- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
arkadasım degerlerin çok güzlel Rabbimin işine kurban olayım iki seneden beride bebiş yk dıyorsun.Walla şaştım kaldım sen bu degerlerle hamile kalamıyorsan biz ölelim artık:sinifsinif:ya morfoloji diye bı illet waemış ona baktırdınız mı anladığım kadarıyla değerler iyıde olsa ondan bebeiş olmuyormuş.ne tüp ne normal.ama olur ya merak etme Allahımızın iznil ehepimiz bu topigd tek tek hamilelik müjdesini yazacagız inşalaholumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmile:CüvCüv::enbuyukkk:evet sonuçlar yazayım sana ne kadar anlarsan artık bilemiyorum şöyle ilk bu;
konsantrasyon :60,5 milyon/ml
hızlı hareket :7,5 milyon
yavaş hareket :24 milyon
yerinde hareket :18,25 milyon
hareketsiz :10,75 milyon
varikosel ameliyatından sonra ise
konsantrasyon : 75 milyon
hızlı hareket : 10 milyon
yavaş hareket : 46 milyon
yerinde hareket : 6 milyon
hareketsiz 13 milyon.
aşılamadan önceki ise;
konsantrasyon: 120 milyon
hızlı hareket: 79 milyon
yavaş hareket: 26 milyon
yerinde hareket : 2 milyon
hareketsiz: 13 milyon
değerler böyle..
geçmiş olsun canım,sonuçlar iyi hele son sonuç harika bile denebilirnasip işte yoksa bu sonuçlarla hamile kalınmaz mı CADIARZU siz bu sonuçlarla sonuç alamazsan biz ne yapalım bilemiyorum kafamçokkarıştı umarım güzel haberi yakın zamanda alırsın :Saruboceq:
aynı düşünceleri paylaşmısız inşallah arkadışımız alacak kucağına amin:lepi:
inşallah canım inşallah sapır sapır dökülürüz:CüvCüv:
başlığındaki bebek isimleri mi,harikaymış
yagmurum nasilsin arkadasim? Ne yaptiniz var mi bir gelisme?
Ortada kabul edilecek bir yenilgi yok. Sonuna kadar mucadele edecegiz. Sakin birakma . Su aralar cok kotu gunler geciriyorsunuz ama hepsini atlatacaksiniz.
Hadi eslerimizi biran once ameliyat ettirelim sonra isimize bakalim:))
2 gündür bakıyorum kimsecikler yok oh ne güzel herkes geziyo bende burda açık ceza evinde gibiyim arkadaşlar çok sıkılıyorum(mardinin ilçesindeyim bu arada) telefonumla pc de olmasa kafayı yerdim galiba allahtan varlar neyse artık bende dişimi tırnagıma takıp çocuk yapmak için ugraşayım bari işim yok gücüm yok burdaeyvahedigeldismilehafta sonuya kımse yksositosositogezmelerdesiniz dimi.bende gittim sabah ama bakın döndüm sizi özledim .eşim maç izliyo annesinde.hadi geçin bakim pc nin başınalmaz:
2 gündür bakıyorum kimsecikler yok oh ne güzel herkes geziyo bende burda açık ceza evinde gibiyim arkadaşlar çok sıkılıyorum(mardinin ilçesindeyim bu arada) telefonumla pc de olmasa kafayı yerdim galiba allahtan varlar neyse artık bende dişimi tırnagıma takıp çocuk yapmak için ugraşayım bari işim yok gücüm yok burdaeyvahedigeldismile
kızlar değerlerimi beğenmişsiniz sağolun moral oldu bana ama öyle demeyin bu değerlerle senin olmuyorsa biz ne yapalım demişsiniz olurmu öyle şey. olmuyor işte zaten sebepsiz denmesi de bu ya... değerler normal gel gelelim bilinmeyen bir sebeple olmuyor deniliyor kısaca. muhakkak var bi nedeni nedensiz hiç bişi yok bu dünyada çünkü.... en büyük nedenlerden biride bence Allahın ol dememesi.... tevekkül edip sabrımızı görmek istiyor belkide bizlerde bu konuda tamamen zayıf durumdayız.. bildiğim halde yinede bu duygularla yaşıyorum işte... Allah acısın bize sabır akıl versin inşallah....
haaa morfolojik bozukluğa gelince onları yazma gereği görmedim sonuçlarda vardı ama küçük baş:, büyük baş ,çift kuyruk gibi dizili bazı şeyler o dediklerin ve hemen hemen hepsinde ya 1-2 yada hiç yoktu. yani doktorlar hemfikir oldu bu konudada sorun yok dediler. bu değerlerle çocuk olur denildi. benimkilerde dahil... ama yokkkk... olmuyor işte.....
hayırlı olur insallah.Ya canım sana bezzetmek için demiyorunda benim arkadas 2 kere tup bebek denıyordu kadında wede erkekete bisey yk ama bebş 11 senedir yk.yumurta sayısı normal ama iş döllenmeye gelınce bi tane bile çıkmıyo ikisinde.sonra kocasının spermini başka bi yumurtaya koyuyorlar dölleniyo.kadının yumurtasının dölleme yeteneği yk yani ölü.bu tüp bebekte raslann en nadir konu ama yk değil wede bıldığim kadarıyla tedaviside yk.sana önerim şu bahsedilen kürleri iyice uygula olmazsa sana bahsettığim bu rahatsızlığı araştır.korkutmak için yazmadım sakın yalnış anlama.son aşamada anlaşılan bi rahatsızlık bu..rabbim hayırlı haberlerini brda okumamızı wesile eylesin öpüyorum[/QU
biliyormusun bunu ilk kez duydum böle bişi de mi var ya??? ben henüz tüp bebek denemedim aşılama yapıldı sadece o da tutmadı. belki de dediğin gibi bişi var bendede zaten en çok merak ettiğim şeydi bu açıkçası zira ben hiç gebelik yaşamadım. yani döllenme yok bende diye düşünüyorum aslında. yoksa kürlerden denedim eşime keçiboynuzu kürü içirdim fındık fıstık full yedi, keçiboynuzu pekmezi yedi....sayıları değerleri normal benimde öyle... hatta yumurtlama rezervin çok çok güzel dedi doktor hormon seviyelerim normal adetlerim düzenli.... amma velakin bir kere bile denk gelmedimi bunlar biraraya... ki aşılama bile oldu... hani bazılarında hamilelik oluyo ama devam etmiyo en azından kalabildiğini anlıyo böylece bende o da yok.... böyle bilinmezlerde kaldık... bunu araştıracağım çok sağol bilgin için.....
ewet ccanım ama sadece ölen bğyğk bebeğimin ismi.hz zekeriya 1oo yaşında we çocugu ykken allaha şöyle dua etmiş 'rabbim bana katından hayırlı bı zürriyet nasip et muhakkak sen duaları hakkıyla işitensindir' allahda ona yahyayı müjdelemiştir.çok etkilendim we her namazımda rabbime eğer olrsa ismini yahya koyacağım diye.anlamıda allah lütüfkardır.olduda zaten eymen isminide öyle bakrken gördüm hoşuma gitti.anlamını hatırlamıyorum .ne bileyim doğmamış çocuğa don biçmek derlerya işte öyle benikide.bu gece rüyamda sürekli hamile olup bebeğimin hareketlerini hissediyorum ama ölü doguruyordum .farklı farklı bebeklerr wede hıçkıra hıçkıra ağlıyordum rabbım ne kötü kabuslardı bilinç altı galıba oooooooooof
yk be gülüşüm.1saat önce bana dıyoki ben artık yenilgiyı kabul ettim sen niye kabl etmiyorsun.nıye hırs yapıyorsun. ben sana üzülüyorum .kime kızayım allahtan gelen bi şey.ben hayatımda iki şeye çok üzüldüm bı babamın ölümüne bide bebeklerime.kabul et artık yenılgıyı ddıyo.ama yapamam her şeyden wazgeçerim ama bebeğimden zannetmıyorum .kötümü yapıyorum bılmıyorum. allahın emrine karşı gelır gıbı.olmuyo ulum neden zorluyorsun mu dıyo bana acaba.kafam karıştı yardım edin bana:bbo:
mardini sallıyosruz desene şuna çalışın allah boş duranu sewmwzzzzzzzz:lepi:
hayırlı olur insallah.Ya canım sana bezzetmek için demiyorunda benim arkadas 2 kere tup bebek denıyordu kadında wede erkekete bisey yk ama bebş 11 senedir yk.yumurta sayısı normal ama iş döllenmeye gelınce bi tane bile çıkmıyo ikisinde.sonra kocasının spermini başka bi yumurtaya koyuyorlar dölleniyo.kadının yumurtasının dölleme yeteneği yk yani ölü.bu tüp bebekte raslann en nadir konu ama yk değil wede bıldığim kadarıyla tedaviside yk.sana önerim şu bahsedilen kürleri iyice uygula olmazsa sana bahsettığim bu rahatsızlığı araştır.korkutmak için yazmadım sakın yalnış anlama.son aşamada anlaşılan bi rahatsızlık bu..rabbim hayırlı haberlerini brda okumamızı wesile eylesin öpüyorum[/QU
biliyormusun bunu ilk kez duydum böle bişi de mi var ya??? ben henüz tüp bebek denemedim aşılama yapıldı sadece o da tutmadı. belki de dediğin gibi bişi var bendede zaten en çok merak ettiğim şeydi bu açıkçası zira ben hiç gebelik yaşamadım. yani döllenme yok bende diye düşünüyorum aslında. yoksa kürlerden denedim eşime keçiboynuzu kürü içirdim fındık fıstık full yedi, keçiboynuzu pekmezi yedi....sayıları değerleri normal benimde öyle... hatta yumurtlama rezervin çok çok güzel dedi doktor hormon seviyelerim normal adetlerim düzenli.... amma velakin bir kere bile denk gelmedimi bunlar biraraya... ki aşılama bile oldu... hani bazılarında hamilelik oluyo ama devam etmiyo en azından kalabildiğini anlıyo böylece bende o da yok.... böyle bilinmezlerde kaldık... bunu araştıracağım çok sağol bilgin için.....
bebişim bu rahatsızlığın bı ismide war tğp bebek de yzzıyorlar ama hatırlamıyırumbu sadece kadınlada olmuyo bazen erkeğin spermi hiç bi yumurtayı döllemiyo bunun nedenınıde bılmıyorlar işte beyinle alakalı deyip kestirp atıyorlr .zaten dediğim gibi iki işlem sonrası hiç döllenme olmazsa bu tekniği uygulayıp haber weriyorlar.inşallah sn bu safhalara gıtmezsin canım benim
bebişim bu rahatsızlığın bı ismide war tğp bebek de yzzıyorlar ama hatırlamıyırumbu sadece kadınlada olmuyo bazen erkeğin spermi hiç bi yumurtayı döllemiyo bunun nedenınıde bılmıyorlar işte beyinle alakalı deyip kestirp atıyorlr .zaten dediğim gibi iki işlem sonrası hiç döllenme olmazsa bu tekniği uygulayıp haber weriyorlar.inşallah sn bu safhalara gıtmezsin canım benim
inşallah.... bakıyorum int den ama hiç bir bilgi yok bu konuda.... çok şaşırdım şimdi. kesin bizdede durum bu. çünkü ben hiç hamilelik yaşamadım her şey bu kadar normal olmasına karşın..işin ilginç yanı tek doktorda bölede bi sorun olabiliyo demedi ilk kez duyuyoeum bunu...bildiğin kürler varmı peki döllenemeyen yumurta için yada dölleyemeyen sperm için... bizimki artık hangisiyse halbuki bunların araştırılması gerekli bu insanlar çaresiz ordan oraya oyalanırmı şu sağlık sektörü artık tamamen maddi çıkarlar peşinde insana saygı yok maalesef...