Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eymen peygamberimizin(sas) 'annemden sonra annemdir' dediği dadısının ismi (ümmü eymen) ben de çok severim iki ismi de.o rüyaları hepimiz görüyoruz psikolojimiz iyice bozuldu zaten

Allah'dan ümit kesilmez bu müslümana yakışmaz insan en çaresiz anlarında bile rabbine sığınır dua ve ümit eder geleceği göremediğimiz için yaradanın hakkımızda ne taktir ettiğini bilemeyiz,sadece hakkımızda hayırlısını vermesi için dua ederiz zira başka kapı yok O'ndan başka..

yazını eşime okuttum şimdi çok hoşuna gı-itti diyokı biz zaten dua eediyoruzda sadece duada kalsada şu dktorlara gıtmesek:umursamaz:

inşallah.... bakıyorum int den ama hiç bir bilgi yok bu konuda.... çok şaşırdım şimdi. kesin bizdede durum bu. çünkü ben hiç hamilelik yaşamadım her şey bu kadar normal olmasına karşın..işin ilginç yanı tek doktorda bölede bi sorun olabiliyo demedi ilk kez duyuyoeum bunu...bildiğin kürler varmı peki döllenemeyen yumurta için yada dölleyemeyen sperm için... bizimki artık hangisiyse halbuki bunların araştırılması gerekli bu insanlar çaresiz ordan oraya oyalanırmı şu sağlık sektörü artık tamamen maddi çıkarlar peşinde insana saygı yok maalesef...

ybebişim eminim war araştırıp yazacağım ismini ama hangi tüüp bebek merkezınde okudum onu hatırlamıyorum bakıyorum şimdi

emiynimki bahçeciğin stesındede açmıyokı benim meret diğr stelerdede bahsediyo %15 bi kesımde olduğunu ama ismi yazmıyo .sebebsiz infertelite ile gelenlerde daha sık raslanıyormuş. ama zannetmem sende böyle olduğunu siz günü tutturamıyorsunuz bence gün aşırı dewam bacım gazamız mubarek olsun

emiynimki bahçeciğin stesındede açmıyokı benim meret diğr stelerdede bahsediyo %15 bi kesımde olduğunu ama ismi yazmıyo .sebebsiz infertelite ile gelenlerde daha sık raslanıyormuş. ama zannetmem sende böyle olduğunu siz günü tutturamıyorsunuz bence gün aşırı dewam bacım gazamız mubarek olsun

yerimseniben tamam yapacak bişi yok zaten tek yapılacak şey o.:kedi: inşallah o dediğin şey değilizdir bir sebepsiz grubundan olarak....Allahım kimseye dermansız dert vermesin. çaresi olursa dener insan şansını ama ya öle bişiyse hiç aklıma sokmayım ben onu... ilgin için çoook teşekkürler canım sağol...

kızlar benim kırmızılr gitti bizçalışmalara başladık ayrıyeten doktordan randewuda aldık çarşambaya deniz ersewe yazrım ne söylediğini eğer ameliyat demezse soluğu aktarcıda alıcam.ne warsa tıkıcam ağzına.bengeliyorum heyyyyyyyyyyyt kim tutar.:eek:kaydirigubbakcemile

hadi hayırlısı bakalım.... inşallah güzel haberlerle gelirsin...

yerimseniben tamam yapacak bişi y8ok zaten tek yapılacak şey o.:kedi: inşallah o dediğin şey değilizdir bir sebepsiz grubundan olarak..tatlişim hiç takma kafana beyinin salğılarından kaynklanıyormuş.ben ilk tüp bbebk denmemde sürekli yattım kendime işkence yaptım sonuç kimyasal gebelik.bunda ise hiç takmadım yatalak kayınwalidemin yanında yattım.yataktan kaldırdım..(haberlerı yktu )alış weriş merkezlerine arkadaslarıma gittim ikiz tuttu.yanı bbeim takmayacaksın kafana şapkadan başka hiçbirşeyilülülülülülüolumunekankayizsmile

yazını eşime okuttum şimdi çok hoşuna gı-itti diyokı biz zaten dua eediyoruzda sadece duada kalsada şu dktorlara gıtmesek:umursamaz:

enişte de amma bedavacı çıktı :eek:klava: :roflol:
mesala ben benimkini ikna edebilirsem yarın sperm testine gönderecem ve yeterli sayı var ise tüpden önce aşılama denemeyi düşünüyorum bu ay,beklemek vakit kaybıymış sadece onu gördüm ben

mesala ben benimkini ikna edebilirsem yarın sperm testine gönderecem ve yeterli sayı var ise tüpden önce aşılama denemeyi düşünüyorum bu ay,beklemek vakit kaybıymış sadece onu gördüm ben

haklısın valla canım bende aynen oyle düşünüyorum bizimde ameliyat olalı 4 ay oldu eşimin ameliyattan onceki degerler 10 milyon ıleri hızda %15di ameliyattan 3 ay sonra ise 11 milyon ileri hız %2 ye düştü doktor 6 ay bekleyın değerler aynı kalırsa direk tüp dedi aşılama sizi travmatize eder dedi çunku normalden sadece%2 artırıomuş gebelik şansını yanii bakalım işte temmuza kadar beklıcem yoksa okulda tatilken direk tüp düşünüyorum ha değerler artar ıleri hareket%20 olur sayıda 15 mılyonun ustunde olursa aşılama denerim ancak

haklısın valla canım bende aynen oyle düşünüyorum bizimde ameliyat olalı 4 ay oldu eşimin ameliyattan onceki degerler 10 milyon ıleri hızda %15di ameliyattan 3 ay sonra ise 11 milyon ileri hız %2 ye düştü doktor 6 ay bekleyın değerler aynı kalırsa direk tüp dedi aşılama sizi travmatize eder dedi çunku normalden sadece%2 artırıomuş gebelik şansını yanii bakalım işte temmuza kadar beklıcem yoksa okulda tatilken direk tüp düşünüyorum ha değerler artar ıleri hareket%20 olur sayıda 15 mılyonun ustunde olursa aşılama denerim ancak

tüp için bizim de temmuza kadar beklememiz gerekiyor ki 3yıl dolsun devlet karşılasın,fakat ben daha fazla böyle boş boş beklemek istemiyorum sperm testi yapıldıktan sonra eğer aşılama olursa denemek istiyorum,ya tutarsa....

Saol aşkım yaaaa.Bizim esilikliye bi geliyor bir gidiyor ama biraz anladım onu.Çok acı çektin diyordu sürekli gene sil baştan olması zor onun için .BİZ KAÇ SABAH HASTANELERDE SABAHLADIK BLIYORMUSUNUZ.Hiç bişey yemediğim için kustuğum için o ewde asla yemek yemedi.Sürekli ağlamalarıma sinir kirizlerime şahit oldu.Sonunda çektiğim acı da cabası hal süre gelen bozulmuş bi psikoloji.biz kadınlar zorluklara göğüs gerıyoruz ama erkekler çok zayıf bu konuda.Kurulu düzenlerinin bazulmasıı istemıyorlar.Ama kurtuluşu yk bu amelıyatı y olaccak ya olacak.ayyyyyyyy inşallah

Benimki yarin ameliyat icin gun alacak . Hadi sende itekle seninkinide beraber olsunlar:)))
okutsana esine bunu:))
Sayin Seninki
Lutfen ameliyat olunuz ve esinizin kucagina bir bebis veriniz. Benim esim yarin ameliyat icin gun aliyor . Haydi sizde alin 2 arkadas bizleri sevindirin:)
Saygilar

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

walla kız resmen diyoki armut piş azıma düş nerdeeeeeeeeeeeeeeee.bende bu kısmet warken. bebeğimin 12 haftası bıtınce doktorlar hep hadi atlattın düşük yapma şansı %5 düştü üzülme diyorlardı. işte ben o kadar şnslıyımki o 5 kişinin arasın girdim.bu talıhim inşallh böyle gitmezbilmiyorumkismile

Benimki yarin ameliyat icin gun alacak . Hadi sende itekle seninkinide beraber olsunlar:)))
okutsana esine bunu:))
Sayin Seninki
Lutfen ameliyat olunuz ve esinizin kucagina bir bebis veriniz. Benim esim yarin ameliyat icin gun aliyor . Haydi sizde alin 2 arkadas bizleri sevindirin:)
Saygilar

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

BİZDE CANİKOM ÇARŞAMBA GÜNÜ ORDAYIZ.Bakalım ne diyecek deniz by.Bıde tatlişim o 1. we 2. derece varikoseli ameliyat ediyomu ,ilaç tedavisi uygularmı haberin warmı.Hayırlı ollur inşallah bk heyecanlandım şimdi bebşinin müjdesini burda ağlayarak okuruz innnnnnnnnnnşallah.AMİN:lepi::ecrin_bebek:

walla kız resmen diyoki armut piş azıma düş nerdeeeeeeeeeeeeeeee.bende bu kısmet warken. bebeğimin 12 haftası bıtınce doktorlar hep hadi atlattın düşük yapma şansı %5 düştü üzülme diyorlardı. işte ben o kadar şnslıyımki o 5 kişinin arasın girdim.bu talıhim inşallh böyle gitmezbilmiyorumkismile
yagmurcum çıkıcam ama sana bir merhaba diyim dedim.nasılsın hayatıma.s.

LEYLMELEK tatlişim gençmiş olsun korakacak hiç bısey yk çok basit fındı zade rdyotom radyomarda ben çektirdim. bacaklarım tıtreyerek gittım gülerek çıktım.bıde radyolağa tüplerim açıkmış deyince adam öyle şaşrdıki sanki anlamak için profesör olmak laım.ayıptır söylemesi adam filmi okadar beğendiki kitaplara geçer bu fılm dedi

LEYLMELEK tatlişim gençmiş olsun korakacak hiç bısey yk çok basit fındı zade rdyotom radyomarda ben çektirdim. bacaklarım tıtreyerek gittım gülerek çıktım.bıde radyolağa tüplerim açıkmış deyince adam öyle şaşrdıki sanki anlamak için profesör olmak laım.ayıptır söylemesi adam filmi okadar beğendiki kitaplara geçer bu fılm dedi
:roflol:saol hayatımda işte korkuyorum ne yapiim ama kaçış yok yaptırıcam eşimde bukadar stres oluyorsan yaptırma zaten birşey çıkmıycak diyoda yaptırıcam yinede.sen ne yaptın gidiyor eşin sanırım doktorayerimseniben

BİZDE CANİKOM ÇARŞAMBA GÜNÜ ORDAYIZ.Bakalım ne diyecek deniz by.Bıde tatlişim o 1. we 2. derece varikoseli ameliyat ediyomu ,ilaç tedavisi uygularmı haberin warmı.Hayırlı ollur inşallah bk heyecanlandım şimdi bebşinin müjdesini burda ağlayarak okuruz innnnnnnnnnnşallah.AMİN:lepi::ecrin_bebek:

benim esimdede cift tarafli 1. derece varikosel var ve ameliyat olacak. Bakalim yarin Deniz beyden ameliyat icin gun alacak.

yerimseniben tamam yapacak bişi y8ok zaten tek yapılacak şey o.:kedi: inşallah o dediğin şey değilizdir bir sebepsiz grubundan olarak..tatlişim hiç takma kafana beyinin salğılarından kaynklanıyormuş.ben ilk tüp bbebk denmemde sürekli yattım kendime işkence yaptım sonuç kimyasal gebelik.bunda ise hiç takmadım yatalak kayınwalidemin yanında yattım.yataktan kaldırdım..(haberlerı yktu )alış weriş merkezlerine arkadaslarıma gittim ikiz tuttu.yanı bbeim takmayacaksın kafana şapkadan başka hiçbirşeyilülülülülülüolumunekankayizsmile

sen süpersin yaa... Allah seni iyi etsin. doğru söylüyorsum aslında da illa takacak bişiler buluyorum işte şapkayla yetinsem iyi olacak ne bilim bir şeyler rast gitmiyor işte. mesela bu ay yumurtladığımı ilk kez resmen farkettim kocam gececiydi ne olur gel tam zamanı dedim geldi ya arkadaş aceledenmidir nedir artık kal geldi tık yok.... çatladım resmen.... gözüne baka baka gitti yumurta anlayacağın sonra o kalktı gitti ben sabaha kadar uyuyamadım ama ağlamayacam dedim diye tuttum kendimi yoksa sabaha kadar ağlayacak durumdaydım yani....

SLM KIZLARR....MORALıNıZı HıÇ BOZMAYIN...BENıM EŞıM DE VARDI VARıKOSEL...1 SENE 3 AY ONCE AMELıYAT OLDU...SONUÇÇ BN SUAN 2 AYLIK HAMıŞıMM.... 1,5 sene öce tüp bebek yaptırdık tutmadı..bir ay sonra ameliyat oldu eşim..ve olacaksa bööle olsunn dedik.....dokotrumuzz 1-1,5 sene bekleyelim dedi olmasssa kendiliğinden ,gelin bi daa tüp bebek yaparıss dedii..AMA BN KENDıLıĞıMDEN HAMıŞ KALDIMM...rabbim nasip etti bize de bebişimizi...sakın kafanıza bişi takmayınn. Rabbim isterse olur..herşeyin bi vakti zamanı vardır..sabredin.aceleci olmayın hayatı da kahretmeyin kendinize sakın..bn yasadım bunları 4 sene boyuncaa ..inanın kendimi üzdügümle kaldım.
.Sölemesi kolayy diyede düşünmeyin ..hep okurdumm burda böle hamiş kalıpta yazanlarıı ..inanın bi gün sizlerde anne olcaksınızz..bol bol dua edin..

X