüp bebek yolları gözükecek sanırım.allahtan herşeyin hayırlısı hayatım.kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.allah hayırlı yazılar yazsın:Saruboceq:canım biz ameliyat olalı 1yıldan fazla oldu ama ameliyattan önceki değerle aynı sayı yani ameliyatın HİÇ faydası olmamış boşuna eşime de bana da eziyet etmişiz,umut dünyası işte ya tutarsa diyip girdik bu işe ama öğrendiğimiz gün tüp bebek yaptırsaydım keşke diyorum