Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
LİSTEMİZ;
ekim 2006 merallll - mayıs 2008 hamile kaldı:CüvCüv:
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
15 ağustos 2008 oya_25_oya - şubat 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
eylül 2008 sabina - 22 temmuzda hamile kaldı:CüvCüv:
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
kasım 2008 aleyna222
aralık 2008 zehra.tugba
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı:CüvCüv:
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira - temmuzda hamile kaldı:CüvCüv:
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya - 20 ağustos 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
6 şubat 2009 ayhu - eylül 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay 29 aralik 2009 ham'le kaldi:CüvCüv:
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
12 haziran 2009 2yengec
12 haziran endleeslove
13 haziran2009 sevalemre
24 haziran 2009 maviumutolsun
2 temmuz 2009 dark 10şubat 2010'da hamile kaldı :CüvCüv:
2 temmuz 2009 emel82 2010 şubat ayında hamile haberini aldık:CüvCüv:
4 temmuz 2009 sadiye77 26 arlık 2009 hamile kaldı.:CüvCüv:
5 ağustos 2009 sozuuu 24 aralık 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
10 ağustos 2009 incili_kaftan83 15 aralık 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
14 ağustos 2009 SAHRA_01 29 aralik 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
24 ağustos 2009 bahar1 21 kasım 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
26 ağustos 2009 zola
1 Eylül 2009 eftalya_35
16eylül 2009 tulu81
06 Ekim 2009 hadi ama
09 ekim 2009 ruzgar10 15aralık 2009 hamile kaldı:CüvCüv:
02 ekim 2009 nzm
22 ekim 2009 duygumit 29 ocak 2010 hamile kaldı:CüvCüv:
14 aralık 2009 melike84
18 Aralık 2009 özlemilker
21 Aralık 2009 duygu3583
20 ocak 2010 bitte
18Şubat 2010 herasles
20 Şubat 2010 zencefil

ameliyat dedimi ay merak ettim açbuk söyle.deniz beyden memnun kaldınızmı

kızlar meraba gülsemmiağlasammı bilmiyorum:sinifsinif:deniz betın yanındaydık şimdi.son iki senenin testlerine bktı siz neden tekrar tüp denemiyosunuz dedi.tekrarlayan warikosel warmış.tek yolu ameliyat ama sonuçlar çok faza yükselmez ,belki aşılamaya uygun olur dedi.biz yazın keçiboynuzu kürü uygulamıştık 3 mil 12 milyona çıkmıştı.onu görüp böyle olsa neyse çok düşük dedi.nıye dewam etmediniz diye sordu.ameliyat olursada %20 şans wedi.offffffffff.eşimde ewdeki mutluluğum buna bağlı gibisinden bıseyler söyledi adam amelıyat yapmıyo yoksa.galiba haftaya olacak.eşimin siniri daha yeni geçti.arabayı çarpacak dıye çok korktum.2500 istedi diğer dk yaparsa 1250 ya pazarlık ta yapamadık.hayırlısı olur inşallah

memenun kaldık kasap değilmiş en azıdan konuşkan espırılı ama umudumuz az
hayatım niye umudum az diyorsun bak siz keçiboynuzu küründen fayda görmüşsünüz bence onu tekrar edin.deniz bey eşime mone ve evicap400 vermişti siz ilaç istemedinizmi.hayatım bak biz okadar ilaç alıyoruz keçiboynuzu kürünüde yaptık ikinci testte değerlerde değişme yoktu siz demekki ilaç ve kürlerle yükseltebileceksiniz bunu bu önemli bence.ihmal etme canım eşinle ilgilen arısütü+bal+polen karışımı falan al fındık fıstık tık ağzınakaydirigubbakcemile3şimdi ameliyata tekrar karar verdinizmi.birde varikosel tekrarlarmıymış yoksa önceki ameliyat başarılımı olmamış bu önemli çünkü ameliyat olanlar için

çok mutsuzum hanımlar sonuçlar kötüymüş yükselmeyi bırak düşüş olmuş,eşimin sesi çok kötü geliyordu tlfnda ben de boşver zaten 5ay bekleyecektik yine beklemeye devam ederiz dedim,imtihan işte napalım hakkımızda taktir edileni yaşayacağız dünden beri hep hayal kurdum bir telefonla yıkıldı,eşimin durumunu düşünemiyorum şimdi nasıl işe devam ediyordur canım benim.şunu öğrendim ki sonuçları kötü olanlara ameliyat yapılmamalı direk tüp bebek yapılmalı yoksa çok yıpranıyor insan,başıma ağrı girdi nasıl geçer böyle 5ay bilemiyorum

çok mutsuzum hanımlar sonuçlar kötüymüş yükselmeyi bırak düşüş olmuş,eşimin sesi çok kötü geliyordu tlfnda ben de boşver zaten 5ay bekleyecektik yine beklemeye devam ederiz dedim,imtihan işte napalım hakkımızda taktir edileni yaşayacağız dünden beri hep hayal kurdum bir telefonla yıkıldı,eşimin durumunu düşünemiyorum şimdi nasıl işe devam ediyordur canım benim.şunu öğrendim ki sonuçları kötü olanlara ameliyat yapılmamalı direk tüp bebek yapılmalı yoksa çok yıpranıyor insan,başıma ağrı girdi nasıl geçer böyle 5ay bilemiyorum
hayatım canını sıkma bu çok sık yaşanan birşey eminim eşinin dr da aynı şeyi diyecek değerler önce düşüp sonra yükseliyormuş hayatım muhakkak sende okumuşsundur.sakın canını sıkma zaten 2 ay test için çok erken 3 ayda yaptırmak daha doğru.6.ayında değerleri yükselenler var.lütfen umudunu kaybetme.eşinede geldiğinde bunu anlat bu beklenen birşeymiş de sonraki aylarda tekrarlayın testi hayatım

canım sıkıldı şimdi
canım sıkma canını aşılamayla doğal yolla gebelik arasında %5 %10 luk bir fark var değerler ilaçla kürle yükselirse normal yolla bile hamile kalabilirsin.şimdi sen neler yapabilirsin değerleri artırmak için onları araştır hayatım.yılmak yook:eek:

hayatım niye umudum az diyorsun bak siz keçiboynuzu küründen fayda görmüşsünüz bence onu tekrar edin.deniz bey eşime mone ve evicap400 vermişti siz ilaç istemedinizmi.hayatım bak biz okadar ilaç alıyoruz keçiboynuzu kürünüde yaptık ikinci testte değerlerde değişme yoktu siz demekki ilaç ve kürlerle yükseltebileceksiniz bunu bu önemli bence.ihmal etme canım eşinle ilgilen arısütü+bal+polen karışımı falan al fındık fıstık tık ağzınakaydirigubbakcemile3şimdi ameliyata tekrar karar verdinizmi.birde varikosel tekrarlarmıymış yoksa önceki ameliyat başarılımı olmamış bu önemli çünkü ameliyat olanlar için

ilaçla bu değerler yükselmez dedi .diğer ameliyat nasıl yapıldı dedi eşimde normal çıplak gözle dedi(belden aşağısı uyuşturulmuştu gördü o yüzde)dewam eden warikosel war dedi galiba eden ıyı edemedi.tekrarlama değil yani.ameliyat olacak kurleree de zaman başlarım inşallah .haftaya dedi bıraz önce ewe gelsin bı daha konuşurum onla

hayatım canını sıkma bu çok sık yaşanan birşey eminim eşinin dr da aynı şeyi diyecek değerler önce düşüp sonra yükseliyormuş hayatım muhakkak sende okumuşsundur.sakın canını sıkma zaten 2 ay test için çok erken 3 ayda yaptırmak daha doğru.6.ayında değerleri yükselenler var.lütfen umudunu kaybetme.eşinede geldiğinde bunu anlat bu beklenen birşeymiş de sonraki aylarda tekrarlayın testi hayatım

canım biz ameliyat olalı 1yıldan fazla oldu ama ameliyattan önceki değerle aynı sayı yani ameliyatın HİÇ faydası olmamış boşuna eşime de bana da eziyet etmişiz,umut dünyası işte ya tutarsa diyip girdik bu işe ama öğrendiğimiz gün tüp bebek yaptırsaydım keşke diyorum

canım sıkma canını aşılamayla doğal yolla gebelik arasında %5 %10 luk bir fark var değerler ilaçla kürle yükselirse normal yolla bile hamile kalabilirsin.şimdi sen neler yapabilirsin değerleri artırmak için onları araştır hayatım.yılmak yook:eek:

olsun şu ameliyatıda .neden denemiyosunuz dedi benim durumumu anlattı halimi yıkılışımı hak wedi sonundada dediki karınız arar herşeyi hazırlar sizdegelip olursunuz ameliyaıtı:kedi:

ilaçla bu değerler yükselmez dedi .diğer ameliyat nasıl yapıldı dedi eşimde normal çıplak gözle dedi(belden aşağısı uyuşturulmuştu gördü o yüzde)dewam eden warikosel war dedi galiba eden ıyı edemedi.tekrarlama değil yani.ameliyat olacak kurleree de zaman başlarım inşallah .haftaya dedi bıraz önce ewe gelsin bı daha konuşurum onla
nasıl yükselmez yaa burada sende okuyorsun yaşananları.bence vitamin takviyesi kullanabilirsiniz hiçbir zararıda olmaz proxeed plus sayıya iyi geliyo yan etkiside yok ama fiyatı yüksek 110tl ayda iki kutu gidiyor.sen bir araştır hayatım

yağmurum size de geçmiş olsun bişeyler sorabilir miyim;yaşın kaç,kaç yıllık evlisin,sperm sayınız kaç çıktı?

canım biz ameliyat olalı 1yıldan fazla oldu ama ameliyattan önceki değerle aynı sayı yani ameliyatın HİÇ faydası olmamış boşuna eşime de bana da eziyet etmişiz,umut dünyası işte ya tutarsa diyip girdik bu işe ama öğrendiğimiz gün tüp bebek yaptırsaydım keşke diyorum

ya kızlar değerler yükselmezse eşim beni çiğ çiğ yer. o bardağın boş tarafına bakıyo ben dolu o umutsuz. ben sewineyim diye oluyo. hayatım geçmiş olsun bk biz ikinciyi olyoz. umut dünyası ya tutarsa diye.ama esim pesin peşin söyledi bu son dıye.:dilcikar:

hayatım ben diğer arkadaşla karıştırmışım 1 yıl oldu demekbilmiyorumkismilebiran önce başlayın ozaman hayatım tüp bebek tedavisine demekki eşinin değerlerinin düşük olma nedeni varikosel değilmiş bu bünyedende kaynaklanabiliyor biliyorsun benim eşşiminde morfolojisi bu yüzden düşük vücut o şekilde üretiyo yani.nasıl bir durum biliyorum bende mücadele ediyorum ama sonunda banada tüp bebek yolları gözükecek sanırım.allahtan herşeyin hayırlısı hayatım.kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz.allah hayırlı yazılar yazsın:Saruboceq:

X